IFITFI-tuotteet

IFITFI-tuotteessa yhdistyvät luovan työn tuote ja valmis kaupallinen tuote.

Tuotannon idea

Yhteisöpalvelun sivuilla julkaistuista kuvista ja teksteistä voidaan valmistaa IFITFI-tuotteita.

Niiden tuotanto tapahtuu yhteistyökumppanuuksien kautta. Yhteisöpalvelu ei valmista mitään tuotetta varastoon vaan kuluttajat tilaavat tuotteensa yhteisöpalvelun verkkosivuilta.

Kuluttaja varaa tuotteen ja se valmistetaan että toimitetaan hänelle siinä vaiheessa, kun kyseistä IFITFI-tuotetta on tilattu valmistajan määrittämä vähimmäistilauskanta.

Tuotannon ideana on hävikin ja riskien pienentäminen sekä joustavuus ja ekologiset näkökulmat. IFITFI-tuotteet valmistetaan tehokkaasti, täsmällisesti ja kestävästi.

Tuotteen hinnanmääritys

Tuotteille määritetään hinnat, jotka koostuvat yhteistyökumppanin määrittämästä osasta sekä luovan työn tekijän määrittämästä osasta eli myyntitulosta yksikköä kohden.

Tästä osasta vähennetään muut kulut ennen kuin saadaan myyntivoitto, josta 70% saa luovan työn tekijä ja 30% provision yhteisöpalvelu.

Luovan työn tekijä määrittää tuotteensa hinnan osuuden IFITFI-tuotteissa kuvan tai tekstin julkaisemisen yhteydessä antamalla oikeuden käyttää tuotetta IFITFI-tuotteissa määritettyyn hintaan.

Yhteisöpalvelu tuo yhteen asusteen, esineen tai kulutustavaran tuottajan, joka haluaa myydä IFITFI-tuotteita sekä luovan työn tekijän, joka antaa lopputuotteeseen yhteisöpalvelun verkkosivuille tuottamansa sisällön käytettäväksi IFITFI-tuotteissa. IFITFI-tuotteen myyntihinta on näiden hintojen summa.

Tuotteiden brändäys

IFITFI-tuotteissa julkaistaan aina luovan työn tekijän nimi, julkaisuvuosi sekä IFITFI-tuotemerkki. Tuotemerkki on tyylitelty i-kirjain, jossa on avaimenreikä ja ajatteleva yksilö. Jokaisella yksilöllä on hallussaan avaimenreikään sopiva avain. Se on oma pää – pääoma.

IFITFI-brändin tuotemerkki johdattaa asiakkaan IFITFI-tuotteiden luokse luovuuden lähteelle yhteisöpalvelun verkkosivuille.

Yhteisöpalvelun verkkosivuilla tiedostava kuluttaja voi helposti tutustua luovan alan tekijän muuhun yhteisöpalvelun verkkosivuilla esillä olevaan tuotantoon ja tehdä vaivattomasti miellyttäviä IFITFI-tuotteiden hankintapäätöksiä.

Tuotteiden hankinta

IFITFI-tuotteet tilataan yhteisöpalvelun Markkinat -verkkosivuilta ja ostetaan Asiakastiliä käyttäen.

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/ifitfi-tuotteet">
Twitter
LinkedIn