Suomen profeetan testamentti 2013

Suomen profeetan testamentti 2013 Jukka Paakkanen

Suomen_profeetan_testamentti_210913 

JUMALA RAKASTAA MAAILMAA 

Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=jSaa26No3R0.

 

 

Hyvä siunattu lukija,

 

jaan sinulle osan Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Ifitfi/235681973210834 julkaisemiani kirjoituksia. Osan näistä kirjoituksista olen julkaissut Facebookissa Jumalan Pyhän Hengen kehoituksesta useamman kerran. Nyt on parannuksen teon aika. On aika katua ja ottaa vastaan Jumalan syntiselle ihmiselle armotekona valmistama pelastus Jeesuksessa Kristuksessa.

 

Arvioi kirjoitukseni Jumalan Sanalla ja Pyhässä Hengessä rukoillen. Tutustu myös maailmasta totuutta kertoviin kirjoituksiini Jumalan Pyhän Hengen ohjauksessa kehittämäni yritysidean esittelysivuilla http://www.ifitfi.com. Älä pelkää ihmisiä, maailmaa tai pahuuden henkivaltoja ajassa. Pelkää ennemmin Pyhää Jumalaa. Tee parannus ajassa. Ota vastaan pelastus, joka on meille syntisille ihmisille valmistettu Kristuksessa. Kiistä Saatanan ja Pedon valta ajassa Jeesuksen Kristuksen pyhässä nimessä. Älä tunnusta Pedon merkkejä ajassa. Pedon valtaa kumartavat joutuvat Jumalan Sanan ilmoituksen mukaan iankaikkiseen kadotukseen. Jumalan Sana ei muutu ajassa. Totuudessa ei ole valhetta. Vapauteen Kristus on meidät kutsunut. Saat luottaa elämässäsi Jumalan turvaan ja varjelukseen ajassa. Ole uskossa rohkea.

 

Saat jakaa tekstejä edelleen sähköpostilla. Toivon, että sähköpostini välitetään Pyhän Jumalan tahdosta mahdollisimman monille – niin tutuille kuin tuntemattomillekin. Pelastusevankeliumi on tarkoitettu meille kaikille. Ota evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta vastaan ja usko Häneen. Toivotan kaikille tekstien lukijoille rakastavan Jumalan siunausta ja Jeesuksen Kristuksen rauhaa. Valoa ja iloa.

 

Klaukkalassa 21.9.2013

 

Jukka Paakkanen

 

 

21.09.2013 TESTAMENTTI Jumalan viisaus ajassa. Luojamme ja Herramme on ylivoimainen ja ylivertainen toimissaan nyt ja aina – iankaikkisesti! Annamme Hänelle yksin kaiken kunnian ja ylistyksen, sillä Herra on hyvä ja Hänen valtansa pysyy iankaikkisesti! Halleluja! Halleluja! Halleluja! Valmistautukaa Karitsan häihin! Puhdistakaa juhla-asunne Jeesuksen Kristuksen kalliin veren voimasta uskossa rukoillen ja Herraa kiittäen, sillä Hän on hyvä ja Hänen armonsa pysyy iäti – Jumalalle kiitos ja kunnia – nyt ja aina! Hänen tekonsa on nähtävissä keskellämme. Hänen ylivertaisen kätensä jälki silmiemme edessä. Hänen totuutensa valossa havaittavissa olevat suuret teot ajassa. Herra on Alku ja Loppu. Herra ylläpitää kaiken ja vaikuttaa kaikessa niiden parhaaksi, jotka etsivät Totuutta – Herran kasvoja ajassa. Hän on paljastava kasvonsa heille ja kutsuva omansa kanssaan juhlien juhlaan. Nostakaa riemuhuuto, sillä vapauttamisenne päivä koittaa. Ei se viivy, sanoo Herra Israelin Pyhä Jumala. Suomen kansa on saanut tänä päivänä todistaa uskossa tätä Jumalan suurta hyvyyttä ja Hänen suuria tekojaan. Suomen kansan ennalta profetoitu hengellinen paluumuutto Israelin Pyhälle maalle on tapahtunut näinä päivinä Pyhän Jumalan armosta! Herra on hyvä! Ei ole ylisanoja kuvaamaan Luojamme Neroutta ja Kaikkivoipaisuutta tahtonsa toteuttamisessa. Jumalaa yksin meidän tulee palvoa, ylistää ja kiittää! Polvistukaa Herran Jumalan edessä ja antakaa Hänelle kiitos armosta, joka on tullut osaksenne Hänessä ja Hänen kauttaan. Hän yksin on valmistanut teille pelastuksen ja ansaitsee siitä suurimman mahdollisen kiitoksen! Halleluja! Halleluja! Halleluja! Herran päivä koittaa pian. Ei se viivy, sanoo Herra Jumala Israelin Pyhä. Hänen valtansa pysyy iankaikkisesta iankaikkiseen. Aamen. Aamen. Aamen.

 

Heräsin tänään sanoinkuvaamattoman onnellisuuden tunteen ja rauhan vallitessa sisimmässäni. Herra oli osoittanut minulle eilen iltapäivällä laskeneensa mielenmuutoksen Hengen lähimmäisteni ylle. Herra oli todistanut kauttani lähimmäisille totuudesta ja antanut lähimmäisilleni armon tulla näkemään totuuden. Herran ilo ja rauha näkyi lähimmäisteni kasvoilta Habitare- messuilla, liikenteessä kehätiellä, kaupassa kotiseudullani ja kävelytiellä illansuussa. Herra on hyvä! Hänen armonsa pysyy iäti! Annamme kiitoksen yksin Hänelle – Pyhälle Jumalallemme! Kiitos Herralle nyt ja aina! Herra puhutteli minua aamulla maatessani vuoteessa. Hän on toteuttanut kaikki antamansa profetiat ajassa tahtonsa mukaisesti ja tulee toteuttamaan myös tulevat. Kaikki Raamatun profetiat tullaan toimeenpanemaan ajassa. Kaikki Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta syntyneet seurakuntaprofetiat tullaan toteuttamaan ajassa. Kaikki Pyhän Jumalan omilleen antamat tiedonsanat toteutuvat ajassa. Herra on hyvä. Hän vaikuttaa kaiken kaikessa. Jos Jumalan Sanan – Jeesuksen Kristuksen – ei salli koskettaa ja uudestisynnyttää uskossa Jumalan pyhää ihmistä, ei voi nähdä Jumalan suuria tekoja ajassa ja pysyy sokeana. Jos Jumalan Henki on sinussa, olet pelastettu ja näet kaiken Jumalan suuruuden ja teot ajassa. Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa yhdessä meidän kauttamme meidän parhaaksemme. Nyt on aika käyttää viikonloppua katsomalla Jumalan meille profeetaksi ajassa asettaneen miehen julistusta. Katso linkit http://www.youtube.com/watch?v=l3O–FPyyts ja http://www.youtube.com/watch?v=PFwjfezJawI&feature=youtu.be ja http://www.youtube.com/watch?v=k01jw00p0YQ&feature=youtu.be&t=10m14s. Antakaa Jumalan Sanan koskettaa sydäntänne! Ottakaa vastaan Jumalan suunnattomasta armosta teille tarjottu pelastus Jeesuksessa Kristuksessa. Pyhä Jumalamme ja Luojamme – Jeesus Kristus – kastaa omin yliluonnollisin käsin uskossa Hänet sydämensä Herraksi ja synnistä Vapahtajaksi ottaneet ihmiset maanpäällä ajassa Jumalan Pyhällä Hengellä ja tulella. Nöyrry Pyhän Jumalan edessä ja ota vastaan armosta sinulle valmistettu pelastus – se on katettu sinulle kuin Manulle illallinen. Jumalalla on tilannesilmää ja huumoria enemmän kuin osaamme ymmärtääkään. Pyhä ja kiivas Jumala on samanaikaisesti ymmärtäväinen ja armollinen meille luoduilleen. Taivaan Isä on Rakkaus. Luojamme on suunnattomassa viisaudessaan valmistanut meille armon tulla Hänestä osalliseksi ja saada Jumalan lapsen nimen. Isä kutsuu sinutkin kotiin. Ota kutsu vastaan ajassa.

 

Herran Henki todistaa teille, että Suomen kansalle annettu Tukholman profetia on toteutunut ajassa silmienne edessä, kuten ilmoitettiin vuonna 1984 näyssä Jumalaapelkääväiselle uskovalle Jeesuksen Kristuksen opetuslapselle. Olen itsekin saanut muutaman ilmestyksen ja todistan teille Herran näyttäneen minulle kirkkautta sädehtivän morsiamen, joka saapui muutaman synkän ja pimeän hahmon ohikulun jälkeen kääntyen puoleeni ja ojentaen kätensä minua kohti sädehtivästi hymyillen. Me olemme tuo Jumalan Karitsan – Jeesuksen Kristuksen Morsian – Jumalan pyhien ja valittujen seurakunta, joka on saanut armon osakseen, tullakseen kutsutuksi Herran meille valmistamaan juhlapöytään Jumalan Karitsan häihin. Näyssäni morsian loisti Jumalan kirkkautta, eikä morsiamen juhla-asussa näkynyt tahran tahraa. Kirkkaan valkoinen morsiuspuku oli selvästi pesty vitivalkoiseksi Jeesuksen Kristuksen Golgatan ristillä ihmiskunnan tekemien syntien tähden Ristillä – Jumalan uhrialttarilla – vuodatetulla pyhällä uhriverellä synnittömän ihmisen ja Jumalan – meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kalliilla verellä. Julistus ristiinnaulitusta Herrastamme ja Jumalan meille armosta ja ilman omia tekojamme valmistetusta pelastuksesta on hullutus niille, jotka kadotukseen menevät. Meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima. Jeesus Kristus on voittanut kuoleman vallan ja esikoisena ylösnoussut Jumalan kirkkauteen. Messias saapuu pian noutamaan omansa Karitsan hääjuhlaan. Pian kaikuu Taivaan avaruudesta yliluonnollinen kutsuhuuto meille kaikille. Tule! Kun Herra kutsuu omiaan, meidät temmataan ylös Pyhän Jumalan kirkkauteen viettämään Jumalan meille rakkaudella valmistamaa ilon juhlaa. Saamme katsella Hänen kasvojaan ja riemuita yltäkylläisyydestä Hänen kirkkaudessaan. Valmistaudu Juhlien Juhlaan! Herra on hyvä! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

 

Jumala puhutteli minua hengessä Pyhän Henkensä kautta ja todisti asettaneensa minut Tukholman profetiassa annetun ilmoituksen mukaan seisomaan Suomen kansan puolesta Hänen edessään. Olen saanut Jumalan armosta käydä hengellistä sotaa kahden vuoden ajan Hänen johdatuksessaan ja siunauksin. Jumala on erottanut minut viisaudessaan tähän tehtävään ja olen kuuliaisesti antanut Hänen käyttää itseäni siinä. Jumalan teot ajassa ovat nähtävissä vain niiden silmin, jotka ovat Hänet vastaanottaneet sydämeensä ja joilla ei ole muita epäjumalia elämässään. Jos sallit erilaisten maailman houkutusten sumentaa hengellisen näkökykysi, et voi havaita Jumalan suuria tekoja ajassa. Jos annat seksuaalisten halujen, omaisuuden kerryttämisen, hienojen autojen, parempien urheilusuoritusten, suositumman musiikkikappaleen tekemisen tai minkään asian elämässä tulla sinulle tärkeämmäksi kuin Pyhän Jumalan, et voi nähdä selvästi Jumalan tekoja ajassa. Jos olet sydämeltäsi nöyrä ja uskossasi kuuliainen yksin Herralle, Hän antaa sinulle hengellisen näkökykysi. Herra yksin voi tehdä sokean näkeväksi ja parantaa rajoittuneen näkökyvyn ajassa. Jos tunnistat elämässäsi erilaisia epäjumalia, jotka estävät sinua näkemästä selvästi Jumalan tekoja ajassa, tee heti parannus! Älä viivyttele enää! Siihen ei ole aikaa! Käänny heti pahoilta teiltäsi katuen ja anteeksi Pyhältä Jumalalta sydämestäsi anoen! Hän kuulee pyynnöt ja saat syntisi anteeksi! Tee kaikki täydestä sydämestäsi, mielestäsi ja sielustasi ja saat nähdä totuuden valon. Totuuden valo on Jeesus Kristus. Jeesus Kristus näkee sydämemme. Jeesus Kristus ei katso ihmistä ulkonaisia ominaisuuksia ja käyttäytymistä arvioiden. Jeesus Kristus katsoo suoraan ihmisen sydämeen. Ihmiset ja henkivallat arvioivat ihmisen näkemänsä perusteella. Jumalan Henki tutkii sydämet. Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Kun niin toimit, tulet näkemään totuuden ja saat kohdata Herran Jeesuksen Kristuksen Vapahtajanasi. Näin Jumalan Pyhä Henki todistaa. Jumalan Pyhä Henki kirkastaa aina vain ja ainoastaan Jeesuksen Kristuksen Herruutta yli kaikkien henkivaltojen ja ihmisten Pyhän Jumalan luomakunnassa niin maanpäällä kuin Taivaassa. Jeesus Kristus on Isä Jumalan valittu ja Voideltu. Jeesus Kristus on antanut Jumalan Poikana Henkensä sinunkin puolestasi. Sentähden Jeesuksella Kristuksella on nyt kaikki valta Taivaassa ja maanpäällä. Messias saapuu pian! Oletko sinä valmis kohtaamaan herrojen Herran ja kuninkaiden Kuninkaan? Valmistakaa tie Herralle! Messias on tulossa pian. Tästä Pyhä Henki todistaa teille.

 

Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa. Jumala vaikuttaa kaiken meidän parhaaksemme. Jumala käyttää tahtonsa toteuttamiseen moninaisia keinoja ja menetelmiä – näkyviä ja näkymättömiä. Herra on hengessä todistanut, että Tukholman profetiassa kuvatut tapahtumat ovat nyt toimeenpantu ajassa. Suomen kansaa uhannut Venäjän sotilas oli Venäjän talousmahti, joka on viimeisen kahden vuoden aikana hankkinut runsaasti omistuksia Pohjois-Suomesta ja ympäri Suomen maata. Herra on halunnut nöyristää Suomen kansan taloudellisella tappiokierteellä ja kansan olojen kurittamisella näkemään elämässään sen, mikä lopulta vain ja ainoastaan on tärkeää – Totuuden. Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja Elämä. Jumala on kaikki kaikessa – ei yhtään sen vähempää. Jokaisen polven on taivuttava ja jokaisen suun on tunnustettava, että Jeesus Kristus on Herra. Näin tulee tapahtumaan. Jumala toimii samalla tavalla koko luomakunnassaan. Jeesus Kristus – ihmisten kalastajien pää ja pääkalastaja on varustanut myös pahuuden palvelukseen ihmisten kaikkivoipaisuuden tuntemuksessaan rakentaman internetin – globaalin verkon – oman suunnitelmansa toteuttamiseen ajassa. Herra on antanut ensin Jumalan lain. Jumalan laki on verkko, joka pyydystää kaikki perisyntiset ihmiset pyydykseen. Verkon silmä on kuin neulansilmä, josta kamelin on vaikeaa päästä sisälle Jumalan valtakuntaan tarkertumatta pyydykseen. Synnin kuormaa ei voi kuljettaa Jumalan valtakuntaan. Sen vuoksi Jumala on valmistanut ihmisille pelastuksen yksin Jeesuksessa Kristuksessa. Jeesus Kristus on portti Jumalan valtakuntaan. Jeesus Kristus on ovi, joka laskee kulkijan sisälle. Jeesus Kristus on portinvartija, joka sallii paimenten kulkea lammastarhaan ja sieltä pois. Paimenet hakevat karsinaan lampaita portin ulkopuolelta tuodakseen heidät kanssaan lammaskarsinaan – Jumalan valtakuntaan. Jeesus Kristus on Hyvä Paimen. Hän on paimenten pää ja laumansa pääpaimen. Jeesus Kristus on lähettänyt ihmisten kalastajia maailmaan, jotta mahdollisimman moni ihminen voisi tulla pyydystetyksi Jumalan Sanalla ja sen jälkeen pelastetuksi Hänessä kuullessaan Jumalan suurista teoista ja ihmisille ansiotta valmistetusta pelastusevankeliumista – ilosanomasta Jeesuksesta Kristuksesta, Jumalan Pojasta, Ihmisen Pojasta, jonka Isä Jumala antoi kuolla Golgatalla ristinpuulla ihmisten syntien tähden. Jeesus Kristus on asettanut ihmisten paimenia vartioimaan kalliita lampaitaan siksi ajaksi, kunnes saapuu takaisin hakemaan omansa heille valmistamaansa Taivaan kotiin. Talon Isäntä on matkalle lähtiessään jakanut kaikille palvelijoilleen ja työmiehille omat vastuunsa ja leiviskät. Joillekin Hän on viisaudessaan antanut enemmän vastuuta ja toisille vähemmän. Jokaiselle sen mukaan, mitä kukin saattaa vastaanottaa. Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa.

 

Jumalan seurakunta rakentuu Pyhän Hengen vaikutuksesta ja Pyhän Hengen yhteydessä. Pyhä Henki on jakanut seurakunnassa erilaisia armolahjoja ihmisille seurakunnan rakentamiseksi. Se on Kristuksen ruumiin – Karitsan Morsiamen – valmistamiseksi Jumalan Karitsan hääjuhlaa varten. Talon Isäntä tulee takaisin palatessaan vaatimaan palvelijoiltaan tilin siitä, kuinka annetut leiviskät on käytetty ja kuinka paljon korkoa ovat tuottaneet palvelijoiden haltuun annetut rahat. Herra palkitsee omansa, jotka ovat uupumatta tehneet työtä Jumalan valtakunnan eteen totuudessa ja sylkee suustaan kelvottoman aineksen – valheviljan, joka ei ole sopivaa Jumalan valmistamalle aterialle. Kenellä on korvat, tarkatkoon nyt, mitä Henki sanoo. Kenellä on ymmärrys, tehköön nyt parannuksen vaelluksessaan. Omissa voimissa emme voi tehdä Jumalan valtakunnan työtä menestyksellä. Kun annamme itsemme nöyrästi Jumalan käsiksi, jaloiksi, suiksi, sydämiksi, keuhkoiksi, lihaksiksi, verisuoniksi, aivoiksi ja niin edelleen rakennumme yhdessä Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta Kristuksen ruumiiksi – Jumalan seurakunnaksi ajassa – Morsiammeksi, jonka Herra kutsuu valmistamaansa hääjuhlaan. Näin Jumala onkin toiminut tiedostamattamme ja vain osin työtään meille ilmoittaen. Me olemme Jumalan teko Kristuksessa vailla omaa ansiotamme yhdeksi Jumalan seurakunnaksi Hänen käsillään valmistettu. Jumalan seurakunta odottaa nyt kutsuhuutoa. Tule! Ota vaarin ilmoituksesta ja valmistaudu. Jeesus sanoo omilleen. Valvokaa!

 

Herran Henki on käyttänyt internetiä näinä lopun aikoina Jumalan valtakunnan työssä vahvasti. Internet tarjoaa fyysisessä maailmassa mahdollisuuden julistaa Jumalan Sanaa suomalaisille Keniasta ja Isaelin kansalle ja koko maailmalle Kanadasta. Näin Pyhä Henki onkin tehnyt. Hän on asettanut ihmisiä todistamaan Jumalan armosta lähimmäisilleen ristiin rastiin ympäri maailman internetin välityksellä. Jumalan Sanaa on julistettu kaikille kansoille ja kielille. Jumala on asettanut Sanalleen todistajat. Jumalan Sana on Jeesus Kristus. Pyhä Henki todistaa, että Johanneksen ilmestyksessä ilmoitetut kaksi todistajaakin ovat saaneet aikanaan kutsunsa ja internetin välityksellä julistaneet Jumalan Sanaa maailmalle. Heidän julistuksensa on voitu fyysisesti vastaanottaa jopa Israelissa internetin välityksellä ilman, että todistajat olisivat siellä olleet paikan päällä todistamassa Jeesuksesta ja ihmisten tarpeesta tehdä parannus ajassa – katua syntejä ja ottaa vastaan Jeesus Kristus Vapahtajanaan sydämeensä. Pyhä Henki todistaa, että Sara Traore on toinen Raamatun profetoiduista todistajista. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R2jK39Sig58. Hän on vertauskuvallisesti pukeutunut säkkivaatteeseen nöyrtyessään Jumalan Sanan edessä ja hyljätessään maailmaa ihannoivan elämän ja katoavat aarteet elämässään suostuen Jumalan valtakunnan työhön ja sen myötä myös taloudelliseen ahdinkoon ajassa, jossa Pedon valtakunta ei ole sallinut Jumalan valittujen ansaita riittävää toimeentuloa. Jumalan todistajat ovat työnsä teossa kestävät. Nyt Sara Traore on ilmoittanut vetäytyvänsä julistustehtävästä internetissä. Jumala voi käyttää ihmisiä tehtävissään myös toisella tavalla kuin he omassa ymmärryksessään voivat käsittää. Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa. Näin Hän on osoittanut toimivansa myös minun Jumalan valtakunnan eteen tekemässäni työssä. Ehkä Sara Traorekin on täyttänyt Jumalan hänelle seurakunnassaan antaman tehtävän tavalla, jota hänelle ei vielä ole ilmaistu Pyhän Hengen välityksellä hengessä.

 

Pyhä Jumala on osoittanut meille, että kaiken ei aina tarvitse tapahtua fyysisessä todellisuudessa vaan asioilla on myös aina vertauskuvalliset merkityksensä, kuten myös Jeesuksen opetuksesta voimme todeta. Vaeltaessaan maanpäällä Jeesus opetti lähes yksinomaan vertauksin kansalla hyvästä Jumalan valtakunnasta. Opetuksen jälkeen Jeesus avasi opetuksen sisällön erikseen itse kutsumilleen opetuslapsille, jotta he tuntisivat totuuden Jumalan ilmoituksesta. Näin Jeesus toimii ajassa tänäkin päivänä. Jeesus elää! Jeesus saapuu pian hakemaan omansa. Sara Traoren julistuksen lopettaminen internetissä voidaan vertauskuvallisesti ymmärtää Raamatun ilmoituksena, jossa Peto sai lopulta vaiennettua kaksi todistajaa. Raamatun profetian mukaan noiden kahden todistajan ruumiit – se mikä heistä on nähtävissä ajassa – olivat kaiken kansan nähtävillä kolmen ja puolen vuorokauden ajan. Sara Traorenkin todistukset ovat nähtävillä internetissä parhaillaan. Joku on jopa saattanut iloita ja lähettää lahjoja Pedon valtakunnassa vaeltaville ystävilleen todetessaan, että Sara Traore on nyt lopettanut heidän piinaamisensa Pyhän Hengen johdatuksessa tapahtuneella internetin välityksellä tapahtuvalla todistuksella ja evankelioinnilla. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=YjRAEq2tdME. Jumala ei ole välttämättä paljastanut Sara Traorelle sitä, miten Hän on viisaudessaan käyttänyt Saraa omassa työssään ajassa. Minä voin todistaa, että en ole omasta tehtävästäni Jumalan valtakunnan työssä ajassa ole ollut tietoinen missään vaiheessa ennen tätä aamulla saamaani ja hengessä Pyhältä Hengeltä vastaanottamaani ilmoitusta. Jos Jumala on käyttänyt Tukholman seurakuntaprofetiassa annettua Suomen profeettaa tehtävässään uskossa eteenpäin Jumalan johdattavassa armon virrassa ajopuun tavoin ja salaten Jumalan viisaudessa oman työnsä lopputuloksen sen tekijältä, saattaa myös Raamatussa profetoitujen kahden todistajan työ ajassa tapahtua vertauskuvannollisesti Jumalan viisaudessa ja totuudessa. Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa. On aika valmistautua vastaanottamaan Messias. Valmistakaa tie Herralle! Jeesus tulee pian! Oletko sinä valmis? Herrani Jeesus Kristus ja Pyhä Henki yhdessä todistavat minulle, että minä olen Jumalan armosta siunattu ja ennalta seurakuntaprofetiassa ilmoitettu Suomen profeetta. Jaoin aikanaan 15.02.2013 Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Ifitfi/235681973210834 Jumalan Pyhän Hengen kehoituksesta tämän linkin silloin siinä kuvitelmassa omassa mielessäni, että profetia viittaa fyysisin sotilaallisin voimin ajassa käytävään kansakuntien väliseen sotaan. Olin siis lihassani asiassa väärässä enkä vielä silloin ollut armoitettu tuntemaan Jumalan suunnitelmaa tämän profetian toimeenpanemiseksi ajassa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=sRQeoZu0uHU. Maailma on valmis. Jumalan kello käy. Saatan olla myös Raamatussa profetoitu toinen todistaja. Jumalan Pyhän Hengen kehoituksesta vaikenen tästä eteenpäin ja odotan Messiasta.

 

Toivotan kaikille teille rakkaille lähimmäisilleni Jeesuksessa Kristuksessa rakastavan Jumalan siunausta ja Jeesuksen Kristuksen rauhaa. Valoa ja iloa.

 

Klaukkalassa 21.09.2013

 

Jukka Paakkanen

 

Suomen profeetta

 

 

20.09.2013 Kiitos teille esirukouksesta. Minulle kävi tänään Raamatullisesti pannessani käteni isoveljeni pään päälle. Tunsin Pyhän Hengen voiman läsnäolon sormenpäissäni, mutta veljeni sairaudet eivät parantuneet hetkessä silmissäni havaittavissa. Parantumisihmeet ovat aina Kaikkivaltiaan Jumalan käsialaa – ei koskaan ihmisen omissa voimissa. Ihminen voi toimia rukouksessa välittäjänä – ei kuitenkaan aina, kuten voimme Raamatusta todeta – pelkkä Jumalan lausuma sanakin riittää parantamaan sairaat. Iltakävelyllä Pyhä Henki puhutteli minua todistaen, ettei Herra toteuttanut Joonankaan kansalle ilmoittamaa Jumalan työtä. Jumala kuitenkin vapautti Joonankin kalan sisuksista, joten Pedon valtakin eksytettyihin Jumalan seurakunnan jäseniin on murrettu Herran käskyllä. Jumala toimii omalla ajallaan ja muistuttaa työmiehiä varmistukseksikin välillä siitä kuka on ruorissa ja kuka kuuraa kantta. Olen onnellinen kansialan ammattilainen Herran huolehtiessa siitä, että paatti seilaa aina turvallisesti ja karikot välttäen maailman myrskyisillä merillä. Pyydän teitä nyt muistamaan Petri -veljeäni rukouksessa. Herrahan on sanonut rukousten tuoksun nousevan aina Taivaisiin asti Hänen valtaistuimelleen saakka. Sydämestäni uskon Herran ajallaan parantavan veljeni sairaudet vielä ajassa todistukseksi teille uskonveljille ja -sisarille Jeesuksessa Kristuksessa. Olen kokenut Jumalan sallineen isoveljelleni nämä sairaudet, joilla Saatana yritti kiristää minua olemaan ryhtymättä Pyhän Hengen minulle valmistamiin Jumalan valtakunnan töihin. Saatanan voi aina taltuttaa ja käskeä vaikenemaan Jeesuksen Kristuksen veren voimalla – Pyhällä Hengellä ajassa. Saatana ei kykene vastustamaan Jeesuksen Kristuksen pyhän veren voimaa lainkaan. Kun Saatana ei onnistunut veljeni sairauksilla kiristämällä estämään minua ryhtymästä Herran työhön, kohtasin seuraavaksi maailman houkutukset, joita Saatana pönkitti yrittäen herättää veljeskateuden tunteita pikkuveljieni menestyksellä maailmassa, saavutetulla ammatillisella julkisuudella ja taloudellisella hyvinvoinnilla – näillä houkutuksin lipevästi tarjoten matkalippua maailman saloihin vapaamuurareiden ohjauksessa. Koska en vielä tuolloin tuntenut riittävästi vapaamuurariuteen liittyviä riittejä ja palvontamenoja rukoilin salakähmäisen kutsun saatuani lupaa Jumalalta liittyä loossiin kolmen vuoden ajan. Koko tuon ajan Jumala vaikeni asiassa. Lopulta sain vastauksen, joka oli kieltävä. Joskus rukoustaistelu ottaa aikaa. Kestävä rukous tuottaa aina tuloksen. Olkaa rukouksessa kestävät ja Jumalan hengelliset siunaukset ajassa seuraavat rukoilijaa. Esirukous toisen puolesta kannattaa aina – sanattomat huokauksetkin riittävät ajassa. Voimamme on rukouksessa.

 

 

20.09.2013 Jumalan lottovoitto ihmiskunnalle. Ja vielä paljon enemmän. Olemme siunattua lottokansaa! Kaikkivaltiaalla Jumalalla on huumorintaju kohdillaan. Jo isoäitini oli kuullun perusteella kova lottoamaan. Isäni on jakanut voittonsa jo moneen kertaan tutuille ja tuntemattomille, vaikka sitä oikeaa riviä ei vielä olekaan sattunut lottokuponkiin. Olen joskus Jumalalta ylimääräistä rahoituserää tarpeeseen tiedustellessani tullut siihen käsitykseen, että saattaisin sellaisen joskus saadakin. Nyt Herra lunasti lupauksensa – ja paljon enemmän. Olen rukoillut ja ylistänyt läpi yön kuunnellen Jesus is LORD radion lähetystä. Nyt se tuli Herran osoittaessa Raamatusta Joonan kirjan ja muistuttaen puheistaan Joonan merkistä Hänen paluuta maanpäälle ilmaisevana merkkinä. Vertauskuvallinen lottovoitto ajassa ihmiskunnalle oli Pyhän Hengen antama selitys Joonan kirjan tekstille tässä ajassa. Ilmoituksen mukaan profeetta Joonan elämä Herran antamasta julistustehtävästä kieltäytymisineen, pakenemisineen, myrskyineen ja siitä seuranneesta joutumisesta kalan sisuksiin ja sieltä pelastuminen kuvastavat Jumalan seurakunnan eksytettyjen mennyttä kieltäymystilaa, eksymistä, luopumusta ja lopulta Pedon vallan alle päätymistä ajassa. Herra on Joonan elämän kautta todistanut eksytetyille, että Pyhä Jumala on katuessanne kieltäytymistänne Jeesuksen opetuslapsille annetusta vaelluksesta ajassa ja uskottomuuttanne Herralle armostaan vapauttava ja pelastava eksytetyt Pedon armoille hyljätyt Joonan tavoin Pedon sisuksista. Eksytetyt vapautuvat Jeesuksen Kristuksen nimessä Pedon vallan alta. Vapautettujen rohkean todistuksen seurauksena tulee Niniven kansan tavoin pelastumaan suuri määrä maailmassa vielä elävistä sieluista Herran armahtaessa ajassa maanpäällä syntejään sydämessään katuvan ja niitä anteeksi pyytävän Jeesuksen Kristuksen Herrakseen tunnustavan vielä juuri ennen Messiaan paluuta! Tehkää tietä Herralle! Joona pettyi Jumalan Ninivelle osoittamasta armosta. Me iloitsemme jokaisesta sielusta, jonka Herramme Jeesus Kristus pelastaa ennen paluutaan maailmaan Jumalan kirkkaudessa pilven päällä! Todistukseksi Jumalan Sanan selityksestä ajan merkkinä Herra ilmoitti parantavansa isoveljeni Petrin sairaudet ajassa kätten päällepanemisen kautta vielä tänään Jeesuksen Nasaretilaisen nimessä. Aamen. Herra on hyvä! Hänen ihmismielin käsittämättömän suuri viisautensa ja armollisuutensa runsaus osaksemme saa riemuitsemaan ajassa. Halleluja! Herra Jeesus tulee pian! Oletko sinä valmis?

 

 

20.09.2013 Olemme kaikki syntisiä. Vain Jeesus voi pelastaa meidät iankaikkisuudelta Helvetissä demonien piinattavana. Jeesuksen omat pääsevät Taivaaseen Jumalan luokse. Jumala ei siedä mitään epäjumalia tai niiden palvontaa ihmisten elämässä. Jumala tahtoo, että rakastamme Häntä yli kaiken ja lähimmäisiämme niin kuin itseämme. Rakastaessamme Jumalaa ylistämme, palvomme ja kiitämme Kaikkivaltiasta Luojaamme – kaiken näkyvän ja näkymättömän ylläpitävää Henkeä. Kun toimimme elämässä Jumalan tahdon mukaisesti, ei mikään asia tule meille epäjumalaksi tässä ajassa. Saamme kiittää Häntä siunauksista elämässämme. Jumala on luvannut antaa ennen uskossa Häneltä vastaanottamaamme syntien anteeksiantoa tekemämme synnit anteeksi armosta Golgatalla vuodatetun Jeesuksen Kristuksen veren puhdistavan voiman tähden. Tehtyämme sovinnon Jumalan kanssa ja otettuamme Jeesuksen Herraksemme emme saa enää elää synnissä vaan meidän tulee antaa Jumalan Hengen tehdä meissä uutta. Pyhä Henki kirkastaa uskovissa Jeesuksen Kristuksen Herruutta antaen meille voiman vastustaa Jeesuksen nimessä pahaa ja syntiä. Saatana yrittää eksyttää vielä uudelleen uskovatkin, jos suinkin saa mahdollisuuden. Ole varuillasi ja tee parannus. Anna Jumalalle se asema elämässäsi, joka Hänelle kuuluu. Silloin opit rukouksessa Hänen kanssaan seurustellen tuntemaan Hänen tahtonsa ja saat elämääsi Hänen johdatuksensa ja siunauksen. Vain Jeesuksen Kristuksen verellä puhdistetut ihmiset kelpaavat Jumalalle. Tämä asia meidän tulee muistaa päivittäin. Olemme uskossakin Jumalan armon varassa. Kristittyinä ihmisinäkin teemme tahtomattammekin syntiä ja olemme vailla pelastusta ilman tekemiemme syntien tunnustamista ja anteeksipyytämistä Jumalalta Jeesuksen veren voiman nimeen. Uskovan on siten tehtävä parannusta katuen joka päivä – pyrittävä elämään Jeesuksen jalanjäljissä pyhää elämää. Jumala antaa tähän kilvoitteluun Pyhän Hengen kautta ymmärryksen ja voiman. Saamme luottaa Jumalan armoon ja rakkauteen perisyntisiä luotujaan kohtaan. Katumus saa meidät nöyriksi ja päivittäin kohottamaan ylistyksen ja kiitoksen Jumalalle saatuamme kokea saaneemme syntimme anteeksi ja kokiessamme näinollen kelpaavamme Jumalalle saadaksemme osaksemme luvatun sijan Taivaasta iankaikkisuudessa. Jumala tuntee meidät läpikotaisin – Hän tutkii sydämet. Vilpitön usko Jeesukseen pelastaa uskovan tässä ajassa. Usko ilman tekoja on kuollut. Uskovan elämässä näkyvät Jumalan tahdon mukaiset teot. Jumalan armosta me olemme pelastetut. Tee parannus ajassa.

 

 

20.09.2013 Muistutus / 19.09.2013 Rohkaisun sanat ajassa. Uskovan yksinäisyys ja muukalaisuuden aika, jota Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi joutuu kokemaan maailmassa ajassa, ei ole mitään verrattuna siihen todellisuuteen, joka odottaa Herraamme Jeesusta Kristusta sydämeensä Vapahtajaksi vastaanottamattomia iankaikkisuudessa kadotuksessa, jossa tuo yksinäisyyden ja tyhjyyden tunne multisoituu lopulliseksi olotilaksi. Herran Jeesuksen Kristuksen vastaanottaneet ja Hänet sydämessään uskossa valvoen ajassa säilyttävät pelastukseen kutsutut Jumalan pyhät ja valitut saavat ajassa koetuista murheista moninkertaisen balsamivoitelun haavoilleen iankaikkisuudessa Isän Jumalan kirkkaudessa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen valosta ja riemusta osallisina. Ole uskossa kestävä. Luo katseesi yksin Häneen, Jeesukseen Kristukseen, uskon antajaan ja sinun Vapahtajaasi. Ole kestävä koetuksissa. Pidä Herran viisaus mielessäsi ja öljysi ylitsevuotavan runsaana. Odota luottavaisin mielin. Vapautuksemme hetki koittaa. Ei se viivy, sanoo Herra sinun Jumalasi Israelin Pyhä. Tee parannus ajassa.

 

 

20.09.2013 / 18.09.2013 Jumalan vaikutus ajassa. Tämä on avoin kirje rakkaalle veljelleni, muotoilija Mikko Paakkaselle, jonka elämänpolun Kaikkivaltias Jumala on viisaudessaan kaikkien luotujensa tavoin ennalta valmistanut.

 

Koin hengessäni Jumalan Pyhän Hengen kehoituksen sydämessäni, että minun tulee tälläinen todistuspuheenvuoro sinulle antaa, eikä vain sinulle rakas Mikko-veljeni, vaan myös kaikille toisille, jotka Herra on kutsunut lukemaan sinulle kirjoittamani tekstin käsittämättömässä rakkaudessaan. Haluan kertoa sinulle Jumalan käsittämättömistä teoista ajassa niin nykyisyydessä kuin menneisyydessäkin, kuten Pyhä Jumalan Sana meille todistaa. Sinun elämäsi linkittyy omaani vahvasti jo pelkästään lähisukulaisuutemme vuoksi. Elämämme linkittyvät toisiinsa Jumalan viisaudessa myös sen vuoksi, että Isä Jumala on mittaamattomassa viisaudessaan asettanut sinut tähän hetkeen asti vaeltamaan maailmassa sen mukaisin odotuksin ja siten kiipimään maailman hierarkiassa ihmisten keskuudessa aina kolmannelle luokittelutasalle asti. Lihallisessa maailmassa onnittelisin sinua kasvustasi ja saavuttamastasi statusasemasta ympäröivässä yhteiskunnassa. Hengellisessä maailmassa eläessäni en sitä kuitenkaan tee. Lihallisessa maailmassa olen toki suunnattoman ylpeä sinun saavutuksistasi monipuolisena ja erittäin lahjakkaana sekä jo nuorelta iältäsi jopa kansainvälisesti huomiota saavuttaneena muotoilijana. Olen saavuttamastasi arvostuksesta työssäsi tältä osin hyvin onnellinen. Olen kaikki uskossa elämässäni vaeltamani vuodet siunannut sinua ja elämääsi muiden läheisteni tavoin rukouksin Pyhän Jumalan edessä. Annan sinunkin elämässäsi saavuttamista onnistumisten ja menestyksen hetkistä vilpittömän veljesylpeyden valtaamana kiitoksen Luojallemme. Herra on hyvä! Veljenäsi olen sinusta aidosti ylpeä ajassa. Toivon sinulle nyt runsaasti sydämen viisautta, jonka vain Herra Jeesus Kristus voi Pyhän Henkensä kautta sinulle lahjoittaa, jos olet valmis ottamaan Hänen kutsunsa vastaan. Nyt Jeesus Kristus kutsuu ja sanoo sinullekin iankkaikkiset totuuden sanat. Jeesus sanoo: Minä olen Tie, Totuus ja Elämä. Seuraa minua.

 

Tänä päivänä Herra on nostanut sinut ihmisten tietoisuuteen ja televisiossa esitettyjen ohjelmien kautta julkisuuden valokeilaan. Näin Herra toimii ajassa. Kaikki vaikuttaa yhdessä meidän parhaaksemme. Aina emme sitä edes tunnista ja tunnusta. Herra on nostanut sinut tänään televisioviihteen päätähdeksi Nelosen 18.9.2013 kello 19.00 esitettävässä ohjelmassa Neljän tähden illallinen. Herra tekee sinusta näin maailmassa entistä tunnetumman. Ihmisten mielenkiinnon herätessä selvittämään sinun uraasi ja taustojasi googlaamalla internetistä tietoja on Herra valmistanut kutsutuille silmille tulevan tiettäväksi myös isoveljesi Jumalan valtakunnalle Pyhän Hengen ohjauksessa internetissä tekemän evankeliointityön kautta väylän nähdä ja löytää Jumalan Sanan valon majakasta loistava kirkkaus. Raamattuhan on kuin karikkoisella rannikolla ja myrskyävällä merellä vesillä liikkuvalle välttämätön merikartta. Jeesus Kristus on kuvainnollisesti pelastusrengas ajassa, jonka Isä Jumala on heittänyt eksytyksen meressä veden varassa omissa voimissaan tuhoon tuomittuna apua tarvitsevalle ihmiskunnalle. Pelastusrengas noudetaan aina pelastetun kanssa turvaan. Näin Jumalakin tekee ajassa pian noutaessaan omansa Kristuksessa Karitsan hääjuhlaan. Internetin välityksellä Herra Jeesus Kristus, ihmisten kalastajien pääkalastaja ja meidän Herramme, nivoo työmme ajassa yhteen ja käyttää sinulle maailman suomaa huomiota tiedostamattasi ja nyt tiedostaen Kaikkivaltiaan Jumalan oikeuksin omassa viisaudessaan hyväksi oman ilmoituksensa saattamiseksi lähimmäistemme tietoisuuteen.

 

Raamattu on pullollaan nykytilannetta vastaavia todistuspuheenvuoroja todistukseksi Isä Jumalan tavasta toimia ajassa omiensa parhaaksi. Jumala rakastaa jokaista luotuaan. Jumala on luonut meistä jokaisen ja tuntee meidät läpikotaisin. Hän on antanut sinullekin Mikko-veljeni kaiken luovuuden, jolla sinä tuot lähimmäistesi iloksi tajunnanvirrasta rikkaalla muotokielellä toinen toistaan hienompia kalusteita ja käyttöesineitä. Sinulle Isä Jumala on antanut lahjaksi monipuolista luovuutta, taiteellista silmää ja kädentaitoja yhdistäen sen valloittavaan ja huumorintajuiseen persoonaasi. Sinäkin olet Luojan mestariteos. Me kaikki luodut olemme – ihan jokainen ihminen. Meillä kaikilla on rakkaalle lapselle varattu tila Isä Jumalan valtavan tilavassa sydämessä sekä ajatuksissa. Jumala itkee, kun Hänen lapsensa hylkäävät Hänet eksyessään maailman turuille ja toreille. Hän on valmistanut meille elämän ajassa ja tarjoaa Taivaallisen Isän rakkaudella meille myös mahdollisuuden viettää iankaikkisuuden Taivaassa Hänen kirkkaudessaan ilossa ja riemussa.

 

Tänään Pyhä Henki nosti esiin Raamatusta Herran Hengen vaikutuksesta syntyneen tekstin, jonka voit lukea Esterin kirjasta. Siinä kerrotaan, kuinka Jumala nosti juutalaisen nuoren naisen Babylonian kuninkaan puolisoksi ja siten pelasti juutalaisen kansan varmalta näyttäneeltä kuolemantuomiolta menneinä aikoina. Nyt koen hengessä Herran asettaneen sinut julkisuuteen, jotta ihmiset voisivat sinun näkyvyytesi vuoksi löytää Jumalan Sanan ilmoituksen ajassa pelastuakseen vääjäämättä kaikkea syntiä kohtaavalta kadotustuomiolta. Tänä päivänä Jumala on tuonut sinun elämääsi omani linkittäen Suomen kansan tietoisuuteen totuuden Jumalan vaikutuksesta ja mahdollisuuksista ajassa. Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa.

 

Jumala on aina askeleen edellä. Jotta uskoisitte minun kirjoittavan teille asioista, joista vain Jumalan Pyhä Henki saattaa todistaa, tahdon kertoa teille toisenkin todistuksen ajassa. Herran Henki on vienyt minut lähes päivittäin ulkoilemaan. Kävellessäni ulkoilureiteillä on Herran Henki kehoittanut minua kulkemaan todistukseksi lähimmäisille aina kulku-uran oikeaa reunaa. Olen rukoillut tähän ymmärrystä ja saanut sen käsityksen, että kulkiessani tien oikeaa laitaa viestin epäsuorasti ympäristölleni maailmassa elävien keskuudessa kulkeville ihmisille, että statukseni Raamatun ilmoittamassa ja maailmassa salatusti vaikuttavassa Pedon järjestelmässä olisi kolmannella eli korkeimmalla tasolla. Olen suostunut näyttelemään osani tässä Jumalan Pyhän Hengen teatterissa asian tiedostaen ja kuuliaisesti teille todistukseksi siitä, että Herra kykenee varjelemaan omansa ajassa ilman, että Hänen omansa edes tiedostavat Jumalan Pyhän Hengen vaikutusta elämässään.

 

Maailmassa ainoa pysyvä asia on muutos. Maailmassa elävät pyrkivät jatkuvasti uusimaan myös keskenään sopimiaan menetelmiä Raamatussa ilmoitetussa Pedon järjestelmässä tapahtuvan ihmisten välisen tunnistautumisen osalta. Ihmiset unohtavat, ettei Jumalalta mikään voi pysyä salassa. Herra ilmoittaa Pyhän Hengen kautta aina tarvittaessa totuuden omilleen maailman toimista ja varjelee yliluonnollisesti omansa ajassa. Totuudessa ei ole valhetta. Herran Henki osoitti minulle tänään kuinka tiet ylittävät suojatietkin merkitään nykyään tiemerkinnöin kahdella erillisellä entistä kapeammalla rinnakkaisella kulku-uralla siksi, että maailmassa Pedon valtaa kumartavat ihmiset saattaisivat näin helpommin viestiä toinen toisilleen arjessa oman statuksensa ajassa valitsemalla kulku-urakseen joko vasemman tai oikean uran. Kuten olen aiemmissa kirjoituksissani todistanut Pyhän Hengen kehoituksesta jakaantuvat Herralta saamani ymmärryksen mukaan kolmirajoitteisen Pedon vallan alla vaeltavien statukset maailmassa kolmiportaisesti. Ensimmäisessä kehitysvaiheessa vaeltavat ihmiset tunnustavat vasenta. Enemmistössä kulkevat ihmiset tunnustavat oikeaa ja kolmannessa luokassa olevat ihmiset tunnustavat taas vasenta puolta kulkiessaan pitkin teitä ja suojateitä tai vaikkapa kulkiessaan pariovista tai ohittaessaan esteitä jommalta kummalta puolelta vapaasti kulkureittinsä valitessaan. Jo lapsena tietä ylittäessä opetetaan katsomaan ensin vasempaan, sitten oikeaan ja vielä kerran vasempaan. Samalla kaavalla vasen-oikea-vasen tunnustaa Pedon vallan alla vaeltavat ihmiset statustaan ajassa eri tavoin, joista olen aiemmissa todistuksissani kirjoittanut.

 

Pyhän Hengen kehoituksesta haluan todeta, että minä en korota itseäni ajassa lähimmäisteni joukossa. Päinvastoin olen Herran Jeesuksen opetuslapseksi ryhtyessäni antanut Jumalalle sen aseman elämässäni, joka Luojalleni elämässä ajassa kuuluu. Myöhemmin olen Herran kehoituksesta käytännössä hyljännyt kaiken ihmismielin tavoiteltavan elämässäni, uskottavuuteni ihmisjärjen ylivertaisuuteen luottavien ihmisten keskuudessa, vakinaisen valtion viran ja työn puolustusvoimissa, taloudellisen hyvinvoinnin ja sen myötä helpon elämän ajassa asettaen Jumalan tahdon kaiken olemiseni ja toimintani keskiöön. Näin antautuen Jumalalle Hänen tahtonsa mukaisesti on Herran Henki saattanut käyttää minua nöyrällä ja kuuliaisella mielellä siunattua tavallista kaduntallaajaa Jumalan valtakunnan työssä siellä, minne Jumalan Henki on minua kulloinkin kuljettanut rohkaisemaan ja kylvämään uskonsiemeniä ihmisten sydämiin. Toimin vain ja ainoastaan Herrani Jeesuksen Kristuksen tahdon mukaisesti ja julistan tiedoksenne sen totuuden ja tiedon, jonka Herra Jumala Hengessään minulle kehoittaa. Olen tässä ajassa tarvittaessa todellisissa nuoremman upseerin operatiivisissa tehtävissä reservistä kutsuttaessa taistelukentällä riviupseerina ja sotilasarvoltani kapteeniluutnantti, mutta hupaisaa kyllä, Herra Jeesus Kristus on hengellisessä sodankäynnissä ylentänyt minut Pyhän Hengen todistuksella Jumalan pyhien puolustusvoimissa amiraalin arvoon ellei peräti nykytilanteessa käynnissä olevassa hengellisessä sotatilanteessa Suomen marsalkaksi. Tämä on Jumalan huumoria ajassa, jolle saatan nauraa sydämessäni, vaikka suhtaudun elämään ja Jumalan todellisuuteen ajassa kaikella kunnioituksella ja itsehillinnällä. Sattumaa ei ollut ajassa sekään, että Herra vaikutti Suomessa Yleisradion tuottaman fiktiivisen Afrikassa kuvatun kohuakin julkisessa keskustelussa herättäneen elokuvan Suomen Marsalkka, jossa elokuvan pääosaa näytteli tummaihoinen näyttelijä Afrikasta. Katso linkki http://www.suomenmarsalkka.fi/.

 

Pyhä Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa. Herran Pyhä Henki valmisti näin tietä Keniasta Pyhän Jumalan nimissä evankeliumia Suomeen jälleen ensi kuussa Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä julistamaan tulevan profeetta David Owuorin tekemälle Jumalan valtakunnan työlle ajassa. Katso linkki http://repentfinland.fi/. Pyhän Hengen ilmoituksella tämä profeetta on asetettu teille kertomaan totuus Pyhästä Jumalasta. Kuulkaa häntä Suomen kansa. Antakaa Jumalan tehtävään asettaman miehen julistuksen koskettaa sydäntänne. Katukaa sydämestänne pahoja ajatuksianne, tekojanne ja syntejänne. Vastaanottakaa uskossa Herran valmistama armoteko syntienne sovitukseksi. Tehkää parannus ja kasvakaa Kristuksessa Jumalan pyhilleen valmistamaan iankaikkiseen elämään. Profeetta huutaa ajassa: Valmistakaa tie Herralle! Järjestäkää te Jumalan Sanan julistajalle jäähallit ja areenat, joihin kaikki Jumalan kutsumat lähimmäiset mahtuvat kuulemaan Pyhän Jumalan työmiehen julistusta ja ottamaan vastaan Jumalan armosta syntiselle tarjoama pelastussanoma Jeesuksesta Kristuksesta meidän Herrastamme. Pyhä Henki riisuu aina ensin palvelijansa voidakseen sitten pukea hänet pyhien sota-asuun ja käyttääkseen häntä sen jälkeen omassa työssään maanpäällä ajassa kirkastaessaan vain ja ainoastaan Jeesuksen Kristuksen Herruutta ajassa. Näkymätön Jumala vaikuttaa kaiken kaikessa. Hänen viisautensa ja ylivaltaiset suunnitelmansa ovat ilman Pyhän Hengen ilmoitusta täysin ihmismielellä ymmärtämättömissä. Suomen kansalla on nyt etsikkoaika Herran edessä. Jumala on aina askeleen edellä. Se joka tarttuu auraan ja katsoo taakseen, ei ole sopiva Jumalan valtakuntaan. Tehkää parannus ajassa.

 

Toivon sinulle rakas Mikko-veljeni ja teille kaikille toisille, jotka luette todistukseni, rakastavan Jumalan siunausta ja Jeesuksen Kristuksen rauhaa. Valoa ja iloa.

 

Klaukkalassa 18.9.2013

 

Jukka Paakkanen

 

 

20.09.2013 / 18.09.2013 Jeesus opetti kansaa. Jeesus Kristus kertoi kansalle olevansa Elämän Leipä. Elämän Leipä on Jumalan Sana. Jumalan Sana on Jeesus Kristus. Jeesus kehoitti kansaa syömään Hänen lihansa ja juomaan Hänen verensä, jotta he saisivat iankaikkisen elämän Kristuksessa. Jeesus opetti näin vertauskuvallisesti, että ihmisen tulee ottaa uskossa vastaan Jumalan Sana, joka on Jeesuksen Kristuksen vertauskuvallinen liha sekä juoda Hänen verensä, joka on Hänen Pyhä Henkensä, jonka Hän vuodattaa jokaisen Jumalan Hengestä uudestisyntyvän ihmisen päälle, joka uskossa ottaa Hänet vastaan. Näin Jeesus Kristus on meissä ja me Hänessä Pyhän Hengen kautta, joka tekee uskon eläväksi. Jeesus lupaa sinulle, ettet enää koskaan näe nälkää tai koe janoa, kun uskoen otat vastaan Hänet elämäsi Herraksi. Jeesus kehoitti meitä tavoittelemaan katoamatonta leipää, joka antaa ikuisen elämän. Tuota Elämän Leipää teille tarjoaa Jeesus Kristus. Jeesus lähetti opetuslapsensa kylvämään uskonsiemeniä. Siemenistä kasvaa vilja, josta Jumala valmistaa mieleisensä leivän ajassa – Kristuksen ruumiin – Jumalan seurakunnan, joka kasvaa Jumalan Sanan tuntemisessa Pyhän Hengen johdatuksessa Jeesuksen Kristuksen opetuslapseudessa Herran Hengen työstä pyhittyen ja valmistautuen iankaikkiseen elämään Jumalan kirkkaudessa. Ole siunattu uskossa. Minä Olen Pyhä Jumala, sanoo Herra sinun Jumalasi. Ota Minut vastaan uskossa ja Minä sinut pelastan. Aamen. Tee parannus ajassa.

 

 

20.09.2013 Muistutus / 18.09.2013 Minä olen Herra sinun Jumalasi. Älä pidä muita jumalia. Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta Minun rakkauteni ei sinusta väisty Suomen kansa. Teillä on nyt etsikkoaika. Kulkekaa Minun Sanani valossa te Jumalan pyhät ja pelastetut. Minä tahdon armahtaa teitä, mutta teidän täytyy vastaanottaa Minut Vapahtajananne, sanoo Herra Kaikkivaltias Jumala. Teidän on tunnustettava syntinne edessäni ja kaduttava karmeita tekojanne Minun edessäni. Näin toimiessanne Minä, Pyhä Jumala, otan teidän pyyntönne vastaan ja annan teille anteeksi pahat tekonne, sanoo Herra. Tulee päivä, jolloin teillä ei sitä mahdollisuutta enää ole olemassa. Nyt on Suomen kansan etsikkoaika, sanoo Herra Kaikkivaltias Jumala. Tulkaa luokseni, te Jumalan pyhät, sillä juhlapöytä on jo katettu. Kutsunne aika on jo lähellä. Minä pyyhin kasvoiltanne kaikki kyyneleenne ja te saatte iloita kanssani juhlassa, johon teidät on nyt kutsuttu. Valvokaa, sillä aika on paha, sanoo Herra, teidän Pyhä Jumalanne. Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta Minun rakkauteni ei teistä väisty, te Jumalan valitut, sanoo Herra teidän Kuninkaanne. Minä rakastan teitä. Minä varjelen teitä. Minun armoni on ylitsevuotavainen ja vanhurskauteni pyhittää teidät. Te olette Minun kansaani, sanoo Herra Israelin Jumala. Tuo minulle soihtusi ja Minä sytytän siihen tulen, joka roihuaa ja valaisee maanpiirin, sanoo Herra. Henkeni on sinua kaitseva. Laumani kuulee Minun ääneni. Se on Minulle rakas. Sen vuoksi en tahdo yhdenkään joutuvan hukkaan. Paimensauvallani sitä ohjaan. Sodalla suitsen karsinaan kansani. Se on rukoileva edessäni ja sen armahdan, sanoo Herra Jumala sinun Vapahtajasi. Se aika ei ole vielä, mutta se tulee, sanoo Herra. Ne, jotka Minuun turvaavat, eivät kaadu miekkaan eivätkä kulkutauteihin. Ei lopu ruoka heidän pöydässään, vaikka toisaalla nähdään nälkää. Jumalaton kaatuu miekkaan ja vammojaan valittaa, mutta Minun omani Minä voimallani varjelen, sanoo Herra sinun Jumalasi. Tulee vielä aika ja on jo, kun teidät vangitaan Minun nimeni tähden. Olkaa kestävät rukouksessa, sillä teidän vapauttamisenne päivä koittaa pian. Minä vuodatan Henkeni teihin ja te saatte nähdä valon. Teidän vapauttamisenne aika jo on. Tulkaa Minun luokseni ja Minä annan teille levon murheistanne, sanoo Herra sinun Jumalasi Israelin Pyhä. Nämä sanat Minä toteutan Pyhän nimeni tähden ja te tiedätte viimeistään silloin, että Minä elän teidän keskuudessanne teidän sydämissänne, sanoo Herra sinun Lunastajasi. Tule, sillä aika on täysi. Vapauteen olen sinut kutsunut, sanoo Herra sinun Vapahtajasi. Ei tekoni viivy, eivätkä pilkkaajat kauaa naura. Miekka heidät korjaa ja taudit kaataa. Tule sinä tekemään rauha Minun kanssani ja olen sinua tielläsi varjeleva, sanoo Herra Jeesus Kristus. Tule Suomen kansa. On sinun etsikkoaikasi. Tee parannus ja Minä sinut armahdan. Älä enää viivyttele, sillä päivä jo koittaa, pimeys väistyä saa, sanoo sinun Herrasi. Tule ja seuraa Minua, sanoo Herra. Ota vaari näistä sanoistani, sillä Minä olen Alku ja Loppu, Alfa ja Omega.

 

Edellä olevan kirjasin Pyhässä Hengessä rukoillen.

 

 

20.09.2013 / 17.09.2013 Jeesus antaa näön. Salli Jumalan koskettaa. Herramme Jeesus Kristus haluaa antaa sinullekin näkösi – parantaa jokaisen sokean maailmassa. Vielä tänään Hän kutsuu sinua parannukseen ja on valmis maanpäällä antamaan syntisi sinulle anteeksi ja valmistamaan Pyhän Henkensä kautta sinussa uudestisyntyneen pyhän Kristuksessa. Jeesuksen Kristuksen opetuslapset ottavat vaarin ajassa Jumalan Sanasta. Pyhä Jumala valmistaa heidät Pyhän Hengen voitelulla ja vapauttaa heidät maailmasta ja synnistä. Sinullakin on mahdollisuus tässä ja nyt vastaanottaa Jeesus Kristus elämäsi Herraksi tässä ajassa. Usko se – se usko.

 

 

17.09.2013 Nouse ja ylistä. Nyt on aika nousta ja ylistää Herraamme kaikesta sydämestä, mielestä ja sielusta. Kiitä Herraa iankaikkisesta pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa – olet saanut kutsun ylistämään ja kiittämään Isä Jumalaa Hänen yhteydessään. Me palvomme Sinua Pyhä Jumala. Ota vastaan sydämistämme luoksesi pulppuava kiitos ja ylistys. Me kiitämme Sinua Herra, että kutsuit meidät vapauteen Sinussa ja kalliilla uhriverellä Golgatan ristinkuolemalla vapautit meidät synnin vallan alta. Me tahdomme todistaa kaikille lähimmäisillemme Sinusta Herra Jeesus Kristus – Elävä Jumala. Suo Sinun valosi loistaa maailmaan pimeyteen meidän kauttamme tässä ajassa tuoden yhä uusia pelastettuja sieluja pyhien joukkoon Jeesuksen Kristuksen pyhässä nimessä. Aamen. Jumala on jokaiselle antanut seurakunnassaan omat lahjansa ja omat tehtävänsä. Älä pane kynttilääsi vakan alle piiloon vaan anna sen valon loistaa Kristuksen valoa maailmaan. Ole rohkea Kristuksessa. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=kdgcpXsi1Pg

 

 

20.09.2013 / 16.09.2013 Saarnamies maailmasta ajassa. Herran Henki kuljettaa Jeesuksen Kristuksen opetuslapsia julistamassa ilosanomaa ympäri maanpiirin. Evankeliumia on omissa voimissaan ja vääristyneen uskonnollisuuden synnyttämillä teoilla sielunsa pelastaakseen lähteneet julistamaan myös Jumalan Sanassa mainitut sananjulistajat, jotka julistavat Jumalan Sanaa valikoiden ja mukautuen maailman hengen hyväksymään Raamatun ilmoituksen sisältöön evankelioinnissaan. Maailmalla kiertää nykypäivänä paljon näitä saarnamiehiä ja -naisia, jotka tekevät opetus- ja julistustyötä vailla Herramme Jeesuksen Kristuksen Pyhän Hengen ohjausta ja johdatusta. Miettikääpä apostoli Paavalin vaellusta ajassa. Herran Henki johdatti häntä ajassa paikasta paikkaan ja välillä kielsi menemästä julistamaan evankeliumia jollekin alueelle, koska se ei ollut vielä sillä hetkellä apostoli Paavaliltakin salatusta syystä Jumalan tahto. Herralla on oma aikataulunsa ja ihmiskäsityksen ja ymmärryksen ulkopuolelle ulottuva viisaus toteuttaa suunnitelmansa myös ihmiskunnan evankelioimistyössä. Meidän Jeesuksen Kristuksen opetuslasten on Hänen antamansa esimerkin mukaisesti kuljettava ajassa aina ja joka hetki rukouksessa vain ja ainoastaan Pyhän Jumalan tahtoa elämässämme, puheissamme ja teoissamme toteuttaen.

 

Jumalan Pyhän Hengen johdatuksessa kulkevat ihmiset eivät tee hengellistä Jumalan valtakunnan työtä sielullisesti omissa voimissaan vaan jatkuvassa rukouksessa nöyrinä ja inhimillisesti tarkastellen useimmiten taloudellisen, sosiaalisen ja yhteiskunnallisen heikkouden tilassa Pyhän Hengen johdatuksessa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen esimerkillä Isä Jumalan tahdon mukaisesti ajassa. Jumalan Pyhän Hengen johdatuksessa kulkevat sananjulistajat julistavat puhdasta Jumalan Sanaa sen koko täyteydessään mitään poisjättämättä tai mitään lisäämättä tai muuntelematta. Jumalan Pyhän Hengen johdatuksessa kulkevat sananjulistajat eivät mukaudu maailman hengen ja Pedon vallan alaisuuteen tullakseen viihdyttämään ihmisiä seurakuntiin. Jumalan Pyhän Hengen johdatuksessa kulkevat sananjulistajat ovat totuudessa nöyriä ja jopa ihmismielin arvioiden heikkoja Kristuksessa. Jumalan Pyhä Henki valmistaa sananjulistustyössä käyttämänsä uskovat julistustyöhön riisuen ihmisen hengellisesti katsoen täysin alastomaksi. Näin siksi, että Pyhä Henki ei korota ihmisiä seurakunnassa sananjulistustehtävässä vaan vain ja yksinomaan Jeesuksen Kristuksen Herruutta seurakunnan keskuudessa ajassa.

 

Pyhä Henki tekee Jumalan valtakunnan työtä maailman mittapuulla arvioiden nöyrien ja heikkojen, mutta Hengessä vahvojen vain Jumalan Pyhän Hengen johdatukselle uskollisten Jeesuksen Kristuksen opetuslasten kautta. Sen vuoksi minä varoitan teitä Jumalan tahdon mukaisesti kaikista ajassa ihmiskäsin tehdyistä ja ylläpidettävistä, sielullisista ja uskonnollisista seurakunnista sekä eksyneiden yhteisöistä toiseen seilaavista sananjulistajista, jotka tekevät sananjulistustyötä maailman hengen johdatuksessa ansaitakseen elantonsa satoa kantamattomalla ja joskus jopa harhaan eksyttävällä evankelioinnilla tai vain puhtaasti omista sielullisista syistä. Olen kokenut sydämessäni, että Herra Jeesus Kristus tahtoo minun nyt tuovan julki Pyhän Hengen minulle osoittamia huomioita ajassa. Linkissä olevassa videossa on nähtävissä heti puheen alkaessa Pedon merkit ajassa silmiesi edessä… oikea käsi ja vasen paidankaulus sekä korviesi kuulla… jakoi, jakoi… saman sanan kahdesti perätysten toistaen… ja edelleen vasen käsi ja vasen korvantausta… ja edelleen oikea käsi ja vasen takin lieve… ja samat merkit uudelleen… oikea käsi pastillirasialle taskuun ja pastilli suuhun… vasen käsi ottaa kertakäyttömukin kahdella sormella statuksen maailmassa osoittaen, jonka jälkeen etusormi jää mukin sisäreunan sisäpuolelle kolmen sormen jäädessä mukin ulkoreunan puolelle. Saarnamiehen status maailmassa on siis havaitun viittelöinnin perusteella arvioiden kaksi kolmesta… ja edelleen vasen käsi ja oikea paidankaulus, jonka jälkeen vielä kerran vasen paidankaulus. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=-QqEma6wxG0. Tämä Jumalan Sanan julistaja on joko maailmassa elävä ja Pedon valtaa ajassa tunnustava ihminen tai sitten Pyhän Jumalan varjeluksessa Pyhän Hengen johdatuksessa kulkeva todellinen Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi, joka elehtii, puhuu ja viittelöi Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta itse sitä tiedostamattaan samalla tavalla kuin maailmassa elävät ihmiset. Kaikkivaltiaas Jumala turvaa ja varjelee omansa ajassa sen ajan, jonka Luojamme on kullekin ajassa suonut elettäväksi. Tähän Jumalan lupaukseen saamme luottaa 100% ajassa Jeesuksen nimessä. Aamen. Kaikkivaltiaan Jumalan lisäksi tämän saarnamiehen sitoumuksista ajassa totuuden tietävät vain ihminen itse ja ne ihmiset kenelle hän uskoutuu asiassa maailmassa. Jumala on Kaikkitietäväinen. Saatanakaan ei Jumalan luomana, mutta langenneena enkelinä, kykene tuntemaan ihmisen ajatuksia vaan pahuuden henkivallat ovat riippuvaisia samasta informaatiosta, jonka mukaan ihmisetkin luokittelevat toinen toisiaan. Saatana kykenee havaintojensa mukaan heittelemään kommentteja ihmisen hengessä kuultavina kysymyksinä ja kehoituksina, mutta ne perustuvat aina siihen, kuinka Saatana havaitsee tai kuulee ihmisen kertovan näkemyksistään toisille puheella ja elekielellä viestien. Sen tähden Raamattu varoittelee turhasta puhumisesta ajassa. Saatanalle ei kannata antaa tietoa omasta sisäisestä kamppailusta lihan haluja vastaan yhtään enempää kuin on tarpeen ajassa. Näin me uskossa kiistämme Saatanan ja pahuuden henkivaltojen vallan ylitsemme Jeesuksen nimessä. Jumalan Pyhän Hengen yliluonnollinen työ on selättää synnin valta puhdistamassaan asumuksessaan – jokaisen Jeesuksen Kristuksen Vapahtajakseen ajassa ottaneen uudestisyntyneen ihmisen ruumiissa. Tämä on Jumalan Sanan ilmoitusta, jonka Jumalan Pyhä Henki todistaa. Kahden todistus on Raamatun ilmoituksen mukaan pätevä. Tässä asiassa todistavat Jeesus Kristus – Jumalan Sana, Jumalan Poika, Ihmisen Poika, Jumalan Karitsa, Hyvä Paimen, Vapahtaja ja Lunastaja sekä Pyhä Henki – Jumalan Henki, Puolustaja, Opettaja ja Pyhittäjä.

 

Olen ollut armoitettu saamaan uskon lahjana ja sen myötä uudestisyntyä Jumalan Pyhästä Hengestä kasvaakseni Jeesuksen Kristuksen opetuslapseuteen ja tietoon ajassa. En ole oppinut uskonasioita ihmisiltä vaan olen saanut kasvaa Herran tien tuntemiseen Pyhän hengen opetuksessa rukouksen kautta. Elävän Jumalan Pyhä Henki on osoittanut minulle Jumalan Sanasta totuuden tien ja kasvattanut minua uskonkuuliaisuuteen ja nöyryyteen Pyhän Jumalan edessä. Olen tehnyt aikanaan tietoisen valinnan – päätöksen seurata Jeesusta Kristusta ajassa asettaen kaiken muun elämässäni toisarvoiseen asemaan ajassa. Uskon Herran siunaavan elämäni kulkiessani Hänen johdatuksessaan ajassa. Jumala on usein koetellut uskollisuuttani eri tavoin Hänen opetuslapsenaan. Olen aikanaan horjahtanut hetkellisesti totuuden tieltä luottaen useimpien kirkkojen ja seurakuntien pehmeän evankeliumin julistukseen, joka on Saatanan eksytystä ajassa. Herra Jumala salli minun astua harhaan uskontiellä, jotta voisi osoittaa minullekin armonsa lapsiaan rakastavana Isänä. Herra oli valmis ottamaan tuhlaajapojan takaisin Isän kotiin. Suurella rakkaudellaan Hyvä Paimen etsi kadonneen lampaansa ja nuhdellen lempeästi palautti takaisin laumaansa ensin puhdistaen maailman likatahrat lampaansa villoista. Olen saanut anteeksi syntini Jeesuksen Kristuksen kalliin uhriveren voimasta. Pyhä Jumala on valmistanut maailmassa noin kaksi tuhatta vuotta sitten Golgatalla ristinpuulla toimeenpannun raakalaismaisen Jumalan Karitsan teurastuksen kautta syntejään katuvalle ja parannuksen tekevälle ihmiselle uskossa armosta vastaanotettavan pelastuksen ajassa. Kun syntinen ihminen vilpittömästi ja aidosti katuu täydestä sydämestään, mielestään ja tahdostaan ja pyytää uskoen Elävältä Jumalalta syntejään anteeksi Jeesuksen Kristuksen kalliin uhriveren voiman nimessä anoen, antaa Ihmisen Poika – Jeesus Kristus – Isä Jumalalta saamansa valtuuden nojalla syntejään katuvan ja parannuksen tekevän ihmisen synnit anteeksi maanpäällä ajassa. Syntien anteeksisaamisen merkiksi Jeesus Kristus kastaa ihmisen Pyhällä Hengellä ja tulella. Syntinsä uskossa Ihmisen Pojalta – Jeesukselta Kristukselta – maanpäällä ajassa anteeksi saanut ihminen saa Pyhän Hengen mukana vastaanottaa sydämen rauhan ja ilon, joka kumpuaa uskovan todellisesta suhteesta Elävän Jumalan kanssa. Uskovan ihmisen sydämessä virtaavat Elävän Veden virrat Jumalan Pyhän Hengen asettuessa asumaan uskovan ihmisen sydämeen.

 

Maailman sanonta asioiden ja tehtävien seikkaperäisestä hoitamisesta, kun halutaan toimia laaditun ohjeistuksen mukaisesti kuullaan useimmiten arkikielessä sanottavan, että luetaan ohjeita kuin piru Raamattua. Saatana tuntee todellakin Jumalan Sanan sekä oikein että takaperin. Ihmistenkin soisi lukevan Raamattua runsaasti ja antaa Jumalan Sanan asua keskuudessaan, sillä ihmisille Raamattu on annettu ohjeeksi Jumalan tahdon tuntemiseen. Kuitenkin on todettava, että vain sielunvihollinen on todella ottanut ihmisille annetusta tehtävästä vaarin ja siksi kykenee johtamaan ihmiset helposti harhaan totuudesta, jonka Jumalan Sana meille ilmoittaa. Siksi Saatana kykenee yhä uudestaan ja uudestaan eksyttämään ihmiset sukupolvesta toiseen, koska Jumalan Sanaa ei tunneta eikä sitä opeteta kokonaisuutena ihmisille. Raamatussa kerrottu ihmisten syntiinlankeemustapahtuma toistuu uudestaan ja uudestaan maailmassa ajassa. Kaikki ihmiset hairahtavat maistamaan maailmaa ajassa – useimmat myös tuota houkuttelevaa hyvän ja pahan tiedon puun hedelmää. Ihmisen on vaikeaa vastustaa Saatanan syöttejä, joilla se lupaa rahaa, menestystä ja valtaa. Useat lopulta haksahtavat ja ottavat vastaan syötin tullakseen synnin vangeiksi maailmassa. Sisäpiiriin päästyään ihminen kokee vauhdin hurmaa elämän lavealla valtatielle. Joskus siinä vauhdinhurmassa unohtuu edessä siintävä määränpää, jos sitä ylipäänsä on aikaa pohtia hektisessä maailmassa elettävässä ihmiselämässä. Joskus tulee kuitenkin etsikkohetki vastaan jokaisen elämässä. Nyt on sinun hetkesi pysähtyä ja miettiä mitä teet elämälläsi? Mikä on elämän tarkoitus? Mistä elämä on saanut alkunsa? Onko kuoleman jälkeen elämää? Onko Jumalaa olemassa?

 

Saatana on eksytyksen mestari. Sielunvihollinen on onnistunut salaamaan, harhauttamaan ja kyllästämään totuuden Jumalasta mestarillisesti ajassa. Nykyihiminen kasvaa yhteiskunnassa, jonka koulujärjestelmä nojaa matemaattis-luonnontieteisiin pohjaavaan elämänkatsomukseen, joka pitää peräänantamattomasti kiinni vaillinaisista ja jatkuvasti muuttuvista tieteellisistä näkemyksistä maailman ja ihmiskunnan elämän kehityksen ja arjen toiminnan suunnannäyttäjinä. Tosiasia – totuus – on se, että tiede on jatkuvasti muuttuva ja paras ihmisjärjen tuottama aikalaisarvaus tutkittavassa asiassa tai ilmiössä tuettuna tutkijan käytössä olevin tutkimusmenetelmin. Tiede on aina ristiriitaista ja sen tekemisen suunta on aina aikalaistutkijoiden joukossa henkisesti ja auktoriteetiltaan vahvimpien tutkijapersoonien vaikutuksen heiteltävissä. Tiedettä tehdään – käsitystä asioista ja ilmiöistä rakennetaan – ihmismielen varassa. Tiede ei ole koskaan riippumatonta vaan sen tekemiseen liittyy aina intressejä tutkitavan asian puolesta ja vastaan. Asiat ja ilmiöt voidaan aina selittää tiettyyn rajaan asti uskottavasti ja järjellä perustellen ja todistellen halutun loppulauseen kirjoittaen.

 

Tiede sanoo perustavansa todistuksensa absoluuttiseen totuuteen, muttei kykene perusteellisesti ja kattavasti todistamaan väitettyä alkuräjähdystä tapahtuneeksi totuudeksi, darvinistista evoluutioteoriaa tai kiistämään yliluonnollisia tapahtumia ja ilmiöitä ajassa. Tee nyt nopea tieteellinen empiirinen testi ajassa. Purista kätesi hiljaa nyrkkiin ja avaa se hetken kuluttua nopealla liikkeellä niin, että kätesi suoristuu räjähdyksen omaisesti koko sen fyysiseen laajuuteen. Tunsitko kuinka tuossa nyrkin puristusvaiheessa happimolekyylit rusentuivat sormissasi ja puristuivat materiaksi muodostaen lukuisia pieniä hiekanjyvän kokoisia mineraaleja? Näitkö käden ojentuessa kuinka nuo nyrkkisi puristuksessa syntyneet pienet hiekanjyväset sinkoilivat ympäröivään ilmakehään avattuasi räjähdysmäisesti nyrkkisi? No, etpä tietenkään tuntenut tai nähnyt mitään! Katso kättäsi – pyöritele ja kääntele sitä. Olisiko se voinut missään tilanteessa kehittyä tuollaiseksi lukemattomien sattumien kautta? Mieti ihmistä kokonaisuutena – älykkyyttä, elimistöä ja ylivertaisuutta toisiin elollisiin nähden maapallon elollisten keskuudessa. Voisiko ihminen olla kehittynyt miljoonien sattumien kautta tyhjästä kehittyneestä vesimolekyylistä, sammakkoeläimen ja apinan kautta nykyihmiseksi – ja tämän tapahtumasarjan tapahtua vielä usean erillisen ja eri kehitysvaiheessa olevan yksilön kohdalla samanaikaisesti ja yhtenevästi saavuttaaksemme nykypopulaation maapallolla? Tiedät sen sydämessäsi, ettei se olisi ollut mahdollista. Tuo todistus on kirjoitettu jokaisen ihmisen sydämeen. Kuitenkin virallisessa yhteiskunnassa, tiedotusvälineissä ja kouluissamme opetetaan lapsillemme tieteellistä käsitystä elämän synnystä maapallolla. Tiedettä voidaan mielestäni pitää uskontona siinä missä mitä muuta tahansa maailmassa tunnettua elämänkatsomusta. Usko Kaikkivaltiaaseen Luojaan on järjellisestikin tarkasteltuna paljon parempi ja uskottavampi vaihtoehto kuin jatkuvasti päivittyvä tieteellinen elämänkatsomus, joka ei koskaan kykene omilla keinoillaan selvittämään elämänkatsomuksen muodostamisen kannalta keskeistä kysymystä siitä, kuinka elämä on saanut alkunsa. Näin siksi, että ei mistään eli tyhjästä on vaikea nyhjäistä mitään olevaa – saati kehittää siitä kaikkea näkyvää materiaa ja näkymättömiä ihmistieteellisestikin olemassaoleviksi todistettuja fysiikan lakien mukaisesti havaitussa todellisuudessa vaikuttavia voimia. Nykytietämyksellä on erittäin vaikeaa ja haastavaa olla ateisti. Ainoa todellinen peruste Jumalakielteisyydelle ajassa on Saatanan ihmiseen syntiinlankeemuksessa istuttama ja perisyntinä sukupolvesta toiseen siirtyvä luodun ihmisen kapinahenki Kaikkivaltiasta Luojaa vastaan. Synti on siemen, jonka Saatana on istuttanut ihmiskuntaan syntiinlankeemuksessa. Ihmiset tulivat kerran eksytetyiksi ja tässä samassa tehtävässään Saatana on ollut menestyksekäs aina näihin päiviin saakka. Sen vuoksi Pyhä Jumala on viisaudessaan ennalta valmistanut jokaiselle Ihmisen Pojassa lunastuksen ja sovituksen kylväen ihmiskuntaan pelastuksen tajoavan uskonsiemenen – jokainen joka ottaa vastaan ristiinnaulitun Jeesuksen Kristuksen elämänsä Herraksi pelastuu Jumalan armosta kaikkea syntiä kohtaavasta kadotustuomiosta. Viljavainiot ovat kasvaneet kohti täyttä pituuttaan hyvän ajan. Jumalalle tuhat vuotta on kuin yksi päivä. Jeesus sanoi tämän syntisen ihmiskunnan saavan Joonaan merkin merkiksi siitä, koska Herra Jeesus Kristus saapuu pilvien päällä ihmissilmin nähden taivaallisessa kirkkaudessaan takaisin maanpäälle herrain Herrana ja kuninkaiden Kuninkaana hallitakseen koko Pyhän Jumalan luomakuntaa ajassa ja iankaikkisuudessa. Jumalan aikataulussa on kulunut yli kaksi päivää siitä, kun Jeesus Kristus vaelsi ihmisenä ja Jumalana ihmisruumiissa maanpäällä. Jeesus Kristus nousi kuolleista kolmantena päivänä ja ilmestyi opetuslapsilleen ajassa antaen heille yhä tänä päivänä voimassa olevan tehtävän kylvää uskonsiemeniä ajassa. Messias saapuu pian! Tee parannus ajassa. Jeesus sanoo opetuslapsilleen: Valvokaa!

 

Saavuttuaan takaisin maanpäälle Herra hallitsee Jumalan kalenterissa lepopäivän verran ajassa – Kristuksen tuhatvuotinen valtakunta ajassa Jumalan pyhien toimiessa käskynhaltijoina Jeesuksen Kristuksen Pyhässä alamaisuudessa. Sen jälkeen on viimeinen tuomio ja alkaa iankaikkisuus jokaisen sielun ihmiselämässä ajassa tekemän valinnan mukaisesti joko kadotuksessa tai Taivaan kirkkaudessa Jumalan ilossa ja riemussa. Juutalaisen kalenterin mukaan elämme nyt vuotta 5774. Jeesus Kristus puhui ajassa vaeltaessaan opetuslapsilleen paljon vertauksin. Koko Pyhän Jumalan Sanan ilmoitus on vertauskuvallista ja avautuu uskovalle Jeesuksen Kristuksen opetuslapselle ajassa totuudessa vain uskossa rukoillen Jumalan Pyhän Hengen opastuksella. Vertauskuvallisesti Jumalan kuusi Raamatun ilmoituksessa ilmoitettua luomispäivää ovat siis ohi kuluneet millä hetkellä hyvänsä. Jumala yksin tietää aikataulun, jolloin Jumalan vuorokausi vaihtuu ja alkaa lepopäivä. Pian on sadonkorjuun aika, jolloin jyvät erotellaan akanoista ja Pyhälle Jumalalle kelpaamaton sato leikataan pois ja heitetään ikuisesti palavaan tuleen. Vain Jeesuksen Kristuksen – Ihmisen ja Jumalan Pojan – kalliilla synnittömällä ja Pyhällä uhriverellä puhdistetut sielut Pyhä Jumala vastaanottaa pelastukseen Taivaaseen – Taivaan Isän kotiin vaelluksemme ajassa päättyessä. Pelastus Jeesuksessa Kristuksessa on yksin Jumalan armoteko ihmiskunnalle, jossa synnitön ihminen ja Jumala yhdessä ruumiissa asetettettin Jumalan Karitsana uhriksi ihmiskunnan syntien vuoksi. Nykyään Saatanan on entistä vaikeampaa kieltää Luojan olemassaoloa ja siksi Saatana on keskittynyt totuuden salaamista enemmän harhauttamiseen. Saatana on rakentanut maailmaan oman valtakuntansa ja pukenut sen valheellisesti valon vaatteisiin. Saatanan vaikutuksesta maailmaan on luotu Raamatussa ilmoitettu Pedon järjestelmä, joka pakottaa kaikki, niin pienet kuin suuret ja rikkaat kuin köyhät vastaanottamaan Pedon merkin. Pyhä Henki on osoittanut minulle, että tuo ilmoitettu merkki on jo vaikuttamassa ihmiskunnassa ajassa. Ihmiset ovat paatunein sydämin sokaistuneet vallalla olevan synnin tähden Pyhän Jumalan luomakunnassaan tapahtuvaksi sallimassa ja Jumalan Sanassa ennalta ilmoitetussa eksytyksessä niin, etteivät ole kyenneet näkemään totuutta maailmasta, jossa elämme ajassa. Nyt Jumala on kehoittanut minua tuomaan totuuden julki, jotta mahdollisimman moni ihminen voisi tehdä parannuksen ja pelastua Jumalan armosta ajassa. Vain Ihmisen Pojalla on valta antaa synnit anteeksi maanpäällä. Kadu syntejäsi ja ano huutaen täydestä sydämestäsi, mielestäsi ja sielustasi armahdusta Jeesukselta Kristukselta ajassa! Tee parannus ajassa.

 

Olen surukseni todennut, että syntiinlankeemustapahtuma saa jatko-osan ajassa lasten vanhempien kasvattaessa lapsensa tämän valheen valtakunnan perillisiksi ajassa. Äidit ovat edelleen pääroolissa lasten kasvatuksessa arjessa. Eevan kirous toistuu ajassa Aatamien ottaessa Eevoilta sukupolvesta seuraavaan vastaan maailman tarjoaman vastustamattoman makupalan. Kuinka moni isä ja äiti kasvattaa ajassa lastaan hylkäämään maailman esittämät tarjoukset päästä osalliseksi hyvän ja pahan tiedon puun hedelmistä? Kuinka moni isä tai äiti varoittaa lapsiaan maailmasta? Vähiin käy käsien määrä kysyttäessä. Olen kasvattanut kokoparran todistukseksi teille maailmassa eläville Pyhän Hengen kehoituksesta. Herra halusi näin toimien kasvattaa myös minua lapsenaan tämän maailman tuntemisessa. Olenkin tullut tuntemaan monenlaisia totuuksia maailmasta sen jälkeen. Herran Henki on minulle paljastanut, että maailmassa vaikuttava epävirallinen ja salattu Raamatussa ennalta ilmoitettu Pedon valtakunta on totta. Totta on myös Pedon merkit, joista Raamatussa varoitetaan. Pyhä Henki on nämä totuudet minulle opettanut – en ole ihmisiltä niitä kuullut. Maailmassa ihmiset jaetaan kolmeen eri statukseen. Suurin osa ihmisistä on toisessa statuksessa. Ensimmäinen statusryhmä on Pedon järjestelmän oppimisvaiheessa olevat järjestelmän tietävät yksilöt. Jonkinlaisen koeajan jälkeen osoitettuaan tuntevansa järjestelmän toiminnan saa maailmassa elävä yksilö ylennyksen korkeampaan statukseen. Tämä havaitaan esimerkiksi yksilön vaatetuksen, sisustuksen, ajoneuvon tai vaikkapa hiustenvärin vaihtumisesta ilman, että tunnustetaan Pedon merkkiä toiselle eksytetylle ajassa. Toinen statusryhmä on enemmistön ihmiskunnasta muodostava ja totuuden maailmasta tuntevat yksilöt. Kolmanteen statukseen kiipivät Pedon järjestelmän ylläpitoon ja valtaeliittiin lukeutuvat järjestelmän hallitsevat yksilöt. Surullista on todeta, että Herran Henki on osoittanut ihmisten vilpittömästi uskovan ihmisviisaudessa näennäisesti luodun valtioiden ja yhteiskuntien rajat ylittävän globaalin mutta epävirallisen ja salatun yhteiskuntajärjestelmän olevan hyväksi ihmiskunnalle ja tarjoavan parhaat mahdolliset edellytykset ihmiskunnan ja kansojen rauhalliseen ja kestävän kehityksen yhteiseloon maapallolla. Ihmiset on johdettu harhaan ja nyt valheen verkoston sisäiset väärinkäytökset koettelevat sen kestävyyttä. Pedon järjestelmän ulkopuolelta sen toimintaa tarkastellessa ei voi kuin ihmetellä sitä, miksi ihmiset ovat olleet valmiit luopumaan vapaudestaan arjessa ja ovat sitoutuneet kuuliaisesti tunnustamaan joka hetki kuuluvuuttaan järjestelmän piiriin lähes orjallisesti omaa statustaan maailmalle todistellen muun muassa Raamatussa kuvatuin käsimerkein, vaatteiden ja asusteiden värein, koruin sekä erilaisin esinein tai vaikkapa omasta statuksesta viestivin pihaistutuksin, joissa kukkien värit ja lukumäärät puhuvat puolestaan.

 

Herran Henki on osoittanut minulle, että ensimmäisen statusryhmän tunnukset ovat vasen puoli ja yksi asia. Yksilö voi tunnustaa statustaan esimerkiksi joko vasemmalla suoralla kädellään tai jalallaan tai sitten yhdellä esillä pidettävällä sormella. Pedon järjestelmässä toisen statuksen tunnukset ovat oikea puoli ja kaksi asiaa. Toisen ryhmän statuksen voi tunnustaa toisille maailmassa eläville esimerkiksi työntämällä oikean käden taskuun piiloon tai ripustamalla parvekkeelle kaksi kynttilälyhtyä. Lyhtyjen ei tarvitse olla samanlaisia – määrä merkitsee ja joskus myös väri. Kolmannen ryhmän statuksen tunnuksena ovat molemmat puolet ja kolme asiaa. Raajoilla statusta osoitettaessa käytetään vasenta kättä ja vasenta jalkaa tai oikeaa jalkaa ja oikeaa kättä samanaikaisesti. Voidaan esimerkiksi sulkea hetkeksi molemmat silmät tai hipaista molempia korvanlehtiä samanaikaisesti tai vain laskea kädet puuhkaan siten, että sormet tulevat hihojen päälle, jolloin molemmat kädet kuvainnollisesti katkaistaan kyynärvarren tasalla. Kehossa on kolme aluetta, jotka toimivat erottelijoina. Ensimmäinen alue ulottuu jalkapohjista lantioon. Toinen alue ulottuu lantiosta hartioille ja kolmas alue ulottuu hartioista päälaelle. Samoin raajat voidaan jakaa jalkapöytään, sääreen ja reiteen sekä kädet kämmeneen, kyynärvarteen ja olkavarteen. Jopa sormien niveliä voidaan osoittamalla tiettyä nivelväliä käyttää viestimään oma status järjestelmässä. Ihmisen fysiikkaa käytetään hyväksi muodostettaessa raajojen erilaisin asennoin erilaisia merkkejä tunnistautumiseksi Pedon järjestelmässä eläväksi yksilöksi.

 

Pedon valtakunnassa yksilön status on ilmoitettava erikseen kysymättä muun muassa kokopartaisille miehille, mustille ajoneuvoille ja vaaleansinistä väriä asusteissaan tunnustavalle yksilölle. Pyhä Henki on osoitanut minulle, että yksi kysymys, jolla voidaan suullisesti tiedustella statusta on: Mitä kello on? Tuohan opetetaan koulussa jo ensimmäisellä englanninkielen tunnillakin lapsille. Näin arkisissa asioissa voi olla muitakin merkityksiä. Kelloa voidaan pitää statuksen osoituksena kummassa tahansa kädessä korujen tapaan viestimään epäsuorasti omaa statusta toisille maailmassa vaeltaville eksytetyille. Olen nähnyt tälläisessa tilanteessa vastauksena ikäänkuin kolme kertaa käännettävän vasemmassa kädessä ollutta kelloa rannekkeesta kiinnipitäen käsivarren puolelta toiselle edestakaisella liikkeellä. Statuksen kysymysmerkkejä ovat muun muassa käsien ristiminen, jolloin status tulee näyttää kysyjälle oikealla määrällä näkyvillä pidettävin tai peitetyin sormin. Kysymysmerkkinä toimii useimmiten vasemman käden asettaminen lantiolle siten, että kämmen on taittunut piiloon joko kyljelle tai selän taakse. Voit tehdä tämän huomion seuraamalla toimittajien elekieltä haastattelutilanteissa, jos tilannekuvaa näytetään kauempaa. Yhtälailla toimittaja voi kysymysmerkiksi asettaa vasemman jalan eteensä. Statusta voidaan kysyä myös liikkeellä jossa vartaloa tai sen osaa tai kädessä olevaa esinettä liikutetaan puolelta toiselle keinuttavalla tai huojuvalla liikkeellä. Oleellista on se, että merkkielettä pidetään näkyvillä pitkään silmien alla, jotta maailmassa elävä ja Pedon valtaa ajassa kumartava yksilö ymmärtää tunnustaa statustaan kysyjälle. Tilanteen pitkittyessä saattaa kysyjä tehostaa ja terästää kuuliaisuusvaatimusta statuksen osoittamiselle pitkähköllä huomioäännähdyksellä, ininällä, kurkun selväksi rykäisemisellä, aivastuksin tai merkin heuluttelulla ja huojunnalla. Kysyjän todetessa, ettei kysymyksen kohde tunne järjestelmää hän lakkaa tivaamasta merkkiä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Maailmassa elävien keskuudessa paljastettu Pedon järjestelmä kielletään systemaattisesti. Vastahyökkäyksenä saatetaan välittömästi alkaa ikävä vihjailu psyykkisistä ongelmista, jolla kyselijä ja salatun toiminnan paljastanut saadaan yleensä nopeasti hiljaiseksi. Vaikeneminen on painava tehostuskeino ja kieltäminen on musertava tehostuskeino. Näitä Pedon järjestelmässä elävät käyttävät häikäilemättömästi järjestelmän ulkopuolella olevia lähimmäisiään kohtaan. Totuus on puolellamme – muista se. Valhe on syntiä, joka vie tekijänsä kadotukseen – ikävä kyllä. Maailmassa elävien ihmisten välinpitämättömyys sen ulkopuolella pitäytyviä lähimmäisiään kohtaan on jokaisen Pedon järjestelmää ajassa tunnustavan edessä kadotustuomioon johtavana syntinä. Jumalan pyhät tulevat toimimaan tuomareina viimeisellä tuomiolla yhdessä pyhien enkeleiden ja Ylituomarina toimivan ja tuomion julistavan Pyhän Jumalan kanssa. Ajassa kärsityt vääryydet saavat lopulta hyvityksen iankaikkisuudessa. Ajassa meidän tulee antaa kaikki kärsimämme vääryydet anteeksi lähimmäisillemme Jeesuksen Kristuksen nimessä, kuten Pyhä Jumalakin antaa meille anteeksi meidän tekemämme synnit Jeesuksen Kristuksen uhriveren voimasta ajassa. Viimeisellä tuomiolla ne ihmiset, jotka eivät ole ottaneet vastaan Jeesuksessa Kristuksessa tarjottua pelastusta ajassa, tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen. On aika tehdä parannus. On aika ottaa vastaan Jumalan armo. On aika kieltää Saatanan ja Pedon valta omassa elämässä ajassa.

 

Pedon järjestelämässä yksilön ilmoittaman statuksen kuittaaminen tapahtuu esimerkiksi kasvoissa profiililtaan kolmionmuotoista nenää tai leukavartta sormenpäällä hipaisten. Yhtälailla status voidaan viestiä puheessa peitteisesti lukumäärinä yhdestä kolmeen, jolloin kuultu status voidaan kuitata hipaisemalla statuksen puoleista korvalehteä kuullun statuksen mukaisesti. Yhtälaila statuksen voi ilmoittaa määrällisin ysköksin tai muin äännähdyksin tai vaikkapa koputuksin. Silmäniskuin tai kiinnipitämisin osoitettu status voidaan kuitata hipaisemalla kevyesti silmäluomea. Mikäli olen ymmärtänyt oikein niin kaikki puolien kuittaamiset tapahtuvat käänteisesti, jolloin vasen puoli kuitataan oikealla ja oikea puoli vasemmalla. Vaikka olen saanut Pyhän Hengen opastusta ymmärtääkseni Pedon järjestelmän logiikkaa en voi taata, että kaikki havaintoni olisivat oikeita. Niin hyvin Saatana kykenee harhauttamaan ihmisiä ajassa. Toisaalta olen ymmärtänyt hengessä, että Pyhälle Jumalalle on tärkeää vain osoittaa salatun Pedon järjestelmän olemassaolo ajassa. Uskovalle on täysin merkityksetöntä tuntea järjestelmää tai sen merkkien käytön logiikkaa sen enempää kuin Pyhä Henki tahtoo ilmaista. Olen kokenut, että Pyhä Jumala tahtoo Pedon järjestelmän julkituomisella ajassa vielä kerran kutsua eksytetyt lampaansa takaisin laumansa jäseniksi. Ajassa on vielä hetki aikaa antaa elämänsä Jeesukselle Kristukselle. Et voi palvella kahta herraa – Jumalaa ja mammonaa. Toisen joudut kieltämään ajassa. Se on sinun ristisi ajassa. Jeesuksen Kristuksen opetuslapset ovat täydestä sydämestään, mielestään ja sielustaan valmiit kuvainnollisesti alistumaan Jumalan Pyhän Hengen suorittamaan lihan hengelliseen ristiinnaulitsemiseen omalle ristilleen ajassa. Mikä on sinun valintasi – päätös, josta sinä yksin kannat vastuun Pyhän Jumalan edessä viimeisellä tuomiolla Saatanan syyttäessä sinua ja ilmiantaessa kaikki ne Jumalalle, jotka ovat seuranneet häntä ajassa ja kumartaneet Pedon valtaa?

 

Pedon järjestelmässä on huomioitavaa se, että kaikkiaan oma status on viestittävä toisille useammalla eri tavalla tunnistamisen vakuudeksi. Saatana pyrkii näin kyllästämään merkityksellisen viestinnän ajassa tuomalla kaiken suoraan silmien eteen. Saatana on unohtanut nerokkaana pitämässään toiminnassa vain yhden tosiseikan – Jumala on Kaikkivaltias ja Hänen tahtonsa toteutuu ajassa Jumalan aikataulun mukaisesti. Tuota aikataulua Saatanakaan ei tiedä. Pyhä Jumala on tuova Jumalaapelkääväisten ja Häntä kunnioittavien Jeesuksen Kristuksen opetuslasten kautta julki Saatanan eksytyksen ja siten pakottava Saatanan lopulta paljastamaan todelliset kasvonsa ihmiskunnan vihaajana ja pettäjänä. Pedon järjestelmä tulee paljastuessaan kääntymään uskovia Jeesuksen Kristuksen opetuslapsia vastaan. Jotkut Jeesuksen Kristuksen opetuslapset tulevat kärsimään marttyyrikuoleman tunnustaessaan Herran Jeesuksen Kristuksen Herrakseen ajassa ja kieltäytyessään tunnustamasta Pedon valtaa heidän ylitseen ajassa. Jumalan Sana ilmoittaa totuuden ajassa. Herra Jeesus Kristus totesi itse maanpäällä kulkiessaan kohti Jerusalemia, kun ihmiset ottivat Hänet vastaan kauan odotettuna Messiaana huutaen; ”Hoosianna Daavidin Poika, siunattu Hän, Joka tulee Herran nimeen!”, että jollei ihmiset antaisi kunniaa Jumalalle niin kivet huutaisivat heidän puolestaan ajassa. Näin on tänäkin päivänä. Valmistakaa tie Herralle! Löytääkö Herramme Jeesus Kristus vielä todellista uskoa palatessaan Messiaana maanpäälle?

 

Pedon järjestelmän tunnustavat ihmiset ilmaisevat statuksensa esiintyessään tai puhetta pitäessään yhteensä kolmesti eli puheen alussa keskivälillä ja loppupuolella. Puhelimessa, radiohaastattelussa tai televisiossa on status Pedon järjestelmässä pyrittävä ilmaisemaan jotakin sopivaa sanaa yksilön statuksen edellyttämä määrä peräjälkeen toistellen. Olen nimennyt tämän Pyhän Hengen osoittaman tunnustamismenettelyn jaajoitteluksi. Joskus on jopa häiritsevää, että yhteiskunnan varoin tuotettavissa ohjelmissa joutuu selostajien ja toimittajien sekä haastateltavien toimesta kuuntelemaan sanojen systemaattista toistelua tyyliin ja-ja-ja, etenkin-etenkin, tapauksessa-tapauksessa ja niin edelleen. Puheella peitteisesti tunnustettu status kuitataan esimerkiksi hipaisemalla huulia sormenpäällä statusta tunnustaneen yksilön statuksen mukaisen vastaisella kädellä. Status voidaan osoittaa myös silmin katsomalla vasemmalle tai oikealle, kielellä kurkottaen poskelle vasemmalle tai oikealle, kääntäen päätä vasemmalle tai oikealle. Olen todennut, että vain yksilön mielikuvitus on statuksen viestimiskeinojen rajana. Television kautta ihmiset oppivat uudenlaisia tapoja ilmaista statustaan ihmismielen kehittäessä koko ajan uusia keinoja statuksen ilmaisemiseen ammattinäyttelijöiden ja toimittajien toimiessa etäkouluttajina viihdeohjelmien ja ajankohtaisohjelmien puitteissa. Usein statuksen viestimisessä käytetään hyväksi esinettä, kuten kynää tai paperia, jota voidaan pitää erottajana sormien välissä. Jotkut käyttävät suuria sormuksia osoittamassa seuraavasta sormesta alkaen laskettavaa statusta kun toiset taas suosivat tatuointeja raajoissaan.

 

Perussääntönä statuksen osoittamisessa Pedon järjestelmässä on, että suorana pidetty raaja on yksilön oikeaa statusta viestivä merkki ja koukistettua raajaa käytettäessä yksilön status on vastapuolinen. Havaintojeni mukaan yleensä vasen kuitataan siis oikealla ja oikea vasemmalla. Oikea käsi vasenta jalkaa hipaisten ja vasen käsi oikeaa jalkaa hipaisten. Lantiolla oleva käsi päälakea vastapuolen kädellä hipoen ja niin edelleen. Vasen – oikea. Oikea – vasen. Vasen – oikea. Käsi – jalka. Jalka – käsi. Lantio – pää. Pää – lantio. Minulle nämä maailman merkit ovat sinänsä tyhjänpäiväisyyksiä, sillä en tahdo ryhtyä johtamaan ketään harhaan osallistumalla tietoisesti Pedon vallan tunnustamiseen ja kumartamiseen ajassa. Olen sopinut Jumalan kanssa, että rapsuttelen itseäni sieltä täältä aina tarvittaessa mahdollistaen tämän Jumalan Pyhän Hengen toteuttaman Jumalan teatterin ajassa. Olen kokenut Jumalan käyttäneen jo aikaisemmin näitä maailmassa käytettäviä merkkejä minun tietämättäni elämässäni osoittaakseen ympäristölleni, että Kaikkivaltias kykenee huolehtimaan ja turvaamaan omansa Pyhän Henkensä vaikutuksesta jopa uskovien tiedostamatta niin, ettei maailma kykene todellisia Jeesuksen Kristuksen opetuslapsia sillä perusteella ajassa erottelemaan joukostaan. Herra on kasvattanut minua upseerinuralla ja valmistanut minut tarvittaessa asettumaan henkenikin ajassa menettämisen uhalla puolustamaan isänmaata ja totuutta. Olen kahden maan kansalainen – Suomen ja Taivaan kansalainen. Molempien kiistämättömän olemassa olon ja oikeuksien sekä totuuden puolesta vakaasti seisten. Pyhä Henki on tahtonut saattaa nämä havainnot maailmasta teille tiedoksi, jotta mahdollisimman moni maailmassa Saatanan toimesta eksytetty ihminen voisi katua, tehdä parannuksen ja vastaanottaa armon tulla uskon kautta Jeesukseen Kristukseen pelastetuksi. Jeesuksen Kristuksen opetuslapsilla ei ole mitään pelättävää tai huolta Pedon järjestelmän merkeistä ajassa. Me voimme olla ja käyttäytyä, käyttää käsiämme, kutittaa ja raapia itseämme, puhua ja ääntelehtiä, liikkua ja oleskella juuri niin kuin aina ennenkin. Olemme vapaat maailmassa elämisen valinneita kohdanneesta inhimillisesti ajatellen raskaasta henkisestä taakasta elämässä. Vapauteen Kristus meidät kutsui – pidetään siitä kiinni. Kehoitan kaikkia maailmassa Pedon järjestelmää vielä tunnustavia kääntymään pois pahuuden valtakunnasta Jeesuksen Kristuksen nimessä ja tekemään parannuksen ajassa hylkäämällä kaiken valheen elämässään. Tee parannus ajassa. Pelasta sielusi kadotustuomiolta. Tempaa pois kaikki rakkaat lähimmäisesikin tulesta. Anna kaikki kunnia ja kiitos elämästäsi yksin Pyhälle Jumalalle. Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Kiistä Saatanan valta ajassa Jeesuksen veren voiman nimessä. Aamen.

 

Pukeutumisella on suuri merkitys maailmassa Pedon valtaa tunnustavien keskinäisen tunnistamisen keinona. Maailmassa elävät ihmiset tunnistavat toisensa myös värien avulla. Tätä asiaa voit halutessasi tutkia esimerkiksi seuraavista linkeistä 13.9.2013 http://areena.yle.fi/tv/1993037 ja http://www.katsomo.fi/?progId=236937 sekä 14.9.2013 http://areena.yle.fi/tv/1993632 ja http://www.katsomo.fi/?progId=238552 sekä 15.9.2013 http://areena.yle.fi/tv/1993846 ja http://www.katsomo.fi/?progId=238575. Maailmassa eri statuksilla on perusvärit, jotka ovat ykkösstatuksella punainen, kakkosstatuksella sininen ja kolmosstatuksella violetti tai liila, mutta myös vihreä ja keltainen. Herran Henki osoitti minulle, että maailmassa elävien yhteiset pukeutumisvärit vaihtuvat päivittäin siten, että seuraavan vuorokauden tunnusvärit on nähtävissä aina muun muassa iltauutisissa televisiossa uutisankkureiden ja meterologien päällä olevissa asusteissa. Yhtälailla käytettävät värit voit todeta päivittäin internetistä, lehdistä ja mainoksista. Tällaisen globaalin pukeutumisvärikoodiston vuoksi maailmassa on muotiala. Muotiala on käytännössä taho, joka määrittää vuoden etukäteen pukeutumistyylit ja muotiin tulevan värimaailman. Maailman hengen mukaisesti ihmiset usein seksuaalisuutta korostaen ja syntiin houkuttelevasti pukeva muotiala tuottaa asustemarkkinoille tarvittavan määrän laadultaan eri tasoisia asusteita niin, että kaikille hintaluokille löytyy sesongin mukaisen värimaailman tuotteita hankittaviksi. Näin siksi, että erilaiset sosiaaliluokat voisivat kukin tasollaan tunnustaa maailman värejä Pedon järjestelmän asettaman kuuliaisuusvaatimuksen mukaan. Voit havaita oheisista uutislähetyksistä Herran Hengen osoittaman ilmiön. Katso edellisen päivän uutisten uutisankkureiden asusteiden värimaailma ja seuraavan päivän uutisten haastatteluissa ja kuvaotoksissa näkyvien ihmisten käyttämien vaatteiden värimaailma. 15.9.2013 maailmassa elävien käyttämät värit olivat valkoinen ja musta ja näiden yhdistelmä eli harmaa. Tänään käytetään punaisen eri sävyjä. Pyhä Henki kiinnitti huomioni siihen, että Ylen uutisankkureilla oli yllään vastavärit seuraavan päivän tunnusvärille. Oranssi – sininen, punainen – vihreä, violetti – keltainen, sininen – oranssi, vihreä – punainen, valkoinen – musta. Esimerkiksi uutisankkurin käyttämän solmion ruskea väri katsotaan punaisen sävyksi linkin mukaan http://fi.wikipedia.org/wiki/Ruskea . Katso linkistä vastavärien perussävyjen vastaavuus http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.opuskirjat.fi/opetus/img/variympyra.jpg&imgrefurl=http://www.opuskirjat.fi/opetus/variopista.htm&h=351&w=348&sz=26&tbnid=iO35I2J68SDjlM:&tbnh=87&tbnw=86&zoom=1&usg=__B399aZZa2oKTh6WsQ69Dzp0baHI=&docid=WpDpjy06yPRX0M&sa=X&ei=VcU2UqyhGoqv4ATLlYCIBA&ved=0CDcQ9QEwAg&dur=5870 sekä värioppia linkistä http://www.lapua.fi/tekstiilisuunnittelu/vari/sivu1_vari.html. Perusvärioppihan opetetaan lapsille jo päiväkodeissa vesivärimaalauksen avulla. Ihmisten kasvattaminen maailman toimintamallin mukaisen tiedon omaksumiseen alkaa siis hyvin varhaisessa vaiheessa leikin ja askartelun ohessa. Petollista mutta totta.

 

Maailmassa liikkuessani olen todennut, ettei värisävyllä ole suurta merkitystä, mutta esimerkiksi eilen lottoarvonnassa kuuluttajalla oli oikeassa olkaimessaan aniliininpunainen ruusuke ja vasemmassa ranteessaan kirkkaan punainen rannerengas. Katso linkki http://areena.yle.fi/tv/1993847. Näistä arvelin löytyvän mahdollisesti tämän päivän värisävyt ykkös- ja kakkostatuksille. En aio vastakaan kiinnittää pukeutumiseeni sen suurempaa huomiota tai tarkastella uutisia vastaisuudessa sillä silmällä, jotta voisin paremmin ymmärtää maailman pukeutumislogiikkaa. Se on minulle täysin toisarvoista. Olen kiitollinen Jumalalle, että Hän taas kerran osoitti minulle lisää totuuksia maailmasta ja näin vahvistaa uskoani ja luottamustani Häneen ajassa. Olen kokenut, että Herra on puettanut minut päivittäin maailmaan sopivilla värisävyillä todistukseksi teille Hänen huolenpidostaan omistaan ajassa. Uskovalla ihmisellä on aina turva Jumalassa. Meillä on Taivaallinen näkymätön tuplasuojaus arjessa! Ensinnäkin Jeesuksen Kristuksen veren voima varjelee meidät pahuuden henkivaltojen hyökkäyksiltä ja toiseksi Jumalan pyhät enkelit suojelevat kulkumme ajassa Jumalan tahdon mukaisesti. Jumala on luvannut, ettei hiuskarvammekaan putoa päästämme ilman, että Jumala sen tietää ja sallii tapahtuvan. Tuossa turvassa on helppo vaeltaa luottaen ja kiittäen Kaikkivaltiasta Jumalaamme. Jokainen ihminen valitsee itse elääkö hän Pedon vallan alaisuudessa ajassa vai ei. Herramme Jeesus Kristus odottaa, että Hänen opetuslapset ottavat joka päivä ristinsä ajassa ja kieltävät itsensä pyhittyäkseen Hänen yhteydessään. Ottaako Herra Jeesus Kristus yhteyteensä ihmisen, joka samanaikaisesti kumartaa Pedon valtaa tunnustaen sen valheellista herruutta ajassa? Totuudessa ei ole valhetta eikä valheella sijaa totuudessa. Olen saanut todistaa elämälläni todeksi tuon Pedon vallan toiminnan. Kieltäydyttyäni vapaamuurareiden esittämästä kutsusta liittyä maailman kansalaiseksi olen saanut tottua muukalaisen osaan ajassa. Todella koen eläväni Jumalan kunniaksi ja maailmassa eläviä vastaan todistukseksi apostoli Pietarin kuvailemaa muukalaisuuden ajanjaksoa maailmassa ajassa ennen iankaikkisuutta sekä apostoli Paavalin kokemaa vankeutta hengessä, jollaiseksi työttömyysajan nykyaikana kotona oleskellessaan helposti kokee, ihmisten vältellessä ja yhteydenpidon lakatessa, sosiaalisen elämän surkastuessa yhteiskunnassa henkiseen dispositioon asettamisen vuoksi. Lukuisista työhakemuksista ja kaikkien tuntemieni lähimmäisten ja myös tuntemattomien sosiaalisen median kontaktieni tiedostaessa jatkunut työnhakutilanteeni en ole työllistynyt kahden vuoden kuluessa työmarkkinoille jätettyäni erittäin hyvin hoitamani nuoremman upseerin tehtävät Puolustusvoimissa. Elämäni on todistus teille siitä, että Raamatun sana käy ajassa toteen Johanneksen ilmestyksen mukaisesti, jossa todetaan, ettei kenelläkään ole lupaa ostaa eikä myydä mitään, jos hänellä ei ole Pedon merkkiä. Näen tuon ostamisen ja myymisen nykymaailmassa mahdollisuutena tehdä ansiotöitä palkalla ja sen tarjoamalla taloudellisella riippumattomuudella ja maksukyvykyydellä hankkia tarvittaessa välttämättömiä elintarvikkeita, tavaroita ja palveluita. Kaikesta kokemastani huolimatta olen kiitollinen Herralleni Jeesukselle Kristukselle, että Hän veti minut pois maailman melskeestä kasvattaakseen minua entisestään Hänen tuntemisessaan ajassa matkalla kohti iankaikkista elämää Hänen seurassaan Isä Jumalan kirkkaudessa. Kiitos Jumalalle! Halleluja! Aamen. Jokainen elämä on arvokas lahja. Jokainen sielu on pelastuksen arvoinen. Tee parannus ajassa. Siksi sinulle kirjoitan nämä sanat Jumalan Pyhän Hengen kehoituksesta. Ole uskossa kestävä.

 

 

20.09.2013 / 15.09.2013 / 13.09.2013 Erottautukaa maailmasta ajassa. Herra Jumala tahtoo, että Hänen omansa erottautuvat hengellisesti maailmasta ajassa. Te elätte maailmassa pyhää elämää, mutta ette ole maailmasta ja elä sen eksytyksen hengen mukaisesti. Jumalan pyhyys ei voi olla yhtä maailman synnin kanssa. Valolla ja pimeydellä ei ole mitään yhteistä. Ei myöskään totuudella ja valheella. Totuudessa ei ole valhetta. Jumala on kutsunut teidät elämään Jeesuksen Kristuksen opetuslapsina tässä ajassa. Herra Jeesus Kristus tahtoo pelastaa kaikki Jumalan valitut pyhät. Pyhä Jumala tahtoo, että te kiistätte Saatanan vallan ajassa ja rohkeasti tunnustaudutte Herran omiksi ihmisten ja maailmassa vaikuttavien pahuuden henkivaltojen edessä. Et voi palvella kahta herraa ajassa – Jumalaa ja mammonaa. Jos toiselle kumartaa, toiselle kääntää selkänsä. Herra tahtoo, että te ette alistu mammonaa palvovan maailmassa vaikuttavan Pedon järjestelmän vallan alle. Herra odottaa, että te olette kuuliaiset yksin Hänelle – Pyhälle Elävälle Jumalallemme. Herra on osoittanut minulle maailmasta lukuisia salaisuuksia, joiden paljastamiseen ja päivänvaloon saattamiseen Hän on rohkaisuksi teille tässä ajassa minut asettanut. Jumalan sotilaana seison rukoustaistelussa pahuuden henkivaltoja vastaan sonnustautuneena Jumalan pyhien sotahaarniskaan valmiina tuomaan julki kaiken sen tiedon, johon Herra minut kehoittaa.

 

Maailma palvoo tiedostaen ja osin tiedostamattaan Saatanaa jumalanaan ajassa. Saatana on vain langennut enkeli – Jumalan luoma enkeli. Enkelit ovat taivaallisia henkiolentoja. Heillä on korkea asema taivaallisista tietämättömään ihmiseen nähden luomakunnassa ja Kaikkivaltias Jumala loi heidät palvelemaan itseään ja toteuttamaan luomakunnassa Hänen tahtoaan. Saatanan johdolla jotkut enkeleistä lankesivat vastustamaan Kaikkivaltiasta Jumalaa – Luojaansa. Ennen lopullista tuomiotaan Jumala sallii pahuuden henkivaltojen toimet luomakunnassa. Siksi langenneet henkivallat pyrkivät eksyttämään ajassa myös mahdollisimman monta Jumalan omaksi kuvakseen luomaa ihmistä odottaessaan pian koittavaa tuomiopäivää ja heille lankeavaa kadotustuomiota. Saatana on äärettömän kateellinen ja mustasukkainen Ihmisen Pojalle – Herrallemme Jeesukselle Kristukselle. Tuo langennut enkeliruhtinas ei voi vastustaa Herraamme Jeesusta Kristusta, sillä Hän on Golgatalla ristinkuolemallaan voittanut kuoleman ja esikoisena ylösnoussut Taivaisiin Isän Jumalan oikealle puolelle hallitakseen herrain Herrana ja kuninkaiden Kuninkaana Isä Jumalan kirkkaudessa koko Jumalan luomakuntaa niin maanpäällä kuin Taivaissa. Jeesuksen Kristuksen Herruus ja Jumalan Karitsan uhriveren pahuuden vallat luomakunnassa syrjäyttävä voima on kiistämätön. Saatana ei tahdo ihmisten tuntevan tätä totuutta vaan tekee ajassa parhaansa estääkseen ihmisiä kuulemasta ilosanomaa – evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta meidän Herrastamme. Pyhä Jumala on viisaudessaan säätänyt ajat ja ennalta ilmoittanut tahtonsa Pyhän Henkensä välityksellä Jumalaapelkääväisten ihmisten kautta. Herra on Pyhä Jumala ja hän vanhurskauttaa Jumalaapelkäävät, kunnioittavat ja palvovat ihmiset ajassa. Jumala kutsuu sinuakin elämään kanssaan pyhää elämää Hänen seurassaan. Jumala tarjoaa sinulle rauhaa ja iloa jo ajassa, jotka vain Hän yksin voi omilleen antaa. Oletko sinä tänään valmis ottamaan Hänet vastaan vai torjutko kutsun jälleen kerran? Jeesus rakastaa sinua juuri tuollaisena syntisenä ihmisenä kuin nyt olet ja on valmis tekemään sinussa uutta. Jeesuksen omat saavat uudestisyntyä hengessä Hänen Pyhän Henkensä voimasta ja vaikutuksesta. Jumala on sinut luonut ja tuntee sinut ja ajatuksesi läpikotaisin. Sinä olet Jumalan upea ja ainutkertainen luomus, johon Herra on puhaltanut elämän hengen. Hän halajaa sinun sieluasi ja tahtoo osoittaa sinulle rakkautensa lapsenaan maallisen isän tavoin. Taivaallisen Isän rakkaus lastaan kohtaan on moninkertaisesti suurempaa. Jumala on antanut ihmiselle valinnan vapauden elämässä tässä ajassa. Isä Jumalan syli on yhä avoinna tuhlaajapoikien ja -tyttärien palata takaisin Isän kotiin. Älä epäröi ottaa vastaan tuota kutsua ja rakkautta. Jumala on Rakkaus.

 

Jotta sinä uskoisit, että Elävä Jumala tahtoo sinun katuvan menneitä valintojasi ja syntejäsi ja että Hän kutsuu sinua nyt parannukseen ja elämään pyhää elämää Hänen yhteydessään, kerron sinulle Jumalan tahdosta muutamia totuuksia tästä pimeyden maailmasta tässä ajassa, jossa elämme. Jumala asetti minut viime sunnuntaina katsomaan televisiosta ekumeenista jumalanpalvelusta Norjasta. Seurasin katolisen kirkon messun kulkua rukouksessa kysellen. Jumalan Pyhä Henki puhutteli minua ehtoollisenjakotilanteessa, jossa Herran Henki kiinnitti huomioni siihen, kuinka papin siunaama isokokoinen öylätti oli murrettu pieniksi kolmionmuotoisiksi ehtoollisleiviksi. Kirkkokansan tullessa ehtoolliselle kansa otti sen sitten vastaan papin kehoituksin kukin vuorollaan vasempaan tai oikeaan käteensä toisen käsistä ollessa toisen alla sen merkiksi millä statuksella kolmirajoitteisessa maailmassa ihminen vaeltaa Pedon vallan alamaisuudessa. Herran Pyhän ehtoollisen voi ottaa myös turmiokseen, jos sen nauttimisessa fokus on muussa kuin Jeesuksen Kristuksen asettamassa muistoateriassa. Minua kohahdutti nähdä kuinka lapset tulivat Herran ehtoolliselle tunnustaen systemaattisesti kukin vuorollaan omaa statustaan Pedon järjestelmässä. Nuorimmat ehtoollisen vastaanottajat ottivat papin ojentaman kolmionmuotoisen öylätin palasen vastaan katoliselta papilta ensin muodostaen vasemmalla kädellä rintamuksen etupuolelle merkin tarttuen kädellään oikeasta hartiasta. Tähän ei voinut olla kiinnittämättä huomiota sen toistuessa lapsi kerrallaan. Vanhemmat lapset toimivat samoin, mutta osoituksena edistyksestään he tekivät merkkinsä papin silmien edessä oikealla kädellä. Tapa ilmaista oma status maailmassa on opetettu ja opittu. Tässä ei ole kyse sattumasta – se on totuus. Pyhä Henki on osoittanut minulle tämän jo vuosia aiemmin arjessa, mutta nyt näin tuon ensimmäisen kerran televisiossa niin että sillä on todistusarvoa sattuman mahdollisuuden kumoavana toimintana – ja vielä kirkon järjestämässä messussa. Asian voi todentaa halutessaan Yle Areenasta linkistä http://areena.yle.fi/tv/1990407.

 

Maailman tunnus on kolmio. Saatana on valinnut tunnuksen, joka eksyttää Jeesuksen Kristuksen Jumaluuteen uskovatkin uskomaan sen viittaavaan Pyhän Jumalan kolmeen persoonaan. Maailman tunnustaman kolmion kulmat ovat kuitenkin seuraavat: 1) Saatana, syyttäjä, eksyttäjä, valheen isä, maailman palvoma epäjumala, persoonallinen paha, langennut enkeliruhtinas, 2) Peto, Raamatun Johanneksen ilmestyksessä ilmoitettu lopunajan valheen valtakunta, Saatanan vallan alaisuuteen maailman orjuuttava epävirallinen ja salattu yhteiskuntajärjestelmä, 3) Antikristus, maailman Jumalan totuudesta eksyttävä antikristuksen henki, jokainen Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden ja Herruuden, Isä Jumalan sekä Pyhän Hengen kieltävä ihminen, lopunaikojen palvottu maailmanjohtaja. Voit kulkea tässä maailmassa lähes minne vain ja aina silmäsi tavoittavat kolmion muodon. Pelkkä ihmisen silmän mieltyminen tuohon muotoon rikkaassa muotokielessä ajassa ei riitä perusteeksi muodon sattumanvaraiseen toistumiseen maailmassa arkkitehtuurissa, kaavoituksessa, graafisessa suunnittelussa, huonekaluissa, teollisessa muotoilussa, käyttöesineissä, viranomaisten, yhteisöjen ja yritysten tunnuksissa kasvavissa määrin. Yhteiskunnat ja organisaatiot on rakennettu organisaatioiksi, jotka paperilla tarkastellen näyttävät pyramidilta. Saatana on lanseerannut maailmalle jopa rikostermiksi pyramidihuijauksen, jonka avulla tavoitellaan taloudellista hyötyä laittomin keinoin. Se on sanottu sinulle suoraan päin kasvoja. Pyramidihuijaus on totta. Näin avoimesti ja läpinäkyvästi Saatana toimii ajassa. Kaikki hänen toimensa on nähtävillä suoraan silmiesi edessä. Tuntuu siltä kuin Saatana olisi ominut suoraan Raamatun opetuksen omaan toimintaansa. Katsomalla katsokaa, mutta älkää nähkö. Näkemällä nähkää, mutta älkää ymmärtäkö. Kuulemalla kuulkaa, mutta älkää kuulko. Jumalan valittua Israelin omaisuuskansaa orjuuttivat Vanhan Liiton aikana egyptiläiset. Egyptiläisen kulttuurin perintöä edustavat pyramidit ja monet muut epäjumalanpalvelusta symbolisoivat monumentit ajassa. Nykyajassa maailmalla käytössä oleva liikennemerkkijärjestelmä perustuu kolmeen perusmuotoon, jotka ovat ympyrä, neliö ja kolmio. Ihmiset on kyllästetty maailmalla kolmiosymboliikalla sattumanvaraisesti tai sitten ei. Saatana on niin julkea, että tuo kaiken eksytyksenkin silmien eteen, jottei Saatanan valtakunnasta voi olla yllättymättä siinä vaiheessa, kun ihminen tulee tuntemaan totuuden maailmasta. Havainto on niin suuri ihmetys, että se sumentaa ihmisen oman arviointikyvyn Saatanan verhotessa eksytyksen hyvän tekemiseen ja valheellisen rauhanyhteiskunnan rakentamiseen ajassa.

 

Jeesus Kristus tuli maailmaan kiistämään ja lopulta voittamaan tämän Saatanan vallan ihmisten ylitse ajassa. Jeesus sanoi itse, ettei Hän tullut tuomaan rauhaa maailmaan vaan miekan. Tuo miekka, jonka Jeesus Kristus toi maailmaan on Hengen miekka – Jumalan Sana. Jumalan Sana on totuus. Totuus on Jeesus Kristus. Jeesus Kristus on voittanut kuoleman vallan. Jeesus Kristus elää. Jeesus Kristus tulee pian hakemaan omansa Karitsan häihin. Sinne pääsevät ne viisaat ja valvovat Jeesuksen Kristuksen opetuslapset, jotka ovat täynnä Jumalan Pyhää Henkeä. Jokainen ihminen tulee kerran uskoon. Pelastavaan uskoon voi tulla vain ajassa. Jokainen ihminen on kerran viimeisellä tuomiolla Pyhän Jumalan edessä. Silloin syyttäjä – Saatana – nauraa partaansa ihmiskunnalle, joka on valinnut hänen valtakuntansa ajassa, vaikka olisivat voineet valita toisin ja ottaa vastaan pelastuksen tarjoavan ilosanoman – evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta. Silloin Saatana sanoo eksytetylle tylysti – se oli sinun valintasi ajassa. Saatana jopa ylpeilee omalla suoruudellaan muistutellen, että hän antoi ihmisille suoran varoituksen siitä, ettei lavea valtatie, johon hän ajassa ihmisiä ohjasi veisi Taivaan iloon ja riemuun. Antoihan Saatana ihmisille maailmassa liikennemerkiksikin varoituskolmion. Väärinpäin käännettynä kolmionmuotoinen liikennemerkki tulee ihmistä vastaan joka kadun kulmassa – varoituskolmio. Silloin olisi syytä olla varuillaan! Tässä on jotakin vaarallista – kolmion merkitys ajassa. Kerran Saatana pettää takuuvarmasti. Jumala on antanut ihmiselle mahdollisuuden valita ajassa. Valinta on aina viimekädessä jokaisen ihmisen oma päätös, josta jokainen kantaa itse vastuunsa asiassa kuin asiassa. Jumalan tuomio on oikeudenmukainen ja pysyvä. Niin vapauttava tuomio kuin kadotustuomiokin ovat ikuiset. Maailma antaa yleensä aina toisen mahdollisuuden – viimeisellä tuomiolla Pyhä Jumala ei sitä anna.

 

Pieni ajatusleikki ajassa. Matemaattisen tarkastelun kautta kolmion kulmien summa on 180 astetta. Summa jaettuna kolmella saadaan 60. Tarkastelussa nolla on merkityksetön lukuarvo. Jäljelle jää siis luku 6. Maailman tunnuksessa kolmiossa on kolme kulmaa. Jokaiseen niistä voidaan asettaa merkittävä lukuarvo 6. Raamatussa mainitaan luku 666. Sattumaa vai ei – maailma elää Saatanan vallan alla ja kumartaa Pedon valtaa ajassa. Saatana on ottanut kolmion maailman tunnukseksi, koska se muistuttaa kolmiyhteisestä Raamatun ilmoittamasta Israelin Jumalasta. Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin uskon Israelin Jumalaan ovat ensin perineet Vanhan Liiton aikana juutalaiset ja myöhemmin Uuden Liiton aikana myös Jumalan Pyhästä Hengestä uudestisyntyneet kristityt Jeesuksen Kristuksen opetuslapset ajassa. Juutalaisuuden tunnus ajassa on Daavidin tähti, jonka osaksi myös maailman tunnuksenaan käyttämä kolmio piiloutuu. Daavidin tähdessä on kaksi kolmiota sisäkkäin. Saatanan palvoman maailman tunnus on vain puolikas verrattuna Israelin Jumalan täydellisyyttä kuvaavaan Daavidin tähteen, jossa kaksi kolmiota yhtyvät yhdeksi tähtikuvioksi. Matemaattisesti voidaan tarkastella kahden kolmion summan muodostavan täydellisen ympyrän, 180 + 180 = 360 astetta. Ujuttamalla maailman tunnuksen osaksi Israelin Jumalan Hengestä juutalaisille annettua symboliikkaa pyrkii Saatana eksyttämään ihmiset palvomaan pahuuden henkivaltoja ajassa. Älkää antako eksyttää itseänne pois totuudesta. Etsikää Herraa Jeesusta Kristusta täydestä mielestänne, sydämestänne ja sielustanne. Kolkuttavalle avataan. Koputtelu ei riitä tässä maailman hälinässä ja melskeessä. Nyt on sinun etsikkoaikasi Herran Jeesuksen Kristuksen edessä. Tee parannus ajassa.

 

Erottautukaa maailmasta ja sen kolmirajoitteisuudesta – kiistäkää Saatanan valta elämässänne Jeesuksen Kristuksen veren voiman nimessä. Vaikka olisit kulkenut maailman eksytyksissä harhaan, voit ajassa valita toisin. Voit kieltää Saatanan vallan Jeesuksen nimessä. Sinun ei tarvitse pelätä pahoja ihmisiä tai edes pahuuden henkivaltoja. Pahat ihmiset voivat viedä hengen ajassa, jos Jumala sen sallii. Pitäessäsi kiinni Saatanan palvonnasta tässä maailmassa Petoa kumartaen ja palvoen valitset itsellesi varman kadotustuomion. Peljätkää ennemmin Pyhää Jumalaa. Älä liitä käsiäsi ristiin, sillä maailmassa kätensä ristivät peräänkuuluttavat sillä tavalla maailmaan sitoutumista ja oman statuksensa tunnustamista toisille kadotetuille ajassa. Saatana on ollut niin julkea, että on tehnyt kristityille tavallisesta rukoiluasennosta – käsien ristimisestä – maailman valinneiden keskuudessa yksilön statuksen selvittävän kysymysmerkin. Kätensä ristivä pyytää näin toisia viestimään oman statuksensa maailmassa ja tunnustamaan Pedon valtaa ajassa. Raamattu kieltää Pedon palvonnan ajassa. Jos toimit näin, et voi saada yhteyttä Pyhään Jumalaan rukouksessa vaan tyydyt seurustelemaan pahuuden eksyttäjähenkien kanssa, jotka pitävät sinua pauloissaan matkalla kadotukseen esiintyen valon enkeleinä ja jopa itse Jumalana. Tänä päivänä on tärkeää siksi erottautua myös rukouksessa maailmasta. Kiistä kaikessa Saatanan valta ajassa Jeesuksen Kristuksen pyhässä nimessä. Nosta molemmat kätesi suoraan kohti Taivasta ja Jumalan valtaistuinta päin rukoillessasi. Tunnusta näin toimien maailman edessä uskosi Jeesukseen Kristukseen ajassa. Maailmassa elävien keskuudessa se viestisi, että olet heidän hierarkiassaan korkeimmalla kolmannella statuksella. Uskovana sinä oletkin sitä – ja enemmän – olet pelastettu Jeesuksen Kristuksen veren voimasta. Asetu näin rukouksessa vastustamaan väkevästi Saatanan ja Pedon valtaa ajassa. Kiistä heidän herruutensa maailmassa ajassa ja anna kunnia yksin Jeesukselle Kristukselle meidän Herrallemme. Usko ilman tekoja on kuollut – Herra leikkaa kelvottomat oksat pois puusta ja heittää ne tuleen. Tee parannus ajassa.

 

 

20.09.2013 Muistutus / 12.09.2013 Tehkää parannus ajassa. Kaikkivaltias Jumala toimeenpanee huomenna täytäntöön tuomioitaan Amerikassa ja Suomessa. Pyhä Jumala sallii kurittaa kansoja, jotta ne tunnustaisivat, että Hän on Herra. Suomen kansa tulee polvistumaan Pyhän Jumalan kasvojen edessä ja tunnustamaan syntinsä ja anelemaan niiden anteeksiantoa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Laupias Jumala katsoo suopeasti niiden puoleen, jotka Häneen turvaavat ja kulkevat Hänen tahdossaan. Jumalan kello käy.

 

 

17.09.2013 Oulu / 16.09.2013 Kittilä / 15.09.2013 Muonio / 14.09.2013 Kemijärvi / 13.09.2013 Karleby / 12.09.2013 Niirakkala / 11.09.2013 Sotkamo / Kutsu rukoustaisteluun ajassa. Tänään rukoilemme yhdessä Sotkamon puolesta kello 21.00 alkaen. Rukoillaan väkevästi yhdessä katseemme ja molemmat kädet suoraan ylöspäin Taivaan valtaistuinta kohden ojentaen näin:

 

Pyhä Jumala, katso armossasi Suomen kansan puoleen. Me olemme jälleen tehneet syntiä edessäsi sukupolven ajan. Me olemme kääntäneet kasvomme pois Sinusta – Luojastamme. Rakas Taivaan Isä, ole meille armollinen. Me tahdomme tehdä parannuksen edessäsi ja kääntyä pois synnin tieltä seuraamaan Sinun tahtoasi ajassa. Sinä varjelit meidät kansakuntana toisessa maailmansodassa. Sinä olet siunannut kansaamme materiaalisella ja yhteiskunnallisella hyvinvoinnilla, jollaista saa maailmasta hakea. Silti olemme paaduttaneet sydämemme ja alkaneet omin voimin tavoitella menestystä elämässä. Kiitos, että olet osoittanut meille osamme ajassa. Isä Jumala, anna meille meidän syntimme, pahat tekomme ja ajatuksemme anteeksi rakkaan Poikasi Jeesuksen Kristuksen veren voiman nimessä. Me tahdomme Suomen kansana kääntyä takaisin Sinun puoleesi ja ottaa armosta vastaan syntiemme sovituksen Jeesuksen nimessä. Me pyydämme, että katsot armossasi kansamme puoleen ja annat hengellisen herätyksen osaksemme ajassa nyt ennen Jeesuksen toista tulemusta. Anna meille Puolustajaksemme ja Opettajaksemme Pyhä Henkesi. Vaikuta keskuudessamme voimallisesti Raamatullisen uskon tunnusmerkein ja salli voimastasi suomalaisten ottaa kansana Sinut vastaan Vapahtajana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Me rukoilemme Jeesuksen veren voiman nimessä, että pahuuden henkivallat väistyvät kansamme keskuudesta ja että Suomen kansa saisi loistaa Kristuksen valoa kansakuntien keskuudessa maailman pimeydessä Sinun kunniaksesi näinä lopun aikoina. Anna pyyteettömän lähimmäisen rakkauden ja kansallisen parannuksen teon tulla osaksemme tässä ajassa Jeesuksen nimessä. Kastele puoleesi huutava kuiva maa ja sen kansa Pyhän Henkesi kasteella Jeesuksen nimessä. Keskitämme yhteisen rukouksemme voiman Jeesuksen nimessä. Tänään kannamme eteesi erityisesti Sotkamon ja sen asukkaat Jeesuksen nimessä. Aamen.

 

Rukouksen jälkeen sytytämme ulos kolme lyhtyä loistamaan symbolisesti uskonvaloa maailmaan. Jumalan valo vallatkoon Suomen kansan ja maan Jeesuksen Kristuksen veren voimalla. Ole siunattu rukouksessa. Rakastavan Jumalan siunausta ja Jeesuksen Kristuksen rauhaa. Valoa ja iloa.

 

 

20.09.2013 / 18.09.2013 / 15.09.2013 / 13.09.2013 / 11.09.2013 Kutsu rukoustaisteluun ajassa. Tämä on kutsu sinulle, joka olet ottanut Jeesuksen Kristuksen elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi ajassa. Tämä on kutsu sinulle, joka koet sydämessäsi näinä ajallisen lopun aikoina, että Herra tahtoo siunata kansoja vielä herätyksellä ennen Messiaan saapumista kirkkaudessaan. Tämä on kutsu sinulle, joka uskot Jeesuksen Kristuksen sovitusveren kiistämättömään voimaan yli pahuuden henkivaltojen vaikutuksen ajassa ja iankaikkisuudessa. Tämä on kutsu sinulle, joka olet saanut sydämen kehoituksen rukoukseen lähimmäisten sielujen pelastumisen puolesta. Nyt on voimallisen ja väkevän rukoustaistelun aika. Nyt on aika pukea ylle herrain Herran ja kuninkaiden Kuninkaan meille uskossa antama pyhä sota-asu. Nyt on aika yhdistää rukoushuutomme Pyhän Jumalan puoleen. Nyt on aika välittää lähimmäisten sielujen pelastumisesta turvaan heitä uhkaavalta kadotustuomiolta. Nyt on aika puhaltaa voimallisesti torveen rukoustaistelun aloittamisen merkiksi.

 

Kuten apostoli Paavali on meille opettanut Pyhän Hengen vaikutuksesta, meillä ei ole taistelu ihmisiä vastaan vaan pahuuden henkivaltoja vastaan avaruuden pimeydessä. Tämä näkymätön avaruus on meidän ympärillämme tässä maailmassa. Valo voittaa aina pimeyden. Totuus murtaa pimeyden vallan. Jeesus sanoo yhä tänään: ”Minä olen Tie, Totuus ja Elämä.” Me kuljemme rukoillen tuota Tietä Jumalan seurakunnassa Kristuksen ruumiin siunattuina jäseninä kohti iankaikkista Elämää, jonka Jeesus Kristus lupasi lahjaksi kaikille Hänen opetuslapsilleen. Meidän voimamme tässä elämässä on se Totuus, että Jeesus Kristus on meidät lunastanut uskon kautta armosta kalliilla hinnalla, joka maksettiin lähes kaksi tuhatta vuotta sitten Golgatalla ristillä, jossa Pyhä Jumala antoi Henkensä ja vuodatti puhtaan Jumalan Karitsan uhriverensä meidän syntiemme puolesta. Totuus on ilosanoma – evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta meidän Herrastamme. Hän on voittanut kuoleman vallan. Hän on noussut kuolleista ja elää! Elävä Jumala on kanssamme ajassa ja me saamme viettää iankaikkisuuden Hänen seurassaan Häntä palvoen ja ylistäen suunnattoman ilon ja riemun keskellä Jumalan kirkkaudessa Taivaassa.

 

Tähän lupaukseen ja totuuteen luottaen olemme valmiit ottamaan kuvainnollisesti ajassa oman ristimme kantaaksemme päivittäin ja seuraamme Jeesusta Kristusta ajassa iankaikkisuuteen. Olemme valmiit kulkemaan Hänen seurassaan sen tien elämässämme, jonka Hän on meille ennalta valmistanut. Olemme kuuliaiset Herran tahdolle ajassa. Pyhä ja Kaikkivaltias Jumala saa keskellämme palvonnan, kiitoksen ja ylistyksen. Me olemme sydämiltämme nöyriä ja terve Jumalanpelko on lihamme halujen voittaja. Olemme uudestisyntyneet Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta ja saamme kasvaa uskossamme Hänen opetuksessaan. Jumala on armossaan antanut sydämelleni kehoituksen kutsua sinut nyt voimalliseen rukoustaisteluun Suomen kansan puolesta. Jumala tahtoo pelastaa mahdollisimman monta Hänelle erittäin rakasta ja kallisarvoista ihmistä ajassa. Me olemme Jeesuksen omina saaneet kutsun pappeuteen Kristuksessa – se on rukouspalveluun Pyhän Jumalan edessä. Me saamme tuon kutsun ottaessamme vastaan Hänen Pyhän Henkensä. Me olemme Kristuksen ruumis ja sen pää on Jeesus Kristus – Jeesus Kristus meissä ja me Hänessä. Jeesus Kristus on ylipappimme Pyhän Jumalan kirkkaudessa. Me olemme Hänen johdatuksessaan ja palveluksessaan ajassa.

 

Sen lisäksi, että olen saanut armon tulla vastaanottamaan uskon lahjan ja siihen liittyvän kutsun yleiseen pappeuteen Jeesuksessa Kristuksessa, on Herra kuljettanut minua elämässä aikansa upseerin uralla. Lähdin tuolle uralle aikanaan kuuliaisuudesta Herralleni ja jätin sen taakseni samasta syystä. Jumala kasvatti minua lapsenaan upseerin tehtävien kautta. Nyt saan olla Jumalan upseeri ajassa. Olen saanut sydämen kehoituksen rohkaista sinua nyt ryhtymään kanssani rukoustaisteluun pahuuden henkivaltoja vastaan ajassa Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Me emme ole tässä rukoustaistelussa yksin. Jumalan pyhät enkelit taistelevat voimallisesti rinnallamme pahuuden henkivaltoja vastaan. Näkyvässä ja näkymättömässä todellisuudessa ei ole mitään voimaa tai valtaa, joka voisi asettua voitokkaasti vastustamaan sitä voimaa, joka on Jeesuksen pyhässä nimessä tässä ajassa. Jeesuksen Kristuksen veren voima on vastustamaton ja kiistämätön. Jumalan Pyhyys polttaa tuhkaksi kaiken sitä vastustavan voiman – luomakunnassa ei ole Kaikkivaltiaan valtaa voittavaa voimaa.

 

Jumalan kello käy. Sielunvihollinen tietää sen, että hänelle ajassa annettu aika on käymässä vähiin ja loppuu pian. Saatanan valta tulee murentumaan viipymättä. Saatana tullaan yhdessä toisten langenneiden enkelien ja kadotukseen tuomittavien ihmisten kanssa heittämään Helvetin tuliseen järveen ikuiseen piinaan ja synkkyyteen. Sen tähden Saatana ärjyy nyt kuin leijona ja yrittää löytää vieläkin sieluja, jotka voisi eksyttää. Tämän eksytysuhan alla ovat parhaillaan ajassa myös Jumalan valitut. Sen vuoksi emme saa tyydyttäytyä siihen, että olemme itse pelastuneet vaan meidän tulee ryhtyä rukoustaisteluun pahuuden henkivaltoja vastaan, jotta voimme varmistaa, että kaikki Jumalan valitut pelastuvat ajassa.

 

Sielunvihollinen toimii ajassa kolmirajoitteisessa maailmassa kolmen sotilaallisen toimintamallin mukaisesti. Sielunvihollinen salaa, harhauttaa ja kyllästää oman toimintansa ajassa kyetäkseen vaikuttamaan mahdollisimman hyvin luomakuntaan sen omien päämäärien saavuttamiseksi. Saatanan päämäärä on pettää ihmiset. Sen tähden Saatana salaa ihmisiltä Totuuden. Sen tähden Saatana harhauttaa ihmiset Tieltä. Sen tähden Saatana kyllästää ihmisen Elämän. Ensimmäiseksi Saatana ei salli ihmisten kuulla evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja Jumalan armosta ihmistä kohtaan. Siihen Saatana pyrkii ajassa kieltämällä Jumalan olemassa olon. Saatana sepittää satuja ja taruja, joihin uskominen lapsena vie myöhemmin joiltakin kasvavilta ihmisiltä järkiperustein mahdollisuuden uskoa Elävään Jumalaan ja Luojaan ajassa. Tästä osoituksena on Saatanan mustasukkaisuus Jeesukselle, joka ilmenee esimerkiksi Saatanan sepittämästä joulupukkitarinasta, joka vie huomion Kristuksen syntymäpäivän vietolta ja asettaa jouluevankeliumin tapahtumat paimenineen, enkeleineen ja itämaan tietäjineen samaan karsinaan joulutonttujen aherruksen ja taivaiden halki kiitävien porojen sekä joulupukin kanssa puhumattakaan kaikista metsän menninkäisistä ja hammaskeijuista, jotka vievät lapsen hampaan yöllä tyynyn alta ja tuovat tilalle rahaa.

 

Saatanan kaava ajassa eksyttäessään ihmisiä on aina samanlainen. Ensin Saatana keksii Totuutta vastaavan tarinan tai tarinoita. Sitten Saatana yhdistää tarinaan lahjan, joka useimmiten on rahaa tai muita ihmisten mielihaluja ja himoja ruokkivia asioita – lapsille karkkia, leluja ja rahaa – aikuisille rahaa, nautintoja ja valtaa yli toisten ihmisten. Kolmanneksi Saatana suunnitellusti paljastaa valheellisen totuuden ja tekee näin tyhjäksi samalla myös todellisen Totuuden löytämisen mahdollisuuden eksytetyltä ihmiseltä, ihmisen todetessa inhimillisesti järkeillen, että kaikki muutkin vastaavat paljastuneet ”totuudet” ovat valhetta. Tuhoisaa siitä tekee se, että samalla näiden Saatanan sepittämien tarinoiden ylläpitämisellä Saatana rakentaa omaa valtaansa maailmassa ajassa kasvattaen ihmiset hyväksymään kollektiivisen petoksen ja valheiden verkostojen punomisen hyväksyttävyyden ajassa. Lapset ymmärtävät tarinan joulupukista paljastuessa satuiluksi, että on oikein salata lähimmäisiltä totuus. Tätä Saatana käyttää myöhemmin hyväksi vahvistaessaan valtaansa maailmassa. Lapsi kokee saaneensa valheesta paljon iloa ja hyötyä – menneinä vuosina saadut joululahjat kyllä korvaavat hetken mielipahan siitä, että on tullut petetyksi kaikkein rakkaimpien ja läheisimpien ihmisten toimesta vanhempien, isovanhempien ja kummien paljastuessa valehtelijoiksi. Lapsi oppii, ettei valhe haittaa, jos toiselle osapuolelle ei koidu valheesta suurta haittaa. Saatana on hyvin ovela ja kiero vastustaja – siksi usein kuvataan käärmeenä.

 

Jos Saatana epäonnistuu ensimmäisessä yrityksessään Totuuden salaamisessa, toiseksi Saatana pyrkii harhauttamaan ihmisen uskomaan väärään tai vääristeltyyn totuuteen ja siten suistamaan ihmisen iankaikkiseen Elämään johtavalta Tieltä. Ihmisten eksyttämiseen harhauttamalla Saatanalla on monet keinot ja kasvot. Yleensä Saatana esittää kysymyksen: ”Onko Jumala todella sanonut … ? Onko Jumala todella kieltänyt … ? Eikö Jeesuksen armo riitäkään … ? Saatana pyrkii vääristämään Jumalan ilmoituksen kaikin keinoin ajassa. Saatana pyrkii vääristämään Jumalan tahdon mukaisen opetuksen ajassa. Saatana pyrkii valehtelemalla uskottelemaan ihmisille, ettei synnin tekeminen ajassa haittaa, koska Jeesus on jo voittanut synnin vallan. Pyhä Jumala ei kuitenkaan siedä syntiä. Uskova ihminen ei voi elää synnissä Jumalan yhteydessä ja Pyhän Jumalan edessä. Jumala pyhittää uskovan elämän ja selättää synnin vallan Jeesuksen opetuslapsen elämässä – synnin selättäminen on Jumalan työ uskovassa ihmisessä. Jumalan Pyhä Henki tekee asumuksestaan uuden luomuksen, joka on puhdistettu Jeesuksen Kristuksen kalliilla verellä – vain pisara riittää. Saatana pyrkii harhauttamaan Totuuteen uskovan ihmisen suoralta ja kapealta Tieltä tarjoten tilalle erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja tarjoavan leveän mutta valheellisen valtatien. Harhautunut ihminen ei aina edes tiedä kulkeneensa harhaan, sillä niin hienovaraisesti Saatana johtaa epävarmalla uskon perustalla olevan kulkijan harhaan totuuden Tieltä. Lähes aina Saatana kyseenalaistaa Jumalan Sanan ilmoittaman totuuden tai uskottelee ihmiselle valheellisen evankeliumin, joka kattaa myös uskovan elämässä pienet ”syrjähypyt” ja ”viattomat poikkeamiset” totuuden Tieltä.

 

Jos Saatana epäonnistuu toisessakin yrityksessään jää hänelle vielä keinovalikoimaan kyllästäminen. Kyllästämisellä ymmärretään Totuuden hävittämistä lukemattomien väärien tai vääristeltyjen totuuksien sekaan niin, ettei Totuutta voida havaita ilman, että jo ennalta tietää, tuntee ja hallitsee Totuuden. Esimerkiksi tärkeä viesti voidaan kyllästää lähettämällä se vastaanottajille avoimesti muun rutiiniviestityksen virrassa erikseen korostamatta sen merkitystä käyttämällä salattuja yhteyksiä tai muutoin poikkeavia viestitysmenetelmiä. Viestiliikenteessä kyllästämisellä ymmärretään tarkoituksenmukaista viestiliikenteen lisäämistä erilaisin rutiiniviestein, jolloin viestiliikennettä seuraava taho ei kykene erottamaan valmiuden säätelyn tai muiden poikkeavien tapahtumien aiheuttamia muutoksia viestiliikenteessä ja siten päättelemään seurattavan organisaation valmiutta, johtosuhteita ja suorituskykyä. Totuus jää epäselväksi, nopeiden arvausten ja aikaavievien analyysien varaan. Kyllästämisen voi paljastaa aktiivisella seurannalla. Seurantaa vastaan voidaan käyttää muuntelua, jolla ymmärretään erilaisten menetelmien käyttämistä satunnaisesti ja ennalta arvaamattomasti. Saatana hallitsee kaikki mahdolliset keinot ja niiden muuntelun.

 

Saatana on onnistunut eksytyksessä niin hyvin, että Totuutta on tänä päivänä erittäin vaikeaa löytää ja havaita uskontojen ja uskomusten, maailman- ja elämänkatsomusten ja niiden variaatioiden tiheässä viidakossa. Uskon Totuutta on vaikea havaita jo pelkästään kristinuskon uskonnollisesta sekametelisopasta. Uskovan ainoaksi tosiasialliseksi vaihtoehdoksi jää mahdollisuus löytää henkilökohtainen suhde Jumalaan. Uskova ei saa olla riippuvainen toisten ihmisten käsityksistä ja opista vaan jokaisen on itse luotava rukouksen kautta henkilökohtainen suhde Jumalaan. Jeesus Kristus tahtoo tuntea kaikki opetuslapsensa henkilökohtaisesti. Hän on luvannut uskossa Hänet Vapahtajakseen ottaville Puolustajan ja Opettajan ajassa. Jumalan Pyhä Henki johdattaa Jeesuksen opetuslasta ajassa. Elävä Jumala on kanssamme joka päivä ajassa. Saatana pyrkii kyllästämään ihmisten elämän niin, ettei ihmiset kykenisi erottamaan Jumalan puhetta ajassa. Saatana pyrkii ohjaamaan ihmisten elämää pois Jumalan läheisyydestä ja eristämään heidät Totuudesta. Tähän Saatana käyttää kaikkia mahdollisia ja mahdottomia keinoja. Saatana on Jeesukselle Kristukselle mustasukkainen valehtelija ja eksyttäjä. Saatana pyrkii kyllästämään ihmisten elämän erilaisilla asioilla, tekemisellä, työllä, harrastuksilla, ihmissuhteilla, yhdistystoiminnalla, urheiluseuratoiminnalla, luottamustoimilla ja melkein millä vain asialla, jotta ihmisten kalenteriin ei jäisi aikaa rukoukseen ja jokaiselle ihmiselle kaikkein tärkeimmän suhteen luomiseen ja ylläpitämiseen Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kanssa. Tuon suhteen luominen on jokaiselle ihmiselle elintärkeä, jotta ihminen voisi oppia tuntemaan Jumalan tahdon omassa elämässään. Ihmisen ja Jeesuksen Kristuksen välisen suhteen muodostumisen ja ylläpitämisen Saatana pyrkii mustasukkaisesti estämään ja rikkomaan ajassa. Tuo suhde Elävään Jumalaan on perusta ja vaatimus Jumalan armosta vastaanotettavalle pelastukselle ajassa ja iankaikkiselle Elämälle tulevassa. Näin toimii Saatana – sielunvihollinen ajassa. Näinhän tämä maailmakin ja sen valinneet ihmiset toimivat ajassa. Ei siis ole kenellekään epäselvää se, kuka on tämän maailman herra ja sen isä.

 

Nyt haastan sinut Jeesuksessa Kristuksessa rukoustaisteluun vielä pelastumattomien sielujen puolesta ajassa. Sain tänään sydämelleni, että Jumala on minut tähän rohkaisijaksi kutsunut. Me olemme Voittajan puolella. Maailmassa ylivoimaiselta näyttävä vihollinen tulee häviämään. Sotilaskoulutuksella tiedän, että materiaalisesti ja määrällisestikin ylivoimaiselta vaikuttava vihollinen voidaan lyödä erinomaisilla taktisilla ratkaisuilla. Vastustajamme näkee toimemme, mutta ei tunne ajatuksiamme. Kun tempaamme aloitteen ja vaikutamme rukouksessa yllättävästi ja paikallisesti rajoitetusti sekä ajallisesti vaikutusalueelle hengellisen ylivoiman luomalla kuljemme rukoustaistelussa voitosta voittoon taistelu taistelulta. Sota voitetaan voittamalla yksittäiset ja vähäpätöisiltäkin vaikuttavat kamppailut yksi kerrallaan. Haastan sinut nyt väkevään rukoukseen kanssani. Voitamme Suomen kansan Jeesukselle Kristukselle ihminen ihmiseltä. Ryhdyttyämme tähän rukoustaisteluun suomalaisten sielujen puolesta tulemme saamaan Jumalan runsaan siunauksen. Meillä on vakuuttava esimerkki Kenian herätyksessä. Pyhä Jumala tahtoo suoda suomalaisillekin sieluille pelastuksen ajassa.

 

Rukoillaan väkevästi yhdessä katseemme ja molemmat kädet suoraan ylöspäin Taivaan valtaistuinta kohden ojentaen näin: Pyhä Jumala, katso armossasi Suomen kansan puoleen. Me olemme jälleen tehneet syntiä edessäsi sukupolven ajan. Me olemme kääntäneet kasvomme pois Sinusta – Luojastamme. Rakas Taivaan Isä, ole meille armollinen. Me tahdomme tehdä parannuksen edessäsi ja kääntyä pois synnin tieltä seuraamaan Sinun tahtoasi ajassa. Sinä varjelit meidät kansakuntana toisessa maailmansodassa. Sinä olet siunannut kansaamme materiaalisella ja yhteiskunnallisella hyvinvoinnilla, jollaista saa maailmasta hakea. Silti olemme paaduttaneet sydämemme ja alkaneet omin voimin tavoitella menestystä elämässä. Kiitos, että olet osoittanut meille osamme ajassa. Isä Jumala, anna meille meidän syntimme, pahat tekomme ja ajatuksemme anteeksi rakkaan Poikasi Jeesuksen Kristuksen veren voiman nimessä. Me tahdomme Suomen kansana kääntyä takaisin Sinun puoleesi ja ottaa armosta vastaan syntiemme sovituksen Jeesuksen nimessä. Me pyydämme, että katsot armossasi kansamme puoleen ja annat hengellisen herätyksen osaksemme ajassa nyt ennen Jeesuksen toista tulemusta. Anna meille Puolustajaksemme ja Opettajaksemme Pyhä Henkesi. Vaikuta keskuudessamme voimallisesti Raamatullisen uskon tunnusmerkein ja salli voimastasi suomalaisten ottaa kansana Sinut vastaan Vapahtajana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Me rukoilemme Jeesuksen veren voiman nimessä, että pahuuden henkivallat väistyvät kansamme keskuudesta ja että Suomen kansa saisi loistaa Kristuksen valoa kansakuntien keskuudessa maailman pimeydessä Sinun kunniaksesi näinä lopun aikoina. Anna pyyteettömän lähimmäisen rakkauden ja kansallisen parannuksen teon tulla osaksemme tässä ajassa Jeesuksen nimessä. Kastele puoleesi huutava kuiva maa ja sen kansa Pyhän Henkesi kasteella Jeesuksen nimessä. Aamen.

 

Rakastavan Jumalan siunausta ja Jeesuksen Kristuksen rauhaa. Valoa ja iloa.

 

Klaukkalassa 11.9.2013

 

Jukka Paakkanen

 

 

20.09.2013 / 15.09.2013 / 13.09.2013 / 11.09.2013 / 09.09.2013 Paaston ja rukouksen aika. Tulkoon Valtakuntasi. Tapahtukoon Tahtosi. On aika virittää sydämen taajuus Herran äänen kuuluvuudelle. On aika katua syntejä ja tehdä parannusta ajassa. On aika kertoa kaikille lähimmäisille – Jeesus rakastaa sinua. On aika kertoa kaikille lähimmäisille – saat anteeksi Jeesuksen Kristuksen veren voimasta. On aika kertoa kaikille lähimmäisille – vain Jeesus Kristus voi pelastaa ajassa sielusi iankaikkiselta kadotustuomiolta. On aika rohkaista ja aika rohkaistua. Maailma ei ota Jeesusta vastaan Vapahtajanaan – sen henki ei sitä salli. Maailma on luomoutunut sen hengen vaikutuksesta ja pedon järjestelmästä ajassa. Ihmiset ovat lumoutuneet maailman salatuista kasvoista. Ihmiset kumartavat petoa ja sen valtaa ajassa. Ihmiset tunnustavat pedon valtaa maailman merkein. Apostoli Johanneksen ilmestysnäyssä hengen silmin nähdyt tapahtumat toteutuvat ajassa. Ihmiset ovat ottaneet Raamatussa ilmoitetut pedon merkit myös oikeaan käteensä ja otsaansa. Apostoli Johannes sai nähdä lähes kaksi tuhatta vuotta sitten näyssään vain osan maailman käyttämää merkistöä, jolla se tänä päivänä tunnustaa pedon valtaa. Raamatun profetian pedon järjestelmä astuu vakain askelin näkyvästi lopun ajan tapahtumien näyttämölle. Jeesus Kristus ei pelasta pedon valtaa tunnustavaa sielua, koska Jumalan Sana kieltää ottamasta pedon merkkiä ja tunnustamasta pedon valtaa ajassa. Älä kumarra maailmassa vallassa olevaa petoa ajassa. Jeesus Kristus on jo ennalta käsikirjoitetusti Voittaja taistelussa pahuuden henkivaltoja vastaan – kuningasten Kuningas ja herrain Herra. Odotettu Messias tulee pian takaisin kirkkaudessaan ja tuhoaa pedon vallan. Petoa seuranneet ja sitä palvoneet sielut tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen ja heitetään Helvetin tuleen ikuiseen kärsimykseen. Jos tunnistat olevasi maailman hengen synkkiin verkostoihin sidottu, tee heti parannus ajassa. Älä koskaan kiellä Jeesuksen Kristuksen Herruutta ajassa sanoin tai teoin. Valinta on aina yksin sinun. Lopulta jokainen ihminen on yksin ja omillaan Pyhän Jumalan kasvojen edessä. Älä pelkää maailmaa – ihmisiä ja pahuuden henkivaltoja. Pelkää ennemmin iankaikkista Pyhää Jumalaa, joka tuomitsee pedon valtaan langenneet sielut kadotukseen. Jumala on Kaikkivaltias ja Hänen tahtonsa toteutuu ajassa ja iankaikkisuudessa. Huuda avuksesi Herraa Jeesusta Kristusta ja tee parannus. Älä enää kumarra pedon valtaa ajassa. Pahat ihmiset voivat viedä hengen ajassa – Jeesuksen Kristuksen omien sielut pelastuvat iankaikkiseen elämään Taivaaseen. Jokainen ihminen tulee kerran uskoon, kun annettu aika ajassa on käynyt loppuun. Ota vastaan elävä Jumala ajassa – Jeesus Kristus elää. Sinun toivosi elämässä – ja sen tarkoitus – löytää Jeesus ajassa.

 

 

20.09.2013 Muistutus / 02.09.2013 Jumalan työ ajassa. Laitoin ruoaksi nakkisoppaa. Jumala puhutteli minua sydämessäni ruokaa laittaessani. Hän kiinnitti katseeni erilaisiin raaka-aineisiin ja työvaiheisiin. Jumala on itse seurakunnan pää ja sen pääkokki. Hän valmistaa itse aterian. Hän pesee eri kokoiset ja eri muotoiset juurekset, pilkkoo ne yhtä suuriksi ja samanmuotoisiksi – juuri sopiviksi keittoon. Valmis keitto on kuin Jumalan seurakunta. Juurekset ovat kuin eri tunnustuskunnat, kirkot, seurakunnat ja uskovien yhteisöt. Nyt Herra pesee uskovien yhteisöt. Hän erottelee epäkelvon aineksen pois. Herra itse yhdistää seurakunnan. Jumalan valmistamaan keittoon eivät pääse kuin sinne kuuluvat ainekset huolimatta tarjolla olevista runsaista raaka-ainevaihtoehdoista. Jumalalle kelpaa vain reseptin mukaiset ainekset. Jumalan resepti on Hänen Pyhä Sanansa. Jumala erottelee epäkelvon aineksen ja sylkee sen suustaan ajassa. On aika tehdä parannusta ja ojentaa itseään Jumalan Sanan mukaiseen pyhään elämään. Jumala on totinen ja oikeudenmukainen Rakkaus. Jumalan työ on vielä hetken kesken. Olet Jumalan työ.

 

 

20.09.2013 / 08.09.2013 / 27.08.2013 Kansan puolesta ajassa. Presidentti Kyösti Kallion rukous on erittäin ajankohtainen tänäänkin. Presidentti Kallion rukoukseen on syytä jokaisen paneutua ajatuksella ja uskossa rukoillen.

 

”Rukous kansamme puolesta.

 

Taivaallinen Isämme

katso armossasi kansamme puoleen.

Sinä olet luonut sen

ja rakastat sitä.

Sinä näet, että se on

mitä suurimmassa vaarassa.

Siksi rukoilemme Sinua: Herra,

auta meitä hädässämme

äläkä anna meidän hukkua.

Lahjoita kääntymys

synnin ja laittomuuden teiltä,

jotka johtavat kansamme tuhoon.

Herra, armahda meitä.

 

Herra Jeesus Kristus,

ilman sinua olemme voimattomia

hävittäviä voimia vastaan,

jotka tulvivat kansamme yli

ja myrkyttävät sen.

Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi

pahuuden henkivaltoja vastaan,

joiden vaikutukset

ovat joka päivä sanoin ja kuvin

julkisuudessa nähtävissä.

Herra, Sinä olet Golgatan ristillä

voittanut pimeyden vallat.

Niiden täytyy väistyä myös tänään,

koska ylistämme

Sinun nimeäsi niiden ylitse.

Tähän me uskomme,

sillä Sinä voit myös

meidän aikanamme varjella

ihmiset saatanalliselta eksytykseltä.

Herra, armahda meitä.

 

Auta meitä

Pyhän Henkesi kautta

ryhtymään omassa elämässämme

taisteluun syntiä vastaan

ja olemaan kestäviä loppuun asti.

Tee meidät

kansamme keskellä merkiksi

Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin

Sinun rakkaudellasi,

että me tulemme kuuliaisiksi

Sinun käskyillesi.

Rakkautesi olkoon meissä se voima,

joka voittaa

pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus,

kaiken voimme Sinun kauttasi,

siihen me uskomme.

Armahda meitä.

Aamen.”

 

 

26.08.2013 Nouse Jumalan kansa. Nyt on aika kertoa kaikille lähimmäisille lähellä ja kaukana Vapahtajastamme Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen sovitustyöstään Golgatalla meidän lunastukseksemme synnin vallasta ja iankaikkisesta kadotuksesta. On aika kutsua kaikki lähimmäiset Kristuksen ristin juurelle ja seuraamaan Jeesusta parannukseen ja iankaikkiseen elämään johtavalle uskon tielle. Jeesus on ainoa Tie, Totuus ja Elämä. On aika kertoa evankeliumi – ilosanoma kaikelle kansalle. Osoita tukesi uskon veljien ja sisarten sieluja pelastavalle työlle kaduilla ja toreilla. Älä kulje Herran työtä tekevien ohi piittaamatta – Jumalan seurakunta on yksi ja yhteinen. Tunnusta näin ihmisten edessä uskosi Herraamme Jeesukseen Kristukseen. Älä häpeä puhetta Jeesuksesta ihmisten edessä, sillä se puhe johtaa sieluja iankaikkiseen elämään. Kohtaat Jeesuksen jokaisessa lähimmäisessäsi. Kenelle heistä voit sanoa, ettei Hän ole arvollinen sinun seuraasi? Kerro se hänelle jo tänään – Jeesus rakastaa sinua. Nouse Jumalan kansa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=hCfL5f7z-XU

 

 

26.08.2013 Isän Rakkauskirje ajassa. Katso linkki http://vimeo.com/11331775 sekä

http://www.fathersloveletter.com/Finnish/index.html#2

 

 

20.09.2013 / 06.09.2013 / 25.08.2013 Pyhä Henki ajassa. Oletko sinä vastaanottanut uskossa Jumalan Pyhän Hengen? Jumala on Henki – Hän on kaiken Luoja sekä ihmissilmin näkyvän ja näkymättömän todellisuuden ylläpitävä voima. Ihmisen ruumis on Pyhän Hengen temppeli. Uskovat ihmiset ovat ajassa Kristuksen ruumis ja sen pää on Jeesus Kristus. Uskovat ihmiset ovat uudestisyntyneet ja vastaanottaneet Jumalan Pyhän Hengen asumaan sisimpäänsä – Jeesus Kristus meissä. Jumalan Henki pyhittää uskovan osaksi Kristuksen ruumista – Jumalan seurakuntaa ajassa. Uskovan ihmisen sielu janoaa Jumalan Henkeä. Uskovassa ihmisessä virtaavat elävän veden virrat Jumalan Pyhän Hengen pyhittäessä ihmisen ruumiin temppelikseen. Pyhä Jumala ei voi sietää syntiä. Vain Jeesuksen Kristuksen veren voimasta puhdistetut sielut kelpaavat Jumalalle. Jeesuksen kastaessa uskovan ihmisen tulella syntisen ihmisen synnin jäljet puhdistuvat uudestisyntyneestä ihmisestä Jeesuksen Kristuksen veren voimasta. Uskova ihminen janoaa ja tarvitsee Jumalan Pyhän Hengen sisimpäänsä voidakseen olla Kristuksen ruumiin jäsenenä ajassa. Jumala antaa armosta lahjana uskovalle Pyhän Henkensä. Jumalan Pyhän Hengen voisi hengellisesti tarkasteltuna käsittää olevan kuin happi, jota ilman ei ole ihmiselämää ajassa. Ihminen ja kaikki elolliset tarvitsevat happea voidakseen elää. Happi on luomakunnassa kaikkialla välttämätön, näkymätön, hajuton ja väritön – kuitenkin tiedämme sen olevan olemassa ja tiedämme tarvitsevamme sitä pysyäksemme hengissä ajassa. Jumalan Pyhän Hengen saavat armosta Jeesuksen Kristuksen Herrakseen tunnustavat ja Häntä ajassa seuraavat uskovat ihmiset. Näin Jeesus Kristus on meissä ja me Hänessä. Kun Jeesus Kristus on sinun sydämesi Herra, olet pelastunut. Koska Jumala on Elämän Henki, kohtaat Jeesuksen jokaisessa lähimmäisessäsi. Kenelle heistä voit sanoa, ettei Hän ole arvollinen sinun seuraasi? Kerro se hänelle jo tänään – Jeesus rakastaa sinua. Nouse Jumalan kansa.

 

 

20.09.2013 Muistutus / 23.08.2013 Jykevää herättelyä ajassa. Fivestar prophet peräänkuuluttaa rohkeutta, rohkeutta … elää, elää … Twofinger prophet puhuu asiasta, mutta kenen asialla? Jumala kutsuu raskaammasta musiikistakin pitäviä parannukseen. Älkää eksykö. Keulahahmojen on syytä muistaa mitta, jolla heille punnitaan. Älkää astuko harhaan totuuden tieltä. Tuokaa pimeys valoon. Valo syrjäyttää aina pimeyden. Jokainen ihminen tulee kerran uskoon. Kadotustuomion välttävät ne sielut, jotka ovat ottaneet Jeesuksen Kristuksen elämänsä Herraksi ajassa ja antaneet Hänen pestä itsensä puhtaiksi synneistä Hänen kalliin verensä voimalla. Pyhä Jumala kastaa Jeesuksen seuraajat tulella ja Pyhällä Hengellä. Valinta on tehtävä ajassa. Usko se – se usko. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=GbxaGEP7f74

 

20.09.2013 Muistutus / 22.08.2013 Nouse Jumalan kansa. Heräsin aamulla mielessäni hyräillen kappaleen kertosäkeistöä. Nyt on aika kertoa kaikille lähimmäisille lähellä ja kaukana Vapahtajastamme Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen sovitustyöstään Golgatalla meidän lunastukseksemme synnin vallasta ja iankaikkisesta kadotuksesta. On aika kutsua kaikki lähimmäiset Kristuksen ristin juurelle ja seuraamaan Jeesusta parannukseen ja iankaikkiseen elämään johtavalle uskon tielle. Jeesus on ainoa tie, totuus ja elämä. On aika kertoa evankeliumi – ilosanoma kaikelle kansalle. Osoita tukesi uskon veljien ja sisarten sieluja pelastavalle työlle kaduilla ja toreilla. Älä kulje Herran työtä tekevien ohi piittaamatta – Jumalan seurakunta on yksi ja yhteinen. Tunnusta näin ihmisten edessä uskosi Herraamme Jeesukseen Kristukseen. Älä häpeä puhetta Jeesuksesta ihmisten edessä, sillä se puhe johtaa sieluja iankaikkiseen elämään. Kohtaat Jeesuksen jokaisessa lähimmäisessäsi. Kenelle heistä voit sanoa, ettei Hän ole arvollinen sinun seuraasi? Kerro se hänelle jo tänään – Jeesus rakastaa sinua. Nouse Jumalan kansa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=hCfL5f7z-XU

 

 

20.09.2013 Muistutus / 20.08.2013 Erosin tänään kirkosta Raamatun ilmoittamaan elävään Jumalaan uskoen ja luottaen. Erosyynä on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon, kirkon pappis- ja maallikkojohdon, työntekijöiden ja jäsenten yleinen luopumus apostolisen uskontunnustuksen mukaisesta uskosta, joka pitää kiinni Raamatun ilmoituksesta. Suomen evankelis-luterilainen kirkko tekee työtä sivuraiteella sen focuksen ollessa sille uskottujen yhteiskunnallisten tehtävien hoidossa erokirkosta.fi sivuston ilmoittaman työkentän ja mission mukaisesti. Suomen evankelis-luterilainen kirkko on maallistuessaan kehittynyt julkiseksi palvelulaitokseksi sivuuttaen sille uskotun alkuperäisen tehtävän rakentaa uskovien yhteyttä ja kasvua Kristuksen ruumiin jäseninä yhdessä hengellisessä Jumalan seurakunnassa. Rakastava Jumala siunatkoon kirkkoa ja sen työntekijöitä sekä jäseniä herätyksellä, joka johtaa parannukseen ja Jeesuksen Kristuksen seuraamiseen ajassa. Kun kirkon käyntikorttina on julistus Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen seuraamisestaan ajassa, saattavat sen jäsenetkin löytää elämäänsä elävän Vapahtajan. Jos nykykehitys jatkuu ja Jumalanpalvelukset verhotaan messuiksi ja aina puhutaan vain kaukaisesta Jumalasta tässä hetkessä rinnalla kulkevan elävän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen sijaan eivät kalliit lampaat löydä paimentensa johdolla Vapahtajan ristin juureen. Kun kirkko on avara ja siellä on tilaa kaikille ajatuksille ja opeille, johtaa se helposti harhaan jäsenensä Jeesuksen seurasta. Ilman tukevaa perustusta Kristuskalliolla ei kirkko pysy pystyssä. Suosittelen lukemaan tänäänkin ajankohtaisen Andrew Murrayn (1828-1917) kirjan Pysykää Kristuksessa (Abide in Christ). Valoa ja iloa.

 

Klaukkalassa 20.8.2013

 

Jukka Paakkanen

 

 

20.09.2013 / 13.08.2013 Pysykää Kristuksessa ajassa. Andrew Murrayn teos on luettavissa englanniksi linkissä http://www.worldinvisible.com/library/murray/5f00.0562/5f00.0562.c.htm

 

 

13.08.2013 Pysykää Kristuksessa ajassa. Luettavaksi suositellun teoksen tiedot ovat: Pysykää Kristuksessa (Abide in Christ), Andrew Murray (1828-1917), suom. Aili Huttunen, Ari-kustannus, 1979, ISBN 9517861117, 9789517861113. Kirja on hankittavissa nettidivarista esimerkiksi seuraavasta linkistä http://www.postimyynti-kivioja.net/tuotteet/tuote/55164/1?p

 

 

20.09.2013 Muistutus / 10.08.2013 Uskovien eksytys ajassa? Helsingissä parhaillaan kokouksia pitävä profeetallinen evankelista David Herzog mainitaan julkaisun 4. luvussa väliotsikon Yhä oudompaa… viimeisessä virkkeessä. Kaikki on koeteltava Jumalan Sanalla Pyhässä Hengessä rukoillen. Raamatun mukaan Saatanakin esiintyy valon enkelinä ja eksyttää monet. Henkien erottelu on tärkeää ajassa. Jos tarjolla on vain totuuden rippeitä höystettynä ennen kuulumattomilla uusilla ihmeillä on syytä olla varuillaan – epäilevä Tuomaskin pelastui. Katso linkki http://www.kristitynfoorumi.fi/kundalini-varoitus.html

 

 

06.08.2013 Ensi viikonloppuna Helsingissä. Evankelista David Herzog puhuu Jumalan kirkkaudesta. Tilaisuudet järjestetään 9.-11.8.2013 TV7:n studiolla ja Helsingin Urheilutalolla lauantaina ja sunnuntaina. TV7:n kanavilta voit seurata opetusta kauempaakin. Katso linkki http://www.tv7.fi/2013/06/07/ihmeita-jumalan-kirkkaudessa-david-herzog-vierailee-suomessa-elokuussa/

 

 

20.09.2013 / 06.08.2013 Jumalan armo ajassa. Jeesus on Ihmisen Poika. Jeesus on Herra. Jeesus sanoi: ”24 Mutta jotta tietäisitte, että Ihmisen Pojalla on valta antaa maan päällä syntejä anteeksi” — hän puhui nyt halvaantuneelle — ”minä sanon sinulle: nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi.” (Evankeliumi Luukkaan mukaan 5:24). Pelastuakseen Jumalan armosta ikuisesta kadotuksesta on jokaisella ihmisellä mahdollisuus ottaa Jeesuksessa Kristuksessa tarjottu Jumalan rakkaus vastaan maan päällä ajassa – ihmiselämän aikana ennen fyysisen kuoleman hetkeä ajassa. Sieluja ei voi pelastaa haudan takaa – Jumalan armo on otettava vastaan uskossa ajassa. Mieti sitä totuutta. Valinta on sinun. Tee se sydämellä. Valoa ja iloa.

 

 

20.09.2013 / 06.09.2013 / 06.08.2013 / 11.04.2013 Meillä kaikilla on tehtävämme Jumalan työssä. Tehdään iloiten ja kiittäen se työ Luojamme viisaan suunnitelman mukaan Jumalan seurakunnan rakentumiseksi ja vahvistumiseksi, joka meille annetaan tehtäväksi. Jumala vaikuttaa kokonaisuuden. Ei ole niin pientä tai suurta tehtävää Hänen työssään, ettei sitä kutsun saanut kuuliaisesti tekisi Hänen johdatuksessaan ja siunauksin. Palkkamme Jumalan työssä on kaikille sama ja yhtä suuri huolimatta siitä, koska olemme ottaneet Jumalan tarjoaman työn vastaan – saamme kerran kutsun Hänen luokseen Taivaaseen. Joka päivä tässä ajassa saamme luottaa siihen, että Jumalan tahto toteutuu myös meidän elämässämme ja työssämme Hänen kanssaan rukoillen kulkiessamme. Alla oleva video saa hymyn huulille kertoessaan tästä. Valoa ja iloa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=uVTeIMursb8

 

 

20.09.2013 / 12.09.2013 / 06.09.2013 / 05.08.2013 / 28.07.2013 / 16.07.2013 / 10.07.2013 Ihmiselämää ajassa voisi kestoltaan verrata vesipisaran tilavuuteen – iankaikkisuus on tilavuudeltaan kuin valtameri, jonka ajasta iäisyyteen siirtyvä vesipisara tavoittaa elämänkaaren päättyessä. Jokaisen sielun elämänpolulla ajassa on risteyksiä, joissa valitaan aina uudestaan matkan määränpää. Reitit näyttävät erilaisilta ja määränpäätä mainostavat kyltit samoiten. Toinen tie on lavea ja suora moottoritie erilaisine viihdykkeitä ja virvoitusta tarjoavine taukopaikkoineen. Moottoritiellä on vilkas menoliikenne ja enin osa kulkijoista päättää jatkaa matkaansa sitä pitkin – vain kukkulan takana piilossa oleva määränpää joskus arveluttaa toisia kulkijoita. Tienvarsimainokset lupaavat hottia menoa, hillitöntä hurvittelua ja korviahuumaavaa kiljuntaa – kuulostaa kunnon juhlilta. Sinne vaan ja matka jatkuu taas seuraavaan risteykseen. Toinen tie on kapea ja vaikeakulkuinen. Lähes polkumainen päällystämätön tie kiemurtelee elämän vaikeakulkuisessa maastossa, jossa aika-ajoin tulee vastaan liittymäkaistoja eri suuntaan johtavalle helppokulkuiselle moottoritielle. Kapealla tiellä on vain vähän kulkijoita ja matka etenee verkkaisesti. Joku kulkijoista tylsistyy vaivalloiseen matkantekoon ja ottaa liittymän moottoritielle. Saavuttuaan moottoritielle hän saa saattajat seuraavalle taukopaikalle, jossa järjestetään juhlat moottoritielle liittyneen kulkijan kunniaksi. Valtatietä siirtyvät iloitsevat toisaalle harhautuneen kulkijan palatessa elämän tosibaanalle. Taukopaikalta matkaa jatkettaessa kannustetaan edelleen jatkamaan suoraa ja nopeaa valtaväylää ja välttämään mahdollisesti vielä eteen tulevia risteysliittymiä, jottei kulkija vahingossa erehtyisi uudelleen matkaamaan kapeaa ja toisaalle johtavaa tietä. Vaatimatonta tietä kulkevista enin osa on vakuuttuneita määränpäästä. He tietävät mihin tie johtaa ja siksi ovat valmiita kohtaamaan matkalla eteen tulevat haasteet ja matkanteon vaivat. Matkan määränpää on kirkkaana mielessä. Uskomatonta kyllä vaikeakulkuisella tiellä kulkijat kulkevat pimeän aikaankin turvallisesti kuin valoisan aikaan. Moottoritiellä keinotekoinen katuvalaistus takaa kulkijan matkan häiriöttömän jatkamisen pimeän aikana. Moottoritie päättyy vuoren juurella odottavaan ajotunneliin. Vielä ennen tunneliin ajoa kulkija saattaa havaita neonväreissä loistavat viisisakaraisin tähdin koristellut valokyltit: Tervetuloa! Tunnelin päässä näkyy kirkas valomeri. Kulkijan mielessä aatos – pian perillä juhlimassa. Myös kapeaa tietä matkaava pääsee vihdoin perille määränpäähän – hän saa kilvoittelustaan voittajan seppeleen. Mikä on sinun määränpääsi? Minne sinä olet matkalla? Missä vietät iankaikkisuuden? Taivas ja Helvetti ovat olemassa. Jeesus on näyttänyt molempia paikkoja uskoville ajassa todistukseksi ja varoitukseksi. Hän kutsuu ihmisiä katumukseen, jotta voisi antaa kaikki synnit anteeksi Golgatalla ristillä vuodattamansa verensä voimalla. Jumala haluaa kaikkien luotujen uudestisyntyvän ja seuraavan Jeesusta Kristusta Taivaaseen. Ihmisen on valittava, missä haluaa viettää iankaikkisuuden. Tässä on linkin suomeksi luettavat todistukset ja opetukset. Katso linkki http://spiritlessons.com/finnish/

 

 

05.08.2013 / 06.05.2013 / 17.04.2013 Pysäyttävä todistus Helvetistä. Olemme kaikki syntisiä. Vain Jeesus voi pelastaa meidät iankaikkisuudelta Helvetissä demonien piinattavana. Jeesuksen omat pääsevät Taivaaseen Jumalan luokse. Jumala ei siedä mitään epäjumalia tai niiden palvontaa ihmisten elämässä. Jumala tahtoo, että rakastamme Häntä yli kaiken ja lähimmäisiämme niin kuin itseämme. Rakastaessamme Jumalaa ylistämme, palvomme ja kiitämme Kaikkivaltiasta Luojaamme – kaiken näkyvän ja näkymättömän ylläpitävää Henkeä. Kun toimimme elämässä Jumalan tahdon mukaisesti, ei mikään asia tule meille epäjumalaksi tässä ajassa. Saamme kiittää Häntä siunauksista elämässämme. Jumala on luvannut antaa ennen uskossa Häneltä vastaanottamaamme syntien anteeksiantoa tekemämme synnit anteeksi armosta Golgatalla vuodatetun Jeesuksen Kristuksen veren puhdistavan voiman tähden. Tehtyämme sovinnon Jumalan kanssa ja otettuamme Jeesuksen Herraksemme emme saa enää elää synnissä vaan meidän tulee antaa Jumalan Hengen tehdä meissä uutta. Pyhä Henki kirkastaa uskovissa Jeesuksen Kristuksen Herruutta antaen meille voiman vastustaa Jeesuksen nimessä pahaa ja syntiä. Saatana yrittää eksyttää vielä uudelleen uskovatkin, jos suinkin saa mahdollisuuden. Ole varuillasi ja tee parannus. Anna Jumalalle se asema elämässäsi, joka Hänelle kuuluu. Silloin opit rukouksessa Hänen kanssaan seurustellen tuntemaan Hänen tahtonsa ja saat elämääsi Hänen johdatuksensa ja siunauksen. Vain Jeesuksen Kristuksen verellä puhdistetut ihmiset kelpaavat Jumalalle. Tämä asia meidän tulee muistaa päivittäin. Olemme uskossakin Jumalan armon varassa. Kristittyinä ihmisinäkin teemme tahtomattammekin syntiä ja olemme vailla pelastusta ilman tekemiemme syntien tunnustamista ja anteeksipyytämistä Jumalalta Jeesuksen veren voiman nimeen. Uskovan on siten tehtävä parannusta katuen joka päivä – pyrittävä elämään Jeesuksen jalanjäljissä pyhää elämää. Jumala antaa tähän kilvoitteluun Pyhän Hengen kautta ymmärryksen ja voiman. Saamme luottaa Jumalan armoon ja rakkauteen perisyntisiä luotujaan kohtaan. Katumus saa meidät nöyriksi ja päivittäin kohottamaan ylistyksen ja kiitoksen Jumalalle saatuamme kokea saaneemme syntimme anteeksi ja kokiessamme näinollen kelpaavamme Jumalalle saadaksemme osaksemme luvatun sijan Taivaasta iankaikkisuudessa. Jumala tuntee meidät läpikotaisin – Hän tutkii sydämet. Vilpitön usko Jeesukseen pelastaa uskovan tässä ajassa. Usko ilman tekoja on kuollut. Uskovan elämässä näkyvät Jumalan tahdon mukaiset teot. Jumalan armosta me olemme pelastetut. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=1_Sn7n3TRUA

 

 

20.09.2013 / 05.08.2013 / 17.06.2013 / 05.06.2013 Uskovien todistukset ajassa. Nämä todistukset kannattaa punnita tarkoin. Jeesus pelastaa ajassa. Valinta on sinun – ja viime kädessä Jumalan. Hän on sinut luonut ja valinnut uskonlahjan vastaanottajaksi. Otatko sen vastaan vai et – se on sinun valintasi ajassa. Oletko sinä valmis kohtaamaan Jumalan ja iankaikkisuuden valintasi mukaan? Jokaisen ihmisen elämänkaari ja elämänpolku on erilainen. Jumala on sama eilen, tänään ja huomenna. Jumala on pyhä, oikeudenmukainen ja armollinen. Pyhä Jumala vihaa syntiä, eikä voi sitä sietää. Oikeudenmukainen Jumala katsoo ihmisen uskoa eikä tekoja – pelastuksen voi vastaanottaa vain sydämen uskon kautta Jeesuksen Kristuksen sovitusuhrin uskossa hyväksymällä syntiensä anteeksisaamiseksi. Armollinen Jumala rakastaa jokaista luotuaan tahtoen tarjota jokaiselle pelastuksen Jeesuksen Kristuksen veren voimasta ja yltäkylläisen elämän Hänen yhteydessään ajassa ja iankaikkisuudessa. Otatko Jumalan tarjouksen vastaan – valinta on sinun. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=SDQrl1Gket8

 

 

20.09.2013 / 26.08.2013 / 05.08.2013 / 25.06.2013 Mitä on uskominen Jeesukseen, joka antaa synnit Hänen nimessään anteeksi ja tekee uskovan kelvolliseksi Pyhälle Jumalalle? Onko uskominen Jeesukseen vain uskoa siihen, että Hän todella on Jumalan Poika, joka antoi Jumalan ennalta ihmisille tiedoksi antamien profetioiden mukaisesti henkensä ristillä sovitukseksi maailman syntien tähden näin tarjoten jokaiselle, joka tunnustaa Hänen olevan Jumalan Poika, armon tulla Hänen omakseen ja pääsyn iankaikkiseen elämään Hänen seuraansa Taivaaseen iankaikkisen kadotuksen sijaan? Onko usko Jeesukseen siis Hänen Jumaluutensa tunnustamista sanoin ilman tekoja? Vai onko Jeesukseen uskominen uskomista Hänen Jumaluutensa lisäksi myös Hänen opetukseensa sekä luottamista Hänen antamiinsa lupauksiin? Mitä Jeesus opetti? Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Minä olen tie, totuus ja elämä. Seuraa minua. Mitä on Jeesuksen seuraaminen ajassa? Jeesus elää. Mikään ei ole siis muuttunut niistä ajoista hengellisesti tarkastellen, kun Jeesus kerran maan päällä kulkiessaan kehotti ihmisiä seuraamaan Häntä opetuslapsenaan. Jumala on sama Elävä Jumala eilen, tänään ja huomenna. Yhtä lailla voi todeta maailman hengen olevan saman tänään kuin eilenkin. Jeesus kehotti hylkäämään syntisen elämän maailmassa. Uskovat elävät maailmassa, mutta eivät ole maailmasta vaan uudelleen syntyneet Jumalan Pyhästä Hengestä. Jumalan Pyhä Henki ohjaa ja johdattaa Jeesuksen opetuslapsiksi uskonlahjan vastaanottamisen kautta ryhtyneitä ajassa. Jeesuksen opetuslapseksi ryhtyminen on valinta – päätös, jonka ihminen tekee vapaasta tahdostaan. Jumala on antanut ihmiselle valinnan vapauden ajassa. Jeesuksen seuraajiksi ryhtyneet ihmiset hylkäävät maailman hengen mukaisen elämän ja sallivat Jumalan Pyhän Hengen uudistaa mielen aikaansaaden Jumalan tahdon mukaisen elämän rakentumisen elämässään tässä ajassa. Jumala kutsuu Jeesuksen opetuslapset hengelliseen kasvuun Hänen seurassaan asettaen ihmisen jatkuvasti valintojen eteen tarkaten opetuslastensa kuuliaisuutta Hänen tahtonsa toteuttamiseen elämän arjessa tässä ajassa. Jumala kasvattaa Isän lailla lapsiaan Jeesuksessa Kristuksessa. Jeesuksen opetuslapset ottavat joka päivä kuuliaisesti ristinsä kantoon ja seuraavat Häntä. Jumalan läheisyys pyhittää kulkijan – Jeesus sinussa ja minussa Pyhän Hengen kautta ja me Jeesuksessa Kristuksessa Elävän Jumalan rakentaman uskovien seurakuntayhteyden kautta rukouksessa. Minusta Jeesukseen uskominen on sekä Hänen Jumaluutensa tunnustamista suulla ihmisten edessä että Hänen tahtonsa mukaisesti elämistä ajassa, mikä tarkoittaa toisin sanoen maailman asettamien maallisten tavoitteiden sekä sen esittämän kutsun hylkäämistä elää maailmassa sen valtiaan tahdon mukaisesti. Mielestäni usko Jeesukseen on Jumalan asettamien tavoitteiden mukaan elämistä ajassa tässä maailmassa omalla elämällään Jumalan tarjoamasta pelastuksesta lähimmäisille todistaen. Usko ilman uskon synnyttämiä rakkauden hedelmiä on hedelmätön. Puu, joka ei kanna hedelmää, leikataan pois ja viskataan tuleen.

 

 

20.09.2013 / 06.09.2013 / 05.08.2013 Jumalan tarjous ajassa. Jeesus sanoo: 28 ”Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. 29 Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. 30 Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt.” (Evankeliumi Matteuksen mukaan 11:28-30). Jeesus opetti usein kansaa käyttäen kielikuvia ja vertauksia. Nykypäivänä vain harvoin tiedetään ikeen tarkoittavan poikkipuuta, joka yhdisti karjavaunuja vetävät eläimet toisiinsa. Samassa ikeessä kiinnitettynä olevat eläimet jakoivat keskenään kuorman taakan selässään tukien näin toinen toistaan hetkellä, jossa yksittäisen eläimen omat voimat eivät olisi riittäneet yksin taakan alla. Poikkipuusta syntyy mielikuva myös ristinpuusta. Jeesus on kuollut ristinpuulla sinunkin puolestasi ja kantanut ennalta syntitaakkasi Jumalan voimissa sinunkin puolestasi. Kuinka huojentavaa on tänä päivänä ottaa oma ristinsä kuvainnollisesti kannettavaksi ajassa. Herra Jeesus Kristus on kantanut synnin taakan puolestamme, joten kannettavaksemme jää enää tänä päivänä häpeä, jonka Jeesuksen seuraajat saavat osakseen ajassa maailmassa. Jeesuksen lupauksen mukaisesti synnin kuorma on poistettu harteiltamme Jeesuksen Kristuksen veren voimalla seuratessamme Häntä ajassa kohti iankaikkisuutta. Jeesus Kristus on ylösnoussut ja elää! Siksi saatamme seurata Häntä tänäänkin. Jeesus on kantanut syntimme taakan otettuamme uskossa Hänet vastaan Vapahtajanamme. On huojentavaa taittaa matkaa Hänen seurassaan kohti iankaikkisuutta ajassa. Jeesuksen tarjoamaa iettä voisi verrata tänä päivänä tandempolkupyörään. Jokainen ihminen istuu edessä oman elämänsä ohjaustankoa kääntäen ja parhaansa pyörän polkimia polkien päästäkseen eteenpäin vaihtelevassa maastossa. Ihminen on etupenkillä, sillä jokaisen on itse tehtävä valinta ajassa – mihin suuntaan matkaan? Otamme tandempolkupyörän takapenkille elämässämme joko Jeesuksen tai sielunvihollisen oman valintamme mukaan. Jeesus antaa meille ajassa ajo-ohjeita ja silloin kun omat voimamme uupuvat Hän polkee puolestammekin eteenpäin kohti yhteistä määränpäätä. Tänä päivänä voin vain kuvitella millainen matkakaveri sielunvihollinen on antaessaaan ajo-ohjeita niille ihmisille, jotka ovat päästäneet hänet – persoonallisen pahan – polkupyöränsä takapenkille. En usko tuon paljoa polkevan puolestaan – paremminkin toimii jarrumiehenä elämän vuoristoradassa varmistellen, ettei sieluraukka varmasti pääse tavoittamaan Jumalan valoa elämäänsä. Kumman ikeen sinä jaat – Elävän Jumalan vai pimeyden henkivaltojen? Kenen kanssa sinä taitat matkaasi ajassa? Minne olet matkalla? Valinta on sinun tässä ajassa. Jeesus on tie, totuus ja elämä. Jumalan tarjous ajassa – sinullekin uskomaton mahdollisuus. Valinta on sinun. Aika on lahjomaton tuomari ajassa. Parempi on tehdä valinta ajassa kuin katua menetettyä tilaisuutta iankaikkisuudessa. Päätös on sinun. Jumala on Pyhä – vain Jeesuksen verellä puhdistetut sielut saavat kohdata Hänet iankaikkisuudessa. Armosta olemme pelastetut. Jumalan tarjous ajassa.

 

 

25.06.2013 Usko tai älä. Valinta on sinun. Päätös on tehtävä tässä ajassa. Jeesus on tie, totuus ja elämä. Maailmalla on oma tiensä ja se tie ei vie sieluasi iankaikkiseen elämään. Maailmassa kaikki ei ole sitä miltä se ensisilmäykseltä näyttää. Jeesuksen opetuslapsella on Puolustaja myös ajassa – Pyhä Henki. Jumala antaa omilleen rauhan, jota ihmismieli ei voi käsittää. On aika avata myös sielun silmät ja korvat – älä salli maailman valoon verhottujen eksytysten sokaista ja maailman voimistuvan melskeen estää kuulemasta. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=KUx6ImpTPgw&feature=endscreen

 

23.06.2013 / 29.05.2013 / 21.05.2013 Hyvä lukijani, tahdon esittää sinulle nöyrän tukipyynnön. Pyydän sinua miettimään löytyisikö sinun tuttavapiiristäsi ketään, jolla olisi tarjota töitä minunlaiselleni työntekijälle. Rukoilen päivittäin Jumalan johdatusta elämääni ja olen pyytänyt Häntä osoittamaan minulle paikkani myös työelämässä. Odottavan aika on pitkä, kun vastaus antaa odottaa itseään. Jumalan aikataulut ovat tuntemattomat – valmius on ylläpidettävä arjessa tässä ajassa joka suhteessa. Minä luotan Jumalaan ja uskon Hänen pitävän huolta myös toimeentulostani ajassa.

 

Usein elämä opettaa nöyryyttä. Toivon, ettei ainakaan vielä ole minun aikani turvautua yhteiskunnan tukiverkostoon työttömyyskorvausta enempää. Tahdon tehdä töitä. Pyydän sinua esirukoukseen työllistymiseni puolesta. Samalla sinun on hyvä muistaa kaikkia vastaavassa tilanteessa olevia. Suomessakin on lähes 300 000 työikäistä ja -kykyistä työtöntä työnhakijaa vailla ansiotöitä. Minä uskon, että vähintään 90% heistä olisi valmiita vastaanottamaan lähes mitä vain heille tarjottua työtä toimettomuuden sijasta – kohtuullista ansiota vastaan. Kansakunnan johdosta käsin on peräänkuulutettu ahkeruutta ja muistuteltu, ettei Suomi ole mikään oleiluyhteiskunta. Nyt toivon, että puheiden takana on riittävästi katetta ja tahtoa – tekemällä syntyvät myös työpaikat yhteiskunnassa. Usein tekeminen on aloitettava itse käärimällä hihat ja ryhtymällä tuumasta toimeen.

 

Työ on keskeisessä osassa ihmiselämää ja arkea. Työ tarjoaa yksilölle ansion ja siten mahdollisuuden kantaa vastuunsa velvoitteista, jotka hänelle kuuluvat. Minä en tarvitse paljoa – tahdon kuitenkin maksaa minulle kuuluvan osuuden lasteni elatuksesta sekä asumiskuluistani. Olen ollut edellisestä työpaikasta irtisanouduttuani koko työttömyysaikani kolmen kuukauden karenssin jälkeen peruspäivärahalla. Säästöni ovat huvenneet arjen kuluihin ja toistaiseksi starttaamattomaksi jääneen yritysidean kehittämisen vaatimiin kuluihin. Huolimatta yritysidean kehittämisestä olen hakenut työttömyysaikanani monentyyppisiin tehtäviin, mutta en ole päässyt työhaastatteluihin paria poikkeusta lukuunottamatta. Olen ”kuplan” ulkopuolella hankalassa tilanteessa työmarkkinoille takaisin pääsemistä ajatellen. Rekrytoijat katsovat todennäköisesti minun olevan osaan hakemistani tehtävistä liian koulutettu tai kokenut ja toisaalta toisiin hakemiini tehtäviin koulutukseni ja työkokemukseni ei todennäköisesti tarjoa rekrytoijien mielestä riittävää substanssiosaamista. Todennäköisesti useimpiin hakemiini tehtäviin on ollut tänä päivänä runsaasti tarjolla minua ”varmempia” ja parempia hakuprofiilien mukaisia työnhakijoita.

 

Olen ahkera ja aikaansaava työntekijä. Siksi tahdon julkaista avoimen hakemuksen tapaan täällä Facebookissa yhden työhakemukseni liitteineen. Toivon sen osoittavan sinulle sen esimiestyön ja toiminnan kehittämisen potentiaalin, jota voisin tuoda työntekijänä sinun tai tuttavasi edustaman organisaation työhön ja tulokseen. Mahdolliset työtarjousyhteydenotot pyydän sähköpostitse osoitteeseen jukka (piste) paakkanen (at) gmail (piste) com. Kiitos esirukoilijoille ja työllistymistäni edistäville tahoille etukäteen.

 

– – –

 

HAKEMUS

 

Viitteet: 1) http://www.evl.fi/Avoimet työpaikat 2) puhelu 24.4.2013

 

KAMPIN KAPPELIN TOIMINNANJOHTAJA

 

Esitän tulla huomioiduksi valitessanne tekijää Kampin kappelin toiminnanjohtajan tehtävään. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon maallikkojäsenenä katson vahvuudekseni työyhteisön ulkopuolelta tulevana hakijana analyyttisen ja objektiivisen näkökulmani Kampin kappelin toiminnan kehittämiseen ja käytännön toiminnan järjestämiseen. Olen vahvasti kädet työssä- tyyppinen esimies ja aiemmalta sotilasuralta kertynyt johtamiskokemus tukee tasaisen, hillityn ja valmentavan esimiestyöskentelyni otetta.

 

Toiminnan suunnittelu- ja organisointikyvyt sekä kyky luoda luottamuksellinen vuorovaikutussuhde ihmisten kanssa uusissakin tilanteissa ja yhteistyöfoorumeilla ovat vahvuusalueitani vastuullisissa tehtävissä. Kehitystarpeenani näen kielitaidon kehittämisen koulukielitaidon tasalta asikaspalvelun edellyttämälle tasolle. Vastaan hyvin tehtävään etsimäänne tekijää ja täytän tehtävän hakijalle asetetut vaatimukset.

 

Minulla on paljon esimieskokemusta ja kokemuksia erilaisten ihmisten ohjaamisesta ja luotsaamisesta monentyyppisissä tehtävissä. Olen yhtäaikaa jämäkkä johtaja ja empaattinen lähimmäinen. Olen hyvä verkostoitumaan ja luomaan uusia kontakteja työelämässä. Olen idearikas ja innovatiivinen ihminen. Olen välittävä lähimmäinen. Kuljen toisten ihmisten rinnalla arjessa tukea tarjoten. Olen hyvin motivoitunut tästä haettavana olevasta tehtävästä. Täytän hyvin tekijälle asetetut vaatimukset ja uskon sopivani hyvin joukkoon. Olen oppimiskykyinen yksilö.

 

Olen kasvanut kirkon juuressa ja tehnyt töitä monenkirjavissa tehtävissä. Ymmärrän elämää ja katson eteenpäin vakaalla elämänasenteella. Olen hyvä rinnallakulkija ja rohkaisija. Saan asiat järjestymään ja tahdon aina kokea tekemäni työn arvokkaana. Tavoitan asetetun tavoitteen ja luotsaan toisetkin tarvittaessa asetettuun päämäärään. Luovuus on osa minua sekä aito välittäminen toisesta ihmisestä.

 

Olen luonteeltani suunnitelmallinen. Saan asiat rullaamaan ja nautin työstäni, kun näen asioiden tapahtuvan asetetun tavoitteen mukaisesti. Toimin tehokkaasti ja joustavasti niin yksin kuin työryhmänkin jäsenenä. Asemasta ja tehtävästä riippuen otan asioihin kantaa pontevasti ja tuon näkökantani yhteiseen pohdintaan. Tarvittaessa muokkaan ja kokoan yhteisistä esityksistä ja mielipiteistä yhteisen tavoitteen ja määritän tehtäväpolun siihen pääsemiseksi nopeasti. Koen kykeneväni hyvin hahmottamaan olennaiset tekijät epäolennaisista ja siten kykeneväni tehokkaasti saavuttamaan asetetun päämäärän. Entisissä tehtävissäni suunnittelu- ja organisointikykyni on todettu hyviksi ja paineensietokykyni tunnustettu vastuullisissa tehtävissä. Olen hyvin yhteistyökykyinen ja hyvä joukkuepelaaja. Seison tukevasti omilla jaloillani ja selkä suorana vakaan kristillisen arvomaailmani mukaisesti. Olen suora, aito ja aikaansaava ihminen. Teen työn hyvällä asenteella ja laadulla.

 

Merellä merimiehen turvana ovat tieto ja taito. Kipparilla on tarkka näkö ja rohkea sydän. Toiminnanjohtaja ohjaa ja suuntaa keulan turvallisesti kohti turvasatamaa, kun keli ulkona yltyy myrskyisäksi. Matkalla mukaan poimitaan merellä hätään joutuneet. Pelastajaa ohjaa tieto siitä, että työ – jota isolla joukolla yhdessä tehdään – on tärkeää. Näillä ajatuksin olen valmiina tarttumaan ison aluksen ruoriin ja johdattamaan purtta uljaasti eteenpäin tärkeään työhön sitoutuen.

 

Saamani koulutus ja upseerin työtehtävissä hankittu kokemus antavat erinomaiset valmiudet toimia esimies-, suunnittelu- ja koordinointitehtävissä. Olen toiminut yli kymmenen vuotta vastuullisissa esimiestehtävissä merivoimissa muun muassa aluksen päällikkönä sekä operaatioupseerina joukkoyksikön esikunnassa. Kykenen rakentamaan pitkäjänteistä ja strategista toimintaa. Tunnistan itsessäni hyvät alais- ja esimiestaidot. Osaan markkinoida ja tehdä tulosta, kun tavoite on selvä ja kestää kriittisenkin tarkastelun. Olen asiallinen ja vakuuttava edustaja.

 

Olen valmiina vastaanottamaan haasteen vastaan ja astumaan Kampin kappelin toiminnanjohtajan haastavalta ja mielenkiintoiselta vaikuttavaan maailmaan. Osaan ohjata ihmisiä kohti yhteistä tavoitetta ja siten saavutan yhdessä toisten kanssa meille asetetun tavoitteen. Vastaan tehtävän hakijalle asetettuihin odotuksiin varsin hyvin.

 

Liitän hakemukseni oheen muutamia ajatuksia siitä, kuinka voisin toiminnanjohtajan tehtävässä ohjata työntekijöitä kohti kaupunkilaista entistäkin paremmin palvelevaa toimintaa. Liitteessä on toiminnanjohtajan tehtävän synnyttämiä ajatuksia, jonka tyyppisellä työotteella lähtisin mielelläni luotsaamaan Kampin kappelin toimintaa – vakaalla ja innovatiivisella esimiestyöllä yhteistuumin koko työporukan kanssa. Tulen mielelläni työhaastatteluun kertomaan lisää näkemyksiäni tehtävän hoidosta ja omista valmiuksistani ottaa tehtävä vastuulleni.

 

Klaukkala 26.4.2013

 

Jukka Paakkanen

 

Liitteet: LIITE 1 Ansioluettelo (4 sivua)

LIITE 2 Ajatuksia tehtävästä (4 sivua)

 

– – –

 

Jukka Paakkasen työhakemuksen 26.4.2013 LIITE 1

 

ANSIOLUETTELO

 

PROFIILI

 

Olen käytökseltäni korrekti, luotettava ja vastuuntuntoinen työntekijä. Pyrin työssäni korkeaan laatuun ja asetettujen tavoitteiden päämäärätietoiseen saavuttamiseen. Kykenen käsittelemään laajoja asiakokonaisuuksia ja hahmottamaan organisaation kannalta keskeiset ja toiminnan kannalta tärkeät tekijät. Ohjaan organisaatiossa asetetun tavoitteen saavuttamiseen tähtäävää työskentelyä kärsivällisesti ja alaiseni huomioonottavasti, kuitenkin vaatien sekä omalta työltäni että muilta ohjauksessani olevilta toimijoilta tavoitteeseen sitoutunutta asennetta ja työotetta. Olen hyvä organisoija ja suunnittelija, innovatiivinen ja kekseliäs visiönääri.

 

TYÖKOKEMUS

 

brändin kehittäjä, IFITFI idea 3/2012-10/2012

 

Kehitin yritysideaa. Yritystoiminta ei käynnistynyt tarvittavan rahoituksen puuttuessa. Kehitystyö sisälsi mm. yritystoiminnan innovointia, verkkosivujen luontia, kehittämistä ja ylläpitämistä, sisällön tuottamista, kontaktiverkoston luontia, yhteistyötahojen kontaktointia, idean markkinointia, rahoituksen hankintaa ja yrittäjyyteen perehtymistä. Kokemus oli opettavainen.

 

operaatioupseeri, Puolustusvoimat 7/2010-12/2011

 

Operaatioupseerin tehtävässä joukkoyksikön esikunnassa päävastuualueena joukkoyksikön operatiivisen toiminnan suunnittelu, toimeenpano, koordinointi, seuranta ja kehittäminen. Laivueen johdon johtamistoiminnan tukeminen, toiminnan ja resurssien suunnittelu, budjetointi ja budjetin seuranta sekä esikuntatyö.

 

laivueupseeri, Puolustusvoimat 3/2010-6/2010

 

Laivueupseerin tehtävässä joukkoyksikön esikunnan johtaminen, talouden, toiminnan ja resurssien suunnittelu ja seuranta, laivueen henkilöstösuunnittelu ja henkilöstön kehittäminen, laivueen komentajan johtamistoiminnan tukeminen. Viranhaltijan komennuksen vuoksi tehtävään tilapäisesti määrättynä.

 

operaatioupseeri, Puolustusvoimat 5/2008-3/2010

 

Operaatioupseerin tehtävässä joukkoyksikön esikunnassa päävastuualueena joukkoyksikön operatiivisen toiminnan suunnittelu, toimeenpano, koordinointi, seuranta ja kehittäminen. Laivueen johdon johtamistoiminnan tukeminen, toiminnan ja resurssien suunnittelu, budjetointi ja budjetin seuranta sekä esikuntatyö.

 

aluksen päällikkö, Puolustusvoimat 11/2004-4/2008

 

Aluksen päällikön tehtävässä vastuu aluksesta, henkilöstöstä ja lastista, operatiivisen toiminnan suunnittelu ja toimeenpano käytössä olevien resurssien sekä ylemmän johtoportaan toiminnan ohjauksen puitteissa, henkilöstöhallinto ja henkilöstön kehittäminen, kehityskeskustelut, valmiuden ja toimintakyvyn ylläpito, koulutus ja kasvatus, vastuu aluksen merenkulkukelpoisuudesta ja liikkumisesta merellä, merenkulkutehtävät ja aluksen toiminnan johtaminen sekä esimiestyö.

 

aluksen I-upseeri, Puolustusvoimat 5/2002-10/2004

 

Aluksen I-upseerin tehtävässä pääasiassa aluksen kansialan henkilöstön johtaminen, aluksen viikottaisen päiväpalveluksen suunnittelu päällikön antamien perusteiden puitteissa, päiväpalveluksen johtaminen, varusmieskoulutuksen suunnittelu ja toimeenpano aluksella, vahtipäällikön tehtävät merenkulussa, päällikön johtamistoiminnan tukeminen, henkilöstön koulutus ja kasvatus, merenkulkutehtävät, lastinkäsittelyn johtaminen, kansialan alushuoltotöiden ja kunnossapidon johtaminen sekä esimiestyö.

 

merenkulku-upseeri, Puolustusvoimat 6/2001-4/2002

 

Merenkulku-upseerin tehtävässä pääasiassa aluksen merenkulkualan henkilöstön toiminnan johtaminen, vastuu merenkulkualan järjestelmien ja laitteiden toimintakunnon ylläpitämisestä ja huolloista, vastuu merenkulkualan materiaalista ja tarkastuksista, merenkulkutehtävät, aluksen navigointi- ja ohjailutehtävät vahtipäällikköharjoittelijana, varusmieskoulutus ja kasvatus sekä esimiestyö.

 

vartija, Securitas Oy 1/1997-6/2001

 

Vartiointitehtävät Helsinki-Vantaan lentoasemalla valvontapisteissä ja kiertovartiossa. Kulunvalvonta, kohteen yleisen järjestyksen valvonta ja ylläpitäminen yhteistyössä viranomaisten kanssa, asiakaspalvelu ja neuvonta.

 

toimihenkilö, Suomen Kulttuurirahasto 11/1996-12/1996

 

Tilapäisessä tehtävässä Suomen Kulttuurirahastossa avustavissa toimistotöissä apurahahakemusten vastaanotossa ja käsittelyssä sekä lähettitoiminnassa.

 

myyntiedustaja ja aluepäällikkö, Suomen Huoneistoketju Oy 7/1996-11/1996

 

Myyntiedustajana ja aluepäällikkönä Länsi-Helsingin alueella. Kiinteistönvälitystyö, asiakashankinta, toimeksiantosopimusten laatiminen, asiakaspalvelu ja kontaktointi, myyntiesitteiden laatiminen, kohteiden markkinointi, esittelyt ja myynti, kaupan vahvistaminen ja palvelun jälkimarkkinointi asiakkaille, alueen myyntiedustajien koulutus ja esimiestyö. Provisiopalkkauksen aiheuttama kuukausittainen ansioiden vaihtelu ei motivoinut alalla jatkamiseen. Opettavainen ja hyvä kokemus.

 

rakennuspiirtäjä, Sato-arkkitehdit 4/1993-5/1993

 

Opiskeluun liittyvä työharjoittelu. Rakennuspiirtäjän työtehtävät arkkitehtitoimistossa. Piirtäminen ja pienoismallin rakentaminen.

 

myyjä, K-Valinta Harri Salonen 3/1992-11/1992

 

Kassanhoitajana ja tavaroiden esille asettajana elintarvikekaupassa. Ilta- ja viikonlopputyö keskiasteen opiskelujen kuluessa.

 

siivooja, Pallassiivous Oy 8/1991-9/1991

 

Siivoojana iltatöissä.

 

siivooja, Säkkiväline Siivoustekniikka Oy 7/1991-8/1991

 

Siivoojana Helsinki-Vantaan lentokentällä kesätöissä.

 

myyjä, Rautakirja Oy 5/1991-7/1991

 

Kassanhoitajana ja tavaroiden esille asettajana kesätöissä R-kioskissa.

 

talonmiehen sijainen, Asunto Oy Oskelantie 8 11/1989-4/1990

 

Porrassiivoukset ja ulkopuhtaanapitotyöt ilta- ja viikonlopputyönä.

 

myyjä, Kukkura T:mi Ritva Kantola 2/1989-9/1990

 

Kassanhoitajana ja tavaroiden esille asettajana elintarvikekaupassa. Ilta- ja viikonlopputyö peruskoulun koulunkäynnin kuluessa.

 

KOULUTUS

 

2001 Upseeri, Maanpuolustuskorkeakoulu, ylempi korkeakoulututkinto, STCW 95 (International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers) vahtiperämiehen tutkinnon edellyttämät teoreettiset tiedot (sis. BRMC, GMDSS- GOC, ARPA, Basic and Advanced Training in Fire Fighting)

1997 Vartija, Ammatti-instituutti, ammatillinen peruskurssi

1996 Ylioppilas, Töölön yhteiskoulun aikuislukio, ylioppilastutkinto ja lukio

1994 Reserviupseeri, Merisotakoulu, reserviupseeritutkinto

1993 Rakennuspiirtäjä, Helsingin kaupungin Vallilan ammattioppilaitos, keskiasteen tutkinto

 

KIELITAITO

 

suomi: äidinkieli ruotsi: tyydyttävä englanti: hyvä

 

IT-TAIDOT

 

MS Word, MS Excel, MS Power Point, internet, sähköposti, sosiaalinen media

 

LUOTTAMUSTEHTÄVÄT

 

Klaukkalan Metsästysseura ry, seuran hallituksen jäsen 2007-2011

 

Meriupseeriyhdistys ry, MY:n hallituksen jäsen 2003-2006

 

HARRASTUKSET

 

Ylläpidän kuntoa juoksemalla ja uimalla. Liikun luonnossa. Vapaa-ajalla pidän ruoanlaitosta, lukemisesta ja matkailusta. Luovuus tuottaa aika ajoin kynäillen hajatelmia, runoja ja aforismeja ruutupaperin kulmaan – toisinaan saatan ilmaista itseäni piirtäen tai maalaamalla. Nautin hyvistä keskusteluista ja reippaasta pelimielestä joukkuelajien parissa.

 

SUOSITTELIJAT

 

Entiset esimieheni Suomenlahden Meripuolustusalueen komentaja … Suosittelijoiden yhteystiedot toimitan pyydettäessä.

 

– – –

 

Jukka Paakkasen työhakemuksen 26.4.2013 LIITE 2

 

AJATUKSIA JA LUONNOSTELUA

 

Tässä hakemuksen liitteessä olen esittänyt muutamia ajatuksia ja runkoa työyhteisössä tarvittavalle keskustelulle ja mahdollisille parannuksille, joita tuli mieleeni tutustuessani Kampin kappelin palveluihin Facebookissa. Olen käynyt kerran tutustumassa kappeliin paikan päällä ja tehnyt töiden järjestelystä ja tilojen käytöstä alla olevat kehitysajatuksiin johtaneet huomiot. Olen kirjannut asiat keskustelun avaukseksi ja osoittaakseni työhakemukseni liitteessä linjauksia, joilla lähtisin kehittämään ja toteuttamaan Kampin kappelin toimintaa toiminnanjohtajan tehtävässä.

 

KAPPELI ON KIRKON KÄYNTIKORTTI

 

Kampin kappeli on miellettävä nykypäivän kirkon käyntikorttina tai porttina seurakuntayhteyteen ja sosiaalipalvelujen piiriin. Kaksijakoinen toimenkuva on sekä haaste että vahvuus. Näkisin ihmisten mieltävän kappelin ensisijaisesti ikkunana kristinuskon ilmoitukseen sekä hengellisiin asioihin ja toissijaisesti kristillisen arvomaailman kanssa käsi kädessä kulkevaan sosiaaliviraston tarjoamaan palveluun. Näen Helsingin seurakuntayhtymän ja Helsingin kaupungin sosiaaliviraston yhteistoiminnan yhteisen asiakaskunnan näkökulmasta perusteltuna ja uskon yhteistyöstä Kampin kappelissa saavutettavan toiminnassa tavoitellut synerkiaedut. Koska kyseessä on kappeli, tahtoisin luotsata toimintaa kristillinen työnäky keihäänkärkenä ja tuoda sosiaaliviraston palvelut asiakkaiden saataville hengellisen tapahtuma- näyttely- ja ohjelmatarjonnan ohella. Kappeli on paikka, jossa voi hiljentyä hetkeksi keskellä kaupunkia ja keskellä päivää. Kappeli on paikka, jossa on lähimmäinen lähellä. Kappeli on paikka, jossa et pelkää pyytää apua ja jossa tiedät sen saavasi.

 

TYÖNJOHDOLLISET ASIAT JA PÄIVÄRUTIINIT KUNTOON

 

1 Työntekijöiden vastuualueiden selkiyttäminen

 

– yhteinen tehtävä ja tavoitteet (missio, visio, arvot)

– henkilöstön sitouttaminen työhön ja yhteisiin päämääriin

laaditaan yhdessä ja päivitetään tarvittaessa

– työnjako kaikille selvä (töiden järjestely)

– huomioidaan kaikkien työntekijöiden vahvuudet ja erityisosaaminen

– huomioidaan kaikkien työntekijöiden toiveet ja haasteet

– työnjohdollinen joustavuus

– työjärjestyksen laatiminen tai päivittäminen (tehtävänkuvaukset)

– palautteen kerääminen asiakkailta

– laaditaan koonnos säännöllisesti ja julkaistaan Facebookissa

– kehitetään toimintaa avoimesti (oppiva organisaatio)

– luodaan vuoropuhelun ilmapiiri sekä työntekijöiden että asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin

– ohjataan asiakkaat tarvittavan palvelun pariin seurakuntiin ja sosiaaliviraston toimipisteisiin (kappeli on vain välietappi – matalan kynnyksen portti palvelujen ja seurakuntayhteyden piiriin)

– olemme palvelemassa ja asiakasta varten

yhteisöllisyys työyhteisössä keskeinen työssä viihtymisen ja hyvän työilmapiirin tuottaja

säännölliset työpalaverit ja tehtävänanto

– kaikkien hyvinvoinnista huolehtiminen

– hyvä esimiestyö: esimies järjestää alaisille työn tekemisen edellyttämät resurssit ja huolehtii alaisten hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta esimiestyön keinoin

– hyvät esimies- ja alaistaidot arjessa auttavat jaksamaan haastavissakin olosuhteissa

 

2 Hartaushetki – Sanan valossa

 

– kolme kertaa päivässä työhön mennessä 07.30-07.45, ruokatunnilla 11.30-11.45 ja kotiin mennessä 16.30-16.45 kappelissa

– Kampin kappelin pappi vastaa ja koordinoi hartaustoiminnan

– pitää Kampin kappelin Helsingin seurakuntayhtymän palkkaamat työntekijät vuorollaan

– voidaan antaa pidettäviksi myös kirkon muille työntekijöille tai maallikkojäsenille sekä ekumenian hengessä myös muille kristillisille yhteistyötahoille (Kristityt Yhdessä ry, tms.)

– hartaushetki kestää 10 minuuttia:

– kynttiläkulkue salin ovelta alttarille (hartauden pitäjät tuo palavan kynttilän eteen alttarille)

– tervetulleeksi toivottaminen ja esittäytyminen

– musiikki (yhteislaulu, virsi, musiikkiesitys, tms.)

– Jumalan Sana tähän hetkeen (hartauden pitäjä lukee Raamatun kappaleen)

– ajatuksia Sanan merkityksestä ajassa (hartauden pitäjän ajatukset)

– rukous ja lähettäminen (aina samalla ja tutulla tavalla):

”Rakas Taivaan Isä, ohjaa päivän työmme ja askeleemme tässä ajassa Jeesuksen nimessä. Aamen.” (kaikki yhdessä)

”Menkää rauhassa ja iloiten. Jeesus teitä siunatkoon.” (hartauden pitäjä)

– säännöllinen hartaushetki tuo ihmiset hetkeksi hiljentymään arjen kiireen keskellä

– madaltaa keskustelunavauskynnystä ja tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden kulkea hetken lähimmäisen rinnalla

– tuo ryhtiä tilankäytöllisesti sekä palkatun henkilökunnan tehtävänkuvaan

 

3 Näyttely – Tässä ajassa

 

viikoittain vaihtuva näyttely eteistilassa

– sosiaalityöntekijät vastaa ja koordinoi näyttelytoiminnan

– näytteille voidaan asettaa taidetta: runoja, piirroksia, videotaidetta, valokuvia, julisteita, tilataidetta, tms.

– näyttely ei saa olla kristillisen arvomaailman vastainen

– näytteilleasettajat varaavat ”näyttelytilan” viikoksi kerrallaan, jos seuraavalle viikolle ei ole varausta voi edellinen näytteilleasettaja jatkaa seuraavaan varaukseen asti

– esillä voi olla niin ammatikseen taidetta tekevien, harrastelijataiteilijoiden kuin koululaisten tai päiväkotiryhmienkin taiteellisia tuotoksia

– vaihtuva näyttely tuo ihmiset keskustelemaan

madaltaa keskustelunavauskynnystä ja tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden kulkea hetken lähimmäisen rinnalla

– tuo ryhtiä tilankäytöllisesti sekä palkatun henkilökunnan tehtävänkuvaan

– henkilökohtaisia keskusteluja varten tulisi osoittaa työntekijöille Kampin kappelin välittömästä läheisyydestä toimitilat tarvittavia keskusteluja varten (sosiaaliset kysymykset, sielunhoito)

– kappelin julkiset tilat eivät rohkaise asiakkaita ottamaan puheeksi omia asioitaan palveluajatuksen toivomalla tavalla (yksityisyyden puute avoimissa tiloissa estää työtapaa saavuttamasta tavoitetta)

 

4 Kampin kappelin Facebook sivujen päivittäminen

 

– diakoniatyöntekijät vastaa

– muut työntekijät toimittavat materiaalia vastuuhenkilöille

– sisältää vain kristillistä sisältöä (vrt. ihmiset etsivät kappelista Jumalan läheisyyttä ja pyhyyttä)

– ei sisällä maallisia mietelauseita, runoja, sanontoja, tms. (erottauduttava asiallisesti ja selkeästi kristillisenä sosiaalisena mediana)

– sisältää tiedotuksia Kampin kappelin toiminnasta (hartauksien pitäjät, näytteille asettajat, konsertit, musiikkiesitykset, muut tapahtumat), Raamatun kappaleita, hengellisiä kirjoituksia (esim. päivän hartauksien Raamatun kappaleet ja ajatukset, jotka julkaistaan hartaushetken jälkeen Facebookissa), valokuvia, kirkon tiedotuksia, asiakaspalautteita (markkinoivat kappelin tapahtumia)

 

5 Kampin kappelin järjestys, turvallisuus ja siisteys

 

suntiot vastaavat

– kaikki työntekijät huolehtivat ja osallistuvat

– eteisaulassa tarjolla olevien esitteiden ja tiedotteiden riittävyydestä huolehtiminen

– asiakkaiden neuvonta ja valvonta

– päivystysvuorot eteisaulassa ja kappelissa jokaisella vuorollaan

– huolimatta hienosta arkkitehtuurista on muistettava, että kappeli ei ole museo vaan rakennuksen tarkoitus on palvella niitä tehtäviä, joita varten se on rakennettu

– tiedostettava tilojen asettamat rajoitukset toiminnalle ja järjestettävä palvelut olemassa olevissa puitteissa parhaalla mahdollisella tavalla

– julkisen WC:n tiedustelijat tulisi ohjata Kampin kauppakeskuksen palvelujen pariin

 

6 Kampin kappelin sisustukselliset parannusesitykset

 

– kappelin kristillistä luonnetta tulisi kohentaa esimerkiksi heijastamalla vahvalla valolla alttarin takana olevaan seinän osaan suuri risti (väh. 3×1,5 m)

– kappeliin tulisi kiinteästi sijoittaa valkokangas tai siirrettävä seinärakenne, jolle voisi heijastaa rukouksia, Raamatun kappaleita, virsiä ja hengellisiä lauluja (hartaushetkiä ajatellen välttämätön)

 

7 Työntekijöiden tunnistaminen ja yhteishenki

 

– työntekijöillä tulisi olla samanlainen asuste tai näkyvä tunniste, josta asiakkaat tietäisivät heti, kenen puoleen kääntyä, kun on asiaa

– asuste voisi olla kaikilla samanvärinen jakku tai puvun takki tai vaikkapa vain siisti pikee t-paita, jossa olisi Kampin kappelin logo

– yhtenäinen työasuste yhdistää työntekijöitä ja nostaa yhteishenkeä

– työasusteessa ei ole syytä erotella kirkon ja kunnan työntekijöitä tai tehtävää Kampin kappelissa (avuntarvitsija ohjataan sisäisesti keskustelemaan työpaikalla olevan asiakaskohtaisesti oikean asiantuntijan kanssa)

– kaikki työntekijät saavat näin heille kuuluvaa arvonantoa, kun työtehtäviä ei erotella ulkoisin tunnusmerkein

kannustaisin toki pappia pitämään ulkoisia tunnuksia myös työtehtävissä (madaltaa ihmisten kynnystä puhua hengellisistä ja sielunhoidollisista asioista hänen kanssaan vrt. papin kanssa uskonasioista puhumista pidetään luonnollisena)

– kaikki työntekijät ovat samalla asialla ja ”samassa veneessä” huolimatta palkanmaksajasta

– kaikki työntekijät sitoutuvat yhdessä laadittuihin työn tavoitteisiin (missio, visio, arvot)

– tavoitteena on tehdä Kampin kappelista ”matalan kynnyksen levähdyspaikka” – kaikille avoin ja kristillinen ”pyhyyden lähde” keskellä kaupunkia ja hektistä elämänmenoa

 

8 Esitys Helsingin kaupungille

 

– esitettävä keskeisille turistikausille (kesäkuukaudet ja vuodenvaihde) kielitaitoisen turistioppaan palkkaamista ja sijoittamista Kampin kappeliin esittelemään arkkitehtonisesti mielenkiintoista ja keskeisellä paikalla olevaa rakennusta

– tehtävänhoitamista voisi kierrättää esimerkiksi Helsingin keskustan Turisti-info-pisteessä toimivien oppaiden toimesta

– win-win tilanteessa molempien palveluntuottajien (Kampin kappeli ja Turisti-info) asiakaspalvelu parantuisi turistien saadessa parempaa ja ammattitaitoisempaa palvelua mielenkiintoisessa kohteessa Helsingin keskustassa ja Kampin kappelin työntekijöiden voidessa keskittää työpanoksensa ydintoimintojen tekemiseen kaupunkilaisten palvelemiseksi

– toteutuessaan parantaisi varmasti Kampin kappelin työntekijöiden oman toimenkuvansa ymmärtämista ja työn kiinnostavuutta (nykytilassa työn tarkoitus saattaa olla epäselvä ja toimenkuva vääristynyt vrt. nähtävyyden esittelijä ja yleisen käymälän siivooja vai lähimmäistyöntekijä)

 

 

20.09.2013 / 05.06.2013 Uskovan todistus ajassa. Tämä todistus on uinuvaa uskovaa herättelevä. Erityisesti tämä todistus – kuten jo kaikki aiemmin täällä jakamani ja vastakin täällä jakamani uskovien todistuksetkin – on jokaisen itse punnittava Jumalan Sanan valossa ja Hengessä rukoillen. Jumalan Sanan lupaukset toteutuvat ajassa. Israelin valtion perustaminen 65 vuotta sitten on yksi suurimmista Raamatun profetioiden täyttymyksistä, joka viittaa Jeesuksen toisen tulemuksen olevan ovella. Jeesuksen opetus viimeisistä tapahtumista on kirjattu esimerkiksi Luukkaan evankeliumissa luvussa 21:5-38. Olemmeko ajassa Jeesuksen ilmoittama sukupolvi, joka ei katoa ennen kuin kaikki ennalta kerrotut tapahtumat ovat toteutuneet? Saammeko pian todistaa Jeesuksen toisen tulemuksen? Sen hetken tietää yksin Jumala. Ajan merkit ovat kaikkien nähtävissä. Uskovien jatkuvat todistukset puoltavat tätä käsitystä ajasta, jossa elämme. Elävä Jumala käyttää valitsemiaan uskovia mitä erilaisimmin tavoin ajassa. Raamattu on pullollaan kertomuksia ihmiskohtaloista Jumalan johdatuksessa. Samalla tavalla Elävä Jumala käyttää valitsemiaan ihmisiä myös tässä ajassa. Israelin Jumala on sama Kaikkivaltias Jumala eilen, tänään ja huomenna. Saran vilpittömän oloinen todistus haastaa rukoukseen ja parannukseen. Aika näyttää, kuinka Jumala käyttää Saraa jatkossa Hänen työssään ja mikä on Saran elämän polku ajassa. Rukoillaan Saran puolesta ja kiitetään yhdessä Herraa Jeesusta Kristusta, sillä Hän on hyvä ja Hänen Kuninkuutensa kestää ajasta aikaan. Uskovan todellinen ja aito vuorovaikutussuhde uskon antajan – Jeesuksen Kristuksen – kanssa on ajassa kultaakin kalliimpi. Elävä Jumala on Luojamme, Lunastajamme ja Pyhittäjämme – Isä, Poika ja Pyhä Henki. Tunnetko sinä Jeesuksen henkilökohtaisesti? Jeesus haluaa tuntea sinut kutsuakseen sinutkin seuraansa jo tässä ajassa. Jos Sara on todella toinen Johanneksen ilmestyksessä profetoiduista kahdesta todistajasta on Jeesuksen tuntemaan oppiminen ja Häneen henkilökohtaisen suhteen luominen rukouksen kautta vielä hetken mahdollista. Et varmasti halua kuulua siihen kristityiksi itseään kutsuvien joukkoon, joita Jeesus ei lopulta ota vastaan, koska ei tunne heitä, koska he eivät ole halunneet oppia tuntemaan Herraa ja Hänen tahtoaan ajassa. Nyt ei ole enää syytä jahkailla. Sinä valitset osasi iankaikkisuudessa tässä ajassa. Jos otat todella sydämestäsi Jeesuksen vastaan Vapahtajanasi ja syntiesi Sovittajana ja annat elämäsi Hänen käsiinsä, Hän on luvannut pitää omistaan huolen ajassa ja tunnustaa heidät omikseen myös iankaikkisuudessa. Voit luottaa iankaikkisen sielusi pelastumisessa yksin Jeesukseen Kristukseen ja Hänen uhriverensä syntisi puhdistavaan voimaan. Vain Jeesuksen verellä puhdistetut sielut kelpaavat Jumalalle ja pääsevät Hänen valtakuntaansa. Kadotukseen johtaa lavea tie, jota liian moni ihminen taivaltaa ajassa maailmassa sen valtiaan asettamien tavoitteiden perässä. Älä anna kenenkään tai minkään johtaa sinua harhaan Jeesuksen seurasta. Rukous on uskovan yhteys Elävään Jumalaan. Sara ei varmasti ole ensimmäinen ihminen, joka ilmoittaa Jumalan hänelle ilmoittamasta tehtävästä. Tähän Saran esille tuomaan tai muihinkaan Jumalan asettamiin hengellisiin tehtäviin ei varmasti ole tunkua ihmisen omissa voimissa. Elävä Jumala antaa työssään väkevän siunauksen ja voitelun valitsemilleen ihmisille, kun Hän asettaa ihmisiä ennalta suunnittelemiinsa tehtäviin. Jokainen uskova tietää mihin valheen ja eksytyksen tie vie väärintekijän. Siksi uskovien todistuksiin tulee voida lähtökohtaisesti suhtautua kuin totuuteen nojautuen. Minä koen hengessäni, että Jumala tahtoo minun julkaisevan tämänkin Saran todistuksen todistukseksi teille. Jokaisessa ihmisessä on ripaus epäilevää Tuomasta. Usko on luottamusta Elävään Jumalaan. Jos Hän on vakuuttanut sinut olemassaolostaan, ei sinulla ole syytä epäillä Hänen tahtoaan toteuttaa Jumalan Sanassa kerrottuja asioita – täyttää kaikkia Raamatussa annettuja profetioita. Meidän ei liioin tule vähätellä aikaamme Jumalan aikatauluissa tai uskovia, jotka ovat Jumalan Sanan kehotuksen mukaisesti kuvainnollisesti ottaneet joka päivä ristinsä ja seuranneet Jeesusta ajassa. Rukoillaan edelleen yhdessä Sarankin puolesta Jeesuksen nimessä. Jeesus elää! Rukouksessa on voimamme. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=R2jK39Sig58

 

 

20.08.2013 / 31.05.2013 ”When the church and the world can jog comfortably along together, you can be sure something is wrong. The world has not compromised – its spirit is exactly the same as it ever was. If Christians were equally as faithful to the Lord, separated from the world, and living so that their lives were a reproof to all ungodliness, the world would hate them as much as it ever did. It is the church that has compromised, not the world.”

 

– Catherine Booth

 

 

29.05.2013 Tässä on viimeisin päivitykseni LinkedInissä. Katso linkki http://www.linkedin.com/profile/view?id=169233277&trk=tab_pro

 

NURINKURISTA

 

Olen hakenut monenkirjaviin työtehtäviin viimeisen puolentoista vuoden aikana: toiminnanjohtajista opetusneuvoksiin, tarkastajista projektipäälliköihin, projektihenkilöistä rekrytoijiksi, tiedotuspäälliköistä lähetyssuunnittelijoihin, viimeisimpinä venesatamanhoitajasta siivoojan tehtäviin. Täytynee yksiselitteisesti todeta, ettei yhteiskunnalla näytä olevan mitään työtä tarjolla kaltaiselleni tekijälle. Yrittänyttä ei laiteta. Kehitin yritysideaakin, mutta en saanut rahoittajia kiinnostumaan potentiaalisesta ideasta.

 

Totean vain, ettei paljoa enempää saata työnhakija tehdä. Nyt uutisoidaan työnantajien etsivän tekijöitä sosiaalisen median kautta. Voin todeta, etten ole ollut täälläkään täysin näkymätön – yhtään työtarjousta en ole vielä sosiaalisessa mediassa läsnäolollani vastaanottanut. Ajattelen myönteisesti – aika on puolellani. Oletan edelleen työtä löytyvän tekevälle.

 

Tarjoa töitä tekijälle! Minä en perusta titteleistä lainkaan. Työ ja sen tulos osoittavat tekijän arvon ja tuovat arvostuksen. Vielä en koe olevani valmis eläköitymään ja ryhtymään passiiviseksi oleiluyhteiskunnan jäseneksi. Minulla on työmotivaatio korkea, osaamista moneen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Odotan yhteydenottoasi rohkea ja itsevarma työnantaja.

 

22.05.2013 Ote uskovan kirjeestä heinäkuulta 2012. Katso linkki http://www.reinosav.net/H%20ja%20A%20Pussinen%207_2012.pdf

 

”Raamatunopetus tällä kertaa on ylöstempaus ja Jeesuksen toinen tulemus. Profeetallisia viestejä, mitkä kehoittavat Jumalan kansaa valmistumaan Jeesuksen toiseen tulemukseen, tulee kristityiltä joka puolelta maailmaa. Jeesus itse opettaa selvästi siitä mitä tulee tapahtumaan viimeisinä päivinä (Matt. 24; Mark.13:24s; Luuk. 21:7-19, 25s; vertaa Jes. 13:9-13; Jooel 2:1-32 (Apt. 1:17-21).

 

Jeesuksen toinen tulemus on lähellä. Uuden Testamentin sanoma Jeesuksen ilmestymisestä yläilmoissa (1 Tess 4:17) ja takaisin paluusta maan päälle (Apt 1:11) on selvästi ymmärrettävissä. Tänä päivänä, sekä kristityt että juutalaiset odottavat Messiasta. Sen lisäksi ilmestyy Jeesus itse tuhansille pakanoille, muuttaen heidän elämänsä ja synnyttämällä heissä Nimensä kautta pelastus- uskoa. Juutalaiset odottavat Messiasta. Vuonna 1990 eräs juutalainen rabbi lausui profeetallisen siunauksen Rabbi Yitzhak Kadurin ylle, sanoen että tämä ei tulisi kuolemaan ennen kuin hän on kohdannut Messiaan. Tämä profetia kävi toteen 4 marraskuuta 2003, jolloin Kaduri sai kohdata Messiaan. Vain muutamaa kuukautta ennen hänen poisnukkumistaan (28 Tammikuuta 2006), Yitzhak Kaduri (silloin 107 v.) ilmoitti Messiaan nimen seuraajilleen, kirjoittamalla sen pienelle muistilapulle. 011en rabbi ja kabbalisti, Kaduri ilmoitti Messiaan nimen: Jehosua eller Yeshua (Jesus). On ymmärrettävää että Kadurin viimeinen toivomus (yhtenä Israelin suurimmista rabbeista) oli että tämä tieto annettaisiin julki vasta vuoden päästä hänen poismenostaan. ///Rabbi Kadurin poika Rabbi David Kaduri (hänkin silloin jo 80 vuotias) kielsi että kyseessä oleva kirjoitus olisi hänen isänsä kirjoittama. Hän myöntää kuitenkin että hänen isänsä, tämän viimeisinä vuosina, oli uneksinut vain Messiaasta ja hänen tulemuksestaan: ”Isäni tapasi Messiaan ilmestyksessä ja sanoi meille että hän tulee pian”.

 

Muutamaa kuukautta ennen poisnukkumistaan, Kaduri opetti synagogassaan Suurena Sovitus- päivänä (Yom Kippur) siitä että miten tunnistettaisiin Messias. Itse asiassa, hän kuvaili sanoillaan Jeesus Nasaretilaisen, sanoen: ”Moni on tiennyt hänen nimensä, ilman että ovat uskoneet hänet Messiaaksi. Sitten ilmoittaa hän itsensä juutalaisille. Ei välttämättä niille jotka tutkivat Toraa, vaan aivan tavallisille ihmisille. Ihmiset tulevat ihmettelemään sanoen: ’Mitä, olisiko tämä Messias?’ Ja Jerusalemin kohtalosta sanoi hän näin: ’Kun Messias tulee, hän tulee pelastamaan Jerusalemin vääriltä opeilta, mitkä yrittävät valloittaa kaupunkia. He eivät onnistu koska he tulevat taistelemaan toisiansa vastaan.’ Kaduri sanoi myöskin että Messias ilmestyy kun Ariel Sharon on nukkunut pois.

 

Israelin uutisten välittäjät koskettelivat hyvin vähäisesti tätä julkilausumaa. Vain Heprealainen web-sivu New First Class (Nfc) sekä Rabbi Kadurin oma web-sivu (www.kaduri.net) mainitsivat Messiasta käsittävästä tiedosta, painottaen sen aitoutta. Hebrealainen päivälehti Ma’ariv kirjoitti siitä, mutta kertoi sen olevan väärennös. Juutalaiset, jotka ymmärsivät että teksti on aito, ottivat vastaan tämän tiedon hämmentynein tuntein: ”Tämä tarkoittaa siis että Kaduri oli kristitty?”/Israel Today-lehti otti yhteyttä kahteen Kadurin seuraajaan Jerusalemissa ja he myönsivät että tämä julkilausuma on aito, mutta samalla kertaa hämmentävä. ”Meillä ei ole aavistustakaan miten Rabbi sai tämän nimen Messiaasta”, sanoi toinen heistä. ///Ariel Sharon on vieläkin elossa, vaikkakin tiedottomassa tilassa, Muutkin Rabbit, kuten Rabbi Haim Cohen, kabbalisti Nir Ben Artzi ja Rabbi Haim Kneiveskzyn vaimo ovat profetoineet Messiaan ilmestymisestä Ariel Sharonin kuoleman jälkeen. /// Rabbi Kaduri eli 108 vuotta vanhaksi. Hän oli karismaattinen ja viisas. Israelin johtavat rabbit pitivät häntä vanhurskaana miehenä, jopa pyhimyksenä. Moni tuli hakemaan häneltä apua ja neuvoa. Tuhannet sairaat tulivat hänen luoksensa pyytäen esirukousta. Hänen seuraajansa kertoivat opettajansa elämässä tapahtuneista ihmeistä ja toteen käyneistä profetioista. 200 000 henkeä käsittävä hautaussaatto seurasi häntä Jerusalemissa kohti hänen viimeistä leposijaansa. Tietolähde mm.: Israel Today, Huhtikuu 2007.

 

Myöskin maailma puhuu ajan lopusta. Heillä on omat profeettansa ja profetiansa. Samaan aikaan kun koko maailmassa, uudestisyntyneet kristityt, sekä uskonnolliset juutalaiset odottavat Messiaan paluuta, voimme huomioida että monen monelle maailman ihmiselle koko ajatus Jeesuksen paluusta on kuin utopiaa. Samoin on uskonnollisten kristittyjen laita jotka eivät ole ollenkaan valmistautuneet mahdollisuuteen että Jeesuksen paluu tapahtuisi täällä ja nyt, meidän aikanamme. Tämä sen vuoksi että ajan lopusta, ylöstempauksesta, vaivanajasta ja Jeesuksen toisesta tulemuksesta ei paljonkaan opeteta perinteisissä kirkoissa. Siellä kyllä pidetään monipuolisia saarnoja, mutta harvoin ne johtavat itsensä tutkisteluun, katumukseen ja kääntymiseen, asioihin mitkä puolestaan avaavat ihmisen Pyhän Hengen syvemmälle opetukselle.

 

Muistan kun olin vielä Ruotsin kirkon virassa kuinka kristitylle tärkeät asiat, kuten lopun ajan tapahtumat, Ilmestyskirjan lukeminen, kielillä puhuminen, sairaiden paraneminen ja Israelin asema Herran armotaloudessa, oli asioita joista ei opetettu. Ihan kuin hiljaisella yhteissopimuksella ne ohitettiin ja niistä vaiettiin. En itsekään tiennyt näistä Raamatun totuuksista paljon mitään ennen kuin sain niistä Pyhän Hengen opastusta. Ilmestyskirjassa Jeesus sanoo: ”Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!” (Ilm. 3:1).

 

Jokaisen kristityn tulee päivittäin mennä Herran eteen ja hänen edessään tutkia sydäntään mikäli sieltä löytyy aihetta katumukseen. Hebrealaiskirje opettaa: ”Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa; ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Herran armosta, ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä, ja monet sen kautta tule saastutetuksi ” (Hebr. 12:14).

 

Katkeruuden henki saattaa tulla kehen tahansa joka ei anna anteeksi lähimmäisellensä. Mistä sitten tietää jos on tullut saastutetuksi katkeruuden hengellä? Jos huomaa että ei voi olla ajattele- matta ihmisiä joita kohtaan tuntee katkeruutta, heidän sanojaan ja tekojaan; jos puhuu heistä jokaisessa mahdollisessa tilanteessa pahaa; jos tuntee että tuo pahan puhuminen ja juoruileminen ihan pakottautuu suusta ulos — eikä tyynny ennen kuin olet avannut suusi ja sanonut ihmisistä jotain negatiivista. Ja viimeiseksi — jos olet aina kärttyinen sekä omillesi että ulkopuolisille.

 

Katkeruuden hengestä, pääsee eroon sillä että tunnustaa asian jollekin uskotulle joka antaa synninpäästön ja rukoilee suojaa yllesi sen jälkeen kun ensin olet pyytänyt Herralta anteeksi. Tai jos sinulla itselläsi on voimakas tahto päästä eroon ärtyisyydestä, juoruilemisesta ja pahanpuhumisesta, niin voit kyllä taistella itse itsesi eroon tuosta pahasta tavasta. Kun tulee halu morkata jotakuta ja jos avaat suusi puhumaan pahaa, muistuta itseäsi että Raamatun sanan mukaan saastut, etkä pääse näke – mään Herraa, Pyydä Jumalalta apua. Jumalaa pelkäävänä ihmisenä saat avun taivaasta, niin että voit seistä perkelettä ja sen pahoja henkiä vastaan. Vaikeissa tapauksissa täytyy ehkä sitoa ja heittää ulos tuo henki ja ehkä muitakin henkivaltoja mitkä ovat päässeet ihmiseen tuon katkeruuden oven kautta.

 

On monta asiaa, niin kuin työ, omaisuus ja kanssakäyminen kaikkien kanssa, mikä vie niin paljon ihmisen ajasta että Herra jää taka-alalle. Myös se on synti mistä täytyy tehdä parannus Muuten käy niin että Herra tullessaan sanoo: ”Minä en ole koskaan teitä tuntenut” (Matt 7:23).

 

On ainakin kolme eri tulkintaa siitä, mikäli kristityn täytyy olla täällä vaivan aikana. Raamatun sanaan luottaen, olen vakuuttunut siitä että Herra hakee omansa ennen vaivan aikaa. Luemme Jeesuksen omat sanat siitä: ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat” (Ilm. 3:10).

 

Moni ihminen kaihtaa puhetta pedon merkistä. Nyt on kuitenkin tullut aika, että siitä asiasta tulee opettaa. On tunnettu asia että USA:ssa sekä vammaiset ihmiset, että kotieläimet on varustettu mikrosirulla. You-Tubilla on pätkä CNN-uutisesta (2 elok. 2011), missä Presidentti Obama antaa tiedoksi että kaikkien täytyy varustautua mikrosirulla. Hän sanoo että kaikkien henkilöiden USA:ssa, jotka ovat riippuvaisia maan terveydenhoito systeemistä, täytyy todistaa henkilöllisyytensä ihon alle laitetulla mikrosiru-istutuksella (RFID). Tämä päätös otettiin Obaman sairasvakuutus ohjelman yhteydessä (viite HR 3200). Paul’s Life Showin mukaan, USAssa on otettu laki, minkä mukaan näitä mainittuja mikrosiru istutus-leikkauksia alettaisiin toteuttaa 23 Maaliskuuta 2013. Tämä mikrosiru on liitetty virkavallan hallussa olevaan tietopankkiin missä on ihmisen kaikki henkilökohtaiset tiedot, esimerkiksi perhetiedot, sairauskertomukset, pankkitiedot, yms. Tämän mikrosirun kantaja voidaan jäljittää missä hän sitten onkin. Tämä laki on tehty USAn Terveysministeriön ja ”Human Services”-järjestön auktoriteetin alla.

 

Kun Obama valittiin USAn presidentiksi, moni kansalainen julisti hänet ”messiaaksi” ja Ame- rikan vapahtajaksi. Tänään samat ihmiset sanovat että Obama on juuri päinvastainen mitä luultiin, ja he kyselevät: ”Onko tämä mikrosiru pedon merkki? ”Obaman sanotaan valmistavan tietä ”Uuteen maailmanjärjestykseen.” Pedon merkki ei ole enää vain olettamus, se ei ole science fiktion Laki on tehty minkä puitteissa tavallisia ihmisiä voidaan manipuloida vallankäyttäjien mielen mukaan, ja tämä tulee leviämään koko maailmaan. USA:lla on ehkä vielä toivoa päästä tästä jos saavat uuden presidentin, mutta se olisi vain hetken helpotus, sillä Ilmestyskirjan mukaan merkki on tulossa.

 

Jeesus opettaa pedosta: ”Se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät. Sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen luku…666” (Ilm. 13:16-18). Moni, joka vastustaa tätä merkkiä, joutuu pahoinpitelyn ja kuoleman uhriksi. Se ei kuitenkaan kestä ikuisuutta. Se kauhu, kipu ja tuska mikä kestää ikuisuuden, on sillä joka on ottanut vastaan pedon merkin. Merkki antaa pedolle (Saatanalle) lopullisen vallan sen yli kenellä se näkee merkkinsä. Tuo ihminen ei kuulu Jumalalle, vaan pedolle. Ikuisen elämän portti, mikä on tarjolla itse kullekin, sulkeutuu pedon merkin myötä.

 

Jeesus sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani…Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi…minä’ sanon teille: jokainen joka tekee syntiä, on synnin orja. Mutta orja ei pysy talossa iäti. Poika pysyy. Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi…” (Joh. 14:6; 8:31-36). Aamen.”

 

 

15.05.2013 Pahoinvointiyhteiskunnasta ihmisarvon tunnustavaan yhteiskuntaan (Osa 4/26)

 

Mitä enemmän varallisuus keskittyy harvoille, sitä heikommaksi talous muuttuu ja talouden merkitys yhteiskuntaa yhdistävänä ja koossa pitävänä voimana heikentyy. Halutaanko palata vaihdantatalouteen ja oravannahkoihin vai halutaanko löytää kohtuullisuuden rajat ja keskeyttää eriarvoistumiskehitys yhteiskunnassa? Jos talouskasvua halutaan saada aikaan on ostovoimaa lisättävä heikommin ansaitsevien piirissä ja kavennettava eniten ansaitsevien piirissä.

 

 

07.05.2013 Hyvä lukijani, muistin viime vuonna kirjoittaneeni samansisältöisen arvokeskustelua herättelevän tekstin. Lähetin silloinkin lyhennelmän HS:n mielipidekirjoituksiin. Kirjoitusta ei julkaistu. Tässä sinulle lisää luettavaa ja ajateltavaa. Valoa ja iloa kevätpäivään.

 

Pahoinvointiyhteiskunnasta ihmisarvon tunnustavaan yhteiskuntaan

 

Tekeekö Euroopan työttömyyden ja köyhyyden laajuuden toteaminen maan suurimmassa sanomalehdessä (HS 13.2.2012) ja sen verkkosivuilla ilmiön hyväksyttävämmäksi? Tuleeko lähimmäisen kurjuudessa elämisestä näin jotenkin yhteisesti hyväksyttävämpää? Voidaanko näin ollen todeta, ettei asialle yksinkertaisesti voida tehdä mitään? Todetaan vain, että aina on ollut köyhyyttä ja huono-osaisuutta ja tulee vastakin olemaan. Näin meitä kyllästetään uutisoinnilla. Herätys! Maan viisaiden on aika myöntää, ettei paljon puhuttu hyvinvointiyhteiskunnan pelastaminen muutu sanoista teoiksi kuin perin juurin tehdyn arvotarkastelun ja uusien konkreettisten parannusten kautta.

 

Maan talousviisaat peräänkuuluttavat talouskasvua ainoana hyvinvointiyhteiskunnan pelastajana. Mistä voidaan tuo kasvu saada nykymenolla? Jos kysyntä luo tarjonnan ja synnyttää talouskasvun, niin saadaanko kasvua aikaan kaventamalla tavallisen kuluttajan ostovoimaa ja keskittämällä ostovoima harvalle hyväosaiselle vai toisinpäin? Raharesurssi eli ostovoima on vakio. Tosin aina voidaan painaa lisää rahaa, mutta silloin rahan arvo heikkenee, joka ei lisää ostovoimaa. Jos ostovoima keskitetään pienelle rikkaiden joukolle ei synny kysyntää tavaroille, hyödykkeille ja palveluille vaan varallisuus sidotaan erilaiseen omaisuuteen. Mitä enemmän varallisuus keskittyy harvoille, sitä heikommaksi talous muuttuu ja talouden merkitys yhteiskuntaa yhdistävänä ja koossa pitävänä voimana heikentyy. Halutaanko palata vaihdantatalouteen ja oravannahkoihin vai halutaanko löytää kohtuullisuuden rajat ja keskeyttää eriarvoistumiskehitys yhteiskunnassa? Jos talouskasvua halutaan saada aikaan on ostovoimaa lisättävä heikommin ansaitsevien piirissä ja kavennettava eniten ansaitsevien piirissä. Lisäksi omaisuuden verotuksella voidaan tasoittaa tehokkaasti menneinä aikoina syntynyttä epäsuhtaa ostovoimassa ja siten saada seisova raha uudelleen liikkeelle tuottamaan hyvinvointia ympäröivään yhteiskuntaan.

 

Kyseenalaistan pahoinvoivassa yhteiskunnassa rankasti koko hyvinvointiyhteiskunnan termin käytön. Mitä se on konkreettisesti tänä päivänä? Tarkoittaako se todellakin vain merkittävässä vähemmistössä olevan hyvinvoivan kansanosan nykyisen elintason säilyttämistä ja julkisella rahoituksella ylläpidettävän infrastruktuurin ja hyvinvointipalvelujen säilyttämistä nykyisellä tasolla. Ei ole väärin tukea yhteisistä varoista tiedettä, taidetta, kulttuuria, urheilua, vienninedistämistä, innovatiivista kehitystyötä ja erilaista hyvinvointia lisäävää toimintaa. On väärin, ettei kaikilla kansalaisilla ole tosiasiallisesti tasavertaisia mahdollisuuksia päästä osalliseksi tuosta hyvinvointia lisäävästä yhteiskunnan varoin tuettavasta tarjonnasta. Yhteiskunnassa puhutaan huoltosuhteen kasvun aiheuttamasta ongelmasta, jolle tulisi pikaisesti tehdä jotakin. Ongelmat tunnistetaan, mutta ongelmille ei tahdota itse tehdä mitään. Joko koetaan, että asia ei minulle kuulu tai sitten koetaan, etteivät omat voimavarat riitä muutoksen aikaansaamiseksi – asenne ratkaisee.

 

Puhutaan hyvinvointiyhteiskunnasta, vaikka yhteiskunta ei todellakaan voi hyvin. Kansalaisten eriarvoisuus kasvaa joka suhteessa vaarallista vauhtia. Ilmiö on yleismaailmallinen. Pahoinvointi kasvaa ja pyramidin perustat huojahtelevat. Vallan rakennelmat kaatuvat ja verkostot luhistuvat arvojen tyhjyydessä. Nykyisenkaltainen kova yhteiskuntajärjestelmä, jota harvojen eliitti yhteistuumiin pyörittää, kulkee ilman selkeitä suunnankorjauksia auttamatta romahtamispisteeseen. On väärin luoda mielikuvia joiden mukaan vain hyvinvointiyhteiskunnan odotetaan tarjoavan kansalaisilleen tyydyttävät terveys- ja sosiaalipalvelut sekä kaikille yhtenevän yleissivistyksen tarjoavan koulutusjärjestelmän. Mielestäni nämä ovat odotuksia ja vaatimuksia, joita voidaan odottaa yhteiskunnalta ilman sen hyvinvointietuliitettäkin. Kansalaisten silmissä valtio ja kunnat menettävät nopeasti perusteen verotusoikeudelle, jos ne eivät huolehdi niille kuuluvista tehtävistä – pimeä työ ja talous kasvavat entisestään. Yhteiskunta tarjoaa ihmisille turvaa ja vakautta, jonka tarkoituksena on tuottaa hyvinvointia ja tarjota kaikille ihmisarvoinen elämä yhteiskunnan täysivaltaisena jäsenenä kukin omien kykyjensä mukaisissa toimissa ja tehtävissä töitä tehden ja vastapainoisesti virkistävää vapaa-aikaa viettäen. Edellä mainittu määritelmä taas oli ihannekuva toimivasta yhteiskunnasta.

 

Nykyisellään uhkana on kansalaisten eriarvoistumiskehityksen jatkuminen ja siitä seuraava syrjäytymiskehitys, joka johtaa edelleen toimettomuuteen, turhaantumiseen, välinpitämättömyyteen, moraalin laskemiseen, suuriin yhteiskunnallisiin ongelmiin ja tilanteiden kärjistymiseen hyvin- ja pahoinvoivan kansanosan välillä. Lopulta kenelläkään ei ole enää mitään hyvää ja koko yhteiskunta on täysin lamaantunut, sillä töitä ei tehdä, veroja ei makseta, kysynnän ja kulutuksen lakkaaminen pysäyttää tuotannon, rahoitusmaailma romahtaa, perheet menettävät kotinsa pankeille, kiinteistöt jäävät tyhjilleen ja asuntojen arvot romahtavat, infrastruktuuri rapistuu, palvelut lakkaavat, rikollisuus kasvaa, ihmisarvo rappeutuu, rappioyhteiskunnassa valta siirtyy epävirallisille piilovallankäyttäjille, ihmiset ryhmäytyvät uudelleen hakien turvaa jengeistä, yhteiskunta romahtaa – anarkia yhteisenä nimittäjänä. Minä en toivo tuollaista yhteiskunnallista kehitystä, mutta näen sen koittavan nykykehityksellä.

 

Mikä on arvomaailmamme tänäpäivänä? Ennen suomalaisia arvoja olivat koti, uskonto ja isänmaa – tai vaikkapa työ, perhe, yksilön vapaus, hyvinvointi ja vapaa-aika. Tämän päivän karrikoitu elämänkuvaus hyvinvointi-Suomesta. Isällä ei ole enää maata, uskontoa, perhettä ja hyvinvointia. Pian ei ole enää töitä – kotiakaan. Töiden ja palvelujen siirryttyä kaupunkeihin oli pakko muuttaa sinne ja myydä isän maa savipeltopalstan hintaan metsäyhtiölle, jotta saattaisi hankkia kaksion kerrostalosta lähiökaupunginosasta – kyllä elämänlaatu sitten paranikin kohisten. Ei ihan riittänyt isän perintömaat kattamaan osakkeen hintaa, joten pääsi isä pankin velalliseksi. Onpahan syy tehdä töitä, ettei jää taivasalle. Taivaspaikka ei kiinnosta, sillä uskonnolla ei ole enää sijaa isän elämässä – minne lie usko katosi rippikoulun jälkeen maailman tuuliin. Usko on niin henkilökohtainen asia, ettei sitä ehdi enää nykypäivänä edes pohtimaan. Hyvä, että kirkko panee kuoppaan sitten, kun askeleet ei enää kanna. Mihin sitä kirkkoa oikeasti enää tarvitaankaan? Oliko sillä jokin sanoma tai viesti välitettävänä nykyihmisellekin? Perhekin hajosi elämän ruuhkavuosissa. On niin kovin kiire, ettei perheelle ja lähimmäisille ole enää aikaa. Ei ole enää muodikasta olla yhdessä. Nyt pitää olla sinkku ja klikata yhtä sun toista. Tärkeintä on kuitenkin olla koko ajan verkossa – elämässä on hypeä. Tasa-arvosta puhutaan ja vanhemmuudestakin. Oikeus määrää lapset äidille ja antaa armosta isän tavata lapsia joka toinen viikonloppu sekä kerran viikossa arkitapaamisten merkeissä kaksi ja puoli tuntia kerrallaan. Se on oikeus ja kohtuus. Kyllä sillä säilyy lasten ja isän välinen kiintymyssuhde. Isän tehtävä on maksaa elatusmaksut äidille – lasten kasvattajana isä ei ole äidin kanssa tasavertainen. Näkeehän sen jo nykynuorisosta, miten onnellisia yh-äitien lapsia hyvinvointikoulut ovat pullollaan. Kasvatustyön imu on valtaisa – vaan todellisuuden selvittyä näyttää käyvän puhuri poispäinkin kovaa kyytiä. Isä hakee kadottamaansa hyvinvointia Pohjanmaan kautta lähiöbaarissa. Sinne ajautuvat riittävästi päähän potkitut. Viina on viisasten juoma – ja syrjäytettyjen. Lähiöbaarissa maan viisaat sitten parantavat maailmaa aloittamatta valtaisaa parannustyötehtävää itsestään – yhteiskunnan arvotyhjiön lamaannuttava vaikutus. Niin, jäi isälle kuppi päälle. Saneerattiin pois töistä, kun firman toimintoja tehostettiin. Jää enemmän osinkoja maksettavaksi osakkeen omistajille. Johto saneerasi niin tehokkaasti, että ansaitsee siitä roiman optio-ohjelman seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Ja lisäeläkettäkin on syytä maksaa tuollaiselle huipputekijälle. Pitäähän elämän pieniin ylellisyyksiin ja nautintoihin olla varaa tuollaisella kaverilla myös varhennetulla johtajan eläkkeelläkin. Eihän eläkevuosina saa kuluttaa kehnohkosti kertynyttä omaisuutta hyvinvoinnin edistämiseen – saattavat perilliset pahoittaa mielensä ja jättää tulematta sunnuntaibrunssille jahtisatamaan. Olisi tietysti toivottavaa, että duunarit painaisivat kolmivuorossa vähintään seitsemänkymppisiksi – saadaan eläkepommi – johtajien supereläkkeet maksetuiksi. Kylpylälomilla ja liikunnalla itsestään huolehtiva elää kyllä yhdeksänkymppiseksi. Duunarin kuoppa kutsuu seitsenkymppisenä, joten sen eläkkeistä ja niiden maksusta ei tarvitse kantaa huolta. Pysyy huoltosuhde tasapainossa. Isä etsii vakinaista työtä – pankille ei muunlainen kelpaakaan. Firma ulkoisti rekrytoinnin. Nyt tarjotaan vuokratyötä. Ammattiyhdistysliikkeen valtaa piti kaventaa. Näyttivät hyppivän liiaksi herran nenille. Näytelmä jatkuu eliitin ohjauksessa – isäkin uskalsi hipaista nenänvartta ja koki uudestisyntyvänsä. Enää ei harmita ollenkaan. Kyllä V-mieskin on pankille kelpo renki, kunhan pysyy kuuliaisena niin pidetään äijä vuokratyönsyrjässä kiinni ja tarjotaan sille joskus leivän päälle ylähuulen lisäksi leikkelettäkin. Ja jotta sen työmotivaatio säilyy korkealla – viedään se vesibussiajelulle Suomenlinnan lautalla ensi keväänä työhyvinvointipäivän merkeissä. Luulisi jaksavan painaa – palveluasenteella meinaan. Palkka on ihan liian yliarvostettu tekijä – työn vakituisuudesta puhumattakaan. Jos äijä jaksaa pomppia varamiehenä firmasta toiseen niin ei pankkikaan vie sen kotia alta. Mitä isällä vielä on? Jäljellä on yksilön vapaus ja vapaa-aikaa. Vapaus onkin yksilön perusarvo – ja -oikeus. Vapaus valita ja vapaus elää valitsemallaan tavalla. Kaikki eivät koskaan tule jakamaan samoja arvoja ja arvostuksia, mutta yhteiskunta rakentuu vain yksiselitteiselle ja kaikkien sen jäsenten hyväksymälle arvopohjalle. Ilman yhteisiä arvoja ei ole toimivaa yhteiskuntaa ja laillinen vallankäyttö on vaikutuksiltaan heikkoa.

 

Mitä on ihmisarvo? Kenelle se kuuluu? Minusta se on kaikkien arvo. Kristittynä katson, että ihmisarvon tunnustamisen tulisi näkyä kaikissa toimissamme. Millaisen maailman jätämme lapsillemme? Millaisen arvoperustan lapsillemme annamme? Syntyvyys laskee, kun elämä on liian epävarmaa. On tunnustettava yksilön ihmisarvo, yksilön tarve tuntea olla hyväksytty yhteisön jäsen, yksilön tarve saada osallistua, yksilön tarve saada tehdä työtä, yksilön tarve saada tuntea ja osoittaa rakkautta, yksilön tarve saada oma koti paikaksi, johon voi hakeutua rauhaan, kun maailman kiireet puskevat päälle. On varmasti monia muitakin meille tärkeitä asioita. Aidolla välittämisellä ja arvojen tunnistamisella sekä niiden tunnustamisella yhteisiksi voimme rakentaa yhdessä parempaa huomista. Tämä maailma kulkee nykymenolla ojasta allikkoon. Olisiko aika tunnustaa tosiasiat ja tehdä tästä yhteiskunnasta hyvinvointia luova yhteiskunta tekojen kautta kauniiden sanojen ja ajatusten sijaan? Sinä päätät. Me päätämme. Sinä ja minä valitsemme tulevissa vaaleissa vastuulliset ja verkostoista riippumattomat itsenäiseen ajatteluun kykenevät päättäjät tekemään vaadittavan muutoksen. Muutos saadaan aikaan tekemällä. Äänestämällä vanhaa vallansyrjässä roikkuvaa omien etupiiriensä lobbaajaa, voimme olla varmoja, ettei mikään muutu paremmaksi – kukaan ei ryhdy tuumasta toimeen. Äänestämällä empatiakykyistä ja tosiasioihin muutosta janoavaa ihmistä saattaa arvotyhjiö hiljalleen hallitusti täyttyä ja onnellisuus vallata mielialaa ympäröivässä yhteiskunnassamme. Uskon, että kaikissa puolueissa on tällaisia yksilöitä – jäseniä ja sitoutumattomia. Mieti sitä. Hyvää Ystävänpäivää.

 

Jukka Paakkanen

vastuullista työnantajaa peräänkuuluttava työnhakija

kapteeniluutnantti evp

 

 

Hyvä lukijani, koin että minun tulisi kirjoittaa muutama sana vallitsevasta taloustilanteesta yhteiskunnassamme. Toivon, että ajatukseni herättävät sinut pohtimaan kohtuuden ajattelun merkitystä ajassa. Lähetin lyhennelmän myös HS:n mielipidekirjoituksiin. Saa nähdä julkaistaanko sitä vai ei. Alla koko raapustus. Ajattelun iloa ja valoa.

 

Järjen ääni

 

Ahneella on paskainen loppu. Sanotaan. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Sanotaan. Kaveria ei jätetä. Sanotaan. Paljon on puhuttu – vain vähän tehty. Ihmiset näkevät – vain vähän ymmärtävät. Mistä johtuu yhteinen ahdinkomme ajassa? Vastaus on yksinkertainen – ahneudesta. Jos olisimme onnellisia vähemmästä ja tyytyisimme kohtuulliseen elintasoon, kohtuulliseen ansiotasoon, kohtuulliseen omaisuuteen, kohtuulliseen materiaaliseen hyvinvointiin, saattaisimme voida hyvin ja elää onnellista elämää. Kohtuusta riittää enemmän jaettavaa. Kohtuusta riittää enemmän hyvinvointia meille kaikille. Kohtuusta seuraa kasvua talouteen pääomien kiertäessä laajalla kulutusrintamalla reaalitaloudessa.

 

Ikävä kyllä ahneuden ajattelu on syrjäyttänyt kohtuuden ajattelun ajassa. Ahneuden ajattelu on nostanut villitsemiensä ihmisten standardit elämässä korkeammalle kuin yhteiskunnan toimivuus sallii. Ahneuden ajattelu romuttaa hyvinvoivan yhteiskunnan. Hyvinvointiyhteiskunnasta tulee hyvinvoivien yhteiskunta, joka kestämättömyyttään muuttuu edelleen pahoinvointiyhteiskunnaksi. Yhteiskunnassa on kyse arvoista, jotka yhdessä jaetaan. Jos yhteiskunnassa ei jaeta samoja arvoja, se pirstaloituu ja luhistuu kykenemättömyyteensä toimia. Tavalliselle ihmiselle yhteiskunta tarjoaa turvaa sekä perustoimeentulon edellyttämän ruoan, vaatetuksen ja majapaikan, jossa levätä. Ihminen on perusluonteeltaan sosiaalinen ja kaipaa toisten ihmisten seuraa. Yhteiskunta tarjoaa ihmisille yhteisön, jossa yksilö saattaa kokea ihmisarvonsa tai sen poljennan.

 

Mikä on ahneuden seuraus? Kateus synnyttää toivomattomia ilmiöitä ja johtaa ennen pitkää vahingontekoihin ja kurjistumisen jatkuessa omaisuuden anastamiseen vastoin lakia. Mihin tämä johtaa? Kurjuuden kärjistyminen johtaa poliisityön tarpeen suureen kasvuun, jotta elinolojen kurjistumisen aiheuttamat haittailmiöt voidaan padota tehokkaammin. Väärinkäytökset johtavat edelleen oikeusjärjestelmän kuormittumiseen juttujen määrän lisääntyessä. Edelleen tuomiovallan käytön kasvaessa tarvitaan lisää vankeinhoidonlaitosten palveluita. Vankilajaksojen jälkeen kurjuuteen ajetut yksilöt tarvitsevat edelleen yhteiskunnan tukea ja sosiaalisia tulonsiirtoja tilanteessa, jossa tehdyt rikokset estävät tuomionsa suorittaneita yhteiskunnan jäseniä saavuttamasta ansiotyöpaikkaa ja asemaa yhteiskunnassa. Mistä yhteiskunnan hyvinvoivat jäsenet ovat valmiita maksamaan? Kasvavien ongelmien patoamisesta vai niiden ennaltaehkäisystä? Ahneuden ajattelun lasku erääntyy ennen pitkää maksettavaksi. Muuttuuko ajattelu kohtuuden ajatteluksi ja hyvinvoinnin eheyttämiseksi vai jatkuuko ahneuden ajattelu tuoden mukanaan laskun kurjistumisen patoamisen myötä? Lasku lankeaa maksettavaksi jokatapauksessa.

 

Yhteiskunta on siinä määrin ihmeellinen kokonaisuus, että kaikki toimijat tarvitsevat toisiaan. Kaikki työt sen ylläpitämiseksi tulee tehdä, jotta yksilöiden hyvinvointia voidaan ylläpitää. Kenen on oikeus nauttia yhteiskunnan hedelmistä? Kaikkien sen jäsenten. Kuinka syntyvää hyvinvointia jaetaan ja kuinka sitä tasataan? Oikeudenmukaisesti ja kaikkien perustarpeet tyydyttävästi. Miten siihen päästään? Kohtuullisuuden ajattelun avulla. Elämässä voi asettaa niin monia asioita tärkeiksi arvoiksi. Lopulta jokainen haluaa saavuttaa onnellisuuden. Yksi keino saavuttaa onnellisuus on ymmärtää kohtuullisuuden arvo. Nyky-yhteiskunnassa ahneuden ajattelu on sumentanut yksilöiden arviointikyvyn niin, että ajatellaan saavutetun elintason olevan kohtuullinen, vaikka se on tosiasiassa täysin kestämätön monellakin mittarilla tarkasteltuna. Ahneuden ajattelun kautta tapahtunut voittojen kotiuttaminen ja pääomien siirtäminen pois julkistalouden kierrosta on ajanut yhteiskunnan reaalitalouden tilaan, jossa sen supistuminen on jatkuvaa huolimatta elvytysyrityksistä. Niin kauan kun pääomat ovat harvojen takana ja sijoitettuina vaikkapa kiinteistöihin tai maaomaisuuteen, ei julkinen talous ja yhteiskunnan hyvinvointi saata lähteä kasvuun tuottamaan kasvua. Härskeimmät ahneuden ajattelun puolustajat vievät pääomat pois kansallisvaltioiden verotusoikeuden piiristä ja purevat näin pitkällä juoksulla tarkasteluna välillisesti omaan nilkkaansa. Voittojen maksimoinnissa ja saavutetun omaisuuden varjelussa on ohitettu kulminaatiopiste. Julkisen talouden alasajo johtaa rahan arvon ja siten ostovoiman heikkenemiseen entisestään. Kurjuus kasvattaa korkoa kurjuudelle. Rahan arvon heikkeneminen syö jatkuvasti ahneuden ajattelussa vaurastuneiden omaisuuden reaaliarvoa. Se ahdistaa ahnetta mieltä. Kuinka saan turvatuksi omaisuuden reaaliarvon säilyvyyden? Osakkeissa ei arvo säily ajassa. Yritykset kaatuvat muutamien jättiyritysten hankkiessa kartelliaseman kaltaiset asemat kulutusmarkkinoilla. Tavallisilla ihmisillä ei ole varaa hankkia laatua, jolloin pienyritykset näivettyvät ostovoluumien kannatellessa vain suuria liiketoimintaa harjoittavia yksiköitä. Rahan arvon oletetaan säilyvän perinteisissä asioissa kuten kullassa ja maaomaisuudessa. Metsien toivotaan jopa tuottavan sijoituksille tuottoa tulevaisuudessa.

 

Onko unohdettu, että joskus valuuttaa ovat olleet oravan nahat? Raha on sopimusperusteinen talouden vaihdonvälineyksikkö siinä missä metri on matkan mittaa ilmoittava sopimusperusteinen pituuden perusyksikkö. Talousjärjestelmä on sopimusten summa. Voimme tarkastella taloutta kansallisena tai kansainvälisenä. Voimme luoda oman talouden, joka edellyttää kykyä tuottaa itse kaikki yhteiskunnan jäsenten tarvitsemat perustuotteet ja -palvelut kansallisesti. Voimme kuulua isompaan monikansalliseen talousjärjestelmään, kuten nykytilanteesa kuulumme Euroopan Unioniin, jolloin eri tuotteita hajatuotetaan eri puolilla Eurooppaa ja sitten kuljetetaan ympäri EU:n jäsenvaltioita. Periaatteessa erilaisten tuotteiden keskittämisellä tuotantoalueille ei saavuteta säästöjä halvempien tuotantokustannusten päälle tulevien rahtikustannusten vuoksi. Laatukaan ei aina ole riittävä peruste kotimaisen tuotannon siirtämisessä toisiin maihin. Tuotannon hajauttamisella on saavutettu jäsenvaltioiden välinen keskinäinen riippuvuussuhde, joka lujittaa yhteisön keskinäistä rinnakkaiseloa. Tänä päivänä näyttää siltä, että ahneuden ajattelu vie työn Euroopastakin entistä kaukaisempiin maihin lyhytnäköisen voiton tavoittelun takia. Tuotteet tuotetaan halvempien tuotantokustannusten toivossa kolmansissa maissa paikallisten työntekijöiden työoloista ja elinoloista piittaamatta. Eurooppalaisilta kuluttajilta katoaa työpaikkojen vähentyessä edelleen ostovoimaa ja se rampauttaa pienten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan. Nämä yritykset eivät kykene kilpailemaan halpojen tuontituotteiden kanssa laadulla ja kotimaisuudella, sillä ihmisillä ei ole varaa hankkia kalliimpia tuotteita. Palvelusektori kutistuu entisestään, koska kuluttajilla ei ole varaa hankkia ulkoisia palveluita. Siinä vaiheessa, kun parturitkin lopettavat liiketoiminnan kannattamattomana voidaan kysyä kannattiko lyhytnäköinen ahneuden ajattelu? Merkkejä talouden ahdingosta on olemassa ajassa riittävästi. Kuka kustantaa rapautuvan yhteiskunnan infrastruktuurin? Entä palvelut? Mennäänkö samalla valitulla tiellä ahneuden ajatuksin ja pannaan ensin tieverkosto kuntoon ja supistetaan heikompiosaisten peruspalveluita. Ferrarilla on ikävä ajaa routarikkotiellä. Leipäjonot eivät ole mielessä kun pysyvät poissa silmistä. Ahneuden ajattelu jyllää ajassa.

 

Isommassa tarkastelussa globaali talousjärjestelmä on tosiasia. Talousmaailmassa on riippuvuuksia kansakuntien välillä. Näitä riippuvuussuhteita säädellään kansainvälisen politiikan keinoin. Kyse on resurssien jakamisesta niin kansainvälisellä kuin kansallisellakin tasolla tarkasteltuna. Mikä on standardi, joka riittää nykyihmiselle tuottamaan onnellisuuden tunteen? Tarvitaanko yksinkertaisiin asioihin monimutkaisia järjestelmiä ja talouden kapulakieltä. Hyvässä elämässä pienet asiat ratkaisevat ja tuottavat onnellisuuden tunteen. Suomessa on ensin pohdittava vakavasti sitä, kuinka takaamme suomalaisten hyvinvoinnin ajassa. Sitten voimme paremmin kansakuntana auttaa myös muita kansoja maailmalla. Voimme näyttää esimerkkiä maailmalle monella tavalla. Rahaa lasketaan liikkeelle sopimusten mukaan. Ihmiset sopivat keskenään liikkeellä olevan rahan määrän ja sen arvo määräytyy liikkeellä olevan rahan määrän mukaan. On valhetta syyttää kasvottomia markkinavoimia maailman talouden heiluttelusta. Me olemme markkinavoimat. Tavalliset kansalaiset muodostavat yhteiskunnan, jossa elämme. Valitsemamme poliitikot tekevät päätökset demokratioissa siitä, kuinka markkinat toimivat. Meidän vaaleissa valitsemamme ihmiset päättävät resursseista ja niiden käytöstä. Ihmiset tekevät sopimukset ja noudattavat niitä tai ovat noudattamatta. Voisimme siis painaa EU:n päätöksellä lisää rahaa ja laskea sen yhteiskunnan toimin liikkeelle. Tämä tosin laskisi jo liikkellä olevan rahan arvoa, mikä ei sovi ahneuden ajattelua kannattaville yksilöille. Heidän ahneuden ajattelulla saavuttamansa omaisuus sulaisi ja näivettyisi olemattomiin ahneuden ajattelun sumentamissa silmissä. Toinen keino olisi kerätä huomattavasti nykyistä korkeampaa varallisuusveroa, jolla saataisiin palautettua yhteiskuntaa ylläpitävään julkiseen talouteen kadotettuja ja piilotettuja pääomia.

 

Yhteiskunnat muodostuvat kansallisvaltioista. Kansallisvaltiot säätävät yhteiskunnan normiston. Lait ohjaavat kansalaisten oikeuksia ja velvollisuuksia. Kansalaiset ovat velvollisia puolustamaan valtiota vaaran uhatessa jopa henkensä uhriksi asettaen. Voisiko nykytilanteessa ajatella kerättävän hallituksen päätöksellä ylimääräisen varallisuusveron, jolla saataisiin pikaisesti palautettua pääomia julkiseen talouteen? Vero voitaisiin kantaa kaikilta kansalaisilta saman prosenttiosuuden suuruisena. Tällaisella asunto-osakeyhtiölain kaltaisella hallituksen päättämällä yksittäisellä ylimääräisen vastikkeen kaltaisella varallisuusverolla voitaisiin kertaheitolla panna julkinen talous kuntoon. Kannetulla kollektiivisella varallisuusverolla voitaisiin luoda puuttuvat työpaikat, elvyttää kotimainen eri perustuotteita tuottavien tuotaantoalojen toiminta sekä jälleenrakentaa alasajettu julkinen talous. Jos samanlainen vero kannettaisiin kaikissa EU-maissa samanaikaisesti, voisivat sen vaikutukset olla koko EU:n ja maailmantalouden kannalta reaalitalouteen kaivattavan piristeen tarjoavat. Tässäkin on viimekädessä kyse siitä, kuinka sopimusperiaatteella toimiva pääoma jyvitetään yhteiskunnassa sen jäsenille. Veron kohdistuessa raskaammalla kädellä jonkun omaisuuteen voisi yhteiskunta jakaa tällaisesta taloudellisesta maanpuolustuksesta kunniamerkin. Minä ainakin arvostaisin tuota kunniamerkkiä. Se osoittaisi yksilön antamaa uhrausta yhteiskunnan hyväksi ihan samaan tapaan kuin taistelussa kaatuneen omaisille jaettava kunniamerkki sota-aikana. Kehittyneessä maailmassa tämän päivän sotatanner on enemmän jä vähemmän talouden taistelunäyttämö.

 

Tänä päivänä keskustellaan suomalaisten telakoiden omistuksesta ja toiminnan jatkamisen järkevyydestä. Kannattaa muistaa, että meret ovat aina ympärillämme ja lähes kaikki materiaali maailmassa kuljetetaan meritse paikasta toiseen. Meritiet ovat ja pysyvät. Laivoja tarvitaan aina. Niiden rakentamisessa tarvitaan tieto-taitoa. Hankittua osaamista ei kannataisi nyt hukata lyhytnäköisen ja voittoa tavoittelevan markkinatilanteen tarkastelun vuoksi. Joskus investointi huonosti tuottavaan liiketoimintaan maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Telakkateollisuuden alasajo tuottaisi yhden toimialan verran lisää työttömyyttä ja toimettomuutta, jolle olisi nykytilanteessa erittäin haastavaa löytää uusia työaloja. Ahneuden ajattelu sumentaa joskus harkintakyvyn. Suomi on ja pysyy saaren kaltaisena valtiona meren rannalla. Omavaraisuutemme takaa jatkossakin kyky rakentaa laivoja maailman merille. Tarvitsemme laivoja viedäksemme tuotteemme markkinoille ja tuodaksemme tarvitsemamme raaka-aineet ja tuotteet maahamme. Toivon päättäjille ja meille kaikille viisautta. Valitaan kohtuuden ajattelu ja tehdään yhteistuumin yhteiskunnastamme nykyistä parempi. Meillä on tieto siitä, kuinka voimme tulla onnellisiksi. Nyt tarvitaan tahtoa ja arvovalinta.

 

Jukka Paakkanen

Ajatteleva työnhakija

 

 

05.05.2013 Uskovan odotusta ajassa. Jumalan Sana sanoo, että se hetki tulee kuin varas. Valvokaa! Kaikki tieto ja ilmoitus tulee koetella Jumalan Sanalla ja rukouksessa Hengessä. Maranata! Partiolaisten tapaan uskovan tulee olla aina valmis. Jeesus on tie totuus ja elämä. Hän kutsuu sinua seuraamaan Hänen jalanjäljissään. Usko se. Valinta on sinun. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=ij2UaXzb4eM

 

 

04.05.2013 Asiaa Barack Obamasta. Koska useita lukijoita saattaa häiritä varsinkin amerikkalaisten nettijulistajien todistuksissa Obaman nostaminen antikristuksen henkilöitymäksi ajassa, olen koonnut tähän lyhennelmän useista vastaanottamistani sähköposteista, joissa on nostettu esille asioita, tapahtumia ja ajatuksia, jotka tukevat monien uskovien käsitystä antikristuksen manttelin kantajasta ajassa. On muistettava, että tuota manttelia on aseteltu milloin kenenkin aikansa suurmiehen hartioille. Huolimatta kaikista yhteensattumista henkilön kohdalla ei kukaan muu kuin Jumala voi osoittaa varmuudella todellisen antikristuksen ajassa. Herra Jeesus tulee aikanaan Jumalan Sanan ilmoituksen mukaisesti surmaamaan antikristuksen suunsa henkäyksellä. Jumalan Sanan mukaan antikristuksen henki on kaikissa, jotka eivät tunnusta kaikesta sydämestään Jeesuksen Kristuksen Herruutta.

 

Raamatussa sanotaan toisessa kirjeessä tessalonikalaisille 2:1-12 seuraavasti: ” 1 Otamme nyt puheeksi Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemisen ja sen, että meidät kootaan hänen luokseen. Me pyydämme, veljet, 2 ettette heti menetä malttianne ja säikähdä, jos joku vedoten Hengen ilmoitukseen tai muka meidän puheeseemme tai kirjeeseemme väittää, että Herran päivä on jo käsillä. 3 Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen. 4 Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. 5 Muistattehan, että puhuin teille tästä jo silloin kun olin luonanne. 6 Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa. 7 Vääryyden salainen vaikutus on jo olemassa. Sen, joka sitä on vielä pidättämässä, on vain ensin poistuttava tieltä; 8 silloin ilmestyy tuo vääryyden ihminen, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemisensa kirkkaudella. 9 Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä. 10 Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät. 11 Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, 12 ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.”

 

Jumalan Sanassa puhutaan Herran Jeesuksen Kristuksen tulemuksesta. Jakeessa 1 puhutaan kokoontumisesta Hänen tykönsä, kun tempaus (engl. rapture) tapahtuu. Jakeessa 3 kerrotaan Herran päivästä, ettei se tule ennenkuin laittomuuden ihminen ilmestyy. Jakeessa 6 ilmoitetaan, että laittomuuden ihmisen ilmestymistä pidättää jokin (engl. the restrainer; pidättelijä) – Jumalan seurakunta eli Kristuksen morsian. Jumalan suunnitelmassa ensin temmataan seurakunta Kristusta vastaanottamaan, jonka jälkeen laittomuuden ihminen eli antikristus ilmaantuu. Eksytyksen ja vaivanajan jälkeen koittaa Herran päivä.

 

Edelleen voimme lukea ensimmäisestä Johanneksen kirjeestä 2:18-27 seuraavasti: ”18 Lapseni, viimeinen aika on käsillä. Te olette kuulleet, että on tulossa Antikristus, ja niin onkin nyt monia antikristuksia ilmaantunut. Tästä me tiedämme, että viimeinen aika on käsillä. 19 He ovat lähtöisin meidän joukostamme, mutta he eivät olleet meidän joukkoamme. Jos he olisivat kuuluneet meihin, he olisivat pysyneet keskuudessamme. Mutta täytyihän käydä ilmi, etteivät kaikki kuulu meihin. 20 Te taas olette Pyhältä saaneet Hengen voitelun, ja kaikilla teillä on tieto. 21 En minä kirjoitakaan teille sen vuoksi, ettette tuntisi totuutta, vaan siksi, että te tunnette sen ja tiedätte, ettei mikään valhe ole lähtöisin totuudesta. 22 Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä. 23 Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään, mutta joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä. 24 Pysyköön siis teissä se, minkä jo alussa olette kuulleet. Jos se, minkä olette kuulleet alusta asti, pysyy teissä, tekin pysytte Pojassa ja Isässä. 25 Ja tämän hän itse on meille luvannut: iankaikkisen elämän. 26 Tämän olen kirjoittanut teille niistä, jotka tahtovat johtaa teitä harhaan. 27 Teissä kyllä pysyy se voitelu, jonka olette Pyhältä saaneet, ettekä te tarvitse kenenkään opetusta. Hänen Henkensä opettaa teitä kaikessa ja on tosi, hänessä ei ole petosta. Niin kuin hän on teitä opettanut, niin pysykää hänessä.”

 

Barack Obama valittiin uudelleen Yhdysvaltain presidentiksi 6.11.2012. 6 on ihmisen luku ja 11 on kaaoksen sekä epäjärjestyksen luku. Obama tulee jatkamaan aloittamaansa Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) esiin tuomista. Kun Obama valittiin ensimmäisen kerran presidentiksi, Henry Kissinger sanoi, että Obaman tehtävä on tuoda esiin New World Order. Ja sitä hän teki erittäin ahkerasti luomalla uusia lakeja, joiden avulla kaikki päätäntävalta menee yksiin käsiin. Levottomuuksissa ja luonnonkatastrofien sattuessa nämä lait, kuten esimerkiksi Martial law voidaan ottaa käyttöön niin sanotusti suojelemaan ihmisiä. Lain voimassa ollessa yksilöillä ei ole mitään normaalitilanteen lain suojaa ja yksilöitä voidaan esimerkiksi vangita ilman oikeudenkäyntiä ja siirtää muualle heidän tahtomattaan. Monet pelkävät USA:n muuttuvan natsivaltaa muistuttavaksi poliisivaltioksi.

 

Presidentti Obaman hallituksen laatima terveysohjelma Obamacare tuli voimaan maaliskuun 23. päivänä 2013. Siihen liittyy oleellisesti seurantajärjestelmä, joka liitetään jokaiseen ihmiseen mikrosirulla, RFID järjestelmällä, johon on koottu tärkeimmät ihmistä koskevat tiedot ja jonka kautta ihmisen toimintaa voidaan seurata ja hänen henkilötietojaan tarkistaa. Terveyspakettia kuvaavan lain alaotsikossa C-11 Sec 2521 sanotaan näin: ”Sihteeri tulee perustamaan kansallisen terveyspalvelurekisterin mahdollistaakseen kunkin sirun turvallisuuden ja sen sisältämän tiedon analyysin, joka A/ on tai on käytetty potilaassa; ja B/ on luokan III laite tai C/ luokan II laite, joka voidaan asentaa.” Lakiteksti ei kerro, mitä nämä laitteet ovat. Mielenkiintoista, että tässä mainitaan kolmenlaisesta ihmiseen asennettavasta laitteesta. Johanneksen ilmestyksessä 13:16-18 todetaan: ”16 Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17 Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.” Periaatteessa voimassa oleva terveyslaki mahdollistaa mikrosirujen laiton ihmisiin terveyspalvelujen saamiseksi. Ihmisiä totutetaan tulevaan kulunvalvontasiruilla, etukorteilla, sähköisillä palveluilla. Useissa USA:n kouluissa koululaisille on jo jaettu ja jaetaan identiteettikortti, johon on liitetty RFID-siru, jonka avulla heidän olinpaikkaansa voidaan seurata kaiken aikaa. Myös muualla maailmassa koeponnistetaan valvontajärjestelmää muun muassa vankeinhoidon parissa. Vatikaanissa Paavi Benedict XVI määräsi, että Vatikaanin kaikki tuhannet virkailijat ja tutkijat varustetaan identiteettikortilla, johon on liitetty RFID-siru.

 

USA:ssa on viime aikoina puhuttu paljon asekontrollista ja yksityisaseiden takavarikoinnista ja tämä on nostattanut tunteita molemmin puolin puolustajien ja vastustajien joukoissa. Amerikkalaiset ovat yhä enemmän polarisoituneet asiassa. Osavaltiot ja paikalliset lainvalvojat ovat 23 toimeenpanomääräystä vastaan, jotka Barack Obama hiljattain allekirjoitti. Nämä ovat ensiaskeleita poistettaessa kaikki aseet amerikkalaisilta. Perustuslainmukaisia oikeuksiaan puolustavat amerikkalaiset kokevat, että aselaki poistaisi ihmisiltä mahdollisuuden puolustautua hallituksen tyranniaa vastaan, jos tällainen tilanne tulisi eteen tulevaisuudessa. 100 miljoonalla amerikkalaisella on yhteensä noin 300 miljoonaa asetta. Barack Obaman ajaman aselain voimaantulo vaatii muutoksia Yhdysvaltain perustuslakiin. Presidentti Obama sai oltuaan vajaan vuoden presidenttinä ensimmäisellä kaudellaan kaikkien hämmästykseksi Nobelin rauhanpalkinnon. Hän ei ollut tehnyt mitään ansaitakseen tämän. Tämä valinta tapahtui 9.10.2009. Obaman Nobelin palkintojenjaon juhlallisuuksia edeltävänä iltana 9.12.2009 Pohjois-Norjassa ihmiset ihmettelivät erikoista spiraalia taivaalla.

 

Presidentti Obama vei maaliskuussa rauhanprosessin agendan vierailullaan Israeliin ja Palestiinan hallintoa tapaamaan. Presidentti Obaman ja pääministeri Netanyahun tapaamisessa Israelissa 20.-22.3.2013 puhuttiin rauhansopimuksesta ja -neuvotteluista. Obaman ensimmäinen vierailunsa USA:n presidenttinä Israelissa sai Israelin hallinnolta oman tunnuslauseensa ja logon: February 17, 2013, Arutz Sheva – Unbreakable Alliance – Murtumaton liitto. Vierailua on kutsuttu myös hepreaksi: Brit Amim – Kansojen välinen liitto. Näistä tunnuslauseista kieltämättä tulee mieleen Danielin kirjassa oleva Israelin liitto antikristuksen kanssa. Tämä Obaman vierailu on profeetallinen ja kuvaa tulevaa liitonvahvistusta ja Israelissa nyt jo olevaa valmiutta tällaiseen liittoon. Nuo nimikkeet muistuttavat meitä Danielin kirjan kohdasta ja tulevasta antikristuksen monien kanssa vahvistamasta 7-vuotisesta liitosta, josta Raamattu kertoo Danielin kirjassa 9:27: ”27 Hän on tekevä liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi sitä viikkoa hän on lakkauttava teuras- ja ruokauhrin. Ja temppelin ylimmällä kohdalla on oleva turmion iljetys aina siihen saakka kun turmion tuoja vääjäämättä joutuu turmioon.”

 

Jesajan kirjassa 28:15 kerrotaan: ”15 Näin olette sanoneet: ”Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa, tuonelan kanssa olemme solmineet sopimuksen. Kun tuhotulva vyöryy kohti, se ei saavuta meitä, sillä viekkaus on taannut meille turvapaikan, valheen suojaan me olemme piiloutuneet.” Maaliskuun 20. on saanut oman nimikkopäivän: the world frog day – maailman sammakkopäivä. Saastaiset henget on kuvattu Raamatussa sammakon näköisiksi Johanneksen ilmestyksessä 16:13: ”13 Minä näin, kuinka lohikäärmeen suusta, pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähti kolme saastaista henkeä, jotka olivat sammakon näköisiä.” Obaman vierailun aikana seurasimme Egyptissä ja Etelä-Israelissa heinäsirkkaparvia. Kymmenet miljoonat heinäsirkat muistuttivat Egyptin vitsauksesta raamatulliselta ajoitukselta juuri sopivasti pääsiäisen alla. Näinhän Egyptiä koeteltiin aikanaan Mooseksen aikana ennen Israelin kansan vapautumista Egyptin orjuudesta. Vuoden alussa mediassa kiersi kuvia Obamasta, kun kärpäset kiipeilivät hänen kasvoillaan ja kiusasivat eri tilanteissa. Tästä tuli tietysti monille mieleen Raamatusta kielikuva toisesta kuninkaiden kirjasta 1:2-3. Elia ilmoittaa Jumalan rangaistuksen kuningas Ahasjalle, joka oli lähettänyt hakemaan apua sairauteensa filistealaisten epäjumalalta Baal-Sebubilta (Beelsebul eli kärpästen herra) Ekronista. Suuttunut kuningas lähettää sotilaita vangitsemaan profeettaa, mutta salama tappaa miehet.

 

Merkittävää vierailuajankohdassa oli päivä, jonka Obama oli valinnut Jerusalemiin tulolleen. Se on sama päivä eli juutalaisen kalenterin mukainen Nisan 10., jolloin Jeesus ratsasti 2000 vuotta sitten aasilla Jerusalemiin. Tästä onkin veistelty, että Obaman aasi oli demokraattinen puolue, jonka logona on nimenomaan aasi. Jeesuksen elinaikana Nisan 10. päivänä alkoi tarkastus, oliko uhrattavaksi aiottu karitsa virheetön. Siksi Jeesus saapui juuri tuona päivänä Jerusalemiin täyttäen profetian virheettömästä uhrikaritsasta kansan hurratessa: Hoosianna! Karitsaa tutkittiin neljä päivää, jotta varmistettiin, ettei siinä ollut vikaa. Jeesuskin oli kansan katsottavana ja kuultavana neljä päivää Temppelissä. Nisan 14. karitsa piti uhrata kolmelta iltapäivällä ja veri pirskottaa Liitonarkun päälle. Jeesus ristiinnaulittiin pääsiäisenä eli pesachina, Nisan 14. ja Hän kuoli kello kolme iltapäivällä. Karitsan veri oli ainoa, mikä saattoi pelastaa Israelin esikoiset kuoleman enkeliltä, kuten Karitsan Jeesuksen Kristuksen veri vain voi pelastaa meidät Helvetistä Taivaaseen. Tuona yönä eli Nisan 15. Israelin lapset söivät pääsiäisaterian, koska juutalainen vuorokausi vaihtuu ja alkaa auringon laskiessa eikä keskiyöllä.

 

Saapuessaan Obama vastaanotti presidentti Shimon Peresiltä arvomitalin – Israelin korkeimman presidentillisen kunnianosoituksen – vahvistaessaan näin liittolaisuutta Israelin kanssa vierailullaan luvaten puolustustukea ja turvallisuutta Israelille. Obama on näin ensimmäinen virassaoleva Yhdysvaltain presidentti, joka sai tämän tunnustuksen.

http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=303698 ”Presidentti Obama on tehnyt ainutlaatuista ja merkittävää työtä vahvistaakseen Israelin valtiota ja sen kansan turvallisuutta,” sanotaan julkilausumassa. ”Barack Obama on todellinen Israelin ystävä ja on ollut tätä aina julkisen elämänsä alusta asti. Yhdysvaltain presidenttinä hän on seissyt Israelin rinnalla kriisien aikana.” Näin siitä huolimatta, että Obama kohteli Netanyahua ala-arvoisesti tämän taannoisella USA:n vierailulla. Netanyahu sai kulkea Valkoiseen taloon sivuovesta ja jäi ilman illallista Obaman seurassa. Unohtamatta tosiasiaa, että Obama on jakamassa Israelin perintömaata ja Jerusalemia. Ilmeisesti Israel yritti näin panostaa USA:n tukeen.

 

Obamalla oli vierailulla mukana matkalla rikkoutunut turvavarustettu virka-autonsa, jonka koodinimi on uutisoinnin mukaan Beast eli Peto. Kulkuneuvon rikkoutuminen aiheutti muutoksia vierailuohjelmaan. Hollywoodin tuottaman elokuvan Olympus has fallen mainoksessa annetaan ymmärtää, että salainen palvelu käyttää Obamasta koodinimeä Renegade eli Laiton, kapinallinen; henkilö, joka pettää asiansa, uskontonsa, maansa. Tulee mieleen aiemmin mainittu Raamatun kohta: ”3 Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen.” http://www.huffingtonpost.com/2013/01/21/secret-service-names-declassified_n_2508048.html

 

Kuka on Yhdysvaltain presidentti Barack Hussein Obama, entinen Barry Soetero? Monet uskovat etenkin USA:ssa pitävät häntä antikristuksena ja toiset antikristuksen edelläkävijänä. Lukuisat ihailevat hänen karismaansa. Barack Hussein Obama sanoo syntyneensä Honolulussa Hawaijilla 4. elokuuta 1961. Syntymätodistusta ei koskaan ole annettu. Pyydettäessä on saatu yksi väärennös. Kenialainen isoäiti sanoi olleensa synnytyksessä mukana Keniassa. Isoäiti kuoli kuitenkin pian tämän sanottuaan.

 

Hänen isänsä, Barack Obama Senior, oli Luo-heimoon kuuluva kenialainen, joka kasvoi pienessä kylässä kasvattaen vuohia. On myös huhuja, että Obaman biologinen isä todellisuudessa olisi ollut Marshall Davis, afroamerikkalainen kommunisti ja kirjailija. Tämä mies oli perheen ystävä ja hänellä oli vaikutus Obamaan. Isä Barack palasi Keniaan ja Obama kasvoi äitinsä Stanley Ann Dunhamin kanssa Hawaijilla. Äiti oli osaksi kaukaasialainen ja joltain osin Amerikan intiaani. Äiti muutti Hawaijilta uuden miehensä kotimaahan Indonesiaan poikansa kanssa. Tuolloin Obaman nimi muutettiin Barry Soeteroksi ja hänen uskonnokseen tuli islam. Myöhemmin Barry muutti New Yorkiin, jossa hän valmistui Columbian yliopistosta vuonna 1983. Hänen opiskeluunsakin liittyy paljon kysymysmerkkejä. Kukaan ei tunnu oikein muistavan häntä. Lisäksi hän ilmeisesti opiskeli ulkomaalaisstatuksella.

 

Tietoa Luo-heimosta. 1800-luvulla Luo-heimo muutti alueelle, jolla he nyt asustavat Keniassa. He lähtivät savannin ruohikolta korkeammalle ja viileämmälle alueelle, jossa olisi enemmän sadetta. Luo’jen lukumäärä on yli 3 miljoonaa, mikä on 13% kenialaisista. Nomiya Luo kirkko, joka aloitti toimintansa vuonna 1912, oli ensimmäinen itsenäinen kirkko Keniassa. Kirkon perustaja Johanwa Owalo’n Keniassa uskottiin olleen profeetta, verrattavissa Jeesukseen ja Muhammediin. Luo on heimouskonto, joka on yhdistelmä kristinuskoa ja afrikkalaisia heimouskomuksia. Owalo myöhemmin liittyi yhteen katolisten pappien kanssa ja sittemmin alkoi opettaa uutta teologiaa, joka torjui sekä paavin että kolminaisuusopin. Näin Keniassa on Luo-uskonto ja tähän liittyvä Johanwa Owalo, joka myös profetoi. Barack Obama kuuluu isänsä kautta Luo-heimoon.

 

Obaman ensimmäinen nimi on heprealainen: Barak / Barack tarkoittaa siunaus, salama, kipinä. http://www.babynames.com/name/BARAK Toinen nimi on arabialainen: Hussein tarkoittaa komea. http://www.babynames.com/name/HUSSEIN Sukunimi on afrikkalainen, harvinainen Luo-nimi: Obama tarkoittaa taipunut, vähän kumartunut; tarkoittaa vauvaa, joka syntynyt käsi tai jalka käyränä. http://www.babynames.com/name/OBAMA Obama ilmeisesti on Luo-kenialainen nimi, mutta jos se alkujaan tulisi hepreasta, se tulisi sanasta ”Bama”. ”O” alku hepreassa joskus merkityksessä kuten ”ja”. Bama tarkoittaa profetian poika. http://www.babyhold.com/list/Hebrew_Baby_Names/Bama/ details/ The name Bama is a baby boy name. The name Bama comes from the Hebrew origin. In Hebrew The meaning of the name Bama is: Son of prophecy. Joten kun ylläolevat yhdistää, nimi Barack Hussein oBama tarkoittaisi Komea Siunaus, Salama, Kipinä ja Profetian Poika.

 

Vuodelta 1912 on Johanwa Owalon, Nomiya Luo -kirkon perustajan, profetia Yhdysvalloista: “Niin kauas he (Yhdysvallat) ovat poikenneet pahuuteen noina (tulevaisuuden) aikoina, että heidän tuhonsa on sinetöity. Heidän suuret kaupunkinsa palavat, heidän satonsa ja karjansa sairastuu ja kuolee, lapsensa tuhoutuvat sairauksista, joita ei vielä nähty maailmassa ja paljastan suurimman (mysteerin) kaikista, kun minun on sallittu nähdä, että heidän (Yhdysvallat) tuhonsa tulee yhden meidän oman poikamme kostonhimoisten käsien kautta.” Näin Obama olisi todellakin ’profetian poika’.

 

Barack Obama todennäköisesti täyttää monia Raamatun profetioita tai ainakin on vaikuttamassa niiden toteutumiseen. Obama on voimakkaasti ajanut aborttiasiaa. USA:ssa tehtiin 1,2 miljoonaa aborttia vuonna 2012 eli joka neljäs lapsi abortoidaan. Obaman hallinto on ajanut myös samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta. Obama kääntyi vastustamaan Defence of Marriage act eli avioliiton puolustuksen perustuslaillisuutta. http://abcnews.go.com/Politics/president-obama-ny-gay-marriage-vote-process-working/story?id=13930863) Barack Obama tunnetaan 1. kauden presidenttiajaltaan etenkin maan taloudenhoidosta ja laista, joka suuresti kasvatti USA:n velkaa. Tulevien neljän Obaman hallintovuoden aikana näemme mitä todennäköisimmin Lähi-idässä suuria muutoksia. Jo tänä vuonna on vaikea nähdä, että Israel enää odottaisi Iranin saavan pomminsa ja myös tilanne Syyriassa on eskaloitunut. Obama on ollut tukemassa Lähi-idän diktatuurien kaatumista ja samalla avittamassa muslimiveljeskunnan valtaantuloa eri maissa alueella. Näin Obama on osallistumassa Lähi-idän näyttämön raivaamisessa ja valmistamisessa antikristuksen tulolle.

 

On olemassa erikoinen vanha shiiamuslimien profetia, joka tuntuisi viittaavan Barack Obamaan. Forbes’ kirjoittaja Amir Taheri raportoi: Onko Barack Obama “luvattu soturi”, joka tulee auttamaan shiiojen kadonnutta 12. imaamia eli Mahdia valloittamaan maailman? http://www.forbes.com/2008/10/26/obama-iran-ahmadinejad-oped-cx_at_1026taheri.html Taheri julkaisi Hadith’n eli tradition shiiatekstistä 1600-luvulta. Traditio tulee Bahar al-Anvar (Valon Valtameret) Mullah Majlisi, teoksesta. Traditiossa, kunnioitettu Imam Ali Ibn Abi-Talib, profeetan serkku ja vävy, profetoi: ”Lopun aikana ja juuri ennen Mahdin, lopullisen pelastajan, paluuta, ”pitkä musta mies ottaa hallinnon ohjakset Lännessä” johtaen ”maailman suurinta armeijaa.” Uusi Lännen johtaja kantaa ”selvää merkkiä” kolmannesta imaamista, jonka nimi oli Hussein Ibn Ali. Traditio päättelee: “Shiiojen ei pitäisi epäillä, että hän on meidän kanssamme.”

 

Jos nyt muistellaan Obaman nimien merkitystä, niin etunimet Barack Hussein tarkoittavat ”Husseinin siunaus” arabiaksi ja persiaksi. Sukunimi Obama, kirjoitettuna persialaisilla aakkosilla, luetaan O Ba Ma, joka tarkoittaa ”hän on meidän kanssamme”. Koska olemme lopun ajoissa ja Barack Hussein Obamaa pidetään mustana, hän on hallitsija lännessä ja johtaa maailman suurinta armeijaa. Tämä panee monet shiiamuslimit ajattelemaan, että Obaman täytyy olla tämän islamilaisen profetian henkilö. Islaminuskoisten odottaman Mahdin, joka tarkoittaa ”johdatettu”, Muhammedin jälkeläisen ja 13. vuosisadalla kadonneen 12. imaamin, on tarkoitus palata ennen tuomiopäivää poistamaan epäoikeudenmukaisuus ja tyrannia. Mahdin tuloa ei ole mainittu Koraanissa tai Sunnassa eli profeetan opetuksissa. Monet sunnioppineet pitävät sitä shiiojen keksintönä. http://www.alarabiya.net/articles/2008/11/04/59490.html Paljastaako Obama nyt enemmän kasvojaan ja islamilaisuuttaan toisen virkaanastumisensa jälkeen? Tämä shiiaprofetia on kuitenkin mielenkiintoinen, koska jopa Obaman nimi osuu täydelleen profetiaan.

 

Iranin shiiapresidentti Ahmadinejad katsoo olevansa Mahdin edelläkävijä ja valmistavansa hänelle tietä. Ahmadinejadin presidenttikausi päättyy tänä vuonna 2013 ja hän väittää, että Mahdi palaa ennen sitä. Iäkäs, sairasteleva ja syöpähoidoissa ollut islaminuskoisten korkein hengellinen johtaja, ajatolla Ali Khamenei, on sanonut olevansa elossa, kun Mahdi ilmestyy. Koraanin mukaan Mahdi ei palaa milloin vain. Kaaos ja sota maailmassa on tilanne, johon hän tulee tuomaan islamilaisen rauhan. Tämän kaaoksen aikaansaamisen Ahmadinejad ja Khamenei katsovat olevan etuoikeutensa. Oli miten oli koskien shiiaprofetiaa, ainakin Barack Hussein Obaman hallinto auttaa lopunajan profetioiden Etelän kuninkaan valtaannousua. Raamatussahan puhutaan Pohjan kuninkaasta ja Etelän kuninkaasta. Amerikan tuella Muslimiveljeskunta Egyptissä ja Libyassa on saanut jalansijaa ja tätä ajetaan Syyriassakin.

 

On toinenkin mielenkiintoinen islamilainen profetia. Traditioiden kerrotaan mainitsevan merkkejä Imaamin tulolle. ”Musta lippu etenee Khorasanissa” Koillis-Irania, joka tarkoittaa Auringon nousun maa. Khorasanin lippu eli Mohammedin lippu on musta ja shiia-islamin tunnus. Tähän liitetään usein myös kotka. Monet islamin suurimmista oppineista tulevat juuri Khorasanista. Ali Soufanin kirjassa ”Mustat liput”, tämä kuvaa ”uutta armeijaa”, joka monissa Haditheissa puhuu mustien lippujen ottavan Kohorasanin haltuunsa. Tällä on profeetallista merkitystä monille islamilaiselle Jihad-taisteluryhmälle. Ei ole sattumaa, että Osama bin Laden teki al-Qaedan lipusta mustan. Afghanistanin lippu oli alunperin pikimusta, nyt kolmasosaltaan musta. Kun arabinationalismi kehittyi 1900-luvun alussa valittiin arabimaiden lippuihin usein musta, joka edusti Muhammedin mustaa lippua ja lisäksi muita pan-arabivärejä. Egyptin lipussa näkyy myös kotka. Monet muslimimaat, joiden lipuissa on mustaa, ovat ryhtyneet taisteluun hallintojaan vastaan, kuten Irak vuonna 2003 Saddam Husseinia, Pakistan Peoples Party (PPP) Pervaz Musharrafia ja viimeisimpinä Arabikeväässä monet maat, kuten Egypti.

 

Mustan lipun eteneminen ennakoi Mohammedin mukaan Mahdin tuloa ja on siis eskatologinen symboli jihadisteilla. Tässä Mahdin tuloa edeltävän ajan profetiassa keskeiset maat ovat Turkki, Egypti, Syyria. ”Tähti näkyy idässä antaen yhtä paljon valoa kuin kuu. Tuli ilmestyy pitkäksi aikaa idässä pysyen kolme tai seitsemän päivää taivaalla. Arabit ottavat haltuun maansa heittäen vieraat hallitsijat ulos. Egyptin kansa tappaa hallitsijansa ja tuhoaa Syyrian. Kolme lippua (Egypti, Turkki, Iran) kiistelee siitä (Syyriasta). ”Abbasidit kiistelevät. Ääni kuuluu taivaasta. Yksi Syyrian kylä, al-Jabya niellään. Turkkilaiset valtaavat al-Jaziran alueen. Bysanttilaiset (Iran) hyökkäävät al-Ramlaan. Tuohon aikaan on paljon konfliktia koko maassa kunnes Syyria on tuhottu.” http://www.al-islam.org/masoom/bios/12thimam.html Eikö ylläoleva voisi olla näitä aikoja joita elämme? On myös paljon kristittyjen näkyprofetioita, joissa puhutaan toisesta kuusta tai tähdestä, joka ilmaantuu taivaalle.

 

2.8.2012 Barack Obama teki salaisen sopimuksen, jossa antoi tukensa Syyrian kapinallisille. Reuters: Obama Signed Secret Order to Back Rebels to Overthrow Syria’s Assad. Tänä päivänä näyttää vahvasti, että USA on päättänyt syrjäyttää Syyrian johdon asevoimin. Raamattu opettaa meille selvästi, että Damasko tuhotaan (Jesajan kirja 17:1) Onko USA suoraan tai epäsuorasti tässä mukana? Onko ”Musta lippu” mukana yhdessä Obaman kanssa tuhoamassa Damaskoa?

 

Koska elämme juuri tässä ajassa, jolloin monet odottavat messiastaan, joista saapuvista vain yksi on Elävän Jumalan Messias, Barack Obama on osana mukana lopun ajan profetioissa. Mikä hänen tarkka paikkansa on, voi olla piankin nähtävissä. Obaman kausi presidenttinä kestää tammikuuhun 2017, jonka aikana hyvinkin mahdollisesti ollaan jo viimeisessä vuosiviikossa. Tämä on viimeinen Obaman kausi presidenttinä, ellei lakia tässä asiassa muuteta. Siitäkin on jo vihjailtu. Mitä seurakuntaprofetian ja Raamatun sanan periaatteiden valossa näemme, tuo aika ei ole helppoa USA:lle. Mikrosirua lanseerataan ja se on mahdollista ottaa jo käyttöön. Maata uhkaa konkurssi. Monia uhkakuvia on liikkeellä. Vaikka Barack Obama ei aiheuta tämän maailmanajan lopputapahtumia, niin hän kuitenkin on ottanut askeleita ja tehnyt tekoja, jotka vievät näihin tapahtumiin. Eikä se ole hyvä USA:lle.

 

USA:ssa samoin kuin Suomessakin tarvitaan kansallista parannuksentekoa. Monet ajattelevat, että USA on jo saattanut ylittää rajan ja tuomiot ovat alkaneet. Meidän suomalaisten tulisi todella herätä rukoilemaan ja pitämään esirukouksia kaikkien ihmisten puolesta, hallitsijoiden ja kaiken esivallan. Barack Obama, mikä hänen oma mahdollinen roolinsa onkaan Raamatun profetiassa ja jos sitä on, ainakin on tehokkaasti ollut muuttamassa maailmaa Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) esiinsaattamiseksi. On nähtävissä, että levottomuudet tulevat lisääntymään, sodat, kapinat, pula ruoasta, taloudet romahtavat – Raunioista kohoaa Uusi Maailmanjärjestys eli kaaos luo järjestystä. Näin UMJ:n ihmiset uskovat, että heidän messiaansa, antikristus, nousee III Maailmansodan raunioista. Näin myös islamissa Mahdin uskotaan nousevan esiin suursodan jälkeen.

 

Georgia Guidestones, graniittinen monumentti Koillis-Georgiassa, pystytettiin maaliskuun 22. 1980. Maaliskuun 22. 2013 ne ovat 33 vuotta vanhat. Niiden pystyttäjä on peitenimen R.C. Christian omaava henkilö. Hänen henkilöllisyyttään ei tiedetä, eikä keitä muita on monumentin takana. Kiviin on 8 nykykielellä ja 4 muinaiskielellä kaiverrettu 10 ohjetta ihmiskunnalle. Eniten on ihmetyttänyt yksi ohje: ”Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa.” Tuo on UMJ:n tavoite. Päästäänkö asetettuun tavoitteeseen sodan, kulkutautien, nälänhädän vai näiden yhdistelmän avulla?

 

Jumalan sana kertoo ajasta seuraavaa kirjeessä roomalaisille 1:18-32: ”18 Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa. 19 Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. 20 Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua. 21 Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. 22 He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, 23 ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. 24 Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa — olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. 26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. 28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi. 29 He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat 30 ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, 31 ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä. 32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.”

 

Toivon, että tämä kirjoitus antoi sinulle uutta näkökulmaa ymmärtää miksi monet uskovat etenkin Yhdysvalloissa näkevät Barack Obamassa Raamatussa kuvatun maailman johtajan. Jumala tietää eilisen, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Hänen seurassaan on hyvä taivaltaa ajassa turvallisin mielin kohti määränpäätä. Jeesus on Herra. Tule Herra. Maranata.

 

 

30.04.2013 Huomenna hengessä Helsingissä. Hyvää Vappua sinulle lukijani. Rukoillaan yhdessä, että Jumala saisi koskettaa ihmisiä tämän tapahtuman välityksellä. Siunataan yhdessä tapahtumaa ja sen järjestäjiä rukouksessa. Kristityt Yhdessä ry järjestää koko perheen vapputapahtuman Helsingissä. Tilaisuudessa esiintyy mm. gospelyhtye Exit. Keikka on varmasti kokemisen arvoinen. Katso linkki http://www.kokoperheenvappu.fi/

 

 

30.04.2013 / 21.04.2013 Taivas ja Helvetti ovat olemassa. Jeesus on näyttänyt molempia paikkoja uskoville ajassa todistukseksi ja varoitukseksi. Hän kutsuu ihmisiä katumukseen, jotta voisi antaa kaikki synnit anteeksi Golgatalla ristillä vuodattamansa verensä voimalla. Jumala haluaa kaikkien luotujen uudestisyntyvän ja seuraavan Jeesusta Kristusta Taivaaseen. Ihmisen on valittava, missä haluaa viettää iankaikkisuuden. Tässä on linkin suomeksi luettavat todistukset ja opetukset. Katso linkki http://spiritlessons.com/finnish/

 

 

30.04.2013 Pahuuden valta ajassa. WTC-tornien ja kolmannen WTC-rakennuksen tuhoaminen todistavat meille tänäänkin uskomattomasta pahuudesta maailmassa. Eikä tässä tapauksessa voida puhua muutamasta terroristista, jotka olisivat onnistuneet jallittamaan koko supervallan tiedustelun ja puolustusjärjestelmät. Kyseessä on lienee yksi maailmanhistorian suurimmista puhalluksista, jonka peittely jatkuu edelleen. Suomalaiset tuntevat omakohtaisesti Mainilan laukaukset, joita suomalaiset eivät ampuneet, mutta joiden ampujiksi NL suomalaisia syytti ja aloitti hyökkäyksen Suomeen toisessa maailmansodassa. Netissä on paljon videoita siitä, etteivät lentokoneet olisi pystyneet tuhoamaan rakennuksia. On esitetty myös vakuuttavia todisteita siitä, ettei rakennuksiin törmätty lainkaan kaapatuiksi ilmoitetuilla lentokoneilla. Jopa uutisissa medioissa levitettyjä videoita ”kaapattujen lentokoneiden” lennoista torneja päin, on todistettu väärennöksiksi. Uskomatonta – mutta totta. Ikävä kyllä. Kevyet alumiinirakenteiset lentokoneet eivät olisi voineet tuhota usean lentokoneen törmäyksen kestäviksi suunniteltuja ja rakennettuja teräsrakenteisia pilvenpiirtäjiä puhumattakaan kolmannesta sivummalla olleesta matalammasta räjäytetystä WTC-rakennuksesta Manhattanilla. On todisteltu, etteivät mitkään muut lentokoneen osat kuin moottorit olisi voineet tunkeutua rakennukseen videoissa näkyviä aukkoja teräsrakenteisiin seiniin repien. Videoissa näkyvät valtavat lentokoneen siipien kärkivälin levyiset reiät seinissä, joista ihmiset tulevat räjähdyksen jälkeen katsomaan näkymää ulos. Useista videoista näkyy, että tornien räjäyttäminen ja sortuminen alas tapahtuu hallitun oloisesti. Ihmishenkiä uhrattiin pahuuden alttarilla. Peitetarinaa pyritään vahvistamaan yhä tänäänkin, vaikka tiedemiehet ympäri maailmaa ovat todistaneet virallisen kertomuksen WTC-tornien tuhotumisesta tekaistuksi ja mahdottomaksi fysiikan lakien todisteiden valossa. Tällä viikolla uutisoitiin maailmalle medioissa kattavasti Manhattanilta rakennustöissä kahden talon välistä löydetyn sarjanumeroiden perusteella toisen WTC-torneihin törmänneeksi ilmoitetun lentokoneen laskuteline. Melkoinen sattuma, että osa oli ollut hukassa kaikki nämä vuodet tullakseen nyt löydetyksi, kun tapahtumien kulku on kyseenalaistettu ja ihmiset haluavat kuulla totuuden asiassa. Tässäkin videolla näkyy selvästi noin 0:50 tasalla, ettei palavaa tornia seuraavat ihmiset reagoi lainkaan ”toisen kaapatun lentokoneen” lähestymiseen ja iskeytymiseen vasten toista WTC-tornia. Ihmiset reagoivat tilanteessa vasta räjähdyksen tapahduttua yrittäen kiikarilla havaita tarkemmin tapahtumaa. On todisteltu, ettei lentokone olisi voinut läpäistä koko teräsrakenteista rakennusta, kuten videoissa havaitaan tapahtuvan. On esitetty vahvoja näyttöjä siitä, että kyseessä on ollut lentokoneiden iskeytymisten sijaan ennalta valmistellut räjäytykset. Jumala tietää totuuden tässäkin asiassa. Ihmisen on uskominen riippumattomien tahojen vajavaisen tieteen keinoin tarjoamiin todisteluihin ja viralliseen tiedotukseen. Tässä tapauksessa on todistettu olleen mukana suurempaa pahuutta kuin mitä virallinen selonteko kertoo. Evankelistan rukous on aiheellinen. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=7BB5m7rvVtE

 

 

29.04.2013 Amerikassa ja maailmassa kuohuu pinnan alla. Puoli vuotta sitten julkaistu video kertoo epävarmuudesta elämän hallinnassa, erilaisista valtaintresseistä ja epäluottamuksesta kansakunnan sisällä. Kuka tekee ja mitä tekee? Kenen asialla kukin on tässä ajassa? Mikä on maailman johtajien päämäärä ajassa? Tavalliset ihmiset puhuvat avoimesti havainnoistaan ja kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Jotkut keskittyvät vain tuomaan julki vääristynyttä vallankäyttöä ja maailman salaisuuksia. Jumalattomat ihmiset etsivät totuutta maailmasta tässä ajassa. Jotkut ovat löytäneet totuuden ja tahtovat kertoa siitä toisillekin netissä. Jeesus sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä.” On aika etsiä ja löytää Jeesus Kristus elämän Herraksi tässä ajassa. Tämä maailma ei etsi ja löydä Jeesusta. Sinä voit Herran löytää, kun kaikesta sydämmestäsi nöyrryt Luojasi edessä. Kadut syntejäsi ja pyydät niitä Jumalalta anteeksi Jeesuksen Kristuksen veren voiman nimessä. Otat Jeesuksen elämäsi Herraksi ja noudatat Hänen tahtoaan elämässäsi hyläten synnin ja seuraten Hänen johdatuksessaan suoraa ja kapeaa tietä Taivaaseen tässä ajassa. Käytännössä kuvainnollisesti heität roskakoppaan tämän maailman ihannoimat ja sen tavoittelemat asiat ja keskität katseesi Jeesukseen Kristukseen ja Raamatussa annettuihin lupauksiin iankaikkisuudesta Hänen yhteydessään. Jumalan Henki katsoo pintaa syvemmälle – suoraan sydämiimme. Ihminen voi toisilta ihmisiltä peittää ja salata kaiken elämässään – Jumalalta et voi salata mitään. Jumala tuntee hiljaiset ajatuksemmekin. Aikamme tässä ajassa on vain koetinkivi ja lyhyt matka verrattuna tulevaan siirryttyämme ajasta iankaikkisuuteen. Ihmisen sielu viettää iankaikkisuuden joko Taivaassa tai Helvetissä. Usko tai älä. Valinta on sinun. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=TRbBi5e3-k8&feature=endscreen

 

 

28.04.2013 Totuuden etsintää ajassa. Uskovan spekulaatioita vanhoista teorioista ja uskomuksista. Onko meillä kaikki olemassa oleva tieto saatavilla tässä ajassa? Videon todistelu tukee aiempaa Raamatun ilmoituksen tulkintaa ajasta, jossa elämme tässä ajassa. On aika antaa ajatus iankaikkisuudelle. Jeesus on turva ja ainoa pelastus. Raamatun mukaan ihmiset menehtyvät pelosta lopunaikojen ahdistuksissa. Voisiko tieto maapalloa lähestyvästä meteoriparvesta saada aikaan ihmiskunnan mielenrauhan järkkymisen Raamatussa kuvatulla tavalla? Uskovalla ei ole mitään pelättävää tai hätää Jeesuksessa Kristuksessa. Luoja on luvanut pitää omistaan huolen tässä ajassa ja tulevassa. Jeesus kutsuu kulkemaan Hänen kanssaan tässä ajassa. Usko tai älä. Valinta on sinun. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=l8SLXBqnfjg

 

 

28.04.2013 Jätin havainnostani ilmoituksen Ursan Taivaanvahti-sovelluksen kautta. Useat samanaikaiset havainnot tukevat toisiaan, vaikka ilmiöstä ei olisi kuvatallennetta havaintohetkeltä. Yöllisen tähtitaivaan tarkkailu on mielenkiintoista. Tähtitaivaan tarkastelu asettaa ihmisen oikeaan mittasuhteeseen ympäröivässä maailmassa. Kaikki näkyvä ja näkymätön on Jumalan luomaa ja ylläpitämää todellisuutta ajassa.

 

 

28.04.2013 Katsoin Tähtitieteellinen yhdistys Ursa:n verkkosivuilta mainintaa yöllisestä havainnosta taivaalla. Siellä mainittiin avaruusromusta tällä päiväyksellä, mutta 25.4.2013 Argentiinan yllä uutisoitu valopallo vastasi enemmän yöllä havaitsemaani. Joka tapauksessa merkkejä on taivaalla. Katso linkki http://www.ursa.fi/

 

 

28.04.2013 Olen valvonut tänään myöhään nettiä tutkiskellen ja rukoillen. Katselin musiikkia kuunnellessani ulos ikkunasta. Näin yllättäen läntisellä taivaalla kirkkaan tähdenlennon tai vastaavan valoilmiön olohuoneeni ikkunasta parin sekunnin ajan kello 02.42. Meteoriitin tai vastaavan lentorata oli taivaanrannan mukaan vasemmalta oikealle kaareutuva. Pyöreällä ja katulamppua pienemmällä mutta hyvin kirkkaalla valolla ei ollut perässään häntää ja sen vauhti oli tasainen. Ajassa tuntuu siltä kuin valoilmiöt taivaalla lisääntyisivät kaiken aikaa. Olen nähnyt öisellä taivaalla ennenkin ”tähdenlentoja”, mutta tämä havainto oli poikkeava sen koon ja kirkkauden vuoksi. Normaalisti silmin havaittavat ”tähdenlennot” ovat ilmakehään saapuvaa avaruusromua tai pieniä taivaankappaleita, jotka Maan ilmakehään saapuessaan palavat hetkessä ja haihtuvat. Tällaisen kohteen katoamisen havaitsee silmin. Tästä kohteesta en saanut sellaista havaintoa. Havaintokohde jatkoi matkaa ohi ikkunakarmien välistä näkyvän horisontin liikeradalla, joka vaikutti olleen kauempana avaruudessa. Olisi mielenkiintoista tietää onko näillä leveysasteilla ollut havaintohetkellä ennalta tiedossa olleita taivaankappaleiden silmin havaittavia ohituksia maapallon kiertoradan välittömässä läheisyydessä. Ehkä tuosta valoilmiöstä saa vahvistuksen aamulla tiedotusvälineistä. Tulee mieleen väistämättä Raamatun maininnat merkeistä taivaalla. Maranata! Tule Herra Jeesus Kristus!

 

 

26.04.2013 Jumalan siunaukset ajassa. Herra ei hylkää omiaan. Israelin Jumalan – Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan – lupaukset Hänen valitulleen omaisuuskansalleen Israelille on lunastettu tässä ajassa. Jumala täyttää lupauksensa. Hänen suunnitelmansa toteutuvat. Raamatun profetiat saavat täyttymyksensä ajassa. Kristityt ovat päässeet armosta osallisiksi Elävän Jumalan siunauksista Jeesuksessa Kristuksessa. On aika antaa Jumalalle kunnia. On aika nöyrtyä Luojan ja elämän antajan edessä. On aika ottaa vastaan Jumalan meille tarjoama lahja ajassa – pelastus Jeesuksessa Kristuksessa. Usko tai älä. Valinta on sinun. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=7MhrcxK2PvQ&feature=player_embedded

 

 

24.04.2013 Usko tässä ajassa. Evankelioiva fiktiivinen kuvaus 2000 vuoden takaa heijastelee aikaa, jossa elämme. Ilosanoma Jeesuksesta Kristuksesta leviää ja seurakunta säilyy sukupolvesta toiseen huolimatta sen järjettömyydestä ihmisjärjellä tarkasteltuna. Maailmassa ei mikään ole muuttunut uskon lahjan vastaanottamisen suhteen evankeliumin leviämisen alkuajoilta. Kaikille evankeliumi on julistettu. Tänä päivänä ei maailmassa ole paikkaa, johon sanoma Jeesuksesta Kristuksesta ei olisi kulkeutunut erilaisin tavoin. Jumalan Henki on pitänyt siitä huolen. Elävä Jumala on lähettänyt Hänelle kuuliaiset uskovat ihmiset kertomaan evankeliumia jokaista luotuaan rakastaen sukupolvesta toiseen ja maailman kolkasta seuraavaan aina uudestaan ja uudestaan. Jumala kutsuu ihmistä parannukseen, nöyrtymään Hänen edessään, uskomaan synnit anteeksi Jeesuksen veren voimasta, seuraamaan Jeesusta, vastaanottamaan Jumalan Pyhän Hengen, kieltäytymään synnissä elämisestä ja elämään totuudessa pyhää elämää rukouksessa Hänen yhteydessään tässä ajassa. Useimmiten elävää ja ajassa läsnäolevaa Jumalaa ei tunnusteta tai ainakaan luovuta synnistä, joka erottaa ihmisen Jumalan yhteydestä ja armosta Jeesuksessa Kristuksessa. Kaikkivaltiaan Luojan pelastussuunnitelma ihmisille, joka on toteutunut ennalta ilmoitettujen Raamatun profetioiden mukaisesti, on hullutus maailmassa itsekeskeisesti elävälle ja omaan järkeensä sokeasti luottavalle ihmiselle. Liian usein elävän Jumalan Henkeä ei päästetä sydämeen elämän Herraksi ajassa. Harvat ottavat uskon lahjan vastaan ja pelastuvat Jeesuksessa Kristuksessa. Usko tai älä. Jeesus elää! Raamatun profetiat toteutuvat ajassa ennalta ilmoitetusti Jumalan tahdon mukaisesti. Tunnetko sinä Jeesuksen? Hän kutsuu sinuakin omakseen – tässä ja nyt. Ota vastaan Jumalan armo ajassa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=iQRlAA4gAZ8

 

 

20.09.2013 / 18.09.2013 / 17.09.2013 / 14.09.2013 / 10.09.2013 / 26.08.2013 / 24.04.2013 / 12.04.2013 On aika tehdä parannus ja vastaanottaa armo. On aika ylistää ja kiittää. On aika jättää synnissä eläminen taakse. On aika kohdata Jeesus rukouksessa. Hän tekee sinussa uutta. Hän vapauttaa sinut taakoistasi. Hän haluaa, että kuljet Hänen kanssaan Hänen johdatuksessaan. Tie on suora ja kapea, joka johtaa Taivaaseen. Jeesus sanoo: ”Minä olen Tie, Totuus ja Elämä.” Jeesus sanoo sinullekin: ”Seuraa Minua.” Vastaatko sinä Luojasi kutsuun myöntävästi? Jeesus kutsuu sinua elämään kanssaan tässä ajassa. Hän pitää omistaan huolen. Hän antaa omilleen ilon ja rauhan jo tässä ajassa. Sydämen rauha on tyyni ja ilo selittämätön. Anna Jumalan koskettaa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=ZoJz2SANTyo

 

 

26.08.2013 / 23.04.2013 Uskonto ei riitä ajassa. Pelastuakseen Jeesuksessa Kristuksessa on etsittävä elävää Jumalaa. Islamia ennen tunnustaneen uskovan todistus ajassa. Jeesus Kristus antaa uskon lahjan. Jumala ei katso silmin havaittavaa ulkonaista eloamme ajassa vaan suoraan sydämiin. Jeesus Kristus ilmaisee itsensä vilpittömästi Häntä kaikesta sydämestään etsivälle. Jumalan armo ylittää ymmärryksen ajassa. Ihmisen viisaus ei kanna – on nöyrryttävä Jumalan edessä ja otettava elävältä Jumalalta armosta vastaan uskon lahja. Hengellisen uudestisyntymisen kautta Jumalan Pyhä Henki tekee jokaisessa uskovassa uutta. Saamme kasvaa tässä ajassa Hänessä. Hyvä Paimen pitää omistaan huolen. Hänen omansa pitävät Hänen käskynsä ja seuraavat Jeesusta Kristusta tässä ajassa kapeaa ja suoraa tietä Taivaaseen Jumalan syvä rauha sydämessä ja hengessä iloiten Hänen rakkaudestaan. Jumala on Rakkaus. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=GrWgaiCEf-M

 

 

23.04.2013 Uskovan opetusta ajassa. Maailman pahuus on totta. Älä anna mielipidevaikuttamisen, kyseenalaisen vallankäytön, salaliittoteorioiden tai muiden sielunrauhaa hämmentävien medioissa esiintuotavien asioiden vaikuttaa oleelliseen tässä ajassa. On hyvä tiedostaa, mikä on tapahtumien ja uutisointien motiivi. Kuka kaikesta hyötyy? Kuka ihmisten peloista ja ahdistuksesta nauttii? Tässä ajassa maailmassa tapahtuvan pahuuden takana on sielunvihollinen – eksyttäjistä ja valehtelijoista suurin. Kenen intressissä on tuoda valikoidut tapahtumat maailman tietoisuuteen ja mitä tiedottamisella saavutetaan? Jumalaton ihminen alistuu monella tavalla vaikka pedon vallan alle saadakseen erilaisissa ahdistuksissa järkytetyn elämäntuntonsa ja oman elämänhallinnan kokemisensa takaisin. Epävarmuus maailmassa kasvaa ja yksilötasolla jumalaton ihminen on varmasti ajassa ahtaalla. Keskity sinä Jeesukseen Kristukseen ja Hän antaa sinulle rauhan, joka ylittää ymmärryksen ajassa. Hän johdattaa ja pitää omistaan huolen kaiken pahuuden keskelläkin. Sielunvihollinen yrittää harhauttaa valitutkin, jos mahdollista. Älä anna maailman murheiden latistaa uskon voimaa sinun elämässäsi. Ole rukouksessasi kestävä ja taistelussa taivaan henkivaltoja vastaan perääntymätön. Ole luottavaisesti annettujen lupausten mukaisesti oman elämän kruunusi saavuttamisen kamppailussa armoitettu voittaja – Jeesuksen Kristuksen veren voimaa ei voita mikään valta tässä Jumalan luomassa maailmassa. Se on totuus. Halleluja! Ilo ja rauha Herrassa. Tutki kaikki tässä ajassa Hengessä ja Jumalan Sanan valossa rukoillen. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=lxoeCQl1Zec

 

 

26.08.2013 / 23.04.2013 Uskovan kehoitus ajassa. Uskovan todistus on viime vuodelta ja silti ajankohtainen tässä ja nyt. Jumalan omat on herätelty julistamaan pelastussanomaa ajassa. On aika etsiä ja löytää. On aika täyttyä Pyhällä Hengellä. On aika antaa uskon valon loistaa. On aika kertoa kaikille lähimmäisille Jeesuksesta. Hän tuli maailmaan parantamaan sairaita ja pelastamaan syntisiä – meistä jokaista. On aika voittaa sieluja Jumalalle. Onhan sanottu Raamatussa, että ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi. On aika uskollisesti palvella Herraa. Herran hetki tulee kuin varas yöllä. Siihen hetkeen asti uskovilla on tehtävänsä Kristuksen ruumiissa tässä ajassa – Jumalan seurakunnassa. Siunattu hän, jonka Herra tapaa palatessaan valvomasta työnsä ääressä. Hän saa osakseen Herran armon ja rakkauden. Katso linkki https://www.youtube.com/watch?v=GaodqV3PCyA

 

 

26.08.2013 / 17.04.2013 Ota Jeesus vastaan ajassa – tässä ja nyt. ”Jeesus sanoi opetuslapsilleen: ”Jos joku tahtoo kulkea Minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon Minua. Sillä se, joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä Minun tähteni kadottaa, on sen löytävä.” (Evankeliumi Matteuksen mukaan 16:24-25). Vielä on Jumalan hetki armonaikaa ajassa. Polvistu Herran Jeesuksen Kristuksen edessä ja sano vilpittömästi kaikesta sielustasi, mielestäsi ja sydämestäsi vaikkapa seuraavin sanoin: Jeesus, minä tahdon. Ota minut omaksesi. Jeesus, minä tahdon antaa elämäni Sinulle. Minä uskon, että Sinä olet minun todellinen Pelastajani ja Vapahtajani. Jeesus, armahda minua. Kadun syntejäni ja tahdon tehdä parannuksen. En tahdo enää elää synnissä. Jeesus, anna minulle anteeksi minun syntini. Minä uskon, että Sinä Jeesus olet vuodattanut veresi minunkin syntieni tähden. Minä uskon, että saan syntini anteeksi Sinun armostasi juuri nyt. Minä uskon, että Sinä Jeesus kuolit ja ylösnousit kuolleista ja kuulet rukoukseni tässä ja nyt. Jeesus, tule minun sydämeeni asumaan. Anna minulle Sinun rauhasi. Tahdon olla Sinun. Tahdon seurata Sinua. Jeesus, anna minulle Sinun Pyhä Henkesi opettajakseni ja puolustajakseni tässä ajassa. Jeesus, ota minun sieluni omaksesi. Jeesus, minä olen Sinun nyt ja aina. Aamen. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=CDdvReNKKuk

 

 

16.04.2013 Mihin maailma menee? Kuka heiluttaa tahtipuikkoa? Mikä elämässä on tärkeää? Missä vietät iankaikkisuuden? Tunnetko sinä Jeesuksen? Fyysisen kuoleman jälkeen on elämää. Taivas ja Helvetti ovat totta. Luoja on antanut sinullekin elämän ajassa. Elämä ajassa on koetinkivi, jossa teet valinnan omasta paikastasi iankaikkisuudessa Taivaan ja Helvetin välillä. Jumala on sinulle armollinen niin kauan kuin sinulla on elämä tässä ajassa. Älä jätä päätöstäsi huomiseen ottaa vastaan Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa. Et koskaan tiedä, koska sinun aikasi ajassa on kulunut. Jeesus kutsuu sinua – tässä ja nyt. Miten sinä vastaat Hänelle? Maailmassa pahuus kasvaa ja uskomattomia asioita tapahtuu ajassa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=lMWKa4vjpKM

 

 

30.08.2013 / 26.08.2013 / 15.04.2013 Armon varaanko ajassa? Näin on nyt ja aina. Meillä ei ole muuta kuin Jumalan armo ajassa. Jumalan armo ajassa näyttäytyy meille siinä, että Hän tarjoaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden vastaanottaa Hänen ainokainen ja kuolleista ylösnoussut Poikansa Jeesus Kristus vastaan Vapahtajana ja Lunastajana. Joka sydämessään uskoo Jeesukseen ja seuraa Häntä tässä ajassa, pelastuu ja saa viettää iankaikkisuuden Jumalan läheisyydessä. Tunnetko sinä Jeesuksen? Tunnetko Hänet todella? Jeesus on Herra ja Isän uskollinen palvelija – Hyvä Paimen ja Jumalan Karitsa. Hän ottaa kantaakseen sinunkin taakkasi ajassa – tässä ja nyt, jos vain tahdot luopua maailman tuottamasta syntikuormastasi, joka erottaa sinut Luojasi rakkaudesta. Jeesuksen Kristuksen Golgatalla ristillä vuodatettu pyhä veri puhdistaa sinut synneistäsi ja tekee sinut uskon kautta armosta Jumalalle kelvolliseksi. Vastaatko myöntävästi Jumalan kutsuun? Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=yKbOnW7paKU&feature=endscreen

 

09.04.2013 Tässä linkin suomeksi luettavat todistukset ja opetukset. Katso linkki http://spiritlessons.com/finnish/

 

 

07.04.2013 Jokaiselle vakavasti otettava viesti ajassa. Tämä video kannattaa jakaa kaverillekin. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=39btKqMiqiQ&feature=endscreen

 

 

06.04.2013 Usko tai älä. Todisteet puhuvat vahvasti tosiasioiden puolesta ja vaiettua totuutta vastaan. Tänä päivänä on ilmiselvää, että maailmaa ohjataan suunnitelmallisesti kohti Uutta Maailman Järjestystä (NWO) globaalin illuminaatin toimesta manipuloimalla, pelottelemalla, aiheuttamalla kriisejä ja inhimillistä kärsimystä, kaatamalla maailmantalous ja itsenäiset yhteiskunnat ihmiskunnasta ja yksilöiden hyvinvoinnista välittämättä. Erittäin vaikutusvaltaisen illuminaatin tavoitteena on luoda maailma, jossa kaikki resurssit ovat sen kontrollissa – myös ihmiset ovat resurssi tässä suunnitelmassa (HR). Nyt illuminaatin on saatava ihmiset ottamaan itseensä valvontasiru (RFID), jolla ihmiset voidaan käytännössä alistaa ja orjuuttaa osaksi systeemiä. Illuminaatin tulevaisuuden yhteiskuntavisiossa yksilön kaikki tietokannat kulkevat yksilössä. Tuon järjestelmän kautta ihmisen kaikki tietokannat, tekeminen, liikkuminen, matkustaminen, varallisuus ja sen hallinta on mielivaltaisesti järjestelmiä hallitsevien tahojen hallinnassa. Skenaarion mukaisesti ihminen voidaan alistaa tällaisen vallan alle tekemään mitä tahansa vallan mielihalun mukaan. Jos ihminen kieltäytyy toimimasta vallan halun mukaan, mahdollistaa systeemi ihmisen varallisuuden käytön estämisen tai poistamisen, yhteydenpidon rajoittamisen, liikkumisen estämisen, melkein mitä vain kuvitella saattaa. Kuulostaa ihan Raamatun pedonvallalta – eikö vaan? Meidät on jo totutettu erilaisilla korteilla ja kulkusiruilla, kännykällä ja GPS-paikannuslaitteilla sekä palvelujen sähköistämisellä tulevaan. Muutokset myydään ihmisille aina palvelun parantamisella ja tehostamisella – lopputulos on luokkayhteiskunta, jossa kaikilla ihmisillä on pysyvä asemansa yhteiskunnassa, jonka valtaa käyttää nepotistisesti illuminaatin eliitti sukupolvesta toiseen. Ikävä kyllä tämän tyyppinen skenaario toteutuu aikanaan – Raamattu kertoo sen meille. Uskovien on pysyttävä järjestelmän ulkopuolella. Raamatun mukaan pedonmerkin ottaminen estää lopullisesti ihmisen pääsyn Jumalan yhteyteen ajassa ja iankaikkisuudessa. Jeesuksen omilta kysytään kuuliaisuutta ajassa. Todisteita ”kasvottoman” illuminaatin toimista on netti pullollaan. Ihmisten ajankäyttö on niin kuormitettu työllä ja vapaa-ajan tekemisellä urheiluharrastuksineen ja television katselemisineen, ettei nykyajan ihmisellä ole enää aikaa ja halua ajatella omilla aivoillaan ja etsiä totuutta maailmasta, jossa elämme – puhumattakaan, että nykyihmisellä olisi enää aikaa elävälle Jumalalle rukouksen ja Raamatun lukemisen merkeissä. Nyt on todellakin aika herätä ja tehdä parannus – luoda henkilökohtainen suhde Jumalan kanssa. Jumala antaa uskovalle rauhan ja pitää omistaan huolen. Jeesus on kova sana. Kaikki mitä maailma meille kertoo ja vakuuttaa julkishallinnon ja median toimesta ei kestä kriittistä tarkastelua. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=GDgyhIfTbkU&feature=endscreen

 

 

05.04.2013 Me emme elä maailmassa sen tavalla. Uskovien on hyvä tiedostaa kuinka maailmaa rakennetaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti Jumalan tahdon mukaisen elämän sijaan maailmassa elämisen valinneiden ihmisten toimesta – työn taustalla häärii valoksi verhoutuneet pimeyden voimat. Joko maailma on valmis ottamaan seuraavan illuminaattien suunnitteleman askeleen? Kuinka lähellä olemme III maailmansodan sytyttämistä ja Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) esiinmarssia? Ahkerat ja sokeat työmuurahaiset rakentavat kekoa havu havulta kuningatarten ja kuhnureiden nautiskellessa. Uskovalla ei ole tässä maailmassa mitään hätää Jeesuksessa Kristuksessa. Jumala antaa rauhan ja pitää omistaan huolen. Katso linkki http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

 

 

04.04.2013 Maailma tässä ajassa – väkevä todistus pähkinänkuoressa. Videon jälkiosassa saarnaa mm. David Wilkerson. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=lf9yzHwOeUc&feature=youtu.be

 

 

18.03.2013 Todistus Jumalan valmistamasta ainutkertaisesta pelastuksesta ihmisille Jeesuksen Kristuksen veren voimasta. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=xQ3f39AloVE

 

 

15.03.2013 Jesuiitatko Jumalan asialla? Katso linkki http://koti.phnet.fi/petripaavola/jesuiitat.html#3

 

 

07.03.2013 Mielen muutoksen merkitys ajassa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=TXOWyjB7d24

 

 

07.03.2013 Elämän tärkein päätös ajassa. Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=zj4IUkkrEP0&feature=player_embedded

 

 

01.03.2013 Jumalan varoitukset ajassa? Katso linkki http://www.youtube.com/watch?v=sjVVLkc1frg&feature=player_embedded

 

 

15.02.2013 Pysäyttävä todistus. Linkki 9: http://www.youtube.com/watch?v=N7loVDfjzBk

 

 

15.02.2013 Tukholman profetia. Linkki 4: http://www.youtube.com/watch?v=sRQeoZu0uHU

 

 

08.02.2013 Tässä on toinen todistus, jonka haluan sinulle jakaa tänään – tässä ja nyt. Katso linkki http://blip.tv/johannes777/taivas-on-niin-todellinen-heaven-is-so-real-2643886

 

 

31.10.2012 Julkaisin kuvani täällä Facebookissa ja verkkosivuilla, koska koin nyt sydämessäni, että minun tulee antaa kristitylle lähimmäiselle yhdet kasvot. Rohkaisuksi sinulle. Emme saa panna kynttiläämme vakan alle piiloon silloin, kun lähimmäisemme eniten kaipaavat valoa tässä maailman pimeydessä. Jumalaan luottavalla ei ole mitään pelättävää. Antaa valon loistaa. Valoa ja iloa.

 

Jukka Paakkanen

 

 

30.10.2012 Sain tämän sydämelleni. Kirjoita. Minä olen Herra sinun Jumalasi. Älä pidä muita jumalia. Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta Minun rakkauteni ei sinusta väisty. Sanoo Herra sinun Vapahtajasi. Ei mene kauaa, kun Minä saavun. Kenellä on korvat, se kuulkoon. Kenellä on silmät, se nähköön. Kirjoita. Kenellä on tieto. Laskekoon maailman verkoston solujen määrän. Se on 666. Peto on syntynyt. Kirjoita. Ja he ottavat käsiinsä ja päähänsä pedon merkin, eikä kukaan voi ostaa tai myydä mitään ilman sitä. Kirjoita. Tämä kaikki on teille ennalta ilmoitettu. Kuka uskoo Minuun, se pelastuu. Kirjoita. Tämä on varoitus teille, jotta te uskoisitte Minuun. Sanoo Herra. Kirjoita. Vielä on tuleva ahdistuksia ennen kuin Ylkä saapuu. Kirjoita. Minä pidän omistani huolen. Sanoo Herra. Edellä olevan kirjasin uskossa rukoillen. Tutkikoon jokainen asiaa omassa sydämessään.

 

 

21.10.2012 Isän Rakkauskirje

 

Tänään sain tämän sydämelleni. Haluan jakaa sinulle internetistä löytyvän Isän Rakkauskirjeen. Kirjeen taustaa voit tutkailla lisää linkistä http://www.fathersloveletter.com/index.html. Kristittynä ihmisenä haluan rohkaista sinua etsimään ja löytämään, kantamaan vastuuta lähimmäisistä, uskomaan ja luottamaan, aidosti välittämään lähimmäisistä, antamaan elämässä arvon sille, jolle se kuuluu.

 

Kristittynä lähimmäisenä olen aidosti pyrkinyt kehittämään kaikille avointa ja elämänkatsomuksesta riippumatonta yhteisöpalvelua meille kaikille. Tiedän sen, ettei kaikki elämässä ole omissa käsissä – onneksi näin on. Jos koet, että tällainen ideoitu taiteen ja kulttuurin yhteisöpalvelu voisi löytää paikkansa uudentyyppisenä mahdollisuutena ansaita toimeentulo modernissa maailmassa, sinunkin on aika tehdä se mitä voit ideoidun palvelun mahdollistamiseksi. On yhteisvastuun aika – on aika välittää.

 

Jukka Paakkanen

 

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/suomen-profeetan-testamentti">
Twitter
LinkedIn