Projektit

Projektit ovat yhteisöpalvelun verkkosivuilla julkaistavia fiktiivisiä romaaneja.

Projekti on kuin ketjukirje

Projekti on kuin ketjukirje tai jatkokertomus. Projektin voi aloittaa yhteisöpalvelun verkkosivuilla jokainen rekisteröitynyt asiakas.

Projektissa on aina 30 eri kirjoittajaa. Projektin perustaja määrittää tarinan päähenkilön tai päähenkilöt alustuksessa. Alustuksessa kuvaillaan lyhyesti millainen päähenkilö on ja mikä on taustatilanne tarinan alkaessa. Alustus toimii samalla projektin markkinoijana.

Päähenkilöä ei saa kirjoittaa menehtyneeksi keskellä projektia. Viimeisen luvun kirjoittaja päättää tarinan päähenkilön kohtalosta ja tarinan lopputilanteesta.

Projektin maksut asiakkaille

Projektin perustamisesta sekä päähenkilön ja projektin alkutilanteen määrittämisestä suorittaa projektin perustava asiakas yhteisöpalvelulle kahdenkymmenen euron (20 €) suuruisen maksun. Projektiin osallistumismaksu on kymmenen euroa (10 €), jonka projektiin osallistuva asiakas maksaa yhteisöpalvelulle Asiakastilin kautta 50 € ostorajan salliessa. Asiakastilin ostoraja mahdollistaa luovan työn aloittamisen heti.

Projektin eteneminen

Projektin perustaja kirjoittaa tarinaan ensimmäisen luvun. Heti perustamisen jälkeen voivat muut rekisteröityneet yhteisöpalvelun asiakkaat varata tarinasta kirjoitettavaksi seuraavan luvun. Projektin etenemistä voi seurata reaaliaikaisesti yhteisöpalvelun verkkosivuilla. Projektin valmistuneita lukuja voi ladata verkkosivuilta ennen koko projektin valmistumista ja julkaisemista muiden ifitfien tapaan. Projektiin osallistuvat saavat vuorollaan luettavakseen keskeneräisen projektin kaikki aiemmat valmistuneet luvut automaattisesti edellisen kirjoittajan merkittyä lukunsa valmiiksi. Sen jälkeen he kirjoittavat aina vuorollaan seuraavan luvun aina viimeiseen asti. Viimeisen luvun kirjoittaja nimeää julkaistavan ifitfin.

Projektien valmistuneita lukuja voi ladata

Projektin valmistuneita lukuja saa ladata yhteisöpalvelun verkkosivuilta muiden ifitfien tapaan jo ennen kuin koko Projekti on valmistunut. Luvun lataaminen maksaa 0,95 €. Latauksen 0,95 € myyntitulosta vähennetään ensin palvelun edellyttämät yhteisöpalvelun yhteistyökumppaneiden verkkomaksut, tms. kulut. Yhteistyökumppanin maksut palvelusta ovat 0,50 € ja myyntivoitoksi latauksesta jää 0,45 €. Luovan työn tehneen asiakkaan rojaltit ovat latauksesta 0,315 € ja yhteisöpalvelun provisio on 0,135 €. Yhteisöpalvelu maksaa luovan työn tekijöille kertyvät rojaltit kerran kalenterivuodessa. Yhteistyökumppanin palvelusta veloittama hinta on sopimuskauden ajan kiinteä ja esillä yhteisöpalvelun verkkosivuilla.

Projektin viehätysvoima

Projektin rikkaus on eri kertojien kirjoitustapa, tarinan hämmästyttävät käänteet ja yllätykselliset tapahtumat. Yksi kirjoittaja vie päähenkilön matkalle. Toinen kirjoittaja vie hänet kadulle. Kolmas kirjoittaja kertoo episodin elämästä vakavan sairauden kanssa. Neljäs kirjoittaja kuvailee rakastumisen. Aina viimeiseen kirjoittajaan saakka on luvassa huikeita yllätyksiä ja juonen käänteitä.

Projektin luonne

Projekteja voi olla samanaikaisesti kesken satoja ja sama kirjoittaja voi kirjoittaa yhden luvun useampaan tarinaan. Jokaisen luvun kirjoittajan nimi julkaistaan luvun aloitussivulla. Valmiita projekteja voi ladata yhteisöpalvelun verkkosivuilta ja tilata printtinä muiden ifitfien tapaan. Printtien toimitus tilaajille tapahtuu yhteistyökumppanin asettaman vähimmäispainomäärän tilauskannan täytyttyä. Yhteisöpalvelu markkinoi Projekteja tekstinäyttein.

Projektista optio

Projektiin osallistuminen tarjoaa kirjoittajille option julkaistavien ifitfien latausten ja printtien tuottamista rojalteista. Projektin kaikki 30 luovan työn tuotteen tekijää ovat eri asiakkaita. Yhteisöpalvelu määrittää Projekti-ifitfin hinnaksi 9,95 €. Esimerkkilatauksen 9,95 € myyntitulosta vähennetään ensin palvelun edellyttämät yhteisöpalvelun yhteistyökumppaneiden verkkomaksut, tms. kulut. Yhteistyökumppanin maksut palvelusta ovat 0,50 € ja myyntivoitoksi latauksesta jää 9,45 €. Luovan työn tehneiden asiakkaiden rojaltit ovat latauksesta yhteensä 6,615 € ja yhteisöpalvelun provisio on 2,835 €. Yhdestä latauksesta kertyy luovan työn tekijälle rojalteja 1/30 osa 6,615 € myyntivoitto-osuudesta, joka on esimerkkitapauksessa 0,221 €. Jos Projekti-ifitfiä ladataan 1 000 kertaa, saa jokainen luovan työn tuotteen julkaistuun Projekti-ifitfiin tehnyt asiakas rojalteja 220,50 €. Yhteisöpalvelu maksaa luovan työn tekijöille kertyvät rojaltit kerran kalenterivuodessa. Yhteistyökumppanin palvelusta veloittama hinta on sopimuskauden ajan kiinteä ja esillä yhteisöpalvelun verkkosivuilla.

Teos kirjahyllyyn

Valmiin Projekti-ifitfin voi tilata yhteisöpalvelun yhteistyökumppanilta printtinä. Tuotteen hinta rakentuu kahdesta osasta. Esimerkkitapauksessa yhteisöpalvelun määrittämä osuus hinnasta on 9,95€. Yhteistyökumppani määrittää oman osansa printin hinnasta. Yhteistyökumppanin printistä veloittama hinta on sopimuskauden ajan kiinteä ja esillä yhteisöpalvelun verkkosivuilla.

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/projektit">
Twitter
LinkedIn