Idean kehittymisestä ja tulevaisuudesta

Hyvä lähimmäinen,

koska olen saanut yhteydenottoja ihmisiltä koskien joitakin kirjoituksiani, haluan avartaa tietoisuuttanne omasta uskostani ja suhteestani Jumalaan. Minä olen saanut vastaanottaa uskon lahjan jo nuorena rippikouluikäisenä miehen alkuna. Olen silloin tehnyt diilin Luojani kanssa siitä, että olen Hänen käytössään siellä missä minua tarvitaan. Jumala on kasvattanut minua lapsenaan erilaisten elämäntapahtumien myötä ja vahvistanut minua luottamaan Häneen kaikessa. Kuljen jatkuvasti alttiuden kengät jaloissani, toivon kypärä päässäni ja uskon kilpi suojanani. Jumalan Sanan miekkaa käytän sen mukaan kun Jumalan Pyhä Henki minulle osoittaa. Silloinkin Jumalan Sanan sivallus on kirurgin tarkkaa työtä. Olen kuin avoin kanava toimiessani Jumalan työssä Hänen käytössään.

Kun me antaudumme Jumalan edessä ja sallimme Hänen Pyhän Henkensä vaikuttaa meihin ja meidän kauttamme lähimmäisiimme, muuttuu usko eläväksi ja Elävä Jumala – ylösnoussut Jeesus Kristus – saa kasvaa sydämissämme osaksi arkeamme. Voin sanoa, että kuljen joka hetki rukousyhteydessä Luojani kanssa. Koen, että Hän osoittaa minulle asioita, joihin minun tulee kiinnittää huomiota. Hän antaa sydämen kehotuksen sanoa toivon sanan lähimmäiselle. Hän antaa sydämen kehotuksen kirjoittaa jostakin asiasta. Hän vaatettaa minut päivittäin osoittaen minulle kulloinkin päälle pantavat vaatteet. Parrankin olen kasvattanut todistukseksi sinulle, koska olen siihen saanut Jumalalta sydämen kehotuksen.

Hän on osoittanut minulle maailman salaisuuksia, jollaisia en olisi toivonut olevan olemassakkaan. Hän on antanut minulle uskon rauhan, toivon ja rohkeuden. Mitä enemmän Hän meitä käyttää, sitä enemän Hän meitä valmistaa työhönsä ja sitä enemmän Hän meitä vahvistaa. Me saamme kylvää uskon siemenen, jonka Jumala kasvattaa. Jokainen ihminen on Taivaan Isälle yhtä rakas lapsi. Jumala rakastaa luotujaan Isän rakkaudella. Jumala kasvattaa ja opettaa lapsiaan, kuten maalliset isätkin tekevät. Jumala osoitaa oikean ja väärän, totuuden ja valheen, lähimmäisen aidon välittämisen ja rakastamisen tärkeyden. Hän kutsuu luokseen ja vastaanottamaan Hänen rakkauttaan meistä jokaista – sinuakin. Usko se – se usko.

Haluan kertoa sinulle, että minuakin kutsuttiin maailman verkostoihin. Minua kutsuttiin liittymään vapaamuurariloossiin – toiseen sukuun kuuluneen kutsujan mukaan olisin ollut kelvollinen. Minusta oli puhuttu ja kutsu oli saanut esimiesteni hyväksynnän. Voin todeta jälkikäteen tuollaisen lohkaisun olleen melkoinen tajunnan räjäyttävä kokemus. Ensi ajatus oli: Esimiesteni hyväksynnän!?! Mitä helvettiä!?! Pyysin harkinta-aikaa ja sain. Minua kehotettiin tekemään päätös asiassa mahdollisimman nopeasti – ikäänkuin olisin jäämässä ulos liikkuvasta junasta. Minua kiellettiin kertomasta kenellekään, että minua oli kutsuttu mukaan. Kutsu oli salaisuus. Heräsi kysymys: Mitä muuta oli peiteltävää kuin jäljet?

Jumalan seurakunnassa tässä maailmassa elävänä ihmisenä rukoilin vastausta Luojaltani tähän esitettyyn kutsuun kolmen vuoden ajan. Totesin, ettei ryhmäpaineella ja sosiaalisilla paineilla ollut vaikutusta minuun. Jumala antoi minulle sielunrauhan – mielenrauhan. Tein työni entiseen tapaan hyvin motivoituneena ja tuloksellisesti. Ensin Jumala vaikeni. Sitten Hän osoitti minulle askel askeleelta työyhteisössäni vaikuttavan verkoston kattavuuden. Olin hämmästyksissäni, kuinka kaikki oli ollut silmieni edessä koko ajan. Jumala asetti minut tarkkailuasemaan ja osoitti minulle kädestä pitäen tämän verkoston käyttäytymismaneerit, tunnukset ja tiukan kuuliaisuusvaatimuksen. Hän halusi näyttää minulle enemmän. Hän halusi paljastaa koko maailman verkostoitumisen. Siihen Hän valmisti minua tuon kolmen vuoden ajan.

Elämä on koetellut minua monin tavoin. Olen tehnyt syntiä lähimmäisiäni kohtaan. Maistoin maailmaa ja sen syleilyä. Olin uskoton ex-vaimolleni ja tunnustin sen hänelle välittömästi tapahtuman jälkeen ennen lastemme syntymää. Aviolittomme sai lisää aikaa perheneuvonnassa käydyn parisuhdeterapian myötävaikutuksella. Petostani en kuitenkaan koskaan saanut pois väliltämme. Tapahtuma kalvoi ex-puolisoani ja huolimatta kaikista yrityksistäni hyvittää tekoni ja aidosti rakastaa häntä avioliittomme päättyi vuonna 2010 erilleen kasvun myötä. Lastemme näkökannalta oli parempi tehdä tuo vaikea eropäätös. Halusimme mieluummin antaa lapsillemme mahdollisuuden elää elämäänsä kahdessa onnellisessa kodissa kuin tyytymättömyyden ilmapiirin keskellä. Jokaisella lapsella on erossa olosta huolimatta myös rakastava isä. Isän rakkaus on pyyteetöntä ja ehdotonta lapsiaan kohtaan – etävanhempanakin. Näin Jumalakin rakastaa lapsiaan – erossa olosta huolimatta.

Eron jälkeen Jumala palautti mieleeni erään uskovan lähimmäisen vuonna 1997 vietetyssä hääjuhlassa antaman profetian hänen rukoillessaan minun ja ex-vaimoni puolesta: ”Jukka, … on sinun nuoruutesi vaimo.” Olin tuolloin omassa hääjuhlassani hyvin hämilläni ja kiusaantunut kuinka perheystävämme saattoi sanoa ääneen ja päin naamaa minulle ja silloiselle puolisolleni tuon meitä siunaavan rukouksensa sivulausahduksessa. Tiesin hänen vaeltavan Pyhän Hengen johdatuksessa ja Jumalan käyttävän häntä väkevästi omassa työssään lähimmäisten keskuudessa erilaisten raamatullisten näkyvien armolahjojen myötä. Palauttaessaan tuon tapahtuman mieleeni Jumala halusi osoittaa minulle oman elämäni kautta, että kaikki asiat tapahtuvat aina Hänen ennalta määrittämällään tavalla. Lopputulos on aina Kaikkivaltiaan Jumalan tahdon mukainen. Olipa polkumme elämän matkalla minkälaiset tahansa.

Jumala on tuonut elämääni ihanan naisen. Jumala on hänet minulle osoittanut ja kehottanut rakastaa häntä kaikesta sydämestäni sillä samalla rakkaudella kuin Hän – Jeesus Kristus – rakastaa minua. Me emme puhu keskenämme maailman verkostoista. Hän kieltää kaiken, kuten maailman tapa on. Totuudessa ei ole salaisuuksia ja se kestää kriittisenkin tarkastelun. Totuus kestää kiirastulenkin poltteen, mutta valhe palaa ja roihuten tomuksi muuttuu. Jumala on osoittanut minulle, että puolisoni on maailman verkostossa kolmannella asteella. Lisäksi hän on maailman verkoston ”seriffi” ajaen mustalla bemarillaan liikenteessäkin verkoston jäsenien kuuliaisuutta ja oman asteensa tunnustamista peräänkuuluttaen. Olen kertonut hänelle jo vuosi sitten näkemykseni maailmasta ja siitä, mikä on hänen paikkansa maailmassa. Hän on kieltänyt kaiken ja viitannut asioiden olevan vain kuvitelmiani. Samanlaisen vastauksen sain eräältä entiseltä esimieheltäni, jolle kerroin suoraan näkemykseni ja vaadin saada tietää totuuden.

Olemme sopineet puolisoni kanssa, että emme puhu maailman verkostoista. Se riittää minullekin. Jumalan osoittama totuus riittää minulle. Minä rakastan Jumalan rakkaudella avopuolisoani kaikella sydämellä ja kiitän Luojaani minulle osoitetusta elämänkumppanista. Rukoilen hänen ja kaikkien lähimmäisteni puolesta päivittäin ajatuksin ja huokauksin. Jumala tuntee pyyntömme jo ennen kuin olemme saaneet niitä edes omaan mieleemme. Olen sydämessäni kokenut, että Jumala haluaa osoittaa oman Rakkautensa sinuakin kohtaan. Hän on antanut minulle aidon rakkauden tunteen maailmassa elävää avopuolisoani kohtaan todistukseksi sinulle. Jumala rakastaa sinua ja minua vilpittömästi ja pyyteettömästi huolimatta elämässä ottamistamme harha-askelista. Hän kutsuu meitä yhteyteensä. Hän antaa kaikille meille uskon lahjan ja tarjoaa sieluillemme pelastuksen Jeesuksen Kristuksen sovitustyön kautta. Jeesuksen Kristuksen veri on puhdistava meidät kaikista synneistämme.

Jumala kehottaa meitä viimeiseen hetkeen asti etsimään, löytämään ja kolkuttamaan oveen. Isä avaa ovensa jokaiselle lapselleen aina siihen hetkeen asti kunnes Ihmisen Poika saapuu kirkkaudessaan takaisin maan päälle. Nykyinen maailman verkoston ovien sulkeutuminen sitä vastaanottamattomilta lähimmäisiltä on kuin kenraaliharjoitusnäytös sille hetkelle, joka tulee Jumalan säätämänä hetkenä. Sitä hetkeä ei tiedä kukaan muu kuin Jumala. Sen Jumala on ilmoittanut Sanassaan, että osat vaihtuvat. Ne, jotka ovat ottaneet Hänet vastaan – Jeesuksen Kristuksen – saavat kulkea Taivasten valtakuntaan juhlien juhlaan ja niiltä onnettomilta sieluilta, jotka eivät ole ottaneet vastaan Häntä – Jeesusta Kristusta – evätään pääsy sinne. Silloin Jumala sulkee oven tylysti, eikä kukaan enää pääse sisälle.

Jumala kutsuu luotujaan parannukseen aina viimeisen hetkeen asti. Tästä osoituksena sinulle on tämänkin taiteen ja kulttuurin yhteisöpalvelun idean syntyminen ja kehittyminen. Irtisanouduin upseerin virastani Puolustusvoimissa kokiessani vahvasti sydämessäni, että se oli Jumalan tahto. Hänellä oli minulle muuta tehtävää. Jäin Jumalaani luottaen hakemaan uusia ansiotöitä. Lukiessani englanninkielistä työpaikkailmoitusta lausahdin itsekseni ääneen: ”If it finds – I fit fine”. Sain sydämen kehotuksen kirjata tuo lausahdus ylös paperinkulmaan. Jumala puhutteli minua ja osoitti kuinka sanontojen sisällä on yhtäläisyys. IF IT FInds – I FIT FIne. Jumala kehotti kirjaamaan sen ylös. IFITFI. Sain kehotuksen googlata sen. Näin tein ja totesin, ettei sillä tullut merkittäviä osumia. Sain Jumalalta kehotuksen lunastaa itselleni tuon vapaan domainin.

Ymmärsin, että Jumala haluaa minun alkavan miettimään sopivaa yritystoimintaa, jolla saattaisin työllistää itseni. Kymmenet lähettämäni työpaikkahakemukset eivät olleet tuottaneet edes kutsua työpaikkahaastatteluun. Näin tein. Mietin omia vahvuusalueitani ja pohdin vakavasti jonkin tyyppisen henkilöstöalan konsulttiyrityksen tai markkinointiyrityksen perustamista. Silloin Jumala kehotti minua miettimään nykytilanteen näkymiä laajemmalti. Jumala kehotti arvioimaan tulevaa kehitystä työmarkkinoilla ja osoitti minulle osin omalle epämukavuusalueelle menevän luovan alan työn. En kokenut olevani riittävän taiteellinen alkaakseni luovan alan yrittäjäksi. Sain toisen näkökulman. Aloin miettimään taiteen ja kulttuurin yhteisöpalvelun perustamista internettiin. Jos en kannattavassa liiketoiminnassa kaikkea itse saata tehdä, niin ympärilläni on paljon lähimmäisiä, jotka saattaisivat tällaisen taiteen ja kulttuurin yhteisöpalvelun idean kautta hankkia toimeentulonsa. Koin, että voin ideoida palvelua meille kaikille.

Koin saaneni Jumalalta erilaiset tuotteet ja toimintamallit ikäänkuin esimerkeiksi Hänen tahtonsa mukaisesta epäitsekkäästä ja lähimmäisen huomioonottavasta liiketoiminnasta. Koin paljon hienoja ahaa-elämyksiä Jumalan osoittaessa ja antaessa ajatuksia idean kehittämiseksi. Opin taas itsekin nauttimaan ruuhkavuosissa sivussa olleen taiteen tekemisestä – kirjoittamisesta ja piirtämisestä. Kitaraan en ole tarttunut vieläkään, vaikka sitäkin on tullut joskus rämpyteltyä.

Viime keväänä kyselin jatkuvasti Luojaltani, mistä seuraava kehitysaskel idean eteenpäin viemiseksi? Koin, että minulle osoitettiin jatkuvasti erilaisia asioita ja että sain Jumalalta viisautta ilmaista ja kuvailla asioita Hänen tahtonsa mukaisin sanoin. Kesäkuussa sain sydämen kehotuksen ryhtyä markkinoimaan ideaa Facebookissa. Ifitfin sivu avautui 7. kesäkuuta 2012. Jumala ruokki luovuuttani ja antoi kirjoittamisen iloa. Kirjoitin muutaman kirjoituksen englanniksikin. Koin saaneeni tekstit lahjaksi Jumalalta. 5. heinäkuuta 2012 sain Jumalalta seuraavat rohkaisun sanat idean Projekti-tuotteen markkinointiin englanniksi. The most significant view for life. Important faith. Incredible truth. Fool imbecile. Tell your story with us. Jumala osoitti minulle taiteen ja kulttuurin yhteisöpalvelun ifitfi -nimessä ihmiselämälle maailman tärkeimmän näkymän.

Pienin alkukirjaimin tarkasteltuna eteen avautuu raamatullinen Golgatan näkymä kahden tuhannen vuoden takaa. Edessä näkyy kolme ristinpuuta ja kolme kuolemaan tuomittua. Yksi heistä on syytön – Jeesus Kristus. Tärkeä usko pelasti toisen tehdyistä vääryyksistä syystä kuolemaan tuomitun ryövärin sielun vielä viime hetkellä. Silloin Pyhä Henki osoitti minulle Raamatusta tämän kohdan ja se kuuluu: ”Kansa seisoi katselemassa. Hallitusmiehiäkin oli siellä ivailemassa Jeesusta. He sanoivat: ”Muita hän kyllä on auttanut – auttakoon nyt itseään, jos hän kerran on Messias, Jumalan valittu.” Myös sotilaat pilkkasivat häntä. He tulivat hänen luokseen, tarjosivat hänelle hapanviiniä ja sanoivat: ”Jos olet juutalaisten kuningas, niin pelasta itsesi.” Jeesuksen pään yläpuolella oli myös kirjoitus: ”Tämä on juutalaisten kuningas.” Toinen ristillä riippuvista pahantekijöistä herjasi hänkin Jeesusta. Hän sanoi: ”Etkö sinä ole Messias? Pelasta nyt itsesi ja meidät!” Mutta toinen moitti häntä: ”Etkö edes sinä pelkää Jumalaa, vaikka kärsit samaa rangaistusta? Mehän olemme ansainneet tuomiomme, meitä rangaistaan tekojemme mukaan, mutta tämä mies ei ole tehnyt mitään pahaa.” Ja hän sanoi: ”Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi.” Jeesus vastasi: ”Totisesti: jo tänään olet minun kanssani paratiisissa.” (Evankeliumi Luukkaan mukaan 23:35-43). Important Faith. Incredible Truth. Fool Imbecile. Englanninkieliset sanat saivat uuden merkityksen. Tärkeä usko. Ihmeellinen totuus. Hölmö typerys. Golgatalla ristillä roikkuneiden kuolemaan tuomittujen kuvaukset. Tarkasteltaessa vain sanojen alkukirjaimia muodostuu niistä ifitfi. Sattumaa vaiko ei. Pidän ihmeellisenä yhteensattumien summana kaikkea taiteen ja kulttuurin yhteisöpalvelun ideointiin liittyvää tapahtumien ketjua. Minä tiedän, ettei tämä ollut sattumaa vaan Jumalan viisautta Hänen edelleen kutsuessaan ihmisiä rakkautensa piiriin välittämään aidosti lähimmäisistään.

Tänä päivänä minua huolestuttaa se, että yhä nuoremmat ihmiset opetetaan seuraamaan valheenteitä. Jumala on osoittanut minulle kuinka jo päiväkodeissa henkilöstö tunnustaa maailman verkoston kuuliaisuutta. Lapsille opetetaan leikin ja viihteen kautta oppeja, jotka totuttavat heidät vallan verkkoihin. Leikin omienkin lasteni kanssa liikenteessä bongaa keltainen auto -leikkiä, joka on tullut lapsilleni tutuksi jostain lastenohjelmasta. Jumala on osoittanut minulle, että näin jo varhaisiässä lapset opetetaan kiinnittämään huomiota ympäristön ärsykkeisiin ja herätteisiin – olemaan valppaina ja varpaillaan. Aikuisiällä vain bongattavan auton väri vaihtuu mustaksi.

Olen kokenut, että vasta peruskoulun alkaessa maailman verkoston opit jalkautetaan systemaattisesti koululaisiin kerhotoiminnan myötävaikutuksella. Olen kahden lapsen isänä saanut heidän osaltaan sielulleni Jumalan rauhan. Jumala pitää huolen omistaan. Uskovan ihmisen rukoukset lastensa puolesta kannattelevat heitä. Vasta omilla tietoisilla valinnoillaan lapset kasvettuaan vaikuttavat omaan elämäänsä – nyt ja iankaikkisesti. Olen saanut Jumalalta lupauksen, että hän pelastaa minun lapseni. Olen siitä hyvin kiitollinen.

Olen tiedostanut, että Jumala on pukenut minut vaatteilla, joilla annan ympäristön ymmärtää olevani jotain muuta kuin olen. Olen havainnut, että minuun suhtaudutaan kuin auktoriteettiin, jolle maailman verkostoissa elävän sieluraukan tulee ilmoittautua – tunnustaa oma asteensa elämänpolulla. Olen joskus todennut elekieleni olevan joissakin tilanteissa senkaltainen, että minun voisi kuvitella olevan osa maailman verkoston kokonaisuutta. Jumalan Pyhä Henki käyttää minua omassa työssään joka hetki. Havainnoistani kiusaantuneena olen kysynyt asiaa Jumalaltani. Hän on sen minulle ilmaissut: Todistukseksi toisille. Olen sopinut Luojani kanssa, että ”näyttelen” Pyhän Hengen vaikutuksessa tämän näytöksen tässä Jumalan teatterissa, jotta sinäkin voisit saada rohkeuden vastaanottaa uskon lahjan. Käytännössä minä rapsuttelen itseäni sieltä, mistä Pyhä Henki kulloinkin kutittaa. Toimin näin, jotta sinäkin uskoisit valheen sijaan totuuteen.

Todistuksena sinulle haluan Jumalan tahdosta kertoa, kuinka maailman verkostoissa elävät tunnustavat kuuliaisuuttaan tällä hetkellä lähimmäisilleen. Jumala on osoittanut minulle, että kalenterikuukauden viimeisenä päivänä ensimmäisellä asteella oleva pukee ylleen tai kantaa mukanaan jotakin punaista, toisella asteella oleva sinistä ja kolmanella asteella oleva vihreää. Sinulle Jumala haluaa tämän paljastettavan, jotta tietäsit, että Hän elää. Jeesus Kristus elää. Kristuksen omalla ei ole mitään pelättävää. Kristuksen oma ei halua kenellekään mitään pahaa. Jeesus Kristus kutsuu sinuakin omakseen – tässä ja nyt.

Tein tätä kehitystyötä aktiivisesti lokakuun loppun asti. Olin näin sopinut Luojani kanssa. Koen oikeasti, että tässä ideassa on paljon potentiaalia yhteistä hyvinvointia kasvattavaksi elinkeinoksi. Jätän idean kehittymisen ja toteutumisen Jumalan käsiin. Jos idealle löytyy rahoitus, se saa mahdollisuuden tarjota toivoa ja toimeentulon syrjäytetyille lähimmäisille. Jatkan harrastuksen omaisesti idean markkinointia edelleen. Nyt alan taas aktiivisesti hakemaan ansiotyötä. Jos koet, että sinulla olisi tarjota työtä kaltaiselleni tuotteliaalle kristitylle lähimmäiselle, ota yhteyttä. Tahdon vastakin tehdä töitä yhteisten asioiden eteen epäitsekkäästi omalla elämälläni esimerkkiä osoittaen.

Tämän olen sinulle todistanut Jumalaan luottaen ja Hänen tahdolleen kuuliaisena. Toivon sinulle Rakastavan Jumalan Siunausta ja Jeesuksen Kristuksen Rauhaa,

Klaukkalassa 1.11.2012

Jukka Paakkanen

 

-Jeesus on kova sana-

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/idean-kehittymisesta-ja-tulevaisuudesta">
Twitter
LinkedIn