Asiakastili

Omien tuotteiden julkaisoikeus

Yhteisöpalvelun rekisteröityneille asiakkaille avautuu rekisteröinnin yhteydessä oma Asiakastili.
Asiakastilin haltijalla on oikeus julkaista yhteisöpalvelun verkkosivuilla omia luovan alan työn tuotteita eri tuoteryhmissä.

Asiakastilin kapasiteetti 300 Mbit

Asiakastilillä olevien julkaisujen määrä on rajoitettu.
Asiakastilille voi tallentaa enintään kolmekymmentä (30) Helmeä ja kolmekymmentä (30) Hetkeä tai muita eri tuoteryhmien tuotteita yhteensä 300 Mbit levytilan verran.
Rekisteröitynyt asiakas hallinnoi oman tilinsä sisältöä ja voi halutessaan siirtää vanhempia tuotteita takaisin omalle tietokoneelleen voidakseen julkaista yhteisöpalvelussa uusia tuotteitaan.

 

Oman ifitfin julkaisu myyntiin yhteisöpalvelun verkkosivuille

Asiakastilin kautta rekisteröitynyt asiakas voi tuottaa oman yhteisöpalvelun verkkosivuilla myytävän ifitfin eli verkkojulkaisun.

ifitfit ovat ladattavissa yhteisöpalvelun verkkosivuilla ja niistä voidaan tehdä yhteisöpalvelun yhteistyökumppaneiden kanssa sovitulla hinnalla myös printtejä.

Anna oma teoksesi printtinä lahjaksi ystävälle – itse tehtyä arvostetaan. Kirjailijaa ihaillaan – jokainen meistä voi halutessaan olla tuon ihailun ja arvostuksen kohde. Siinä tavoitetta Sinulle muutamalle hetkelle – Helmetkin syntyvät hetkessä. 

Omien tuotteiden hallinta ja markkinointi

Asiakastilin kautta rekisteröitynyt asiakas hallinnoi omia luovan alan tuotteitaan. Luovan alan tuotteiden statuksen ja hinnan muutoksista rekisteröitynyt asiakas suorittaa yhteisöpalvelulle verkkosivuilla ilmoitetun tuotteen nimellisen viiden euron (5 €) muutosmaksun.
Taideteosten julkaiseminen yhteisöpalvelun verkkosivuilla ei maksa mitään – saat työsi tarjolle kaikkien saataville. Liität halutessasi taideteoksen tietoihin yhteystietosi mahdollisia ostotarjouksia vastaanottaaksesi. Teosten tekijöiden nimi julkaistaan aina.
Julkaisuvaiheessa valitset työllesi yhden kolmesta statuksesta: Ei myynnissä, myytävänä tai myyty. Myöhemmin tehty statuksen muutos maksaa nimellisen maksun yhteisöpalvelulle.
Vaihtamalla taideteoksesi statusta sen mahdollisen myynnin jälkeen herätät taidetta hankkivan yleisön mielenkiinnon töitäsi kohtaan niiden kysynnän vuoksi.
Tarjoamme palvelumme kaikkien osapuolten iloksi ja edistääksemme luovuutta sen kaikilla osa-alueilla.

Omien tuotteiden myynnin seurannan tunnusluvut

Rekisteröitynyt asiakas saa Asiakastilillä reaaliaikaisen seurantatiedon omien luovan alan työn tuotteidensa menekistä ja niistä kertyneistä rojalteista.
Yhteisöpalvelu suorittaa asiakastilinhaltijan luovan alan työn tuotteiden myynnistä saaduista rojalteista kertyvän maksun rekisteröityneelle asiakkaalle kerran kalenterivuodessa.

Tehdyt ostokset ja maksujärjestelmä pankkitunnuksin

Asiakastilillä rekisteröitynyt asiakas näkee kalenterikuukauden mittaisen maksujakson aikana yhteisöpalvelun verkkosivuilta hankkimansa tuotteet ja maksukertymän.
Asikastilillä on viidenkymmenen euron (50 €) ostoraja.
Rekisteröitynyt asiakas ei voi hankkia lisää tuotteita yhteisöpalvelun verkkosivuilta ennen kuin edellisen maksujakson maksu tai 50 euron ostorajan edellyttämä maksu on suoritettu Asiakastililtä avautuvan verkkopankkiyhteyden kautta.
Rekisteröityneellä asiakkaalla on noin kalenterikuukausi korotonta maksuaikaa yhteisöpalvelun verkkosivuilta ostetuista tuotteista.

 

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/asiakastili">
Twitter
LinkedIn