Rekisteröityminen

Liittyminen asiakkaaksi

Yhteisöpalvelun asiakkaat rekisteröityvät verkkosivuilla ja tunnistautuminen tapahtuu pankkien tunnistamismenetelmin.

Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaalle aukeaa Asiakastili automaattisesti. Tunnistautumisella varmistetaan, että kaikki rekisteröityneet asiakkaat ovat todellisia henkilöitä.

Tunnistautuminen turvaa samalla asiakkaan oikeuden yhteisöpalvelun verkkosivuille tallentamiin luovan alan tuotteisiin ja niiden yhteisöpalvelun verkkosivuilla tapahtuvasta myynnistä kertyviin rojalteihin.

Tunnistautumisella pankkitunnuksin ennalta ehkäistään palvelun väärinkäyttöä ja turvataan tekijänoikeuksia. Yhteisöpalvelun verkkosivuilla ei saa julkaista mitään lainvastaista.

Yhteisöpalvelun verkkosivut on tarkoitettu edistämään taiteen ja kulttuurin tuotteiden markkinointia sekä lisäämään luovan alan työn arvostusta yhteiskunnassa. 

Ostaminen ja Asiakastilin ostoraja

Yhteisöpalvelun verkkosivuilta tehdyt ostokset maksetaan kerran kuussa tai, mikäli ostokset ylittävät viidenkymmenen euron (50€) ostorajan, maksetaan summa verkkopankissa välittömästi.

Kun Asiakastilin ostoraja on ylittynyt, ei asiakas voi tehdä enempää hankintoja yhteisöpalvelun verkkosivustolla ennen kuin on maksanut pois kertyneen maksun.

Maksuhäiriötilanteessa

Asiakkaalla on siis noin kuukausi korotonta maksuaikaa. Yhteisöpalvelu ja luovan työn tekijät jakavat riskin menetetyistä tuloista kuluttaja-asiakkaan maksuhäiriötilanteissa.

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/rekisteroityminen">
Twitter
LinkedIn