Opetusta Kristuksen Ruumiissa 2018

Alkusanat

 

Siunattu lukija,

tälle sivulle nostan Pyhän Hengen kehotuksesta opetusta Herran seurakunnalle. Kristuksen Ruumis on yksi Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Meillä on yksi USKO Herrassamme. Jeesus Kristus on Herra. Heprean kielellä kirjainyhdistelmä JHVH tarkoittaa Herra. Jumala on ITSE ILMOITTANUT NIMENSÄ ja TODISTANUT ITSESTÄÄN JUMALAN POJASSA – Jumalan Sanassa – Kristuksessa.

Kaikkivaltiaan Herran väkevää todistusta luomakunnassaan ajassa ei kukaan saata kieltää. Pyhä Henki todistaa sen seurakunnalleen Kristuksen Ruumiissa ja opettaa meitä Hänen lampaitaan Herrassa pysymään kestävinä sen USKON perustalla, jonka Hän on meille opettanut henkilökohtaisesti Herrassamme.

Me olemme saaneet tulla tuntemaan ARMON HERRASSA. Herra on kirkastanut meille KASVONSA. JEESUS VAPAHTAJA on Kristuksen Ruumiin PÄÄ. Jumalan Sana kirkastuu seurakunnalle ajassa vain Hänen ARMONSA osallisuudessa lahjaksi saadun USKON voimassa HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Älä siis kiellä USKON VOIMAA keskellämme. Uskomme Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa – siis JUMALAN POJAN USKO – on jo voittanut maailman.

Jeesus Nasaretilainen – IHMISEN POIKA – antoi HENKENSÄ meidän puolestamme, jotta me PELASTUISIMME IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN. Sen Hän on meille luvannut antaa pysyessämme HERRASSA – KRISTUKSEN RUUMIISSA ajallisen vaelluksemme matkan. JEESUS ITSE todisti, ettei IHMISEN POJALLA ole maailmassa paikkaa, johon PÄÄNSÄ kallistaa.

Lähtekää siis rohkeasti pois maailman teiltä vaeltamaan sitä TIETÄ, jolle HERRA on ITSE teidät kutsunut. Ottakaa uskossa IHMISEN POIKAAN vastaan PYHÄ HENKI. Herra ITSE osoittaa teille HENGESSÄ ja TOTUUDESSA askeleet, joita ottaen pääsette SISÄLLE JUMALAN VALTAKUNTAAN HERRASSAMME.

JEESUS VAPAHTAJA on TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ. Kantakoon kaikki ELÄVÄN HERRAMME omiensa välityksellä antama opetus hyvää hedelmää ja olkoon sen sato runsas Herrassamme joka ainoa armonpäivämme ajassa. HERRA ON ITSE ASETTANUT PERUSTUKSEN JEESUKSESSA KRISTUKSESSA  – JUMALAN SANASSA – PELASTUSKALLIOLLE HÄN RAKENTAA ITSE JUMALAN VALTAKUNNAN KESKELLÄMME. Herra on meissä ja me Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa.

Jeesus Nasaretilainen – luvattu IMMANUEL – Jumala keskellämme – Jumala meissä julisti ITSE, ettei Jumalan valtakunta tule ihmissilmin nähden ajassa vaan että se ON MEIDÄN KESKELLÄMME. JEESUS on sydänten HERRA. Kivisydämet Hän muuttaa HENKENSÄ VOIMALLA uskosta sykkiviksi Pyhän Hengen asuinsijoiksi ja PYHYYDEN JA TOTUUDEN HENGESSÄ ympärileikatuiksi LIHASYDÄMIKSI.

Kiviset laintaulut Hän korvaa  evankeliumilla – ilosanomasta kaikelle kansalle – Vapahtajamme ainutkertaisesta syntiemme edestä annetusta sovitusuhrista, kuolemasta ja ylösnousemuksesta ISÄMME kirkkauteen esikoisena ja IANKAIKKISENA KUNINKAANAMME elävän ISRAELIN JUMALAN todellisessa VALTAKUNNASSA TAIVAASSA, jonne meidät Herran lampaat on kutsuttu majesteettimme veljinä ja sisarina USKOMME perusteella iankaikkisuuselämämme alkaessa ajallisen vaelluksemme päättyessä ajallaan HERRASSAMME. Ole siunattu. Valoa ja iloa.

 

Nurmijärvellä 14.9.2018

Jukka Paakkanen

 

 

Sirkku Saban sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

Kasteohjelman esimerkki kirkkoon kuuluville

 

Kasteohjelma_1_sivuKasteohjelma_2_sivuKasteohjelma_3_sivuKasteohjelma_4_sivuKasteohjelma_5_sivuKasteohjelma_6_sivuKasteohjelma_7_sivuKasteohjelma_8_sivuKasteohjelma_9_sivuKasteohjelma_10_sivu

 

Kasteohjelma_2017_Jukka_Paakkanen

 

Jeesus_Henki_elämään Jeesus_Tie_Elämään Jeesus_Sana_siunaa Jeesus_rukoilee_kanssamme Jeesus_opettaa_Hengessä Jeesus_kylvää_uskonsiemeniä Jeesus_Kuningas_tuomiovalta Jeesus_kolmiyhteinen_Jumala Jeesus_kaste_parannukseen Jeesus_kaitsee_lampaansa Jeesus_Hyvä_Paimen Jeesus_Herran_päivä

 

 

Sirkku Saban sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

Samuel Korhosen sähköpostin käännösliite kuvakaappauksina

 

 

 

REHELLISYYS LUVATUN MAAN PERII

Kaikkitietävän Herran edessä on turha syyllistyä itsepetokseen kollektiivisesta joukkopetoksesta puhumattakaan. Jumalan Sana sanoo suoraan Totuuden meille. Jollei sinulla ole Kristuksen Henkeä, et ole Kristuksen oma.

Tutkiskele sisintäsi rehellisesti Herran edessä. Jos vielä olet Pyhää Henkeä vailla, tee parannus vaelluksessasi siis käänny teilläsi Herran puoleen ja ota vastaan Armossa anteeksiantamus menneistä synneistäsi.

Herran lampaat kuulevat Hyvän Paimenen äänen Pyhän Hengen voimasta uudestisyntyneissä hengissään ja tekevät Isän tahdon Elämän Tiellä Herrassa ajassa Luojaamme kuuliaisesti palvellen. Olkaa kestävät Kristuksessa!

KAIKKI JOISSA HENKI ON, YLISTÄKÄÄ HERRAA!

 

 

Psalmi 33:1-22   Laulakaa Herralle uusi laulu!

1 Riemuitkaa HERRASSA, te vanhurskaat! Oikeamielisten sopii ylistää Häntä! 2 Kiittäkää HERRAA lyyran säestyksellä, soittakaa Hänelle kymmenkielisellä harpulla. 3 Laulakaa Hänelle uusi laulu, soittakaa taitavasti riemuhuudon kaikuessa.

4 Sillä HERRAN Sana on oikea, ja kaikki Hänen tekonsa ovat luotettavia. 5 Hän rakastaa vanhurskautta ja oikeutta. HERRAN Armo täyttää maan. 6 HERRAN Sanalla on Taivaat tehty ja kaikki niiden joukot Hänen suunsa henkäyksellä.

7 Hän kokoaa meren vedet kuin röykkiöksi, panee syvyydet varastoihin. 8 Pelätköön HERRAA kaikki maa, Hänen edessään vaviskoot kaikki maanpiirin asukkaat. 9 Sillä Hän sanoi, ja niin tapahtui. Hän käski, ja se oli tehty.

10 HERRA tekee tyhjäksi kansojen neuvon, estää kansojen aikeet. 11 HERRAN neuvo pysyy ikuisesti, Hänen Sydämensä ajatukset polvesta polveen. 12 Autuas se kansa, jonka Jumala on HERRA, kansakunta, jonka Hän on perinnökseen valinnut!

13 HERRA katsoo Taivaasta ja näkee kaikki ihmiset. 14 Valtaistuimeltaan Hän valvoo kaikkia maan asukkaita, 15 Hän, joka on luonut heidän kaikkien sydämensä, Hän, joka ymmärtää kaikki heidän tekonsa.

16 Kuningas ei pelastu paljolla sotaväellä, eikä sankari selviydy suurella voimalla. 17 Pettävä on sotaratsu pelastajaksi, ei sen suuri voima auta pakoon.

18 Katso, HERRAN silmä valvoo niitä, jotka pelkäävät Häntä ja panevat toivonsa Hänen Armoonsa, 19 että Hän pelastaisi heidän sielunsa kuolemasta, pitäisi heidät elossa nälänhädän aikana.

20 Meidän sielumme odottaa HERRAA, Hän on meidän apumme ja kilpemme. 21 Hänessä iloitsee meidän sydämemme, koska me turvaamme Hänen Pyhään Nimeensä. 22 Sinun Armosi, HERRA, olkoon meidän yllämme, kun panemme toivomme Sinuun.

 

JEESUS ON HERRA – JESHUA ON JHVH – JEESUS ON TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ – USKO VAPAHTAJAAN, JUMALAN SANAAN,  PELASTAA KRISTUKSESSA HERRASSAMME IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN – USKO SE – SE USKO.

KERRO TOTUUS KAVERILLEKIN, NIIN HÄNKIN SAA ELÄMÄN HERRASSAMME. HERRAMME ON SEN MEILLE ANTANUT TEHTÄVÄKSI AJASSA. JEESUS ON KANSSAMME MAAILMANAJAN LOPPUUN ASTI. ÄLÄ PELKÄÄ. SEISOMME VALOSSA JA TOTUUDESSA HERRASSAMME. EMME KAADU – KAADU EMME.

EMME OLE SAANEET HEIKKOUDEN HENKEÄ VAAN ROHKEUDEN HENGEN. JEESUS KRISTUS ON JO VOITTANUT MAAILMAN. SEISOMME HÄNEN VOIMASSAAN AJASSA ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSAMME – MUISTA SE – SE MUISTA.

KÄY MATKAAN – MATKAAN KÄY! HERRA OLKOON SINUN HENKESI KANSSA. RAKASTAVAN JUMALAN SIUNAUSTA JA JEESUKSEN KRISTUKSEN RAUHAA MATKALLESI IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN HERRASSAMME. VALOA JA ILOA.

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Jukka Leppilampi – Kysytkö palvelushintaa

https://www.youtube.com/watch?v=2E7oNNgkWSI

 

 

Sirkku Saban sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

Petri Paavolan sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

JEESUS NASARETILAISEN SYNTYMÄJUHLA LEHTIMAJAN JUHLIEN VIETON AIKANA

 

 

Ote Lehtimajanjuhlaa koskevasta tekstistä internetistä kuvakaappauksina

 

 

 

HERRAN SEURAKUNTA VAELTAA TOTUUDESSA

Maailman hengellisessä pimeydessä me tunnustamme tosiasiat HERRASSA ja vaellamme vanhurskaudessa HERRAN TAHDON mukaan maailman valheet VALOON tuoden palvellessamme HERRAA ajassa. Me emme vaella uskonnollisten perinnäissääntöjen, traditioiden tai ihmismielin ajassa rakennetun valheopin mukaan vaan HENGESSÄ JA TOTUUDESSA sen USKON perustan mukaan, joka meille on annettu JUMALAN SANASSA.

Salattu Jumala ei ole asettanut maailman valheen teitä omiensa kuljettavaksi ajassa. HERRA kieltää SANASSAAN omiaan jakamasta iestään valheen ja vääryyden kanssa ajassa. VALKEUS ja pimeys eivät voi vetää samoja vaunuja ajassa samaan suuntaan. Toisen pyrkiessä kohti valkeutta ja toisen kohti pimeyttä, jäävät vaunut paikoilleen, josta päivän päättyessä ja yön saapuessa pimeys korjaa ne talteen vuorokauden vaihtuessa.

TOTUUS ei valehtele tai peittele jälkiään ajassa. TOTUUS pysyy jatkuvasti VALOSSA kaikkien saavutettavissa ajassa. TOTUUDESSA ei ole valhetta lainkaan. TOTUUS ei pyytele anteeksi erehdyksiään jälkikäteen, sillä TOTUUDESSA niitä ei ole. TOTUUS on aina kriittisesti tarkasteltavissa ja se kestää joka suhteessa tarkastelun kiistattoman asemansa ainoana uudestisyntyvän hengen ELÄMÄÄN johtavana TIENÄ ajassa säilyttäen. Hengelliset asiat on tarkasteltava hengellisesti siis PYHÄN HENGEN osallisuudessa HERRASSAMME.

Ihmisille salatun Jumalan salattu ilmoitus JUMALAN SANASSA – JUMALAN POJASSA – on ymmärrettävissä vain HENGESSÄ JA TOTUUDESSA uudestisyntyneiden ihmishenkien toimesta. EVANKELIUMI on annettu tehtäväksi kertoa kaikille ihmisille. Maailman salatuilla valheen teillä totuuksia ei kaikille kerrota. JEESUS VAPAHTAJA lähettää omansa kertomaan TOTUUDEN kaikille ja he, jotka ottavat HÄNET vastaan IHMISEN POIKAAN USKOEN, saavat HÄNELTÄ lahjaksi PYHÄN HENGEN osallisuuden HERRASSAMME.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ Jeesus Nasaretilainen syntyi Beetlehemissä temppeliin uhrilampaita kasvattavien paimenten keskelle karjatorniin yli kaksituhatta vuotta sitten. Enkeli ilmoitti VAPAHTAJAN syntymästä paimenille kedolla, jossa he olivat paimentamassa lampaitaan. Pitkä odotus päättyi ja HERRA toteutti SANANSA profeettojensa kautta Kirjoituksissa ennalta annettujen lupaustensa mukaan.

Me olemme saaneet USKON sinetiksi PYHÄN HENGEN. Herran Henki meissä todistaa yhdessä henkiemme kanssa, että Jeesus Nasaretilainen – IMMANUEL – JUMALA KESKELLÄMME – JUMALA MEISSÄ – syntyi maailmaan TÄNÄ PÄIVÄNÄ.

Me saamme JUODA VETTÄ KALLIOSTA ja kulkea ajassa Herran johdatuksessa halki erämaan LUVATTUUN MAAHAN HERRASSAMME. Hengellisissä kamppailuissa emme kaadu HERRASSAMME. TOTUUS on väkevä aseemme KRISTUKSEN RUUMIISSA rukoillen vanhurskaasti ELÄMÄN TIETÄ ajassa vaeltaessamme. Ole kestävä KRISTUKSESSA. Valoa ja iloa.

 

2. Moos. 17   Vettä Kalliosta

1 Koko israelilaisten Seurakunta lähti liikkeelle Siinin (hengellisesti tarkastellen Synnin) Autiomaasta ja kulki pysähdyspaikasta toiseen HERRAN käskyn mukaan. He leiriytyivät Refidimiin (hengellisesti tarkastellen Herran kohtaamispaikkaan uudestisyntyäkseen hengissään), mutta siellä ei ollut Vettä Kansalle Juotavaksi.

2 Kansa nurisi Moosesta vastaan ja sanoi: ”Antakaa meille Vettä, että saamme Juoda!” Mooses vastasi heille: ”Miksi te riitelette minun kanssani? Miksi kiusaatte HERRAA?”

3 Mutta kansalla oli siellä Jano, ja se halusi Vettä. Se napisi Moosesta vastaan ja sanoi: ”Minkä tähden olet tuonut meidät Egyptistä? Siksikö, että haluat tappaa meidät Janoon lapsinemme ja karjoinemme?”

4 Silloin Mooses huusi avukseen HERRAA ja sanoi: ”Mitä minä teen tälle Kansalle? Kohta he Kivittävät minut.”

5 HERRA vastasi Moosekselle: ”Mene kansan edellä ja ota mukaan Israelin vanhimpia. Ota käteesi Sauva, jolla löit Niiliä, ja mene.

6 Minä Seison siellä edessäsi Hoorebin luona olevalla Kalliolla. Lyö Kalliota, niin siitä lähtee Vettä, ja kansa saa Juoda.” Mooses teki niin Israelin vanhimpien nähden.

7 Hän antoi sille paikalle nimet Massa (Nimi Massa merkitsee ´koetus´, ´kiusaaminen´ ja ´taakka´) ja Meriba (Nimi Meriba , hepreaksi Meriva, tulee sanasta riiv ´riita´), koska israelilaiset riitelivät siellä ja kiusasivat HERRAA sanoen: ”Onko HERRA meidän Keskellämme vai ei?”

8 Sitten Amalek tuli Refidimiin taistelemaan Israelia vastaan.

9 Mooses sanoi Joosualle: ”Valitse meille miehiä ja lähde Taisteluun Amalekia vastaan. Huomenna minä asetun seisomaan kukkulan huipulle Jumalan Sauva Kädessäni.”

10 Joosua teki niin kuin Mooses oli hänelle sanonut ja Taisteli Amalekia vastaan, kun taas Mooses, Aaron ja Huur nousivat kukkulan huipulle.

11 Kun Mooses Piti Kätensä Ylhäällä, Israel oli Voitolla, mutta kun hän laski kätensä, Amalek pääsi voitolle.

12 Mooseksen kädet alkoivat kuitenkin painaa. Silloin Aaron ja Huur ottivat Kiven ja asettivat Sen hänen Alleen, ja hän istui Sille. Sitten Aaron ja Huur tukivat hänen Käsiään, toinen toiselta ja toinen toiselta puolelta, ja niin hänen Kätensä Pysyivät Vakaina Auringonlaskuun asti.

13 Näin Joosua Nujersi Amalekin ja sen sotajoukot Miekalla.

14 HERRA sanoi Moosekselle: ”Kirjoita tämä muistutukseksi kirjaan ja teroita sitä Joosualle: ́Minä pyyhin Amalekin muiston täydellisesti pois taivaan alta. ́”

15 Sitten Mooses rakensi alttarin ja antoi sille nimen ”HERRA on minun Lippuni”

16 ja sanoi: ”Totisesti, HERRAN Valtaistuimen kautta, HERRALLA On Sota Amalekia Vastaan polvesta polveen.”

 

 

Petri Paavolan sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

TEHKÄÄ PARANNUS! KÄÄNTYKÄÄ TEILLÄNNE!

Näin sanoo HERRA, elävä Israelin Pyhä Jumala, Kaikkivaltias Luoja. Minä Olen pitkämielinen ja laupias Jumala. Kuinka kauan te koettelette Minun pitkämielisyyttäni, te luopiot! Minä Olen osoittanut teille Tien, Totuuden ja Elämän. Te ette ole kuunnelleet Minun Ääntäni vaan olette valinneet vääryyden tiet kulkeaksenne ajassa.

Minä Olen armollinen ja siksi kutsun teitä vielä tänäänkin parannukseen ja kääntymään teillänne Minun puoleeni, jotta voisitte pelastua kaikkea syntiä koskevalta kadotustuomiolta. Minä tulen hetkenä, jota te ette tiedä. Tulen kuin varas yöllä ja noudan omani kirkkauteeni. Teille on annettu varoituksia. Olen lähettänyt Minulle kuuliaisia ihmisiä, palvelijoitani profeettoja, julistamaan teille Totuuden. Miksi te ette ole vieläkään kääntyneet pois valheen ja vääryyden teiltänne?

Te ette voi palvella Minun nimissäni maailman Pedon valtaa ajassa kulkematta itsekin teillänne harhaan. Ette voi palvella mammonaa ja Minua, Israelin Pyhää Jumalaa, samanaikaisesti ajassa vaeltaen. Minä Olen Tie, Totuus ja Elämä. Ei ole muuta tietä Pelastukseen. On vain maailman tarjoamat Kadotukseen johtavat tiet, jos ette täydestä sydämestänne käänny Minun puoleeni ja ota vastaan pelastusta Armossani. Näin sanoo HERRA, Kaikkivaltias Luoja ylitse kaikkien muiden valtojen.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko, on sinun etsikkohetkesi ajassa. Minä karsin pois yhteydestäni epäkelvon ja ihmisiä Totuudesta pois eksyttävän epäkelvon oksaston. Sinä olet kulkenut vääryyden teitä, vaikka Olen sinulle osoittanut Totuuden Sanassani. Sinä olet johtanut Minun lampaitani harhaan valheellisella opillasi keskittyen Totuuden sijaan varmistamaan asemaasi maailmassa Pedon vallan alaisuudessa valheen ja petoksen teitä kulkiessasi. Tee heti parannus ja käänny pois vääryyden teiltäsi.

Minä Olen Pyhä Jumala, olkaa tekin pyhät Minussa! En enää kauaa katso harhailuasi suopeasti odottaen. Tee heti parannus! Älä enää eksytä Minun lampaitani pois Totuudesta palvelemaan Pedon valtaa ajassa. Jos jatkat nykyisillä teilläsi ajassa, Minä tuhoan sinut ja kaiken siemenesi sadon. Minä Olen HERRA, Tosi Jumala, Taivaan ja maan Luoja.

Minun omani pelastuvat vain Jeesuksessa Kristuksessa. Minun Valtakuntani on teidän keskellänne, teidän sydämissänne. Minun omieni sydämistä pulppuaa Henkeni virrat. Tämä Sana on Tosi. Tee heti parannus ja saat elää Minussa, sanoo Herra Jeesus Kristus, monien Pelastaja ja Vapahtaja HERRASSA.

 

Edellä olevan profetian kirjasin rukouksessa sydämeltäni 28.9.2018. HERRA vahvistaa tämän profetian seuraavilla Sananpaikoilla:

Mark. 12:7

7 Mutta viljelijät puhuivat keskenään: ´Tämä on perillinen. Tulkaa, tapetaan hänet, niin perintö on meidän.´

Matt. 11:8

8 Vai mitä te lähditte katsomaan? Hienoihin vaatteisiin pukeutunutta miestäkö? Hienosti pukeutuneet ovat kuninkaanlinnoissa.

Sak. 7:3

3 ja kysymään HERRAN Sebaotin temppelin papeilta ja profeetoilta: ”Onko meidän viidennessä kuussa itkettävä ja elettävä pidättyvästi, niin kuin olemme tehneet jo vuosikausia?”

Jes. 7:5

5 Aram, Efraim ja Remaljan poika ovat suunnitelleet sinua vastaan pahaa ja sanoneet:

Mark. 13:7

7 Kun kuulette sodan ääniä ja sanomia sodista, älkää pelästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei vielä ole loppu.

Hoos. 9:2

2 Puimatanner ja viinikuurna eivät heitä elätä, rypäleen mehu tuottaa heille pettymyksen.

Matt. 7:5

5 Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, niin sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä.

Mark. 2:3

3 Samaan aikaan Jeesuksen luo oli tulossa neljä miestä, jotka kantoivat halvaantunutta.

Hes. 7:3

3 Nyt sinulle tulee loppu, ja minä päästän vihani valloilleen sinua vastaan. Minä tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja teen sinulle kaikkien iljetystesi mukaan.

Matt. 5:3

3 ”Autuaita ovat hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta.

Mark. 12:9

9 Mitä viinitarhan omistaja nyt tekee? Hän tulee ja tuhoaa viljelijät ja antaa viinitarhan muille.

 

 

Ilm. 14:6-13   Kolmen enkelin sanoma

6 Minä näin keskellä taivasta lentävän vielä yhden enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuville, kaikille kansanheimoille, sukukunnille, kielille ja kansakunnille.

7 Hän sanoi kovalla äänellä: ”Pelätkää Jumalaa ja antakaa Hänelle kunnia, sillä Hänen tuomionsa hetki on tullut. Kumartakaa ja palvokaa Häntä, joka on tehnyt Taivaan ja maan, meren ja vesien lähteet.”

8 Häntä seurasi toinen enkeli, joka sanoi: ”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon, joka Haureutensa Vihan Viinillä on Juottanut kaikki kansat.”

9 Heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi kovalla äänellä: ”Jos joku Kumartaa Petoa ja sen Kuvaa ja ottaa sen merkin Otsaansa tai Käteensä, 

10 niin hänkin joutuu Juomaan JUMALAN Vihan Viiniä, joka laimentamattomana on Kaadettu hänen vihansa Maljaan, ja häntä Piinataan Tulessa ja Rikissä pyhien enkelien ja Karitsan Edessä.

11 Heidän vaivansa Savu nousee aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän eikä yön lepoa, niillä jotka Kumartavat Petoa ja sen Kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa sen Nimen merkin.

12. Tässä on tarpeen pyhien kestävyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen USKON.

13 Ja minä kuulin äänen Taivaasta sanovan: ”Kirjoita: Autuaita ne Kuolleet, jotka tästedes Kuolevat HERRASSA. Totisesti, sanoo HENKI, he saavat Levätä vaivoistaan, sillä heidän Tekonsa seuraavat heitä.”

 

 

Kol. 3:1-17   Vanha ja Uusi Elämä

1 Jos siis teidät on Herätetty (hengellisesti tarkastellen olette uudestisyntyneet hengissänne Armon Yhteydessä Herrassa) Yhdessä Kristuksen Kanssa, niin Etsikää Sitä, mikä On Ylhäällä, Missä Kristus Istuu Jumalan Oikealla Puolella.

2 Kiinnittäkää mielenne Siihen, Mikä On Ylhäällä, älkää siihen, mikä on maan päällä.

3 Tehän Olette Kuolleet (hengellisesti tarkastellen vanhan minän hengessä ennen uudestisyntymistä Armon Yhteydessä Herrassa), ja teidän Elämänne On Kristuksen Kanssa Kätkettynä Jumalassa (hengellisesti tarkastellen siis Kristuksen Ruumiissa).

4 Kun Kristus, teidän Elämänne, Ilmestyy, silloin tekin Ilmestytte Hänen Kanssaan Kirkkaudessa.

5 Kuolettakaa siis Maalliset Jäsenenne: Haureus, Saastaisuus, Kiihko, Paha Himo ja Ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta.

6 Niiden vuoksi Jumalan Viha kohtaa Tottelemattomuuden Lapsia,

7 ja Niissä tekin ennen Vaelsitte, kun Niissä Elitte.

8 Pankaa nyt tekin Pois Tämä Kaikki: viha, kiivastuminen, pahuus, pilkka ja häpeämätön puhe suustanne.

9 Älkää puhuko valhetta toisistanne. Olettehan Riisuneet Pois Vanhan Ihmisen Tekoineen

10 ja Pukeutuneet Uuteen, joka Uudistuu Tietoon, LUOJANSA KUVAN Mukaan.

11 Tässä Ei Ole Kreikkalaista Eikä Juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, Ei Barbaaria, Skyyttalaista, Orjaa Eikä Vapaata, vaan KRISTUS ON Kaikki ja KAIKISSA.

12 Pukeutukaa siis te, jotka Olette JUMALAN Valittuja, Pyhiä Ja Rakkaita, Sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen ja pitkämielisyyteen.

13 Kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos jollakulla on moitetta toista vastaan. Niin kuin HERRA On Antanut teille Anteeksi, niin antakaa tekin.

14 Mutta Kaiken Tämän Lisäksi PUKEUTUKAA RAKKAUTEEN (hengellisesti tarkastellen Armon osallisuuteen Pyhässä Hengessä), Joka On TÄYDELLISYYDEN SIDE (hengellisesti tarkastellen Kristuksen Ruumiin osallisuuden tuottava PYHÄ HENKI).

15 Vallitkoon teidän Sydämissänne KRISTUKSEN RAUHA, Johon teidät On YHDESSÄ RUUMIISSA Kutsuttu, ja olkaa kiitollisia!

16 Runsaasti Asukoon teissä KRISTUKSEN SANA. Opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne Kaikella Viisaudella, psalmein, kiitosvirsin ja Hengellisin Lauluin, Laulaen Kiitollisina Sydämissänne JUMALALLE.

17 Mitä Teettekin, sanoin tai teoin, Tehkää Kaikki HERRAN JEESUKSEN NIMESSÄ, Kiittäen ISÄÄ JUMALAA Hänen Kauttaan (hengellisesti tarkastellen siis Rukouksessa henkimaailmassa Kristuksen Ruumiissa Jumalan Valtakunnassa Keskellämme).

 

 

Petri Paavolan sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Ilkka Ponto – Jumalan Armo riittää

https://www.youtube.com/watch?v=hnGivo4hjEw

 

 

RUKOUSVASTAUS 29.9.2018

Herra puhutteli sydäntäni 29.9.2018 rukouksessa kello 23.40 ja muistutti minua vanhasta seurakuntaprofetiasta vuodelta 1961 koskien lopunajan seurakunnan herätystä ajassa. Olen sen aikanaan saanut sähköpostitse tiedoksi ja Pyhän Hengen kehotuksesta tallentanut tietokoneelle. HERRA kehotti jakamaan sen nyt tiedoksi seurakunnalle Opetusta Kristuksen Ruumiissa -verkkosivulla.

Juuri kun olin aloittanut tekemään sitä, tuli sähkökatko ja internetyhteys katkesi kello 23.45 ja sähkökatko päättyi 30.9.2018 kello 00.01. Rukoilin Herralta selitystä tälle ja sain Sananpaikan sydämelleni.

Matt. 5:12   Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri Taivaissa. Samoinhan vainottiin profeettoja, jotka olivat ennen teitä.”

Jaan nyt HERRAN kehotuksesta vanhan seurakuntaprofetian tekstinä sekä aikanaan tallentamani pdf-tiedoston, joka on ladattavissa linkistä. Valoa ja iloa.

Tommy Hicksin näky lopunajan seurakuntaruumiista ja herätyksestä

 

TOMMY HICKS: NÄKY KRISTUKSEN RUUMIISTA JA LOPUN AIKOJEN TEHTÄVISTÄ

Lainaus kirjasta Charles & Frances Hunter: Parantakaa sairaat
 Tommy Hicks sai tämän näyn vuonna 1961.

Sain sanomani 25. kesäkuuta noin kello 2:30 aamulla Winnipegissä Kanadassa. Tuskin olin nukahtanut, kun Jumalan antama näky ilmestyi eteeni. Se tuli kolme kertaa täsmälleen samanlaisena kesäkuun 25. päivän aamuna 1961. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että se on täysin muuttanut käsitykseni Kristuksen ruumiista ja lopunaikojen tehtävistä.

Suurenmoisin asia, minkä Kristuksen ruumis on milloinkaan saanut vastaanottaa on vielä edessäpäin. On hyvin vaikea saada ihmisiä käsittämään, mitä Jumala yrittää antaa kansalleen lopunaikoina.

Useita viikkoja sitten sain kirjeen eräältä afrikkalaiselta evankelistaltamme Nairobissa. Mies oli vaimonsa kanssa matkalla Tanganjikaan. He olivat sekä luku- että kirjoitustaidottomia, mutta me olimme avustaneet heitä yli kahden vuoden ajan. Saapuessaan Tanganjikan alueelle he osuivat pieneen kylään, joka oli määrätty evakuoitavaksi, koska sinne oli iskenyt ruttotauti. Evankelista tapasi sattumalta muutamia itkeviä kyläläisiä ja tiedusteli heiltä itkun syytä.

He kertoivat hänelle, että heidän isänsä ja äitinsä olivat kuolleet äkillisesti kolme päivää aikaisemmin, ja nyt he joutuisivat lähtemään kylästä. He eivät uskaltaneet mennä majaan, vaan aikoivat jättää ruumiit sinne. Evankelista kysyi, missä ruumiit olivat. He näyttivät hänelle majan, mutta kieltäytyivät menemästä sinne hänen kanssaan, sillä he pelkäsivät.

Evankelista ja hänen vaimonsa lähtivät kävelemään pienen mökin suuntaan ja astuivat huoneeseen, jossa vanhempien ruumiit olivat olleet jo kolme päivää. Mies ojensi yksinkertaisesti kätensä Herran Jeesuksen nimessä, lausui vainajien nimet ja sanoi. ”Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken elämää palaamaan teidän ruumiisiinne.” Heti paikalla nämä kaksi pakanaa, jotka eivät koskaan olleet oppineet tuntemaan Jeesusta Kristusta Pelastajanaan, nousivat istumaan ja alkoivat ylistää Jumalaa. Jumalan Henki ja voima tuli noiden kahden ihmisen elämään.

Meistä saattaa tuntua oudolta ja uskomattomalta, mutta tämä on alkua Kristuksen ruumiin toiminnalle lopunaikoina. Jumala ottaa käyttöönsä niitä, jotka ihmisten silmissä ovat arvottomia, merkityksettömiä ja tuntemattomia. Hän ottaa käyttöönsä jokaisen miehen ja jokaisen naisen ja vuodattaa heihin Pyhän Hengen voiman.

Apostolien teoista voimme lukea, että Jumala sanoi: ”Viimeisinä aikoina minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle.” Ymmärrämmekö me todella, mitä Jumala tarkoitti sanoessaan: ”Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle.”? Tuskin itsekään tajuan asian täyttä merkitystä. Jooelin kirjassa sanotaan lisäksi: ”Ja te, Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, sillä Hän antaa teille syyssateen, vanhurskauden mukaan, vuodattaa teille syyssateen ja kevätsateen…” (Jooel 2:23). Emme saa ainoastaan sadetta, syyssadetta ja kevätsadetta, vaan näinä viimeisinä aikoina Jumala antaa omilleen kaksinkertaisen annoksen Pyhän Hengen voimaa!

Näyn ilmestyessä eteeni unessa huomasin yhtäkkiä olevani jossain hyvin korkealla. En tiedä, missä olin. Mutta katselin sieltä alas maan päälle. Yhtäkkiä näin koko maapallon. Näin edessäni jokaisen kansan, jokaisen rodun ja jokaisen kielen niin idässä kuin lännessä, pohjoisessa kuin etelässä. Tunnistin jokaisen maan ja monia kaupunkeja, joissa olin käynyt. Melkein vapisin pelosta katsellessani suurta näkyä. Sinä hetkenä kun maapallo tuli näkyviin, alkoi salamoida ja kuulua ukkosen jyrinää.

Salamoiden leimahdellessa joka puolella maapalloa katseeni siirtyi pohjoiseen. Yhtäkkiä näin suuren jättiläisen näköisen hahmon. En voinut lakata tuijottamasta sitä. Näky saattoi minut melkein ymmälle. Jättiläinen oli suunnattoman suuri. Sen jalat näyttivät ulottuvan pohjoisnavalle ja sen pää etelänavalle asti. Sen käsivarret ojentuivat valtamereltä toiselle. Aluksi en edes käsittänyt, näinkö edessäni vuoren vai jättiläisen. Näin että sen pää kamppaili elämästä. Se halusi elää, mutta sen ruumis oli kauttaaltaan jätteiden peitossa. Toisinaan tämä suuri jättiläinen liikutti ruumistaan, ikään kuin se aikoisi nousta seisomaan. Ja kun se nousi, tuhannet pikku oliot näyttivät juoksevan pakoon. Inhottavat oliot juoksivat pois, mutta palasivat heti, kun jättiläinen taas rauhoittui.

Yhtäkkiä suuri jättiläinen nosti ensin toisen, sitten toisen kätensä kohti taivasta. Samassa hetkessä oliot näyttivät lähtevän pakoon tuhatpäisinä joukkoina ja pian ne hävisivät yön pimeyteen.

Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi nousta, ja kun se nousi, sen pää ja kädet katosivat pilviin. Noustessaan seisomaan se näytti ravistelevan pois kaiken sitä peittäneen lian ja töryn ja se kohotti kätensä kohti taivasta ikään kuin ylistäen Herraa. Sen kädet ulottuivat pilviin asti.

Yhtäkkiä kaikki pilvet muuttuivat hopeanhohtoisiksi, kauneimmaksi hopeaksi, mitä olen koskaan nähnyt. Se, mitä näin, oli niin valtavaa, että minä en voinut alkuunkaan ymmärtää sen merkitystä. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että huusin Herraa sanoen: ”Oi, Herra, mitä tämä tarkoittaa?” Tiesin olevani hengessä ja saatoin aistia Herran läsnäolon unessa.

Hopeisista pilvistä alkoi yllättäen putoilla isoja nestemäisiä valopisaroita jättiläisen päälle. Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi sulaa ja painua maan sisään. Se muuttui sulaksi aineeksi, joka peitti koko maan pinnan. Nestemäiset valopisarat tulvivat maahan. Näin kuinka jättiläinen näytti sulavan, mutta äkkiä se muuttuikin miljooniksi ihmisiksi maan päällä. Näin, kuinka ihmisiä nousi seisomaan joka puolella maailmaa! He kohottivat kätensä ja ylistivät Herraa.

Juuri sillä hetkellä taivaasta kuului valtava ukkosen jyrähdys. Käänsin katseeni kohti taivasta ja yhtäkkiä näin hohtavan valkoisiin vaatteisiin puetun olennon. En ollut eläessäni nähnyt mitään niin häikäisevää. En erottanut kasvoja, mutta jotenkin tiesin, että se oli Herra Jeesus Kristus. Hän ojensi kätensä kohti ihmisiä – miehiä ja naisia – eri puolilla maailmaa. Kun Hän osoitti heitä, nestemäistä valoa näytti virtaavan Hänen käsistään heihin. Valtava Jumalan voitelu lankesi näiden ihmisten päälle, ja he lähtivät liikkeelle Herran nimessä.

En tiedä, kuinka kauan katselin tätä. Tuntui, että se jatkui päiviä, viikkoja ja kuukausia. Näin Kristuksen käden jatkuvasti ojennettuna. Mutta oli murheellista nähdä, kuinka monet ihmiset kieltäytyivät vastaanottamasta Jumalan voitelua ja Jumalan kutsua. Heidän joukossaan oli miehiä ja naisia, jotka minä tunsin ja joiden minä uskoin vastaavan Jumalan kutsuun. Mutta kun Jeesus ojensi kätensä heitä kohti, he yksinkertaisesti painoivat päänsä alas ja alkoivat peräytyä. Jokainen heistä näytti katoavan pimeyteen, joka näytti nielaisevan heitä kaikkialla.

Näkemäni saattoi minut ymmälle. Mutta niitä, jotka vastaanottivat voitelun oli satoja tuhansia joka puolella maailmaa; Afrikassa, Englannissa, Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Amerikassa. Näin, kuinka nämä Jumalan voitelemat ihmiset lähtivät liikkeelle. Heidän joukossaan oli ojankaivajia, pyykkäreitä, rikkaita ja köyhiä. Näin halvaantuneita, näkönsä tai kuulonsa menettäneitä ihmisiä. Mutta kun Herra ojensi kätensä ja he vastaanottivat voitelun, niin he parantuivat ja lähtivät vuorostaan liikkeelle!

Kaikkein ihmeellisintä oli, että kun nuo ihmiset ojensivat kätensä samalla tavalla kuin Herra, heillä näytti olevan käsissään samaa nestemäistä tulta. Ojentaessaan kätensä he sanoivat: ”Minä sanon: tule terveeksi.”

Seurasin edelleen tätä valtavaa lopun ajan toimintaa, mutta en täysin ymmärtänyt sen merkitystä. Niinpä katsoin Herraan ja kysyin: ”Mitä tämä tarkoittaa?” Hän vastasi: ”Tällaista minä teen viimeisinä aikoina. Minä korjaan kaiken sen, minkä erilaiset tuholaistoukat ovat turmelleet. Minun kansani lähtee liikkeelle lopunaikoina. Mahtavan armeijan tavoin he pyyhkäisevät yli koko maanpiiirin.”

Koska seurasin tapahtumia jostain hyvin korkealta, saatoin nähdä koko maailman. Näin ihmisten kulkevan ristiin rastiin joka puolella maapalloa. Jumalan Pyhä Henki saattoi hetkessä siirtää jonkun afrikkalaisen Neuvostoliittoon, Kiinaan tai Amerikkaan tai johonkin muuhun paikkaan ja päinvastoin. Nämä ihmiset menivät kaikkialle maailmaan. He selviytyivät niin tulesta, rutosta kuin nälänhädästä. Ei tuli, ei vainot eikä mikään muu pystynyt estämään heidän etenemistään.

Räyhäävät väkijoukot uhkailivat heitä miekoin ja pyssyin, mutta Jeesuksen tavoin he menivät pois väkijoukkojen keskitse eikä heitä voitu löytää. He menivät eteenpäin Herran nimessä ja kaikkialla he ojensivat kätensä, niin että sairaat parantuivat ja sokeat saivat näkönsä. He eivät rukoilleet pitkiä rukouksia, ja kun olin kerrannut näyn mielessäni ja ajatellut sitä monta kertaa, tajusin, etten ollut nähnyt yhtään kirkkoa enkä kuullut puhuttavan yhdestäkään kirkkokunnasta. Nämä ihmiset olivat liikkeellä Herra Sebaotin nimessä. Halleluja!

Tämä lopunajan armeija marssi eteenpäin tehden kaikessa Kristuksen tekoja, palvellen suuria kansanjoukkoja kaikkialla maailmassa. Kymmenet tuhannet, jopa miljoonat vastaanottivat Herran Jeesuksen Kristuksen, kun nämä ihmiset astuivat esiin ja julistivat sanomaa tulevasta Jumalan valtakunnasta tänä lopunaikana. Se oli todella suurenmoista, mutta silti oli niitä, jotka asettuivat vastarintaan, suuttuivat ja yrittivät hyökätä sanoman julistajien kimppuun.

Jumala tulee ennennäkemättömällä tavalla osoittamaan voimansa näinä viimeisinä aikoina. Nämä miehet ja naiset tulevat kaikista yhteiskuntaluokista oppiarvoihin katsomatta. Seurasin näiden työntekijöiden toimintaa ja huomasin, että jos joku väsyi kesken ja kaatui, toinen tuli nostamaan hänet pystyyn. Ei ollut ”suurta minää” eikä ”pientä minää”, vaan kaikki vuoret alennettiin ja kaikki laaksot täytettiin, ja näillä ihmisillä näytti olevan yksi yhteinen asia – heistä virtasi jumalallinen rakkaus, kun he tekivät työtä yhdessä ja elivät yhdessä. Se oli ihaninta, mitä olen koskaan nähnyt. Jeesus Kristus oli heidän elämänsä ainoa sisältö. He jatkoivat työtään, ja minusta tuntui, että seisoin katselemassa tätä näkyä päiväkausia. Itkin ja nauroin vuoron perään. Oli niin ihmeellistä nähdä ilosanoman leviävän kaikkialle maailmaan näinä viimeisinä aikoina.

Seurasin näkyä taivaasta käsin, ja ajoittain nestemäistä valoa suorastaan tulvi suurten seurakuntien päälle. Silloin ihmiset nostivat kätensä ja ylistivät Jumalaa tunnista toiseen, jopa päivästä toiseen, kun Pyhä Henki laskeutui heidän päälleen. Jumala sanoi: ”Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle.” Olin todistamassa tämän lupauksen täyttymistä. Ja kaikki, jotka vastaanottivat tämän voiman ja Jumalan voitelun, saivat kokea Jumalan ihmeitä loppumattomiin.

Me olemme kyllä puhuneet ihmeistä, tunnusteoista ja merkeistä. Mutta minä en voinut olla itkemättä, kun tänä aamuna kello neljältä taas luin afrikkalaiselta evankelistalta saamani kirjeen. Tämä on vasta alkua sille, kuinka joku ”mitätön, tuntematon ihminen” menee ja ojentaa kätensä ja sanoo: ”Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken elämää palaamaan sinun ruumiiseesi.” Menin polvilleni ja aloin taas rukoilla. Sanoin: ”Herra, minä tiedän, että kaikki tämä tapahtuu, ja minä uskon, että se tapahtuu pian!”

Mutta kun nämä ihmiset kulkivat eri puolilla maailmaa, heitä alettiin vainota joka taholta.

Yhtäkkiä kuului toinen voimakas ukkosen jyrähdys, joka tuntui kaikuvan ympäri maailmaa, ja kuulin jälleen äänen, joka sanoi: ”Tämä on minun kansani. Tämä on minun rakas morsiameni.” Äänen vielä puhuessa minä loin katseeni maahan ja näin järvet ja vuoret. Haudat aukenivat, ja kaikkialla maailmassa kaikkien aikojen pyhät nousivat haudoistaan. Heidän noustessa Jumalan valtakunnan julistajat alkoivat yhtäkkiä kerääntyä joka suunnalta, idästä ja lännestä, pohjoisesta ja etelästä, ja he alkoivat taas muodostaa jättiläismäistä ruumista. Kristuksessa kuolleet näyttivät nousevan ensin. Pystyin tuskin käsittämään näkemääni. Se oli niin ihmeellistä. Se ylitti villeimmät kuvitelmani.

Ruumis muotoutui jälleen valtavan jättiläisen kaltaiseksi, mutta tällä kertaa se oli erilainen. Se oli puettu hohtavan valkoisiin vaatteisiin, joissa ei ollut tahraa eikä ryppyä. Kaikenikäiset ihmiset näyttivät liittyvän tähän ruumiiseen. Etsiessään lopullista muotoaan ruumis yleni hyvin hitaasti kohti taivasta, ja äkkiä Herra Jeesus ilmestyi ylhäältä ja asettui ruumiin pääksi, ja minä kuulin taas ukkosen jyrähdyksen, joka sanoi: ”Tämä on minun rakas morsiameni, jota minä olen odottanut. Hän on tullut tulen läpi vahingoittumattomana. Häntä minä olen rakastanut maailman alusta asti.”

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Casting Crowns – Only Jesus

https://www.youtube.com/watch?v=VXIBP2BdYR8

 

 

Casting Crowns – Oh My Soul

https://www.youtube.com/watch?v=DjNZf878ISQ

 

 

Casting Crowns – Great Are You Lord

https://www.youtube.com/watch?v=FaP8fKAR2Og

 

 

Matt. 15:1-9   Jumalan Käsky ja perinnäissääntö

1 Silloin Jeesuksen luo tuli Jerusalemista Fariseuksia ja Kirjanoppineita, ja he kysyivät:

2 ”Miksi Sinun Opetuslapsesi rikkovat vanhinten perinnäissääntöä? Hehän eivät Pese Käsiään, kun Rupeavat Syömään.”

3 Jeesus vastasi heille: ”Miksi te itse Rikotte JUMALAN Käskyn perinnäissääntönne tähden?

4 Sillä JUMALA On Sanonut: ´Kunnioita isääsi ja äitiäsi´ ja ´Joka Kiroaa isäänsä tai äitiään, häntä Rangaistakoon Kuolemalla.´

5 Mutta te sanotte: ´Jos joku Sanoo isälleen tai äidilleen: Minä Annoin uhrilahjaksi sen, mitä sinun kuuluisi saada minulta,

6 niin hänen Ei Enää Tarvitse Kunnioittaa isäänsä tai äitiään.´ Näin te OLETTE TEHNEET JUMALAN SANAN TYHJÄKSI perinnäissääntönne tähden.

7 Te tekopyhät! Oikein on Jesaja teistä ennustanut sanoessaan:

8 ´ Tämä kansa KUNNIOITTAA MINUA huulillaan, mutta sen SYDÄN ON KAUKANA MINUSTA.

9 TURHAAN SE PALVELEE MINUA opettaen oppeja, jotka ovat ihmisten käskyjä. ́”

 

 

Kol. 4:6

6 Olkoon puheenne aina Suloista, Suolalla Maustettua (hengellisesti tarkastellen siis Jumalan Sanalla – TOTUUDELLA), ja TIETÄKÄÄ (hengellisesti tarkastellen Pyhä Henki Antaa Sanottavan, sillä TIETO ON JUMALALLA), kuinka teidän tulee itse kullekin vastata.

1. Tim. 3:9

9 vaan Sellaisia, jotka Säilyttävät USKON SALAISUUDEN Puhtaassa omassatunnossa (hengellisesti tarkastellen Pyhän Hengen Uudestisyntyneessä ihmishengessä).

2. Tess. 3:9

9 Ei niin, ettei meillä olisi siihen oikeutta, mutta TAHDOMME OLLA teille ESIMERKKINÄ, että SEURAISITTE meitä.

2. Moos. 18:10

10 Hän sanoi: ”Siunattu olkoon HERRA, joka On Vapauttanut teidät Egyptiläisten (hengellisesti tarkastellen  maailmassa Valtaa Käyttävän Pedon Vallan jumalattomien kannattajien) ja Faraon (hengellisesti tarkastellen  maailmassa Valtaa Käyttävän Pedon Vallan jumalattomien Hallitsijan) Käsistä, HÄN, joka ON PELASTANUT KANSANSA Egyptiläisten Vallasta.

2. Kun. 15:3-5

3 Asarja (itse eli lain mukaan vanhurskaasti, mutta hengellisesti tarkastellen Kuninkaana myös Juutalaisen Kansan Hengellisenä Johtajana laiminlöi Paimenen Tehtävässään Laumansa Uskonelämän Varjelemisen TOTUUDESSA Salliessaan Laumansa Keskuudessa epäjumalien Palvonnan, vaikka Olisi Voinut Sen Estää ja Ohjata Laumansa Tuntemaan TOTUUDEN) Teki Sitä, Mikä On Oikein HERRAN Silmissä, aivan kuten hänen isänsä Amasja Oli Tehnyt.

4 Uhrikukkulatemppeleitä (hengellisesti tarkastellen epäjumalanpalvelusta harjoitettiin VASTOIN HERRAN TAHTOA) Ei kuitenkaan Hävitetty, vaan Kansa Uhrasi ja Suitsutti edelleen Uhrikukkuloilla (muun muassa Taivaan kuningattarelle).

5 HERRA Löi Kuningasta (hengellisesti tarkastellen muodollista HERRAN Kansan Johtajaa), niin että hän Sairasti Spitaalia(hengellisesti tarkastellen Tämän Ruumiinjäsenet Surkastuivat ja Irtosivat Taudin Saastuttamasta Ruumiista Sairauden Seurauksena) Kuolinpäiväänsä saakka. Hän Asui Eri Talossa (perillisensä kanssa), ja Jootam, Kuninkaan Poika, Oli Palatsin Päällikkönä ja Tuomitsi Maan Kansaa (hengellisesti tarkastellen Toimintakyvyttömän ja näennäisesti Vallassa Olevan Kuninkaan Valtaa Käytti Perillinen – Isän Uskonsiemenen Perillinen).

Mark. 13:6

6 Monet tulevat Minun Nimessäni ja sanovat: ´Minä se Olen´  (hengellisesti tarkastellen esiinnytään Kristuksen Ruumiina) ja he Eksyttävät monia.

Matt. 4:20

20 Minä sanon teille: ELLEI teidän VANHURSKAUTENNE  (hengellisesti tarkastellen uskovan vaellus Pyhässä Hengessä uudestisyntyneessä hengessään ELÄMÄN TIELLÄ ISÄN TAHDOSSA Hengessä ja Totuudessa Kristuksen Ruumiissa) OLE PALJON SUUREMPI kuin Kirjanoppineiden ja Fariseusten (hengellisesti tarkastellen uskontoa ihmisviisaudessa ja -ymmärryksessä harjoittavien lähimmäisten), te ETTE PÄÄSE TAIVASTEN VALTAKUNTAAN.”

Matt. 6:31-34

31 Älkää siis murehtiko sanoen: ´Mitä me syömme?´ tai ´Mitä juomme?´ tai ´Mitä puemme päällemme?´

32 Tätä kaikkea Pakanat tavoittelevat. Teidän TAIVAALLINEN ISÄNNE kyllä TIETÄÄ, että te tarvitsette kaikkea tätä.

33 ETSIKÄÄ ENNEN KAIKKEA JUMALAN VALTAKUNTAA ja HÄNEN VANHURSKAUTTAAN (hengellisesti tarkastellen Pyhän Hengen osallisuutta Kristuksen Ruumiissa, sillä Jeesus Kristus ON VANHURSKAUTEMME), niin teille annetaan lisäksi myös kaikki tämä.

34 Älkää siis kantako huolta huomisesta, sillä huominen PÄIVÄ PITÄÄ HUOLEN ITSESTÄÄN. Kullekin päivälle riittää oma vaivansa.”

Matt. 7:12

12 Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, TEHKÄÄ myös te SAMOIN heille. Tämä on laki ja profeetat (hengellisesti tarkastellen Jumalan Sanan Vanhurskauden Mitan Täyttämisen Ehto Saada Vastaanottaa Uskossa Pyhä Henki ja Päästä Iankaikkiseen Elämään – Rakasta lähimmäistäsi – jokaista Jumalan Kuvaa – niin kuin itseäsi).”

Matt. 7:21-23

21 Ei jokainen, joka sanoo Minulle: ´Herra, Herra, Pääse Taivasten Valtakuntaan, vaan se, joka TEKEE Minun Taivaallisen ISÄNI TAHDON.

22 Monet sanovat Minulle Sinä Päivänä: ´Herra, Herra, emmekö me Sinun Nimessäsi Profetoineet, Sinun Nimessäsi Ajaneet Ulos riivaajia ja Sinun Nimessäsi Tehneet paljon Voimatekoja?´

23 Silloin MINÄ VASTAAN heille: ´MINÄ EN OLE KOSKAAN TUNTENUT TEITÄ. MENKÄÄ POIS MINUN LUOTANI, te LAITTOMUUDEN TEKIJÄT (hengellisesti tarkastellen uskonnonharjoittajat vailla Pyhän Hengen Osallisuutta Kristuksen Ruumiissa, jotka ovat tulleet Pimeyden Eksyttäjähenkien harhaanjohtamiksi, koska he eivät ole lihallisten ja sielullisten syntiensä vuoksi tahtoneet vaeltaa HENGESSÄ JA TOTUUDESSA ajassa, vaan ovat taipuneet Pedon vallan alla tavoittelemaan sitä, mikä on maailmassa arvostettua – maallista rikkautta, mainetta ja ihmisten osoittamaa kunniaa).´”

 

 

USKO HERRAAN JEESUKSEEN – IHMISEN POIKAAN – JUMALAN SANAAN

 

OLEN TODISTANUT HERRAN SEURAKUNNALLE – JEESUKSEN – JUMALAN SANAN – OPETUSLAPSILLE KRISTUKSEN RUUMIISSA USKONNON JA USKON HERRAAN JEESUKSEEN VAPAHTAJAAN – IHMISEN POIKAAN – JUMALAN SANAAN OLEVAN KUIN YÖ JA PÄIVÄ. TODISTUKSENI VOIT LUKEA ELÄMÄ KRISTUKSEN RUUMIISSA – VERKKOJULKAISUSTANI.

USKONTO ON IHMISTEN OPPIJÄRJESTELMÄ, JOLLA SIELUNVIHOLLINEN OHJAA USKONNONHARJOITTAJAT ERILAISTEN LIHALLISTEN JA SIELULLISTEN RITUAALIEN – IHMISTEN PERINNÄISTAPOIHIN JA -KULTTUURIIN NOJAAVIEN NÄENNÄISTEN JA TUNNUSTETUN USKONOPIN MUKAAN PELASTUKSEN EDELLYTTÄMIEN PELASTUSTEKOJEN – SUORITTAMISEN KAUTTA VALHEEN TEILLE.

USKONNONHARJOITTAJAT TUNNUSTAVAT JUMALAN SANAN VASTAISEN OPIN JUMALASTA RAAMATUN KIRJOITUKSISSA  ITSENSÄ ILMOITTANEESTA ELÄVÄSTÄ ISRAELIN JUMALASTA TOTUUDEKSEEN. USKONNONHARJOITTAJAT USKOVAT VILPITTÖMÄSTI VALHEEN TOTUUDEKSI JA ALISTUVAT MAAILMASSA PEDON VALLAN ALAISUUTEEN PALVOMAAN JUMALANAAN SIELUNVIHOLLISTA HENGESSÄÄN KUOLLEINA ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ.

PELASTUMME IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN YKSIN ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – KRISTUKSEN RUUMIISSA AJASSA OSALLISINA PYHÄN HENGEN LAHJASTA. USKO ON JUMALAN LAHJA JA PYHÄ HENKI MEISSÄ ON SEN SINETTI.

KRISTUKSEN HENKI TODISTAA MEILLE TOTUUDEN – KIRKASTAA JUMALAN SANAA HERRAN OMILLE UUDESTISYNTYNEILLE HENGILLEMME HERRASSA PUHUEN. USKOSTA OSALLISINA PYHÄ HENKI OHJAA LAMPAITAAN AJASSA NIIN, ETTÄ TEEMME USKOLLISESTI JA KUULIAISESTI ISÄMME TAHDON TIELLÄ AJASSA VAELTAESSAMME.

SAATUAMME KERRAN TULLA JUMALAN VALTAKUNTAAN KESKELLÄMME EMME TAHDO KOSKAAN LUOPUA HERRAMME RAKKAUDESTA JA RAUHASTA PYHÄN HENGEN OSALLISUUDESSA. KRISTUKSEN LAKI TÄSSÄ LIITOSSA ON SYDÄMISSÄMME JA PYHÄ HENKI ON SEN SINETTI.

PYHÄ HENKI ON PUOLUSTAJAMME JA OPETTAJAMME HERRASSA. PYHÄ HENKI TODISTAA TOTUUDEN – JUMALAN SANAN – PUOLESTA JA OSOITTAA MEILLE TOTUUDESTA ISÄN TAHDON AJASSA. KUN OLET SAANUT KOKEA ISÄN RAKKAUDEN JA HUOLENPIDON ELÄMÄSSÄ, ET TAHDO ENÄÄ KOSKAAN JOUTUA EROON KRISTUKSEN RUUMIISTA AJASSA.

PYHÄN JUMALAN PELKO ON VIISAUDEN ALKU HERRASSA. SIKSI TAIVUTAMME LIHAMME KRISTUKSEN LAIN ALLE HERRASSA. JEESUS NASARETILAINEN OPETTI MOOSEKSEN LAIN JA PROFEETTOJEN KIRJOITUSTEN TÄYTTYVÄN RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKYSSÄ. ME RAKASTAMME JUMALAA YLI KAIKEN JA LÄHELLÄ OLEVIA IHMISIÄ KUTEN ITSEÄMME.

TEEMME HERRASSA OSALLISINA LUOJAMME TAHDON KUULIAISESTI JA KOHTELEMME JOKAISTA LUOTUA AJASSA JUMALAN KUVANA HERRALLE HYVIN ARVOKKAANA JA RAKKAANA VELJENÄ JA SISARENA KUNINKAAN PERHEENJÄSENENÄ AJASSA.

ME OLEMME HERRAN PERHEKUNTAA JO AJASSA JA KOHTELEMME LÄHIMMÄISIÄMME SEN ARVON MUKAAN KUIN TAHDOMME ITSEÄMME KUNNIOITTAVASTI KOHDELTAVAN LÄHIMMÄISTEMME TOIMESTA. JEESUKSEN RAKKAUS ON JO VOITTANUT MAAILMAN.

NYT ON HERRAN SAPATINPÄIVÄ. JEESUS VAPAHTAJA OTTAA VASTAAN SYNTISET TÄNÄ PÄIVÄNÄ UUDESSA JERUSALEMISSA, JOKA ON PYHÄSSÄ HENGESSÄ LASKETTU ALAS TAIVAASTA ISÄN KIRKKAUDESTA KESKELLEMME HERRASSAMME. JUMALALLE YKSI PÄIVÄ ON KUIN TUHAT VUOTTA JA TUHAT VUOTTA KUIN YKSI PÄIVÄ.

JUMALAN ARMOTALOUDESSA ON VIELÄ OVI – JEESUS VAPAHTAJA – AUKI JUMALAN VALTAKUNTAAN KESKELLÄMME. TAIVAAN ISÄ OTTAA VIELÄ LAPSENSA ARMOLLISESTI VASTAAN AJAN, JOTA ME EMME TIEDÄ. NYT ON KAIKKIEN JUMALAN KUVIEN AIKA KOLKUTTAA OVELLE JA ASTUA SISÄÄN JUMALAN VALTAKUNTAAN HERRASSAMME JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – KRISTUKSEN RUUMIISSA AJASSA. OLE SIUNATTU HERRASSA. VALOA JA ILOA.

 

 

Petri Paavolan sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

Petri Paavolan sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

Joos. 5:13

13 Joosuan ollessa Jerikon luona tapahtui, että kun hän Kohotti Katseensa, hän Näki miehen Seisovan edessään, PALJASTETTU MIEKKA KÄDESSÄÄN. Joosua Meni hänen luokseen ja Sanoi hänelle: ”Oletko sinä meikäläisiä vai vihollisiamme?”

Matt. 2:13

13 Kun tietäjät olivat lähteneet, Herran enkeli ilmestyi unessa Joosefille ja sanoi: ”Nouse, Ota mukaasi Lapsi ja hänen äitinsä ja Pakene Egyptiiin. Pysy siellä, kunnes minä sinulle toisin ilmoitan, sillä Herodes aikoo Etsiä Lasta Surmatakseen HÄNET.”

1. Joh. 5:5

5 Kuka VOITTAA maailman, ellei SE, joka USKOO, että JEESUS ON JUMALAN POIKA?

 

 

Ossi ja Tuula-Hannele Ikosen sähköpostin liitetiedostosta ote kuvakaappauksina

 

 

 

2. Kun. 17:1-23   Israelin ja Juudan loppuvaiheet

1 Juudan kuninkaan Aahaksen kahdentenatoista hallitusvuotena tuli Hoosea, Eelan poika, Israelin kuninkaaksi, ja hän hallitsi Samariassa yhdeksän vuotta.

2 Hän TEKI SITÄ, mikä ON PAHAA HERRAN SILMISSÄ, ei kuitenkaan samalla tavoin kuin ennen häntä hallinneet Israelin kuninkaat.

3 Salmaneser, Assurin kuningas, hyökkäsi Hooseaa vastaan, ja niin Hooseasta TULI hänen PALVELIJANSA, joka MAKSOI hänelle VEROA.

4 Assurin kuningas Huomasi kuitenkin, että Hoosea Oli Ryhtynyt Salahankkeisiin Lähettämällä Sanansaattajia Soon, Egyptin kuninkaan, Luo EIKÄ SUORITTANUT ENÄÄ Assurin kuninkaalle vuotuista VEROA niin kuin ennen. Silloin Assurin kuningas OTTI hänet KIINNI ja SULKI hänet VANKILAAN.

5 Sitten Assurin kuningas HYÖKKÄSI KOKO MAAHAN ja PIIRITTI Samariaa KOLME VUOTTA.

6 Hoosean yhdeksäntenä hallitusvuotena Assurin kuningas VALLOITTI Samarian ja VEI israelilaiset PAKKOSIIRTOLAISUUTEEN Assuriin. Hän ASETTI heidät ASUMAAN Halahiin ja Goosanissa olevan Haaborjoen Rannoille sekä Meedian Kaupunkeihin.

7 Näin tapahtui, koska israelilaiset OLIVAT TEHNEET SYNTIÄ HERRAA, JUMALAANSA, VASTAAN, joka OLI JOHDATTANUT heidät Egyptin maasta, POIS faraon, Egyptin kuninkaan, KÄSISTÄ, ja koska he OLIVAT PALVONEET MUITA jumalia.

8 He OLIVAT VAELTANEET NIIDEN kansojen SÄÄDÖSTEN MUKAAN, jotka HERRA OLI KARKOTTANUT israelilaisten EDELTÄ, ja Tehneet Samoin kuin Israelin kuninkaatkin.

9 Israelilaiset OLIVAT SALAA TEHNEET HERRAA, JUMALAANSA, VASTAAN sellaista, MIKÄ EI OLE OIKEIN. He Olivat Rakentaneet ITSELLEEN UHRIKUKKULATEMPPELEITÄ kaikkiin Kaupunkeihinsa, olivatpa ne Vartiotornilla Varustettuja tai Linnoitettuja Kaupunkeja.

10 He OLIVAT PYSTYTTÄNEET ITSELLEEN PATSAITA ja asera-tarhoja JOKAISELLE KORKEALLE KUMMULLE ja JOKAISEN VEHREÄN PUUN ALLE.

11 He OLIVAT SUITSUTTANEET KAIKILLA UHRIKUKKULOILLA niin kuin ne kansat, jotka HERRA OLI KARKOTTANUT heidän EDELTÄÄN. Näin he OLIVAT VIHASTUTTANEET HERRAN PAHOILLA TEOILLAAN.

12 He OLIVAT PALVELLEET epäjumalia, vaikka HERRA OLI heille SANONUT: ”ÄLKÄÄ TEHKÖ SELLAISTA.”

13 HERRA OLI VAROITTANUT Israelia ja Juudaa kaikkien profeettojensa, kaikkien Näkijöiden, kautta ja Sanonut: ”PALATKAA PAHOILTA TEILTÄNNE JA NOUDATTAKAA MINUN KÄSKYJÄNI JA LAKEJANI, KAIKKEA SITÄ OPETUSTA, JOTA MINÄ KÄSKIN TEIDÄN ISIENNE NOUDATTAA JA JONKA MINÄ OLEN LÄHETTÄNYT teille Palvelijoitteni, profeettojen, kautta.”

14 Mutta he EIVÄT KUULLEET vaan OLIVAT UPPINISKAISIA niin kuin isänsäkin, jotka EIVÄT USKONEET HERRAAN, JUMALAANSA.

15 He PITIVÄT HALPANA HÄNEN KÄSKYNSÄ JA HÄNEN LIITTONSA, jonka HÄN OLI TEHNYT heidän isiensä kanssa, ja HÄNEN VAROITUKSENSA, jotka HÄN OLI heille ANTANUT. He VAELSIVAT TURHUUKSIEN PERÄSSÄ ja TULIVAT TURHANPÄIVÄISIKSI Seuratessaan Ympärillään Asuvia pakanakansoja, joiden Tekojen Mukaan HERRA OLI KIELTÄNYT heitä TEKEMÄSTÄ.

16 He HYLKÄSIVÄT KAIKKI HERRAN, JUMALANSA, KÄSKYT ja Tekivät itselleen Valettuja Kuvia, KAKSI SONNIVASIKKAA  (hengellisesti tarkastellen Uuden Liiton aikana HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ymmärrämme tällä tarkoitettavan Juudan heimojen jälkeläisten uskonnollisen juutalaisuuden ja Israelin heimojen jälkeläisten uskonnollisen kristinuskon olevan näitä Valettuja Kuvia siis ihmismielin rakennettuja uskonnollisia ajallisia sielullisen vallankäytön instituutioita, jotka vaeltavat Pedon vallan alla maailmassa). He Tekivät itselleen myös asera-tarhoja, Kumarsivat KAIKKEA TAIVAAN JOUKKOA ja Palvelivat Baalia (hengellisesti tarkastellen ymmärrämme Saatanan hyväksyvän maailmassa kaiken HERRAN TAHDON VASTAISEN hengellisessä pimeydessä ajassa vaeltavan seurakuntansa keskuudessa ja jopa yllyttävän omiaan – kadotettuja sieluja ja jo kerran kuolleita ihmishenkiä – palvomaan eksyttäjähenkivaltoja jumalinaan ajassa hengelliseen epäpuhtauteen kaikessa mahdollisessa ajatuksin ja teoin HERRAN TAHTOA VASTAAN ryhtymällä).

17 He Panivat poikansa ja tyttärensä KULKEMAAN TULEN LÄPI  (hengellisesti tarkastellen asettivat jälkeläisensä ETSIMÄÄN JA LÖYTÄMÄÄN VALHEELLISEN – VALKEUTEEN PUKEUTUNEEN – PEDON VALLAN ajassa päästäkseen osalliseksi maailman tarjoamasta ajallisesta ja lihallisesta ihmismieltä ihastuttavasta saatanallisesta maallisesta hyvästä), Tekivät Taikoja ja Harjoittivat Noituutta. He ANTAUTUIVAT TEKEMÄÄN SITÄ, MIKÄ ON PAHAA HERRAN SILMISSÄ, ja VIHASTUTTIVAT HÄNET.

18 Niin HERRA VIHASTUI kovin Israeliin ja SIIRSI Sen POIS KASVOJENSA EDESTÄ. Jäljelle EI JÄÄNYT MUITA kuin Juudan HEIMO YKSIN.

19 Myöskään Juuda EI NOUDATTANUT HERRAN, JUMALANSA, KÄSKYJÄ vaan VAELSI NIIDEN LAKIEN MUKAAN, JOTKA Israel OLI ITSELLEEN SÄÄTÄNYT.

20 Niin HERRA HYLKÄSI KAIKKI Israelin Jälkeläiset, NÖYRYYTTI heitä ja ANTOI heidät RYÖSTÄJIEN KÄSIIN, kunnes VIIMEIN HEITTI heidät POIS KASVOJENSA EDESTÄ.

21 Kun HERRA OLI REPÄISSYT Israelin POIS Daavidin kuningassuvulta, israelilaiset Tekivät kuninkaaksi Jerobeamin, Nebatin pojan. Jerobeam SAI israelilaiset LUOPUMAAN HERRAN SEURAAMISESTA ja VIETTELI heidät SUUREEN SYNTIIN.

22 Israelilaiset VAELSIVAT KAIKISSA Jerobeamin SYNNEISSÄ. He EIVÄT LUOPUNEET NIISTÄ,

23 kunnes HERRA VIIMEIN SIIRSI Israelin POIS KASVOJENSA EDESTÄ, niin kuin HÄN OLI PUHUNUT Kaikkien Palvelijoidensa, profeettojen, Kautta. Näin israelilaiset JOUTUIVAT POIS MAASTAAN Pakkosiirtolaisuuteen Assuriin, jossa he OVAT OLLEET TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI.

 

 

Esr. 5:1-17   Rakentaminen Aloitetaan Uudelleen

1 Mutta profeetta Haggai ja profeetta Sakarja, Iddon poika, profetoivat Juudassa ja Jerusalemissa Asuville Juutalaisille ISRAELIN JUMALAN NIMESSÄ.

2 Silloin Serubbaabel, Sealtielin poika, ja Jeesua, Joosadakin poika, Ryhtyivät Rakentamaan JUMALAN TEMPPELIÄ JERUSALEMISSA. Heidän Kanssaan Olivat JUMALAN profeetat, jotka Tukivat heitä.

3 Siihen aikaan Tattenai, Eufratvirran tämänpuoleisen alueen käskynhaltija, ja Setar-Boosenai sekä näiden virkatoverit tulivat heidän luokseen ja kysyivät heiltä: ”Kuka on käskenyt teitä Rakentamaan TÄMÄN TEMPPELIN ja Panemaan Kuntoon Tämän Muurin?”

4 He kysyivät myös: ”Mitkä ovat niiden miesten nimet, jotka Rakentavat TÄTÄ RAKENNUSTA?”

5 Juutalaisten Vanhinten Yllä Oli kuitenkin heidän JUMALANSA VALVOVA SILMÄ, niin ETTEI heitä ESTETTY TYÖSTÄ. Asiasta meni kuitenkin selonteko Daarejavekselle, ja aikanaan siihen vastattiin kirjeellä.

6 Tämä on jäljennös kirjeestä, jonka Eufratvirran tämänpuoleisen maan käskynhaltija Tattenai ja Setar-Boosenai sekä tämän virkatoverit, Eufratvirran tällä puolella olevat persialaiset virkamiehet, lähettivät kuningas Daarejavekselle.

7 Selonteko, jonka he lähettivät hänelle, kuului näin: ”Kuningas Daarejavekselle runsasta rauhaa!

8 Tulkoon kuninkaan tietoon, että me kävimme Juudan maakunnassa katsomassa SUUREN JUMALAN TEMPPELIÄ. Sitä Rakennettiin Hakatuista Kivistä, ja Seiniin Pantiin Hirsiä. Työtä Tehtiin Tarkasti, ja Se Sujui Rakentajien Käsissä.

9 Sitten kysyimme Vanhimmilta: ´Kuka on käskenyt teitä RAKENTAMAAN TÄMÄN TEMPPELIN ja Panemaan Kuntoon Tämän Muurin?´

10 Me kysyimme heiltä myös heidän nimensä ilmoittaaksemme ne sinulle ja kirjoitimme muistiin niiden miesten nimet, jotka Olivat Työnjohtajia.

11 He vastasivat meille: ´Me olemme TAIVAAN JA MAAN JUMALAN PALVELIJOITA, ja me RAKENNAMME UUDESTAAN TEMPPELIÄ, joka Oli Rakenettu Jo Monta Vuotta Sitten. SUURI ISRAELIN KUNINGAS Rakensi SITÄ ja SAI SEN VALMIIKSI.

12 Mutta meidän isämme Vihoittivat TAIVAAN JUMALAN, ja Siksi HÄN Antoi heidät kaldealaisen Nebukadnessarin, Babylonian kuninkaan, Käsiin. Nebukadnessar HÄVITTI TEMPPELIN ja VEI KANSAN PAKKOSIIRTOLAISUUTEEN Babyloniaan.

13 Mutta Kooreksen, Babylonian kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena kuningas Koores Antoi Käskyn, Että TÄMÄ JUMALAN TEMPPELI OLI RAKENNETTAVA JÄLLEEN.

14 Kuningas Koores Käski Myös TUODA Babylonin temppelistä JUMALAN TEMPPELIN Kulta- ja Hopeaesineet, Jotka Nebukadnessar Oli Ottanut JERUSALEMIN TEMPPELISTÄ ja Vienyt Babylonin temppeliin. Ne Annettiin Sesbassar-nimiselle miehelle, jonka Koores Oli Asettanut Käskynhaltijaksi.

15 Koores sanoi hänelle: ´Ota Nämä Esineet ja Vie Ne JERUSALEMIN TEMPPELIIN. JUMALAN TEMPPELI RAKENNETTAKOON ENTISELLE PAIKALLEEN.

16 Niin tämä Sesbassar Tuli Jerusalemiin ja LASKI JUMALAN TEMPPELIN PERUSTUKSEN. Niistä Ajoista Tähän Asti ON TEMPPELIÄ RAKENNETTU, EIKÄ SE VIELÄKÄÄN OLE VALMIS.´

17 Jos siis kuningas Näkee Hyväksi, Tutkittakoon kuninkaan aarrekammiossa siellä Babyloniassa, onko kuningas Koores todella Antanut Käskyn RAKENTAA Tämän JUMALAN TEMPPELIN JERUSALEMIIN. Kuningas lähettänee meille tiedon Tahdostaan Tässä Asiassa.”

 

 

5. Moos. 6:4 hepreaksi

 

5. Moos. 6:1-9   Suurin Käsky

1 ”Nämä ovat NE KÄSKYT, LAIT JA SÄÄDÖKSET, jotka HERRA, teidän JUMALANNE, On Käskenyt Opettaa teille, että TE NOUDATTAISITTE NIITÄ SIINÄ MAASSA (hengellisesti tarkastellen Jumalan valtakunnassa KESKELLÄMME – LUVATUSSA MAASSA – HERRASSAMME JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – ARMON OSALLISUUDESSA Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin eli Israelin USKON perillisinä ja profeettojen Kirjoituksissa ennalta luvatun MESSIAAMME ristinkuolemassa vuodatetun VEREN ainutkertaisen syntiemme Sovitusuhrin PUHDISTAMINA PYHÄLLE JUMALALLE kelpaavina HERRASSAMME), JOTA MENETTE OTTAMAAN OMAKSENNE.

2 MINÄ OLEN Antanut NE teille SITÄ VARTEN, että te ja myös poikanne ja pojanpoikanne PELKÄISITTE HERRAA, teidän JUMALAANNE, ja Noudattaisitte Koko Elinaikanne (hengellisesti tarkastellen sekä Lihallisen ajallisen että Hengellisen ajattoman iankaikkisen elämämme keston) Kaikkia HÄNEN LAKEJAAN JA SÄÄDÖKSIÄÄN ja Saisitte Elää Kauan (hengellisesti tarkastellen siis iankaikkisesti Isämme Valtakunnassa).

3 KUULE SIIS ISRAEL (hengellisesti tarkastellen siis Israelin USKON perilliset HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – ARMON Osallisuudessa Kristuksen Ruumiissa ajassa), ja NOUDATA NIITÄ TARKOIN, että Menestyisit ja Lisääntyisit Runsaasti SIINÄ MAASSA (hengellisesti tarkastellen siis Kristuksen Ruumiissa HERRASSAMME), Joka Vuotaa Maitoa Ja Hunajaa (hengellisesti tarkastellen tarjoaa uudestisyntyneen hengen ravintoa jo ajassa – myös iankaikkiset sielumme saavat osakseen JUMALAN RAKKAUTTA JA RAUHAA), niin kuin HERRA, sinun isiesi JUMALA, ON sinulle PUHUNUT.

4 KUULE, ISRAEL! HERRA, meidän JUMALAMME, HERRA ON YKSI.

5 RAKASTA HERRAA, sinun JUMALAASI, Koko Sydämestäsi (hengellisesti tarkastellen koko uudestisyntyneestä hengestäsi HERRASSAMME rukouselämässäsi Isäämme Kiittäen, Ylistäen ja Palvoen), Koko Sielustasi (hengellisesti tarkastellen ajallisessa elämässä koko mielestäsi järjellisin ajatuksin Isämme tahtoon kaikessa taipuen) ja Koko Voimallasi (hengellisesti tarkastellen koko ruumiistasi ajassa Isämme tahdon mukaiseen elämään lihalliset tekosi taivuttaen).

6 NÄMÄ SANAT, Jotka MINÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ sinulle ANNAN, OLKOOT sinun SYDÄMELLÄSI (hengellisesti tarkastellen Kristuksen Laki on ARMON Osallisuudessa Ympärileikannut Sydämemme HERRASSA ja RAKASTAMME JUMALAA YLI KAIKEN ja Lähellä Olevia Jumalan Kuvia kuin itseämme).

7 TEROITA NIITÄ LAPSILLESI ja PUHU NIISTÄ Kotona Ollessasi ja TIELLÄ Kulkiessasi, Makuulle Käydessäsi ja Ylös Noustessasi.

8 Sido NE MERKIKSI Käteesi (hengellisesti tarkastellen ymmärretään Isämme tahdon mukaisina ajallisina ruumiillisina tekoina), ja Olkoot NE NAUHASSA Otsallasi (hengellisesti tarkastellen ymmärretään Isämme tahdon mukaisina ajallisina ajatuksina mielissämme).

9 KIRJOITA NE TALOSI Ovenpieliin ja Portteihisi (hengellisesti tarkastellen ymmärrämme olevamme Kristuksen Hengen Temppeleitä HERRASSA, jolloin On Tarkattava Mitä Kuulemme ja Mitä Puhumme hengissämme Taivaan Avaruuksissa henkimaailmassa Ympärillämme. LOISTAMME siis hengissämme JUMALAN SANAN VALOA, jonka myös Vastustajamme – Pimeyden henkivallat – Taivaan Avaruuksissa Havaitsevat).”

 

 

Jer. 31:1-14   ISRAEL Kootaan OMAAN MAAHANSA

1 ”Siihen Aikaan, SANOO HERRA, MINÄ OLEN Kaikkien ISRAELIN SUKUKUNTIEN JUMALA, ja he OVAT MINUN KANSANI.

2 Näin SANOO HERRA: KANSA, Miekalta Säästynyt, Löysi Autiomaassa ARMON. MINÄ MENEN Saattamaan ISRAELIN RAUHAAN.

3 Kaukaa ILMESTYI minulle HERRA ja SANOI: Ikuisella Rakkaudella MINÄ OLEN sinua RAKASTANUT, Sen Tähden OLEN Vetänyt sinua Puoleeni ARMOSTA.

4 MINÄ RAKENNAN sinut JÄLLEEN, sinä TULET RAKENNETUKSI, NEITSYT ISRAEL. Sinä KORISTELET jälleen RUMPUSI ja LÄHDET KARKELOON Iloitsevien Kanssa.

5 Sinä ISTUTAT JÄLLEEN VIINITARHOJA Samarian Vuorille; Istuttajat Saavat myös Korjata Hedelmät.

6 Tulee PÄIVÄ, jolloin VARTIJAT HUUTAVAT Efraimin Vuorella: ´NOUSKAA, LÄHTEKÄÄMME Siioniin HERRAN, meidän JUMALAMME, LUO´.

7 Näin SANOO HERRA: KOHOTTAKAA RIEMUHUUTO Jaakobista, ILOITKAA JA RIEMUITKAA HÄNESTÄ, joka ON KANSOJEN PÄÄ! Kuuluttakaa, Ylistäkää ja Sanokaa: ´Pelasta, HERRA, Kansasi ISRAELIN Jäännös.´

8 Katso, MINÄ TUON heidät pohjoisesta maasta, KOKOAN heidät maan Perimmäisiltä Ääriltä. Heidän Joukossaan On Sokeita ja Rampoja, Raskaana Olevia ja Synnyttäjiä. SUURENA JOUKKONA he PALAAVAT TÄNNE.

9 ITKIEN he TULEVAT, ja MINÄ JOHDATAN heitä, kun he KULKEVAT RUKOILLEN. MINÄ VIEN heidät VESIVIRROILLE TASAISTA TIETÄ, Jolla he EIVÄT KOMPASTU, sillä MINÄ OLEN ISRAELIN ISÄ ja Efraim On MINUN ESIKOISENI.

10 Kuulkaa HERRAN SANA, te kansat, Kuuluttakaa Kaukaisilla Saarilla ja Sanokaa: ´HÄN, joka HAJOTTI ISRAELIN, KOKOAA SEN JÄLLEEN, HÄN VARTIOI SITÄ kuin PAIMEN LAUMAANSA.´

11 Sillä HERRA On Ostanut VAPAAKSI Jaakobin ja LUNASTANUT hänet Sen Vallasta, joka on häntä Vahvempi.

12 He TULEVAT JA KOHOTTAVAT RIEMUHUUDON Siionin VUORELLA. Virtanaan he TULEVAT HERRAN HYVYYDEN LUO, Viljan, Viinin ja Öljyn Luo, Lampaiden, Vuohien ja Nautakarjan Luo. Silloin heidän SIELUNSA On kuin HYVIN KASTELTU PUUTARHA, Eivätkä he Enää Näänny.

13 Silloin NEITSYT ILOITSEE KARKELOIDEN ja Nuorukaiset Yhdessä Vanhusten Kanssa. MINÄ MUUTAN heidän SURUNSA RIEMUKSI ja ANNAN heille LOHDUTUKSEN JA ILON Murheen Sijaan.

14 MINÄ VIRVOITAN Pappien Sielut LAHJOJENI RUNSAUDELLA, ja KANSANI RAVITAAN MINUN HYVYYDELLÄNI, SANOO HERRA.

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Bill Drake – Every Nation Tribe And Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=Eu0KLHM1gFc&list=PLv8OaYpU2JId7klgxi5mAYimIEAYghPvC

 

Luuk. 12:7

7 Jopa kaikki teidän päänne HIUKSETKIN ON LASKETTU. ÄLKÄÄ siis PELÄTKÖ, te OLETTE ARVOKKAAMPIA kuin paljot varpuset.”

 

 

Luuk. 19:1-48   IHMISEN POIKA On Tullut Pelastamaan Syntiset

1 JEESUS TULI Jerikon KAUPUNKIIN ja KULKI Sen LÄPI.

2 Siellä oli mies, jonka nimi oli Sakkeus. Hän oli Publikaanien Esimies ja Oli Rikas.

3 Hän HALUSI NÄHDÄ, Kuka JEESUS Oli, mutta Ei Voinut Väkijoukon Takia, koska Oli Pienikokoinen.

4 Niinpä hän Juoksi Edelle ja Kiipesi METSÄVIIKUNAPUUHUN NÄHDÄKSEEN JEESUKSEN, joka KULKISI SIITÄ OHI.

5 Tultuaan Sille Paikalle JEESUS Katsoi Ylös ja Sanoi: ”Sakkeus, TULE NOPEASTI ALAS, Sillä TÄNÄÄN MINUN PITÄÄ OLLA sinun KODISSASI.”

6 Sakkeus TULI NOPEASTI ALAS ja OTTI HÄNET ILOITEN VASTAAN.

7 Tämän NÄHDESSÄÄN Kaikki Nurisivat Sanoen: ”SYNTISEN miehen LUO HÄN MENI MAJAILEMAAN.”

8 Mutta Sakkeus ASTUI ESIIN ja Sanoi HERRALLE: ”Katso, HERRA, Puolet Omaisuudestani minä ANNAN KÖYHILLE, ja keneltä olen Jotakin Kiristänyt, sille MAKSAN NELINKERTAISESTI TAKAISIN.”

9 Niin JEESUS SANOI hänestä: ”TÄNÄÄN ON PELASTUS TULLUT tälle Perhekunnalle, Onhan hänkin Abrahamin poika.

10 Sillä IHMISEN POIKA ON TULLUT ETSIMÄÄN JA PELASTAMAAN SITÄ, MIKÄ ON KADONNUT.”

11 Niille, jotka OLIVAT TÄTÄ KUULEMASSA, JEESUS KERTOI VIELÄ VERTAUKSEN, koska HÄN OLI LÄHELLÄ JERUSALEMIA ja MONET LUULIVAT, että JUMALAN VALTAKUNTA ILMESTYISI AIVAN PIAN.

12 HÄN SANOI: ”Muuan Jalosukuinen Mies Lähti Matkalle Kaukaiseen Maahan SAADAKSEEN ITSELLEEN KUNINKUUDEN JA PALATAKSEEN SITTEN TAKAISIN.

13 HÄN KUTSUI LUOKSEEN Kymmenen Palvelijaansa, ANTOI heille kymmenen minaa Hopeaa ja SANOI: ´Asioikaa Näillä, Kunnes MINÄ PALAAN.´

14 Mutta HÄNEN Maanmiehensä Vihasivat HÄNTÄ ja Lähettivät HÄNEN PERÄÄNSÄ LÄHETYSTÖN Sanomaan: ´Emme Tahdo TÄTÄ MIESTÄ Kuninkaaksemme.´

15 Kun HÄN OLI SAANUT Kuninkuuden ja PALANNUT TAKAISIN, HÄN Käski KUTSUA ETEENSÄ ne Palvelijat, Joille OLI ANTANUT Hopean, SAADAKSEEN TIETÄÄ, Mitä kukin Oli Asioimisellaan Ansainnut.

16 Ensimmäinen TULI HÄNEN ETEENSÄ ja Sanoi: ´HERRA, SINUN Hopeasi ON TUOTTANUT Kymmenen minaa LISÄÄ.´

17 Kuningas SANOI hänelle: ´HYVÄ ON, sinä Hyvä Palvelija. Koska OLET OLLUT VÄHIMMÄSSÄ USKOLLINEN, Saat HALLITA Kymmentä KAUPUNKIA.´

18 Toinen TULI ja Sanoi: ´HERRA, SINUN Hopeasi ON TUOTTANUT Viisi minaa LISÄÄ.´

19 Hänelle Kuningas SANOI: ´Sinä Saat HALLITA Viittä KAUPUNKIA.´

20 Vielä TULI yksi ja Sanoi: ´HERRA, Tässä ON SINUN Hopeasi. Olen SÄILYTTÄNYT Sitä LIINAAN KÄÄRITTYNÄ.

21 Minä Näet PELKÄSIN SINUA, Koska OLET ANKARA MIES. SINÄ OTAT SEN, Mitä ET OLE TALLETTANUT, ja LEIKKAAT , Mitä ET OLE KYLVÄNYT.´

22 Kuningas SANOI hänelle: ´Omien Sanojesi Mukaan MINÄ sinut TUOMITSEN, sinä Kelvoton Palvelija. Sinä Tiesit MINUT ANKARAKSI MIEHEKSI, Joka OTAN Sen, Mitä EN OLE TALLETTANUT, ja LEIKKAAN, Mitä EN OLE KYLVÄNYT.

23 Miksi et siis VIENYT Hopeaani Rahanvaihtajalle, niin että PALATTUANI OLISIN VOINUT NOSTAA Sen Korkoineen?´

24 Vieressä SEISOVILLE Kuningas SANOI: ´OTTAKAA häneltä POIS Se Hopea ja ANTAKAA sille, jolla ON Kymmenen minaa.´

25 He SANOIVAT HÄNELLE: ´HERRA, hänellä ON JO Kymmenen minaa.`

26 Kuningas Jatkoi: ´MINÄ SANON teille: JOKAISELLE, JOLLA ON, ANNETAAN, mutta JOLLA EI OLE, siltä OTETAAN POIS SEKIN, MITÄ hänellä ON.

27 Mutta NUO VIHOLLISENI, jotka EIVÄT TAHTONEET MINUA Kuninkaakseen – TUOKAA heidät TÄNNE JA TELOITTAKAA MINUN EDESSÄNI.´”

28 Tämän SANOTTUAAN JEESUS LÄHTI toisten EDELLÄ KULKEMAAN YLÖS JERUSALEMIIN.

29 Kun HÄN TULI Lähelle Beetfagea ja Betaniaa, VUORELLE, Jota Kutsutaan ÖLJYMÄEKSI, HÄN LÄHETTI kaksi Opetuslastaan

30 ja SANOI: ”Menkää Edessä Olevaan KYLÄÄN. Kun Tulette SINNE, te LÖYDÄTTE KIINNI SIDOTUN Aasinvarsan, jonka Selässä YKSIKÄÄN ihminen EI OLE VIELÄ ISTUNUT. PÄÄSTÄKÄÄ Se IRTI ja TUOKAA TÄNNE.

31 Jos joku Kysyy teiltä, miksi te PÄÄSTÄTTE Sen, Vastatkaa Näin: ´HERRA TARVITSEE SITÄ.´”

32 LÄHETETYT MENIVÄT ja HAVAITSIVAT Kaiken Olevan niin kuin JEESUS OLI SANONUT.

33 Kun he OLIVAT PÄÄSTÄMÄSSÄ Varsaa IRTI, Sen Omistajat KYSYIVÄT heiltä: ”Miksi te PÄÄSTÄTTE Varsan?”

34 He VASTASIVAT: ”HERRA TARVITSEE SITÄ.”

35 He TOIVAT Varsan JEESUKSELLE, HEITTIVÄT Sen PÄÄLLE VAATTEITAAN ja NOSTIVAT JEESUKSEN Sen SELKÄÄN.

36 HÄNEN RATSASTAESSAAN jotkut LEVITTIVÄT VAATTEITAAN TIELLE.

37 Kun HÄN OLI JO LÄHESTYMÄSSÄ ÖLJYMÄELTÄ ALAS Vievää Rinnettä, KOKO OPETUSLASTEN JOUKKO ALKOI ILOITEN YLISTÄÄ JUMALAA Suureen Ääneen Kaikista Niistä VOIMALLISISTA TEOISTA, Jotka he OLIVAT NÄHNEET.

38 He HUUSIVAT: ”SIUNATTU OLKOON HÄN, JOKA TULEE, KUNINGAS HERRAN NIMESSÄ. RAUHA TAIVAASSA JA KUNNIA KORKEUKSISSA!”

39 Jotkut Fariseuksista SANOIVAT Väkijoukon Keskeltä JEESUKSELLE: ”OPETTAJA, Nuhtele Opetuslapsiasi!”

40 Mutta JEESUS VASTASI: ”MINÄ SANON teille: Jos he OLISIVAT VAITI, niin KIVET HUUTAISIVAT.”

41 Kun JEESUS TULI LÄHEMMÄKSI ja NÄKI KAUPUNGIN, HÄN ITKI SITÄ

42 ja SANOI: ”Jospa SINÄKIN TÄNÄ PÄIVÄNÄ TIETÄISIT, MIKÄ TUO RAUHAN! Mutta NYT SE ON SINUN SILMILTÄSI SALATTU.

43 Vielä TULEVAT SINUN OSAKSESI PÄIVÄT, Jolloin Vihollisesi SAARTAVAT SINUT VALLILLA, PIIRITTÄVÄT SINUT ja AHDISTAVAT SINUA JOKA PUOLELTA.

44 He KUKISTAVAT SINUT MAAN TASALLE ja SURMAAVAT SINUN LAPSESI Eivätkä Jätä SINUUN KIVEÄ KIVEN PÄÄLLE, koska ET TUNTENUT ETSIKKOAIKAASI.”

45 JEESUS MENI TEMPPELIIN ja ALKOI AJAA MYYJIÄ ULOS.

46 HÄN SANOI heille: ”ON KIRJOITETTU: ´MINUN HUONEENI ON OLEVA RUKOUKSEN HUONE.´ Mutta te OLETTE TEHNEET SIITÄ Rosvojen Luolan.”

47 HÄN OPETTI Joka Päivä TEMPPELISSÄ. Ylipapit, Kirjanoppineet ja kansan johtomiehet miettivät, miten SAISIVAT HÄNET SURMATUKSI.

48 He eivät kuitenkaan keksineet, miten menetellä, sillä KOKO KANSA PYSYTTELI HÄNEN YMPÄRILLÄÄN ja KUUNTELI HÄNTÄ.

 

 

Jes. 4:2 hepreaksi

 

Jes. 4:1-6   PUHDISTETUN Siionin KIRKKAUS

1 SINÄ PÄIVÄNÄ Seitsemän Naista TARTTUU YHTEEN MIEHEEN ja Sanoo: ”Me Syömme omaa leipäämme ja Pukeudumme omiin vaatteisiimme, kunhan vain meidät OTETAAN SINUN NIMIISI. OTA POIS meidän HÄPEÄMME.”

2 SINÄ PÄIVÄNÄ On HERRAN VERSO Oleva KAUNEUS JA KUNNIA, ja MAAN HEDELMÄ On ISRAELIN PELASTUNEILLE Ylpeilyn Aihe, heidän KAUNISTUKSENSA.

3 Niitä, jotka OVAT SÄILYNEET Siionissa ja JÄÄNEET JÄLJELLE JERUSALEMIIN, Kutsutaan PYHIKSI, KAIKKIA, Jotka On Kirjoitettu ELÄVIEN KIRJAAN JERUSALEMISSA.

4 Kun HERRA On PESSYT POIS Siionin TYTÄRTEN SAASTAN ja HUUHTONUT JERUSALEMISTA SEN VERIVELAT Tuomion Ja Puhdistuksen HENGELLÄ.

5 HERRA LUO Siionin VUORELLE Koko Asuinsijansa ja Sen JUHLAKOKOUSTEN Ylle PÄIVÄN AJAKSI PILVEN ja SAVUN ja YÖN AJAKSI LIEKEHTIVÄN TULEN HOHTEEN. Kaiken KIRKKAUDEN Yllä On Oleva KATOS

6 ja MAJA Antamassa VARJOA PÄIVÄN HELTEELTÄ sekä TURVAAMASSA ja SUOJAAMASSA Rajuilmalta ja Sateelta.

 

 

Aam. 8:1-14   HERRAN SANAN NÄLKÄ

1 HERRA, HERRA Näytti minulle tämän: KATSO, Oli Korillinen LOPPUKESÄN Hedelmiä.

2 Ja HÄN KYSYI: ”MITÄ sinä NÄET, Aamos?” Minä Vastasin: ”Korillisen Loppukesän Hedelmiä.” NIIN HERRA SANOI minulle: ”LOPPU TULEE Kansalleni ISRAELILLE, ENÄÄ EN SITÄ SÄÄSTÄ.

3 SINÄ PÄIVÄNÄ Palatsin Laulut MUUTTUVAT Valitukseksi, SANOO HERRA, HERRA. RUUMIITA On Oleva Paljon, Joka Paikkaan HEITETTYNÄ, HILJAISUUDESSA.”

4 KUULKAA TÄMÄ, te, jotka POLJETTE Puutteenalaista ja TAHDOTTE TUHOTA Maan Köyhät.

5 Te sanotte: ”Milloin päättyy Uusikuu, että Saamme MYYDÄ VILJAA, milloin Sapatti, että Saamme AVATA VILJA-AITAN, PIENENTÄÄ eefa-mitan, SUURENTAA painon ja PETTÄÄ Väärällä Vaa´alla?

6 Näin Saamme OSTAA Vähäosaiset rahalla ja Köyhän kenkäparin HINNALLA ja MYYDÄ akanoita JYVINÄ.”

7 HERRA ON VANNONUT Jaakobin Kunnian Kautta: TOTISESTI MINÄ EN UNOHDA IKINÄ YHTÄKÄÄN heidän TEOISTAAN.

8 Eikö Senkaltaisesta MAA VAPISE ja KAIKKI SEN ASUKKAAT MUREHDI? Eikö SE KAIKKINEEN NOUSE kuin Niili, TULVI ja ALENE kuin Egyptin Virta?

9 SINÄ PÄIVÄNÄ TAPAHTUU, SANOO HERRA, HERRA, että MINÄ ANNAN AURINGON LASKEA Sydänpäivällä ja PIMENNÄN MAAN KESKELLÄ Kirkasta PÄIVÄÄ.

10 MINÄ MUUTAN teidän Juhlanne MURHEEKSI ja Kaikki Laulunne Valitusvirsiksi. MINÄ VYÖTÄN SÄKKIPUVUN KAIKKIEN LANTEILLE ja TEEN KALJUKSI JOKAISEN PÄÄN. MINÄ AIHEUTAN SURUN, niin kuin Surraan AINOAA POIKAA. Ja SEN LOPPU On kuin Katkeran PÄIVÄN LOPPU.

11 KATSO, Päivät Tulevat, SANOO HERRA, HERRA, Jolloin MINÄ LÄHETÄN Maahan NÄLÄN – EN leivän nälkää enkä veden janoa, VAAN HERRAN SANOJEN Kuulemisen NÄLÄN.

12 Silloin ihmiset HOIPPUVAT Merestä Mereen, HARHAILEVAT pohjoisesta itään ETSIEN HERRAN SANAA, mutta EIVÄT LÖYDÄ.

13 SINÄ PÄIVÄNÄ Nääntyvät Janoon kauniit neitoset ja nuorukaiset,

14 nuo, JOTKA VANNOVAT Sen NIMEEN, Joka ON SAATTANUT Samarian SYYNALAISEKSI. He sanovat: ”Niin totta kuin sinun jumalasi elää, Daan, ja niin totta kuin elävät Beerseban menot!” – He KAATUVAT EIVÄTKÄ ENÄÄ NOUSE.

 

 

Aam. 9:8-15   ISRAEL UUDISTETAAN HERRASSA

8 KATSO HERRAN, HERRAN, Silmät Ovat SYNTISTÄ VALTAKUNTAA VASTAAN, ja MINÄ HÄVITÄN SEN Maan Pinnalta. En MINÄ Kuitenkaan Kokonaan HÄVITÄ Jaakobin Heimoa, SANOO HERRA.

9 Sillä KATSO, MINÄ KÄSKEN RAVISTELLA Israelin Heimoa Kaikkien kansojen Seassa, niin kuin SEULALLA RAVISTELLAAN, mutta YKSIKÄÄN KIVI EI PUTOA Maahan. 

10 Kaikki MINUN KANSANI SYNTISET Kuolevat Miekkaan, nuo, jotka sanovat: ”Onnettomuus ei saavuta meitä, ei se meitä kohtaa.”

11 SINÄ PÄIVÄNÄ MINÄ PYSTYTÄN JÄLLEEN Daavidin Sortuneen MAJAN. MINÄ MUURAAN UMPEEN SEN HALKEAMAT, NOSTAN ENTISELLEEN SEN LUHISTUMAT ja RAKENNAN SEN SELLAISEKSI kuin SE OLI MUINAISINA PÄIVINÄ.

12 MINUN KANSANI Saa Omakseen Edomin JÄÄNNÖKSEN ja KAIKKI VIERAAT kansat, jotka OTETAAN MINUN NIMIINI, SANOO HERRA, JOKA TÄMÄN TEKEE.

13 KATSO, Päivät Tulevat, SANOO HERRA, jolloin Kyntäjä Tavoittaa Leikkaajan ja Rypäleitten Polkija Siemenen Kylväjän. Silloin VUORET Valuvat RYPÄLEMEHUA, SE VIRTAA KAIKILTA KUKKULOILTA.

14 Silloin MINÄ KÄÄNNÄN KANSANI ISRAELIN Kohtalon. He Rakentavat Jälleen Autiot KAUPUNGIT ja Asuvat NIISSÄ, he Istuttavat VIINITARHOJA ja Juovat Niiden Viiniä, Hankkivat Itselleen PUUTARHOJA ja Syövät Niiden Hedelmiä.

15 MINÄ ISTUTAN heidät heidän OMAAN MAAHANSA, Eikä heitä Enää REVITÄ IRTI MAASTA, Jonka MINÄ OLEN heille ANTANUT, SANOO HERRA, SINUN JUMALASI.

 

 

Ob. 15-17   HERRAN PÄIVÄ ON LÄHELLÄ

15 Sillä HERRAN PÄIVÄ On Lähellä Kaikkia kansoja. Niin kuin sinä olet TEHNYT, NIIN sinulle TEHDÄÄN; sinun TEKOSI PALAAVAT OMAN PÄÄSI PÄÄLLE (hengellisesti tarkastellen Tapahtuu Kirjaimellisesti Kristuksen Lain – Jumalan Sanan – Tuomion Mukaan – Rakasta Lähellä Olevaa Jumalan Kuvaa niin kuin itseäsi eli Tee Toisille Tekoja, Joita Toivot itsellesi Tehtävän – siis Jumalan Sana Tuomitsee jokaisen sielun omien Valintojensa ja Tekojensa Mukaan).

16 Niin kuin te OLETTE JUONEET MINUN Pyhällä VUORELLANI, niin JUOVAT KAIKKI kansat AINIAAN. He Juovat ja Särpivät ja OVAT IKÄÄN KUIN heitä EI OLISI OLLUTKAAN (hengellisesti tarkastellen eläen ajallisen elämänsä sielullisesti ja ihmishengissään Kuolleina siis ilman PYHÄN HENGEN VOIMASTA Uudestisyntyneen hengenelämää HERRASSA ja siksi viettävät IANKAIKKISUUDEN OMAN VALINTANSA MUKAISESTI KADOTUKSESSA Hengellisessä Pimeydessä ikuisesti Itkien ja Hampaitaan Kiristellen Lopullisesti Erossa LUOJANSA RAKKAUDESTA Kaikkea Syntiä Kohtaavia Jumalan Vihan Maljoja Juoden ja Särpien).

17 Mutta PELASTUNEET OVAT Siionin VUORELLA (hengellisesti tarkastellen LUVATUSSA MAASSA ARMON Osallisuudessa Kristuksen Ruumiissa HERRASSA Jumalan Valtakunnassa Taivaan Avaruuksissa KESKELLÄMME). SE ON OLEVA PYHÄ, ja Jaakobin Heimo PERII PERINTÖNSÄ.

 

 

1. Aik. 17:12  hepreaksi

 

1. Aik. 17:7-15   LUPAUS JEESUKSESTA MESSIAASTA  

7 Sano siis nyt Palvelijalleni Daavidille: ´Näin SANOO HERRA SEBAOT: MINÄ OLEN Ottanut sinut Kansani ISRAELIN Hallitsijaksi Laitumelta, Lampaiden Jäljestä.

8 MINÄ OLEN Ollut sinun Kanssasi KAIKKIALLA, missä olet Vaeltanut, ja OLEN HÄVITTÄNYT Edeltäsi Kaikki Vihollisesi. MINÄ TEEN sinun nimesi Suureksi, Maan Mahtavimpien Nimien Vertaiseksi.

9 MINÄ OLEN MÄÄRÄNNYT PAIKAN KANSALLENI ISRAELILLE ja ISTUTTANUT SEN SIIHEN. Se On Asettunut Paikoilleen EIKÄ OLE ENÄÄ LEVOTON, Eivätkä Vääryyden Tekijät Enää Tuhoa Sitä niin kuin Ennen,

10 Siitä Lähtien kun ASETIN TUOMAREITA KANSALLENI ISRAELILLE. MINÄ ALISTAN VALTAASI KAIKKI SINUN Vihollisesi ja ILMOITAN SINULLE, että HERRA RAKENTAA SINULLE KUNINGASHUONEEN.

11 Kun Päiväsi Ovat Täyttyneet ja Menet isiesi Luo, MINÄ NOSTAN SEURAAJAKSESI sinun SIEMENESI, YHDEN JÄLKELÄISTESI JOUKOSTA, ja VAHVISTAN HÄNEN KUNINKUUTENSA.

12 HÄN RAKENTAA MINULLE HUONEEN, JA MINÄ VAHVISTAN HÄNEN VALTAISTUIMENSA IKUISIKSI AJOIKSI.

13 MINÄ OLEN OLEVA HÄNEN ISÄNSÄ, JA HÄN ON OLEVA MINUN POIKANI. MINÄ EN OTA HÄNELTÄ POIS ARMOANI, niin kuin Otin häneltä, joka Oli Ennen sinua.

14 MINÄ PIDÄN HÄNEN ASEMANSA IKUISESTI LUJANA HUONEESSANI JA VALTAKUNNASSANI, JA HÄNEN VALTAISTUIMENSA KESTÄÄ IKUISESTI.´”

15 JUURI NÄILLÄ SANOILLA ja Tämän Näyn Mukaan Naatan puhui Daavidille.

 

SHALOM

 

 

 

Kol. 2:1-15   Elämä Kristuksen Ruumiissa

1 Tahdon teidän Tietävän, kuinka Suuri Taistelu minulla on teidän tähtenne ja Laodikelaisten ja kaikkien niiden tähden, jotka eivät ole nähneet minun kasvojani,

2 että he, SYDÄMET YHTEEN LIITTYNEINÄ RAKKAUDESSA, saisivat ROHKEUDEN OMISTAA täysin varman Ymmärtämisen Koko Rikkauden ja Pääsisivät TUNTEMAAN Jumalan SALAISUUDEN, KRISTUKSEN(hengellisesti tarkastellen Kristuksen Ruumiin PYHÄN HENGEN Osallisuudessa HERRASSAMME).

3 HÄNESSÄ ovat KAIKKI Viisauden ja Tiedon AARTEET Kätkettyinä.

4 Sanon tämän, ETTEI KUKAAN PETTÄISI teitä Suostuttelevalla Puheella.

5 VAIKKA ruumiillisesti olenkin poissa, olen KUITENKIN hengessä teidän KANSSANNE (hengellisesti tarkastellen Rukouksen Kautta PYHÄN HENGEN VOIMASSA Kristuksen Ruumiissa) ja iloitsen NÄHDESSÄNI JÄRJESTYKSEN , joka KESKUUDESSANNE VALLITSEE, ja LUJAN USKONNE KRISTUKSEEN.

6 Niin kuin siis olette OTTANEET VASTAAN KRISTUKSEN JEESUKSEN, HERRAN, Niin Vaeltakaa HÄNESSÄ (hengellisesti tarkastellen JUMALAN POJAN USKON VOIMASSA)

7 JUURTUKAA HÄNEEN, RAKENTUKAA HÄNESSÄ ja VAHVISTUKAA USKOSSA, niin kuin teille ON OPETETTU. Olkoon Kiitoksenne YLITSEVUOTAVA.

8 VAROKAA, ettei kukaan saa teitä Saaliikseen JÄRKEISOPILLA ja TYHJÄLLÄ PETOKSELLA, jotka perustuvat ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin EIVÄTKÄ KRISTUKSEEN.

9 HÄNESSÄ ASUU JUMALUUDEN KOKO TÄYTEYS RUUMIILLISESTI (hengellisesti tarkastellen siis Kristuksen Ruumiissa ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSA Jumalan Valtakunnassa Keskellämme).

10 ja teillä ON TÄMÄ TÄYTEYS HÄNESSÄ, Joka On Kaiken Hallituksen ja Vallan PÄÄ.

11 HÄNESSÄ teidät On myös Ympärileikattu, EI KÄSIN TEHDYLLÄ YMPÄRILEIKKAUKSELLA vaan LIHAN ruumiin RIISUMISELLA, KRISTUKSEN YMPÄRILEIKKAUKSELLA.

12 Teidät On HAUDATTU HÄNEN Kanssaan KASTEESSA, ja SIINÄ teidät On myös HERÄTETTY HÄNEN Kanssaan USKON Kautta. Tämän USKON VAIKUTTAA JUMALA, JOKA HERÄTTI HÄNET KUOLLEISTA.

13 Teidät, jotka Olitte Kuolleita Rikkomuksissanne ja LIHANNE YMPÄRILEIKKAAMATTOMUUDESSA, JUMALA TEKI ELÄVIKSI YHDESSÄ KRISTUKSEN Kanssa. HÄN ANTOI meille ANTEEKSI KAIKKI Rikkomukset.

14 ja PYYHKI POIS Sen Kirjoituksen Säädöksineen, Joka OLI MEITÄ VASTAAN ja OLI VASTUSTAJAMME. Sen HÄN OTTI POIS TIELTÄ ja Naulitsi RISTIIN (hengellisesti tarkastellen VANHAN LIITON ajan MOOSEKSEN LAIT Säädöksineen JUMALAN SANASSA naulitsemalla JUMALAN POJAN – JUMALAN SANAN – RISTIIN).

15 HÄN RIISUI Aseista Hallitukset ja Vallat ja SAATTOI NE JULKISEN HÄPEÄN ALAISIKSI, kun HÄN SAI Niistä KRISTUKSESSA RIEMUVOITON.

 

 

YKSI KASTE KRISTUKSEN RUUMIISSA

Maailma nojaa Pedon Vallan alamaisuudessa kolminaisuusoppeihin. HERRA on YKSI. KASTE on YKSI HERRASSA. SEURAKUNTA on YKSI HERRASSA. USKO on YKSI HERRASSA. Pelastumme YKSIN JUMALAN POJAN USKOSSA kaikkea jumalattomuutta ja syntiä kohtaavan KADOTUSTUOMION alaisuudesta Iankaikkiseen Elämään ISÄMME Kirkkauteen TAIVAAN KOTIIN. Pyhitymme Totuudessa JUMALAN SANAN mukaisesti TOTUUDEN PYHITYKSESSÄ. JEESUKSEN KRISTUKSEN – JUMALAN SANAN – Opetuslapsina olemme ELÄVÄN ISRAELIN JUMALAN LAPSIA ja LUVATUN MAAN Perillisiä YKSIN ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSAMME.

Me JUMALAN Kutsutut ja Valitut PYHÄT HERRASSAMME TUNNUSTAMME, että Kirjoituksissa LUVATTU IMMANUEL – Jumala Keskellämme – Jumala meissä – ON MEISSÄ KRISTUKSEN HENGESSÄ. Me HYLKÄÄMME ihmisviisaudessa ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ Hengellisesti Ymmärrettävän Pedon Vallan Alaisuudessa maailmassa kirjoitetun Kirjanoppineiden ja Fariseusten lihallisenmielenmukaisen teologian eli Jumaluusopin HERRASSAMME.

Me TUNNUSTAMME, että JUMALAN SANA ON TOTUUS. Jeesus Kristus on Ihmisen Poika. IHMISEN POIKA KASTAA PYHÄLLÄ HENGELLÄ. Johannes Kastaja kastoi parannuksen kasteella Jordan-virrassa synnintuntoon tulleet lähimmäiset TODISTUKSEKSI PARANNUKSEN TEKEMISEN MERKITYKSESTÄ PYHÄN JUMALAN ARMON VASTAANOTTAMISEKSI. Johannes Kastaja kastoi vedellä ihmisiä, koska Elävä Israelin Jumala oli tähän tehtävään hänet asettanut TODISTAJAKSI julistamaan, että hänen JÄLKEENSÄ TULEVA KASTAISI Pyhällä Hengellä ja Tulella. 

ISÄMME TAHTOON Taipuen Johannes Kastaja kastoi Virtaavassa Virrassa myös JEESUS NASARETILAISEN, Jotta KRISTUKSEN RUUMIISSA Täytettäisiin Koko Vanhurskaus ISÄN TAHDON MUKAAN. ISÄN TAHDOSTA SYNNITÖN JUMALAN UHRIKARITSA meni Parannuksen kasteelle, jotta Johannes Kastaja SAATTOI ANTAA TODISTUKSENSA KRISTUKSESTA. HERRA osoitti tällä tavalla ajallisessa Vaelluksessaan maanpäällä PARANNUKSEN  TEKEMISEN TAHDON TUNNUSTAMISEN MERKITYKSEN lähimmäisten edessä IHMISEN POJAN KASTEEN VASTAANOTTAMISEKSI Kristuksen Ruumiissa.

Kasteessa ELÄVÄN ISRAELIN JUMALAN PYHÄ HENKI LASKEUTUI Hengellisessä Näyssä Kyyhkysen Muodossa TAIVAASTA JUMALAN POJAN YLLE – Kirjoituksissa luvatun IMMANUELIN osoittamiseksi MESSIASTAAN ODOTTAVALLE KANSALLE. Johannes Kastaja antoi HERRAN Kansalle JEESUKSESTA Vahvan Todistuksen, Jonka ISÄ VAHVISTI TAIVAALLISELLA ILMOITUKSELLA.

JEESUS KRISTUS – JUMALAN SANA – on IHMISEN POIKA. Jumalan Sanan KUULEMINEN AIKAANSAA USKON ihmissieluihin – ihmismieliin. USKO ON Jumalan ARMOLAHJA. USKON SINETTINÄ saamme Vastaanottaa PYHÄN HENGEN Sydämiimme ja UUDESTISYNTYÄ hengissämme HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – Kristuksen Ruumissa – JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme. JEESUS KRISTUS on TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ.

Me OLEMME SYNTYNEET vedestä ja HENGESTÄ. Me olemme syntyneet vedestä biologisten  äitiemme kohduista lapsiveden mukana perisyntisinä lihallisissa ruumiissamme ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ ihmishengiltämme Kuolemansairaina ja vasta USKOTTUAMME LUVATTUUN VAPAHTAJAAMME – JEESUKSEEN – OLEMME UUDESTISYNTYNEET PYHÄN HENGEN VOIMASTA henkiruumiissamme HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – Kristuksen Ruumiissa – uskoessamme IHMISEN POIKAAN ja vastaanotettuamme PYHÄN HENGEN Sydämiimme IHMISEN POJAN ITSE KASTAESSA meidät HERRAN SIUNAUKSELLA.

IHMISEN POIKA Kastaa jumalattomat – ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ eläneet hengellisesti Kuolleet sielut – ajallisen kuolevaisen elämänsä jälkeen TULELLA. JUMALAN SANAN Todistuksen mukaan Helvetin Tulijärvi on jokaisen jumalattoman ihmissielun – iankaikkisuusolennoksi luodun ihmismielen – Ikuinen loppusijoituspaikka ajallisen ihmiselämän päättyessä KAIKKIVALTIAAN ja PYHÄN JUMALAN TUOMIOVALLALLA toimeenpantuna.

Tämä TOINEN KUOLEMA on lopullinen ERO ELÄVÄSTÄ ISRAELIN JUMALASTA, JOKA RAKASTI Kuvikseen luomiaan ihmisiä NIIN PALJON, että SOVITTI HERRAMME VAPAHTAJAKSEEN USKOSSA VASTAANOTTANEIDEN Rikkomukset ITSESSÄÄN Voittamalla LAIN LIITON KAUTTA ANNETUN Kuoleman Vallan ANTAMALLA AINUTKERTAISESTI HENKENSÄ SYNNITTÖMÄNÄ JUMALAN UHRIKARITSANA RISTINPUUSSA Pääkallonpaikalla. 

ELÄVÄ ISRAELIN JUMALA ON RAKKAUS. JEESUKSEN RAKKAUS RISTILLÄ luotujaan kohtaan Voitti Kuoleman Vallan monien syntisten Rikkomusten edestä. Jumalattomat lähimmäiset pitävät KRISTUKSEN VEREN HALPANA ja siksi LOUKATESSAAN PYHÄÄ HENKEÄ – ARMON OSALLISUUDEN KRISTUKSESSA TORJUESSAAN – tuomitsevat oman VALINTANSA mukaisesti itsensä Vapaan Tahtonsa mukaan Iankaikkiseen Kadotukseen JUMALAN SANAN Todistuksella.

HERRA on YKSI. Ihminen on yksi – Jumalan Kuva. Ihmisruumiissa on ajassa iankaikkisuusolennon sielu – mieli. Ihmisellä on ajallinen lihallinen ruumis. Ihmissielulla on myös hengellinen iankaikkinen henkiruumis ja ihmishenki, ajassa hiljainen tai äänetön omatunto, joka tuntee ihmissielun läpikotaisin. ISÄ on HERRAN SIELU – HERRAN RUUMIS on JEESUS KRISTUS. PYHÄ HENKI on ELÄMÄN, TOTUUDEN JA PYHYYDEN HENKI HERRASSA, Joka Tuntee Jumalan Kaikessa PYHYYDESSÄÄN ja VANHURSKAUDESSAAN. ELÄVÄ ISRAELIN JUMALA on YKSI. SAMOIN Jumalan Kuvakseen luoma IHMINEN on YKSI. Me olemme ELÄVÄN ISRAELIN JUMALAN lailla HÄNEN luominaan iankaikkisuusolentoja henkielämässä Taivaan Avaruuksissa JUMALAN henkimaailmassa. HERRA on YKSI. Kaikkivaltiaan LUOJAN luomakuntaansa SANAN VOIMALLA Jumalan Kuviksi luodut ihmisetkin ovat yksi kokonaisuus, jossa on sekä ajallinen että iankaikkinen olemus yhdessä olennossa Jumalan luomakunnassa.

JEESUS KRISTUS – JUMALAN SANA – IHMISEN POIKA on Kristuksen Ruumiin PÄÄ. HERRA ITSE KIRKASTAA KASVONSA – JUMALAN SANAN – Opetuslapsilleen HENGESSÄ JA TOTUUDESSA. PYHÄN HENGEN OSALLISUUDESSA KRISTUKSEN RUUMIISSA OLEMME YHTÄ HERRASSAMME. HERRAN PYHÄT Saattavat apostoli Paavalin Tapaan OLLA LÄSNÄ hengessään SEURAKUNNAN KOKOUKSISSA, vaikka eivät olisi siellä lihallisessa ruumiissaan ajassa paikalla. 

HERRASSA voimme PYHÄN HENGEN ylläpitämässä Kristuksen Ruumiissa kohdata HERRAN PYHIÄ Rukouksessa Jumalan Valtakunnassa Keskellämme. Voimme näin Vahvistaa ja Rakentaa Kristuksen Ruumista HERRASSA toinen toisiamme rohkaisten ja neuvoen ISÄN TAHDON MUKAAN – siis vain HERRAN KEHOTUKSESTA toisen PYHÄN henkeen PYHÄN HENGEN VOIMASSA Rukouselämässä Jumalan Valtakunnassa ajatusten tavoin omilla nimillämme Puhuen. HERRA ITSE AVAA JA SULKEE Rukousyhteyden PYHIENSÄ Välillä HERRASSA. Olemme Kaikessa Kuuliaiset ja Uskolliset ISÄN TAHDOLLE ajassa – myös Rukouselämässä HERRASSA.

Me USKOMME apostolisen USKONTUNNUSTUKSEN MUKAISESTI. Me USKOMME ELÄVÄÄN ISRAELIN JUMALAAN – TAIVAAN ISÄÄN, joka on luonut TAIVAAN ja MAAN SANANSA VOIMALLA. ELÄVÄN ISRAELIN JUMALAN lapsina ISÄMME tahto tapahtuu HERRASSAMME.

Me USKOMME JUMALAN POIKAAN, Kirjoitusten mukaisesti neitsyessä PYHÄN HENGEN VOIMASTA SIINNEESEEN VAPAHTAJAAMME ja LIHALLISEKSI IHMISEKSI luomakuntaansa maanpäälle syntyneeseen JEESUKSEN KRISTUKSEEN – HERRAAMME, JOKA AINUTKERTAISESTI sovitti ristinkuolemalla syntimme PYHÄNÄ JUMALANA ihmisruumiissa. HERRAMME NOUSI kolmantena päivänä KUOLLEISTA sekä YLÖSOTETTIIN KIRKASTUSRUUMIISSAAN ESIKOISENA TAIVAASEEN. HÄN on tuleva TAKAISIN NOUTAMAAN Morsiamensa – Kristuksen Ruumiin – ISÄN KIRKKAUTEEN hetkenä, jota me emme tiedä ja jota JUMALAN SANA EI HERRAN PYHILLE ILMOITA.

Me USKOMME Kristuksen Ruumiissa HERRASSA PUOLUSTAJAAMME ja OPETTAJAAMME – PYHÄÄN HENKEEN, JOKA ON meissä HÄNEN TEMPPELEISSÄÄN – ILMESTYSMAJOISSAAN – lähimmäistemme keskellä ajassa. Me USKOMME KRISTUKSEN HENKEEN – TOTUUDEN JA PYHYYDEN HENKEEN Kristuksen Ruumiissa sielumme synneistä puhdistavaan VEREEN ja PYHITTÄJÄÄMME HERRASSA.

Me USKOMME pyhien YHTEISEN SEURAKUNNAN Kristuksen Ruumiissa JUMALAN VALTAKUNNASSA KESKELLÄMME, jonka PÄÄ On HERRA JEESUS KRISTUS. Me USKOMME PYHIEN YHTEYDEN Kristuksen Ruumiissa PYHÄN HENGEN VOIMASSA. Me USKOMME syntiemme ANTEEKSIANTAMISEN KRISTUKSEN VEREN VOIMASTA HERRASSA. Me USKOMME KRISTUKSEN RUUMIIN YLÖSNOUSEMISEN Ylösotossa henkiruumiissamme ISÄN KIRKKAUTEEN TAIVAAN KOTIIN kutsuttuina HERRASSAMME. Me USKOMME IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN HERRASSAMME Uudestisyntyneissä henkiruumiissamme ajallisen Vaelluksemme päättyessä HERRASSA.

 

Joh. 17:17-19   JEESUKSEN RUKOUS Kristuksen Ruumiin puolesta

17 PYHITÄ heidät TOTUUDESSA. SINUN SANASI ON TOTUUS.

18 Niin kuin SINÄ OLET LÄHETTÄNYT MINUT maailmaan, niin OLEN MINÄKIN LÄHETTÄNYT heidät maailmaan.

19 MINÄ PYHITÄN ITSENI heidän tähtensä, että HEKIN OLISIVAT PYHITETTYJÄ TOTUUDESSA (hengellisesti tarkastellen PYHÄSSÄ HENGESSÄ OSALLISINA Kristuksen Ruumiissa).

 

Ef. 4:1-16   JUMALAN POJAN USKOSSA Kristuksen Ruumiissa

1 Minä, joka olen Vankina HERRAN vuoksi, Kehotan siis teitä Vaeltamaan SAAMANNE KUTSUMUKSEN ARVOISESTI,

2 KAIKESSA nöyrinä, lempeinä ja pitkämielisinä, kärsien toisianne RAKKAUDESSA.

3 Pyrkikää RAUHAN YHDYSSITEEN AVULLA Säilyttämään HENGEN YKSEYS:

4 YKSI RUUMIS ja YKSI HENKI, niin kuin teidät On Kutsuttukin YHTEEN JA SAMAAN TOIVOON, Jonka te Kutsumuksessanne SAITTE,

5 YKSI HERRA, YKSI USKO, YKSI KASTE;

6 YKSI JUMALA ja KAIKKIEN ISÄ, Joka On YLI KAIKKIEN, KAIKKIEN Kautta ja KAIKISSA.

7 Mutta itse kullekin meisä ON ANNETTU ARMO Kristuksen LAHJAN MITAN Mukaisesti.

8 Sen tähden sanotaan: ”HÄN NOUSI Korkeuteen, OTTI Vankeja SAALIIKSEEN ja ANTOI LAHJOJA ihmisille.”

9 Mitä sitten merkitsee Se, että HÄN NOUSI Korkeuteen, ellei sitä, että HÄN OLI LASKEUTUNUT myös Alas, maan alimpiin paikkoihin?

10 HÄN, Joka LASKEUTUI ALAS, NOUSI myös KAIKKIA TAIVAITA YLEMMÄKSI TÄYTTÄÄKSEEN KAIKEN.

11 HÄN ANTOI toiset apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi

12 TEHDÄKSEEN PYHÄT VALMIIKSI Palvelutyöhön , Kristuksen Ruumiin RAKENTAMISEEN,

13 kunnes me KAIKKI SAAVUTAMME YKSEYDEN USKOSSA ja JUMALAN POJAN TUNTEMISESSA, Kypsän Miehuuden, Kristuksen TÄYTEYDEN TÄYSI-IKÄISYYDEN MITAN.

14 Silloin emme ENÄÄ OLE ALAIKÄISIÄ, jotka Ajelehtivat ja OVAT KAIKKIEN OPINTUULTEN HEITELTÄVINÄ ihmisten Arpapelissä ja EKSYTYKSEN KAVALISSA JUONISSA,

15 vaan NOUDATAMME TOTUUTTA RAKKAUDESSA ja Kaikin Tavoin KASVAMME HÄNEEN, Joka ON PÄÄ, KRISTUS.

16 HÄNESSÄ KOKO RUUMIS, Yhteen liittyneenä ja Koossa Pysyen jokaisen Jänteensä Avulla, KASVAA ja RAKENTUU RAKKAUDESSA SEN VOIMAN MUKAAN, Joka Kullakin Ruumiinosalla On.

 

 

 

Samuel Korhosen sähköpostin käännösliite kuvakaappauksina

 

http://pastormiketaylor.blogspot.com

 

 

Petri Paavolan sähköposti kuvakaappauksina

 

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Casting Crowns – Waiting on the Night to Fall (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=KQiydcNZhvw&list=PLyMHgzRC7GYO1ki8JcGv8_lZ5GVCIGdN9&index=77

 

 

YKSI SEURAKUNTA KRISTUKSEN RUUMIISSA

 

Joh. 17:2

2 SINÄ OLET Uskonut HÄNEN Valtaansa kaikki ihmiset, jotta HÄN ANTAISI IANKAIKKISEN ELÄMÄN Kaikille, jotka OLET HÄNELLE ANTANUT.

Mark. 1:15

15 HÄN SANOI: ”Aika on täyttynyt, ja JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT LÄHELLE. KÄÄNTYKÄÄ ja USKOKAA EVANKELIUMI.

Mark. 7:2

2 He näkivät, että jotkut HÄNEN Opetuslapsistaan SÖIVÄT LEIPÄÄ Epäpuhtain, toisin sanoen PESEMÄTTÖMIN KÄSIN.

Luuk. 9:57-62

57 Heidän KULKIESSAAN TIELLÄ joku sanoi JEESUKSELLE: ”Minä Seuraan SINUA, MINNE IKINÄ MENET.”

58 JEESUS SANOI hänelle: ”Ketuilla ON LUOLAT ja Taivaan Linnuilla PESÄT, mutta IHMISEN POJALLA EI OLE PAIKKAA, MIHIN HÄN PÄÄNSÄ KALLISTAISI.”

59 Eräälle toiselle HÄN SANOI: ”SEURAA MINUA!” Tämä sanoi: ”HERRA, salli minun ENSIN KÄYDÄ hautaamassa isäni.”

60 Mutta JEESUS SANOI hänelle: ”Anna Kuolleiden Haudata Kuolleensa! MENE sinä ja JULISTA JUMALAN VALTAKUNTAA.”

61 Vielä eräs toinen sanoi: ”Minä LÄHDEN SEURAAMAAN SINUA, HERRA. Salli minun kuitenkin ENSIN KÄYDÄ sanomassa jäähyväiset kotiväelleni.”

62 Hänelle JEESUS SANOI: ”EI KUKAAN, joka TARTTUU Auraan ja KATSOO TAAKSEEN, OLE KELVOLLINEN JUMALAN VALTAKUNTAAN.

 

 

JUMALAN VALTAKUNTAAN EI TUODA MUKANA PERINTEITÄ vaan NE HYLÄTÄÄN ja JÄTETÄÄN TAAKSE, kun KATSE KÄÄNTYY ELÄVÄÄN HERRAAMME JEESUKSEEN KRISTUKSEEN. Jos ELÄMME HENGESSÄ JA TOTUUDESSA, EI IHMISVIISAUDELLA ja ISIEN PERINNÄISSÄÄNNÖILLÄ OLE SIELLÄ LAINKAAN SIJAA KESKELLÄMME.

JUMALAN SANA ON TOTUUS JA HÄNEN SEURAKUNTANSA PÄÄ. JUMALAN VALTAKUNTA EI OLE DEMOKRATIA vaan IANKAIKKINEN KUNINGASKUNTA LUVATUSSA MAASSA – UUDESSA JERUSALEMISSA ELÄVÄN ISRAELIN JUMALAN HENGELLISESSÄ TODELLISUUDESSA KESKELLÄMME.

JUMALAN VALTAKUNTAAN PÄÄSEVÄT KAIKKI, JOTKA USKOVAT VAPAHTAJAAN, KÄÄNTYVÄT POIS PAHOILTA TEILTÄÄN KULKEMAAN SITÄ TIETÄ, JOLLA HERRA ITSE PYHÄN HENGEN VOIMASSA JOHDATTAA OMANSA IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN HERRASSAMME.

Ihmisten on hyvä kuulua erilaisiin yhteisöihin, joissa he kokevat elävänsä toisilleen merkityksellisinä ja tarpeellisina vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Ryhmäytymiseen voi olla monia perusteita ja syitä. Uskonnolliseen ryhmäytymiseen en ketään kuitenkaan kannusta, mutta HENGELLISISTÄ ASIOISTA ON HYVÄ KESKUSTELLA uskovien kesken myös erilaisissa KRISTITTYJEN YHTEISÖISSÄ ajassa.

ON YMMÄRRETTÄVÄ, että uskovien EI TULE HAKEA toisten uskovien kanssa SIELULLISIA KOKEMUKSIA USKONELÄMÄSSÄ – siis ”hyvää mieltä tuottavia” hakevia kokemuksia. VAIN TOTUUDESSA ELÄMINEN ANTAA HYVÄN MIELEN, sillä JEESUKSEN SANOJEN MUKAAN VAIN JUMALA ON HYVÄ. KUN ME OLEMME HERRASSA ja MEISSÄ ON KRISTUKSEN MIELI, OLEMME PELASTUNEET ja SIKSI ONNELLISET HERRASSAMME.

JEESUS Todisti maanpäällä ihmisruumiissa Vaeltaessaan, ETTEI IHMISEN POJALLA OLE maanpäällä PAIKKAA, johon PÄÄNSÄ Kallistaisi. JEESUS KEHOTTI KÄÄNTYMÄÄN ja ILMOITTI JUMALAN VALTAKUNNAN TULLEEN LÄHELLE. Meidät On KRISTUKSEN RUUMIISSA Kutsuttu KYNTÄMÄÄN JUMALAN PELTOJA maanpäällä ja KYLVÄMÄÄN USKONSIEMENIÄ, Joille VAIN JUMALA YKSIN Voi Antaa Kasvun niin, että KYLVÄMÄMME VILJA KASVAA TÄYTEEN MITTAANSA ja SE Ajallaan KORJATAAN TALTEEN JUMALAN VILJA-AITTAAN.

Saadessani KUTSUN ELÄVÄLTÄ ISRAELIN JUMALALTA Ryhtyä PALVELEMAAN HÄNEN SEURAKUNTAANSA – Kristuksen Ruumista – Hengellisessä Suomen profeetan TEHTÄVÄSSÄ Sain HÄNELTÄ Rukouksessa KEHOTUKSEN erota Suomen evankelis-luterilaisesta kirkosta, JOTTEI JULISTUSTYÖNI HERRASSA tulisi ”korvamerkityksi” yhden kristinuskoa maailmassa edustavan tahon ”nimiin” SEN OLLESSA TARKOITETTU TASAPUOLISESTI KAIKILLE hengellisesti Kuolleille sieluille maallisista TUNNUSTUSKUNNISTA RIIPPUMATTA. JUMALAN SANAN Mukaan me HÄNEN OMANSA EMME OLE MAAILMASTA, vaikka ELÄMMEKIN maailmassa.

Julistan omalla paikallani JUMALAN VALTAKUNNAN Muurinaukosta Käsin HERRAN SANAA Kaikille heille lähimmäisilleni, jotka HERRA ON VETÄNYT PUOLEENSA Kuulemaan Todistustani maailmassa Pedon Vallan alaisuudessa ajassa omien valintojensa myötä TOTUUDESTA pois  poikenneena – siis KAIKILLE syntisille ja Kadotetuille sieluille vailla JUMALAN POJAN USKON VALOA elämissään. HERRAN KEHOTUKSESTA olen sittemmin liittynyt takaisin Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäseneksi – kuin Kaupunkiin, TOIVOTTAAKSENI Siellä Oleville TALOILLE: ´RAUHA TÄHÄN TALOON!´

HERRA ITSE RAKENTAA JUMALAN VALTAKUNNAN – Kristuksen Ruumiin Keskellämme. Meidän TULEE MENNÄ HÄNEN EDELLÄÄN Sinne, MINNE HÄN MEIDÄT LÄHETTÄÄ Loistamaan Keskuudessaan KRISTUKSEN VALOA ja JULISTAMAAN: `TIETÄKÄÄ, ETTÄ JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT LÄHELLE!´ JUMALAN VALTAKUNTA EI OLE ihmisten rakentama ja ylläpitämä maallinen instituutio vaan HERRAN OMIN KÄSIN ajassa VALMISTAMA HENGESSÄ JA TOTUUDESSA RAKENTUVA Jumalan Lapsista Koostuva Hengellinen VALTAKUNTA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA.

ME EMME MYY KRISTUSTA HERRASSAMME. EMME OLE VESSAPAPERIKAUPPIAITA, JONKA MYYNTITUOTE VEDETÄÄN ALAS VESSANPÖNTÖSTÄ ULOSTEIDEN MUKANA. RAHALLA Pedon Valta Pyörittää maailmaa Pikkusormensa Ympärillä ajassa. Kristuksen Ruumis ON IANKAIKKINEN ELÄMÄ HERRASSAMME Kuoleman Rajan Tuolla Puolen. RAHALLA EI OLE SIJAA HERRASSAMME JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ajassa EIKÄ IANKAIKKISUUDESSA. 

JUMALAN SANA PYSYY IANKAIKKISESTI. SE EI VANHENE EIKÄ MUUTU. SE ON AINA TARPEELLINEN ja VAIN SEN KAUTTA Kadotetut sielut VOIVAT PELASTUA ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. JUMALAN SANAA EI MYYDÄ. SE OTETAAN LAHJANA VASTAAN PUHTAASTA RAKKAUDESTA LUOJAAMME KOHTAAN ja ANNETAAN ETEENPÄIN VASTIKKEETTA HERRAN TAHDON MUKAISESTI HÄNEN LÄHETTILÄINÄÄN maailmassa ajassa HENGESSÄ JA TOTUUDESSA KRISTUKSEN RUUMIINA TOIMIESSAMME.

JUMALA ON ITSE LUVANNUT PITÄÄ OMISTAAN HUOLEN. HÄN VAATETTAA OMANSA JA TARJOAA LUOMAKUNNASSAAN KAIKILLE OMILLEEN RAVINNON LUPAUKSENSA MUKAAN. JUMALAN VALTAKUNTAAN EI VOI OSTAA PÄÄSYOIKEUTTA RAHALLA TAI MILLÄÄN MUULLAKAAN maailmassa tärkeänä pidetyllä ja tavoitellulla immateriaalisella asialla. JUMALA EI JAA KUNNIAANSA KENENKÄÄN KANSSA. Ihmiset tekevät niin keskuudessaan. JUMALA EI JAA VALTAANSA KENENKÄÄN KANSSA. Ihmiset tekevät niin keskuudessaan. JUMALA JAKAA RIKKAUTENSA OMIENSA KANSSA IANKAIKKISUUDESSA.

JEESUS LUPAA, että jokainen, joka Kadottaa elämänsä ajassa LÄHTIESSÄÄN SEURAAMAAN IHMISEN POIKAA, On LÖYTÄVÄ ELÄMÄNSÄ ajassa – SIIS IANKAIKKISEN ELÄMÄN HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ihmishengen Uudestisyntyessä ARMON VOIMASTA Kristuksen Ruumiissa – JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme. JUMALAN TAHDON Mukaan Vaeltavat ihmiset PÄÄSEVÄT SISÄÄN JUMALAN VALTAKUNTAAN ja Kulkevat Sieltä Ulos ja Takaisin Sisään Rukouksessa HERRASSAMME.

MEIDÄT ON LÄHETETTY KERTOMAAN ILOSANOMA KAIKELLE KANSALLE. LÄHETTÄJÄ LÄHETTÄÄ MATKAAN VAIN NE, JOTKA KÄÄNTÄVÄT PEDON VALLALLE AJASSA SELKÄNSÄ JA KUMARTAVAT ELÄVÄN ISRAELIN JUMALAN TAHTOA AJASSA. Ihmiset ovat perusluonteeltaan joukkosieluja. Turvaa haetaan ryhmäytymällä samanmielisten kanssa ja yhteisvoimin toimimalla pyritään vaikuttamaan elinympäristön kehittymiseen ryhmän sisäisen vallankäytön perusteella muovautuneisiin päämääriin päästäksensä.

Kristuksen Ruumiissa HERRA On PÄÄ. TEEMME KAIKESSA JUMALAN TAHDON MUKAAN. TAHTONSA ELÄVÄ ISRAELIN JUMALA ON ETUKÄTEEN ILMOITTANUT POJASSAAN – JUMALAN SANASSA. JUMALAN SANAN TOTUUS OHJAA MEIDÄT PERILLE PÄÄMÄÄRÄÄMME ISÄMME KOTIIN TAIVAAN KIRKKAUTEEN Hengellisessä ELÄMÄSSÄMME. Maallisessa elämässä menemme PYHÄN HENGEN JOHDATUKSESSA Rukoillen Vaeltaen Polkuja Pitkin, Jotka HERRA Meille Osoittaa. Me olemme HÄNEN LÄHETTILÄINÄÄN Siellä, Missä HERRA ITSE TAHTOO MEIDÄN SEISOVAN lähimmäistemme keskuudessa. Omassa Muurinaukossa Kukin TEKEE ISÄN TAHDON, JULISTAA EVANKELIUMIA ja Parantaa Hengellisesti Sairaat lähimmäiset Vaikutuspiirissään.

SEISKÄÄ ROHKEASTI HERRASSAMME SIELLÄ, Minne HERRA ITSE teidät LÄHETTÄÄ. VALOA JA ILOA.

 

 

Luuk. 10:1-12

1 Sen jälkeen HERRA VALITSI seitsemänkymmentäkaksi MUUTA ja LÄHETTI HEIDÄT kaksittain EDELLÄÄN JOKAISEEN Kaupunkiin ja Kylään, johon HÄN ITSE AIKOI MENNÄ.

2 HÄN SANOI heille: ”ELOA ON PALJON, mutta TYÖMIEHIÄ VÄHÄN. Rukoilkaa siis ELON HERRAA, että HÄN LÄHETTÄISI TYÖMIEHIÄ SADONKORJUUSEENSA.

3 MENKÄÄ! MINÄ LÄHETÄN teidät kuin Lampaat SUSIEN KESKELLE.

4 ÄLKÄÄ OTTAKO MUKAANNE Rahakukkaroa, ÄLKÄÄ Laukkua ÄLKÄÄKÄ Kenkiä (Hengellisesti tarkastellen Rahakukkarolla Ymmärrämme, Ettei JUMALAN SANAN JULISTAMINEN ja ELANNON – PUHUMATTAKAAN YLTÄKYLLÄISYYDEN – HANKKIMINEN KUULU MILLÄÄN TAVALLA YHTEEN. Edelleen Ymmärrämme, ETTEMME VOI OTTAA JUMALAN SANAN lisäksi MUKAAN MITÄÄN MUUTA AIEMMIN HANKITTUA tai SAATUA tai KERÄTÄ JUMALAN SANAN rinnalle UUSIA HANKINTOJA TÄLLÄ TIELLÄ. Ymmärrämme myös, että Meidän ON RIISUTTAVA KENGÄT JALOISTAMME ASTUESSAMME LUVATTUUN MAAHAN, sillä SE ON PYHÄ. Meidän ON HYLJÄTTÄVÄ entinen SYNTIELÄMÄ ja JÄTETTÄVÄ SE TAAKSEMME VOIDAKSEMME KULKEA HERRASSAMME – SIIS ARMON OSALLISUUDESSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA). ÄLKÄÄ TERVEHTIKÖ ketään Tiellä (hengellisesti tarkastellen OLLESSANNE USKONELÄMÄSSÄNNE VIELÄ KASVAMASSA hengelliseen TÄYSI-IKÄISYYTEEN ja KYPSYYTEEN HERRASSAMME).

5 Kun ASTUTTE SISÄÄN Johonkin TALOON, SANOKAA ENSIKSI: ´RAUHA TÄHÄN TALOON!´

6 JOS Siellä On RAUHAN LAPSI, niin TEIDÄN RAUHANNE Jää Lepäämään HÄNEN YLLEEN. Ellei Ole, SE PALAA TEILLE.

7 JÄÄKÄÄ SIIHEN TALOON ja Syökää ja Juokaa, mitä heillä On Tarjota, sillä TYÖMIES on Palkkansa Ansainnut. ÄLKÄÄ SIIRTYKÖ TALOSTA TALOON.

8 Kun TULETTE Kaupunkiin, Jossa TEIDÄT OTETAAN VASTAAN, Syökää, Mitä TEILLE Tarjotaan,

9 PARANTAKAA Siellä Olevat Sairaat ja JULISTAKAA: ´JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT TEITÄ (hengellisesti tarkastellen siis EVANKELIUMIN JULISTAJIA ja siksi myös Kuulijoiden Tulisi Kääntyä HERRAN PUOLEEN ja OTTAA HÄNET VASTAAN, kun HÄN SAAPUU) LÄHELLE.´

10 Mutta kun Tulette Kaupunkiin, Jossa TEITÄ EI OTETA VASTAAN, MENKÄÄ Sen Kaduille ja SANOKAA:

11 ´TOMUNKIN, JOKA Teidän Kaupungistanne ON JALKOIHIMME TARTTUNUT, ME KARISTAMME teille TAKAISIN. Mutta TIETÄKÄÄ, että JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT LÄHELLE!”

12 MINÄ SANON TEILLE: Sodomalla On SINÄ PÄIVÄNÄ Helpompaa kuin sillä Kaupungilla.”

 

 

 

YKSI USKO KRISTUKSEN RUUMIISSA

HERRAN SEURAKUNTA on YKSI Kristuksen Ruumiissa ja SEN PÄÄ ON HERRA JEESUS KRISTUS. HERRAN SEURAKUNTA Elää ihmishengissään HENGESSÄ JA TOTUUDESSA JUMALAN POJAN USKOSSA Pyhän JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme. 

JEESUS KRISTUS ON IANKAIKKINEN KUNINGAS VALTAKUNNASSAAN. Kaikki Henkivallat Taivaan Avaruuksissa ja myös luomakunnassa Jumalan Kuviksi luotujen ihmisten henget henkimaailmassa Keskellämme OVAT ALISTETUT KRISTUKSEN VEREN VOIMALLA IANKAIKKISEN KUNINKAAMME ja HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ALAMAISUUTEEN – NIIN ajassa maanpäällä JUMALAN luomakunnassa KUIN MYÖS Iankaikkisuudessa Taivaan Avaruuksissa jo ennen ihmissilmin  näkyvän maailmankaikkeuden luomista olemassa olleessa JUMALAN luomassa henkimaailmassa Keskellämme.

HERRA ON ANTANUT OMILLEEN VALLAN KÄSKEÄ HENKIVALTOJA HÄNEN PYHÄSSÄ NIMESSÄÄN ja VÄISTYMÄÄN TIELTÄMME. PYHÄSSÄ HENGESSÄ meille HERRAN LÄHETTILÄILLE ON ANNETTU VALTA AJAA POIS KAIKKI Pimeyden Henkivallat Taivaan Avaruuksissa Jeesuksen Nasaretilaisen NIMESSÄ JA VEREN VOIMALLA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA.

JEESUS ON LÄHETTÄNYT Opetuslapsensa JULISTAMAAN JUMALAN VALTAKUNTAA Keskellämme. Meidät ON VARUSTETTU PYHÄN HENGEN VOIMALLA HERRAN JEESUKSEN NIMESSÄ. Me PALVELEMME HERRAN TAHTOA ajassa maanpäällä Vaeltaessamme. Me KULJEMME Rukoillen PYHÄN HENGEN JOHDATUKSESSA ja TEEMME ISÄMME TAHDON Kaikessa elämissämme ajassa.

HERRA ITSE VARUSTAA jokaisen SEURAKUNTANSA JÄSENEN HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA erilaisiin palvelutehtäviin KRISTUKSEN RUUMIISSA lukuisilla ARMOLAHJOILLAAN, Joiden Käytöllä SEURAKUNNASSA HERRA RAKENTAA VALTAKUNTAANSA ajassa henkimaailmassa – JUMALAN VALTAKUNNASSA – Keskellämme.

Meidät HERRAN LAMPAAT, jotka OLEMME ARMON OSALLISUUDESSA TULLEET henkilökohtaisesti TUNTEMAAN VAPAHTAJAMME ja OLEMME SAANEET KASVAA hengissämme Hengelliseen TÄYSI-IKÄISYYTEEN HERRASSAMME, ON HÄN ITSE LÄHETTÄNYT EDELLÄÄN JULISTAMAAN ihmishengiltään Kuolleille lähimmäisillemme JUMALAN VALTAKUNNAN TULLEEN heitä LÄHELLE MEISSÄ – Kristuksen Ruumiissa – HERRAN ILMESTYSMAJOISSA maanpäällä ajassa.

HERRA ON KEHOTTANUT MEITÄ LÄHTEMÄÄN MATKAAN JA JULISTAMAAN EVANKELIUMIA VAPAHTAJASTA koko maanpiirin kattavasti. HERRA TAHTOO TULLA ja TULEE JÄLJESSÄMME KOHTAAMAAN henkimaailmassa Rukouksessa KAIKKI HERRAN NIMISSÄ Kutsutut lähimmäiset ajassa. TÄMÄ ODOTUKSEN AIKA  on Kiusausten ja Koettelun Aikaa HERRAN KOHTAAMISTA Odottavan ihmisen elämässä ajassa. Jeesuksen YLÖSNOUSEMISEN ja HELLUNTAIN VÄLILLÄ OLEVA AIKA TODISTAA tästä JUMALAN SANASSA historiallisena tapahtumien välisenä ajanjaksona, jolloin alkuseurakunnan jäsenet odottivat ANNETUN LUPAUKSEN TÄYTTYMISTÄ ja PYHÄN HENGEN KASTETTA. JEESUS ITSE Opetti KYLVÄJÄ-vertauksessa asiasta.

MEIDÄN TEHTÄVÄMME HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSAMME on VALMISTAA JEESUKSELLE Tasainen Tie Kulkea KRISTUKSEN RIEMUSAATOSSA Halki Maanpiirin aina SIIHEN HETKEEN ASTI, jolloin SULHASEMME TEMPAA MORSIAMENSA KARITSAN HÄÄJUHLAAN TAIVAAN KIRKKAUTEEN.

Tämän TEHTÄVÄN SAATUAMME LÄHDEMME Matkaan JUMALAN VOIMASSA. KÄÄNTYMYS Alkaa HERRAN HUONEESTA ja SE Tavoittaa MAANPIIRIN Kattavasti lähimmäisemme HERRASSAMME. Me Operoimme tässä Hengellisen Sodankäynnin Taistelutehtävässä Vihollisiamme Vastaan – Pimeyden Henkivallat – Taivaan Avaruuksissa HERRASSAMME HENGESSÄ JA TOTUUDESSA – emme lihassa ja siulullisesti vaan UUDESTISYNTYNEIDEN ihmishenkiemme Kautta HERRASSAMME JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme.

Koska KAIKKI HENGET OVAT ALAMAISET HERRALLE ja HERRA ON MEISSÄ – IMMANUEL Keskellämme, SAATAMME KÄSKEÄ SAATANAA ja PIMEYDEN HENKIVALTOJA VÄISTYMÄÄN Edestämme HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Meille ON ANNETTU JEESUKSEN NIMESSÄ VALTA KARKOTTAA Pimeyden enkelit, riivaajahenget ja KAIKKI demoniset henkivallat POIS KESKELTÄMME – siis MYÖS hengessään Kuolleista lähimmäisistämme, joissa Pimeyden Henkivallat ´MAJAILEVAT´, koska PYHÄ HENKI EI VIELÄ ´OLE SAANUT ASETTUA TALOKSI´ heissä. Riivaajahenget eivät pidä itsestään hengeltään Kuolleissa ihmisissä ”Mekkalaa”. Ne vain PYRKIVÄT Pienin OHJAUSLIIKKEIN ja KEHOTUKSIN Varmistamaan ´MAJANSA´ Pysymisen Poissa HERRAMME VALON VALTAKUNNASTA ajassa.

HERRA on ANTANUT meille HENGELLISEN SODANKÄYNNIN TEHTÄVÄN Rukouksessa Taisteltavaksi HERRASSAMME. EMME KÄY TÄTÄ HENGELLISTÄ SOTAA LAINKAAN Lihaa Vastaan – siis ihmisiä – VAAN Pimeyden Henkivaltoja VASTAAN Taivaan Avaruuksissa. TÄSSÄ KAMPPAILUSSA HERRASSAMME JO VOITTAJINA me VOITAMME LISÄÄ ihmissieluja – ihmismieliä – HERRALLE, jotta HÄN VOI ITSE KOHDATA HERRALLE VOITETUT ihmismielet henkimaailmassa Keskellämme ITSENSÄ Jumalan Sanan Lupauksen Mukaisesti ILMOITTAEN ja KASTAEN PYHÄLLÄ HENGELLÄ HÄNET VAPAHTAJAKSEEN ihmisten edessä TUNNUSTAVAN lähimmäisemme JUMALAN VOIMASTA UUDELLEENSYNTYNEEN ihmishengen Iankaikkiseen ELÄMÄÄN HERRASSAMME Kristuksen Ruumiiseen LIITTÄEN.

Tämä Hengellinen Sodankäynti EI OLE ÄÄNEKÄSTÄ ja Tapahtumahetkellä IHMISSILMIN NÄKYVÄÄ MEKKALOINTIA ja SIELULLISTA KIIVAILUA paikallisseurakunnissa maanpäällä ajassa VAAN HYVÄSSÄ JÄRJESTYKSESSÄ ja KURINALAISESTI henkimaailmassa ajatusten Tavoin Rukouksessa Tapahtuvaa VOITTAVAA ja YLIVOIMAISTA Rynnäköintiä Vihollista Vastaan HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSAMME Rukousmaailmassa Keskellämme HERRA SEBAOTIN – SOTAJOUKKOJEN KOMENTAJAN – KÄSKYSTÄ – ja VAIN HERRAN KÄSKYLLÄ Suoraan Jokaisen JUMALAN Lapsen Uudestisyntyneeseen henkeen Rukouksessa Annettuna Hengellisenä TAISTELUTEHTÄVÄNÄ HERRASSAMME.

JUMALA ON JÄRJESTYKSEN JUMALA – EI SEKASORRON ja KAAOKSEN. Sen voi jokainen ihminen havaita ihmeellistä luomakuntaa ja ihmeellisiä luotuja olentoja tarkastellessaan. Kaikella on merkittävä rooli ja tehtävä JUMALAN ajallisessa luomakunnassa. Luomakunnassa ei ole mitään turhaa tai keskeneräistä. Kaikki on viimeiseen asti ennalta SUUNNITELTU ja TOTEUTETTU Yliarkkitehdin ja Ylikirurgin TARKKUUDELLA. Sellainen ON MYÖS JUMALAN SANA – JUMALAN POIKA – IMMANUEL – JUMALA KESKELLÄMME – JUMALA MEISSÄ.

KAIKKI on ENNALTA ILMOITETTU HERRASSAMME. TIETO KASVAA ja LISÄÄNTYY ajassa. MEIDÄN TEHTÄVÄMME ON TÄYTTÄÄ KAIKESSA ISÄN TAHTO elämissämme. JEESUS SANOO MEILLE TÄNÄ PÄIVÄNÄ: MENKÄÄ! Ja me Menemme, minne HERRA meidät ajassa LÄHETTÄÄ Lähettiläinään JULISTAMAAN JUMALAN VALTAKUNTAA ja Parantamaan Kaikki Sairaat – siis hengeltään Kuolleet lähimmäisemme VAILLA ARMON OSALLISUUTTA HERRASSAMME.

HERRA ON ITSE KEHOTTANUT meitä MENEMÄÄN ´KAUPUNKEIHIN´ ja Niissä Oleviin ´TALOIHIN´ Aterioimaan Asukkaiden Seurassa Sitä, Mitä Heillä On TYÖMIEHILLEEN Tarjottavanaan, Valitsemaan Jopa HÄNEN Lähettiläinään ARVOLLEMME SOPIVIMMAT – Merkittävimmät Lähimmäiset YHTEISKUNNISSA – Ensisijaisiksi EVANKELIOINNIN Kohteiksemme HERRASSAMME – siis JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme. Tähän HERRAMME KEHOTUKSEEN Liittyy YKSI JUMALAN VALTAKUNNAN SALAISUUS HERRASSAMME.

KUN HERRA KEHOTTAA MEITÄ TOIVOTTAMAAN OSOITTAMALLEEN ´TALOLLE` `KAUPUNGISSA`, JOHON HÄN ON MEIDÄT LÄHETTÄNYT LOISTAMAAN KRISTUKSEN VALOA Hengelliseen Pimeyteen maanpäällä ajassa: ´RAUHA TÄHÄN TALOON!´, SAAMME VÄLITTÖMÄSTI HAVAITA hengissämme HERRASSAMME, ONKO KYSEESSÄ ´RAUHAN LAPSI´ vai Palaako Toivotuksenne teille välittömästi Takaisin HERRALLE ALAMAISEN ihmishengen Vastatessa Rukouksessa henkimaailmassa HERRALLE MEISSÄ: ´EI OLE RAUHAA´.

KAIKKI ihmishenget OVAT HERRALLE ALAMAISET! Ihmishenget Puhuvat MEILLE HERRASSAMME jokaisesta ihmisestä TOTUUDEN. Siksi JEESUSKIN Tunsi Samarialaisen naisen elämänhistorian Pyytäessään häntä Tarjoamaan Kaivosta Vettä ELÄMÄN HERRALLE. Siksi meitä KEHOTETAAN JUMALAN SANASSA Koettelemaan KAIKKI henget SEURAKUNNASSA (hengellisesti tarkastellen siis HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSAMME henkimaailmassa Keskellämme, sillä HERRA ON JO LASKENUT HENKENSÄ KAIKEN Lihan Päälle). Jumalaton joutuu HERRAN LAMPAIDEN Ympäröimänä Toteamaan HERRAN OLEVAN meidän Kanssamme, Kertoessamme hänen elämänsä tapahtumat hänelle Tarvittavin HERRAN OSOITTAMIN Osin Kuultuamme Rukouksessa HERRASSAMME jumalattoman ihmishengen kertoman TOTUUDEN jumalattoman ihmisen elämästä.

JUMALAN SANA KIELTÄÄ Seurustelemasta Vainajahenkien kanssa ja SEURAAMASTA Eksyttäjähenkiä. Me EMME Puhu Rukouksessa henkimaailmassa edesmenneiden lähimmäistemme henkien kanssa Kuoleman Rajan Tuolle Puolen emmekä Seuraa Eksyttäjähenkiä HERRASSAMME, sillä PYHÄ HENKI MEISSÄ Erottaa HYVÄN PAIMENEN ÄÄNEN Eksyttäjähenkien Puheesta henkiimme HERRASSA. Meillä KAIKILLA ON HÄNESSÄ henkien erottamisen ARMOLAHJA. Kuningas Saulin historia HILLITKÖÖN NIITÄ, jotka mielivät Puhua hengessään Vainajahengille HERRASSAMME. HERRA Karsii Pois Keskuudestaan Tottelemattomuuden Lapset ja RIISTÄÄ heiltä Iankaikkisen ELÄMÄN – siis OTTAA POIS PYHÄN HENGEN Luopioilta.

HERRAN JEESUKSEN VOITETTUA GOLGATALLA KUOLEMAN VALLAN, HÄNEN VALTAANSA ALISTETTIIN KAIKKI VALLAT Ja VOIMAT TAIVAISSA JA MAANPÄÄLLÄ. Ihmissielut voivat valehdella maanpäällä ajassa MEILLEKIN HERRASSAMME, MUTTA ihmishenget ON JO ALISTETTU HERRAN VALLAN ALAISUUTEEN ja SIKSI ihmishenget lähimmäisissämme EIVÄT SAATA VASTUSTAA HERRAA MEISSÄ vaan Kertovat AINA Totuudenmukaisesti KAIKEN, MITÄ ME TAHDOMME TIETÄÄ Kyseisen ihmishengen olotilasta ja kyseessä olevan ihmisen elämästä ajassa, SILLÄ IHMISHENKI TUNTEE JA TIETÄÄ KAIKEN ihmisestä, jossa ´MAJAILEE´.

Meidät HERRAN LAMPAAT ON LÄHETETTY POLKEMAAN Käärmeitä ja Skorpioneja HERRASSAMME Tasoittaessamme TIETÄ KUNINKAALLEMME VALTAKUNNASSAAN KÄYDÄ KESKELLEMME. Tässä RUKOUSTAISTELUSSA HERRASSAMME me AJAMME Riivaajahenget POIS lähimmäisistämme JEESUS NASARETILAISEN NIMESSÄ JA VEREN VOIMALLA Niitä KÄSKIEN JÄTTÄMÄÄN Rukouksen Kohteena Olevan lähimmäisemme välittömästi HERRAN KÄYDÄ SISÄÄN PYHÄN HENGEN PUHDISTAMAAN ´TALOON´ lähimmäisemme PELASTUMISEKSI HERRASSAMME – Kristuksen Ruumiissa – ARMON OSALLISUUDESSA ihmishengessään UUDESTISYNTYMISEN Kautta.

Me SAAMME KULKEA KRISTUKSEN VOITTOSAATTUEESSA ja RIEMUKULKUEESSA HERRASSAMME Halki Maanpiirin ajassa. Me OLEMME KRISTUKSEN TUOKSU ajassa HERRASSAMME. Joillekin SE ON ELÄMÄN TUOKSU ja toisille KUOLEMAN TUOKSU. KETÄÄN SE EI JÄTÄ KYLMÄKSI tai HAALEAKSI. Jokaisen SIERAIMIEN KAUTTA ON TUOKSUMME TULVAHTAVA Aina Siihen HETKEEN, kun HERRAMME SAAPUU NOUTAMAAN MORSIANTAAN. Valoa ja iloa.

 

 

Mark. 12:7

7 Mutta Viljelijät puhuivat keskenään: ´Tämä on PERILLINEN. Tulkaa, TAPETAAN HÄNET, niin PERINTÖ ON MEIDÄN.´

Mark. 15:3

3 Ja Ylipapit ESITTIVÄT MONTA SYYTÖSTÄ HÄNTÄ VASTAAN.

Ef. 4:6

6 Yksi JUMALA ja KAIKKIEN ISÄ, JOKA ON YLI KAIKKIEN, KAIKKIEN KAUTTA ja KAIKISSA.

Ef. 5:7

7 ÄLKÄÄ siis OLKO niihin OSALLISIA heidän KANSSAAN.

2. Moos. 7:9

9 ”Kun Faarao sanoo teille: ´Tehkää Tunnustekonne`, Sano SILLOIN Aaronille: ´OTA SAUVASI ja HEITÄ SE Faraon ETEEN, niin SE MUUTTUU Käärmeeksi.´”

2. Kor. 7:3

3 Tätä EN SANO TUOMITAKSENI teitä. Olenhan jo Sanonut, että te OLETTE SYDÄMESSÄMME, YHDESSÄ Kuollaksemme ja YHDESSÄ ELÄÄKSEMME.

Ps. 17:9

9 jumalattomilta, jotka RIISTÄVÄT MINUA, Verivihollisiltani, jotka SAARTAVAT MINUT.

Matt. 5:3

3 ”Autuaita ovat HENGESSÄÄN Köyhät, Sillä HEIDÄN ON TAIVASTEN VALTAKUNTA.

 

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Casting Crowns – I Heard The Bells on Christmas Day

https://www.youtube.com/watch?v=M7670CXvPX0

 

 

Casting Crowns – One Step Away

https://www.youtube.com/watch?v=hktP9LHaRI0

 

Casting Crowns – Courageous

https://www.youtube.com/watch?v=pkM-gDcmJeM

 

Matt. 17:2-8   JUMALAN SANAN KIRKASTUMINEN

2 SIELLÄ HÄNEN Ulkomuotonsa Muuttui heidän NÄHTENSÄ. HÄNEN KASVONSA LOISTIVAT kuin Aurinko, ja HÄNEN VAATTEENSA Tulivat VALKOISIKSI kuin Valo.

3 Samassa heille ILMESTYIVÄT MOOSES JA ELIA, Jotka KESKUSTELIVAT JEESUKSEN KANSSA.

4 Pietari Rupesi Puhumaan ja Sanoi JEESUKSELLE: ”HERRA, meidän ON HYVÄ OLLA TÄÄLLÄ. Jos Tahdot, TEEN TÄNNE Kolme Majaa: SINULLE YHDEN, Moosekselle YHDEN ja Elialle YHDEN.”

5 Hänen Vielä Puhuessaan HEIDÄT Peitti VALOISA PILVI (hengellisesti tarkastellen siis PYHÄ HENKI Yhdisti Mooseksen, Elian ja Jeesuksen TODISTUKSET YHDEKSI Kokonaisuudeksi – JUMALAN SANAKSI – JUMALAN POJAKSI – TOTUUDEKSI) ja PILVESTÄ Kuului ÄÄNI: ”TÄMÄ ON MINUN RAKAS POIKANI, Johon MINÄ OLEN Mieltynyt. KUULKAA HÄNTÄ!”

6 Kun Opetuslapset KUULIVAT TÄMÄN, he HEITTÄYTYIVÄT KASVOILLEEN Suuren Pelon Vallassa.

7 Mutta JEESUS TULI heidän LUOKSENSA, KOSKETTI heitä ja SANOI: ”NOUSKAA, ÄLKÄÄ PELÄTKÖ.”

8 KOHOTTAESSAAN KATSEENSA he EIVÄT NÄHNEET Ketään Muuta KUIN JEESUKSEN YKSIN.

 

YKSI JUMALAN SANA KRISTUKSEN RUUMIISSA

JEESUS VEI VALITSEMANSA Opetuslapsensa Kirkastusvuorelle Erilleen Toisista Opetuslaspsistaan Rukoilemaan KANSSAAN. Kirkastusvuorelle VALITUT Opetuslapset SAIVAT NÄHDÄ NÄYSSÄ Jeesuksen KIRKASTAVAN KASVONSA ja VALKAISEVAN VAATTEENSA. Jeesuksen Seuraan LIITTYI NÄYSSÄ Mooses ja Elia, ja HE KESKUSTELIVAT KESKENÄÄN (hengellisesti tarkastellen siis KAIKKI PYHÄT KIRJOITUKSET OLIVAT YHTÄ HERRASSA: Mooseksen Lait, Profeetat ja Evankeliumi).

PYHÄ HENKI PEITTI HEIDÄT PILVESSÄ Osoittaakseen, että KAIKKI PYHÄT KIRJOITUKSET OVAT HERRASTA ja TAIVAAN ISÄ Antoi KAIKISTA PYHISTÄ KIRJOITUKSISTA Taivaallisen TODISTUKSEN: TÄMÄ ON KOKO TOTUUS, Joka ON MINUSTA LÄHTÖISIN, USKOKAA PYHÄT KIRJOITUKSET.

Apostoli Pietari OLI Hetkeä Aiemmin EHDOTTANUT Rakentavansa Pedon Vallan Alla Vaeltavan maailman malliin KOLME Erillistä Majaa JUMALAN SANALLE Ymmärtämättä, että JUMALAN SANA On YKSI. KAIKKI PYHÄT KIRJOITUKSET Ovat Yhtä HERRASSAMME ja VAPAHTAJASSAMME – ILMOITTAVAT HERRAN TAHDON Kansalleen Israelille ajassa.

Tultuaan TIETÄMÄÄN TOTUUDEN JUMALAN SANASTA Opetuslapset Heittäytyivät HERRAN EDESSÄ Peloissaan KASVOILLENSA (hengellisesti tarkastellen Häpesivät PYHÄN JUMALAN Edessä Erotellessaan Sielullisesti YHDEN ja PYHÄSTÄ HENGESTÄ LÄHTÖISIN Olevan JUMALAN SANAN Erillisiksi Jumalan Todistajien Majoiksi HERRAN Koko ILMOITUSTA KÄSITTÄMÄTTÄ ilman PYHÄÄ HENKEÄ itsessään). VALOISA PILVI EI PEITTÄNYT Valittuja Opetuslapsia Kirkastusvuorella VAAN JUMALAN SANAN Osoittaen SEN OLEVAN YKSI.

Opetuslasten ALISTUESSA ISÄN TAHTOON, Heittäytyessään Kasvoillensa TAIVAALLISEN NÄYN AIKANA ihmishengissään Kuulemansa HERRAN TODISTUKSEN Vuoksi, Opetuslapset SAIVAT KOKEA JEESUKSEN ARMOLLISEN KOSKETUKSEN ja KUULLA Iankaikkiset YLÖSNOUSEMUKSEN JA ELÄMÄN Kehotuksen Sanat: ”NOUSKAA, ÄLKÄÄ PELÄTKÖ.”

NOUSTESSAAN YLÖS (hengellisesti tarkastellen UUDESTISYNTYESSÄÄN ihmishengissään PYHÄN HENGEN VOIMASTA – JEESUKSEN VEREN VOIMASTA) Opetuslapset NÄKIVÄT JUMALAN SANAN Yhtenä PYHIEN KIRJOITUSTEN Kokonaisuutena JUMALAN POJASSA – IHMISEN POJASSA – TOTUUDESSA Taivaasta JUMALAN ILMOITUKSENA Kansalleen Israelille (hengellisesti tarkastellen siis Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin eli Israelin USKON Perillisille Annettuna, Jotka KUULEVAT HERRAN PUHEEN hengissään ja PALVELEVAT KUULIAISESTI ja USKOLLISESTI ELÄVÄÄ ISRAELIN JUMALAA elämissään maanpäällä ajassa PYHÄN HENGEN Osallisuudessa HERRASSAMME JEESUKSESSA KRISTUKSESSA Vaeltaen) PYHÄN HENGEN VOIMASSA Jumalan Palvelijoiden Kautta Annettuna HENGESSÄ JA TOTUUDESSA.

ISÄMME RAKKAUDESSA Saamme Kasvaa RAUHAN Lapsina HERRASSAMME Yksin VAPAHTAJAAMME Kaikessa NOJATEN. HERRA JEESUS Kirkastaa Kutsutuille ja VALITUILLE KASVONSA ja VALKAISEE VERENSÄ VOIMALLA Vaatteemme HERRASSAMME. Olkaa Kestävät KRISTUKSESSA – Kristuksen Ruumiissa – Elävän Israelin JUMALAN Seurakunnassa HENGESSÄ JA TOTUUDESSA ajassa. Valoa ja iloa.

 

 

YKSI ISÄ KRISTUKSEN RUUMIISSA

JUMALA ON YKSI. HERRA On meidän KAIKKIEN ISÄ. Me OLEMME KAIKKI HÄNEN luotujaan. ELÄMME HÄNESSÄ ja HÄN MEISSÄ Jumalan Kuvikseen Luomissaan ihmisissä JUMALAN LUOMAKUNNASSA Näkyväisessä, Olevaisessa ja Ajallisessa elämässämme maailmankaikkeudessa, jonka saatamme ihmisaistein ja valmistamallamme tekniikalla havaita maanpäällä ajassa.

JUMALAN TODELLINEN VALTAKUNTA On IANKAIKKINEN HERRAN Todellisuus HENGESSÄ JA TOTUUDESSA, Jota me EMME SAATA ajassa valmistamallamme tekniikalla IKINÄ HAVAITA Sen NÄKYVÄKSI KOKONAISUUDESSAAN TEHDEN. JUMALA On Henkiolento. Kaikki henkiolennot ovat HÄNESTÄ – Siis Myös Uudestisyntyneiden ihmishenkiemme ISÄSTÄ – LÄHTÖISIN siis me KAIKKI Olemme LUOTUJA HÄNEN SANANSA VOIMALLA.

Myös HERRAA VASTAAN ASETTUNEET Pimeyden henkiolennot Taivaan Avaruuksissa – RAUHAN LASTEN Vastustajat – Ovat Lähtöisin JUMALASTA – LUOJASTAMME. KAIKKI henget Ovat AINA LUOJALLEEN Alamaiset, Vaikka SANAN TOTUUDEN Mukaan Alivoimaiset Pimeyden Henkivallat Ovatkin Asettuneet Taivaan Avaruuksissa Vastustamaan LUOJAANSA Jumalan Kuvikseen Luomien ihmisten Kautta JUMALAN luomakunnassa Ajallisessa elämässä.

Pimeyden henkiolennot – Saatana ja toiset langenneet enkelit – Ovat Asettuneet Taivaan Avaruuksissa VASTUSTAMAAN LUOJAANSA Pyrkimyksessään Kateuttaan Jumalan Kuviksi Luotuja ja Lihallisen elämän ajassa eläviä ihmisiä Kohtaan Tuntemansa VIHAN Vuoksi Pyrkimällä Johtamaan MAHDOLLISIMMAN MONTA ihmissielua – ihmismieltä HARHAAN TOTUUDESTA ajassa Saadakseen Kadotetut sielut Palvelemaan Pimeyden henkivaltoja Iankaikkisuuteen HELVETTIIN.

Nämä KADOTUKSEEN Jo SANAN TODISTUKSELLA Ennalta TUOMITUT henkiolennot EIVÄT OLE TAIPUNEET Luojansa TAHTOON Taivaan Avaruuksissa, Vaan Ovat Asettuneet Vastustamaan Luojansa TAHTOA luomakunnassaan. Tähän LUOJAN TAHDON Vastustamiseen Nämä Pimeyden henkivallat VETÄVÄT mukaan myös Osan Jumalan Kuvikseen Luomista ihmisistä – TOTTELEMATTOMUUDEN LAPSET – ajassa.

HERRA Sallii Pimeyden Henkivaltojen Olla Olemassa Olevaisen Maailmankaikkeuden AJALLISEN KESTON AJAN Taivaan Avaruudessa Keskellämme, Jotta HÄN VOI ITSE SEULOA, Ketkä Kuvikseen Luomista ihmissieluista OVAT KELVOLLISET ja VALITUT Ajallisten Kiusausten ja Koetusten Kestämisen Kautta HERRASSAMME OSALLISINA ARMOSTAAN Armoitetut Pääsemään ISÄMME IANKAIKKISEEN VALTAKUNTAAN HERRASSAMME. HERRA On ALKU ja LOPPU Olevaisessa ja Ajallisessa luomakunnassaan. HERRAN PÄIVÄNÄ HÄN LUO Uuden TAIVAAN ja MAAN Iankaikkisuutta Varten.

HERRA ON ILMOITTANUT meille KAIKEN SANASSAAN – JUMALAN POJASSA – VAPAHTAJASSAMME. Puhutelkoot Nämä PYHÄN HENGEN OSOITTAMAT Sananpaikat JEESUKSEN Opetuslapsia TÄNÄ PÄIVÄNÄ Ajassa. Valoa ja iloa.

 

 

Matt. 16:24-28   HERRAN Edessä Seisovat

24 Sitten JEESUS SANOI Opetuslapsilleen: ”Jos joku TAHTOO KULKEA MINUN PERÄSSÄNI, hän KIELTÄKÖÖN ITSENSÄ, Ottakoon RISTINSÄ ja SEURATKOON MINUA.

25 Sillä se, joka TAHTOO PELASTAA elämänsä, Kadottaa sen, mutta se, joka KADOTTAA elämänsä MINUN TÄHTENI, LÖYTÄÄ SEN.

26 Mitä se Hyödyttää ihmistä, VAIKKA hän VOITTAISI OMAKSEEN Koko Maailman MUTTA SAISI sielulleen VAHINGON? Tai mitä ihminen VOI ANTAA sielunsa LUNNAIKSI?

27 Sillä IHMISEN POIKA On Tuleva ISÄNSÄ KIRKKAUDESSA enkeliensä Kanssa, ja SILLOIN HÄN MAKSAA kullekin tämän TEKOJEN MUKAAN.

28 Totisesti MINÄ SANON teille: TÄSSÄ Seisovien (hengellisesti tarkastellen siis Uudestisyntyneissä ihmishengissään HERRASSAMME ELÄVIEN ihmissielujen henkiruumiiden, Jotka HERRA NÄKEE Taivaan Avaruuksissa SEISOMASSA ihmishengessään Kuolleiden ihmissielujen henkiruumiiden Maatessa Hievahtamatta Paikoillaan. Nämä Uudestisyntyneet henkiruumiit LOISTAVAT HERRAN Kirkkautta Taivaan Avaruuksissa) JOUKOSSA On Muutamia, Jotka EIVÄT MAISTA Kuolemaa, ennen kuin NÄKEVÄT IHMISEN POJAN TULEVAN KUNINKUUDESSAAN.”

 

Ilm. 7:9-17   Pyhät KARITSAN HÄÄJUHLASSA

9 Tämän jälkeen minä NÄIN SUUREN JOUKON ihmisiä, joita EI KUKAAN (hengellisesti tarkastellen JUMALAN PYHIÄ EI VOI KUKAAN TUNNISTAA ULKOISESTI KYETÄKSEEN LASKEMAAN HEIDÄN LUKUMÄÄRÄNSÄ, ei edes Pimeyden henkivallat Taivaan Avaruuksissa) VOINUT LASKEA, KAIKISTA kansanheimoista, sukukunnista, kansakunnista ja kielistä. He SEISOIVAT VALTAISTUIMEN Edessä ja KARITSAN Edessä Yllään Pitkät, VALKEAT VAATTEET ja Käsissään PALMUNOKSAT (hengellisesti tarkastellen OVAT Kristuksen Ruumiin Valittuja ja Pyhiä HENGESSÄ JA TOTUUDESSA eli he Ovat Ottaneet Vastaan UUDESSA JERUSALEMISSA VAPAHTAJANSA Palmunoksia Heiluttaen LEHTIMAJAN JUHLIEN KULUESSA Sulhasen Hääseurueen Kulkiessa KRISTUKSEN Voittokulkueessa ja Riemusaatossa Ohitseen HERRAMME MORSIAMEN eli Elävän Israelin Jumalan Seurakunnan Saadessa Kutsun JUMALAN KARITSAN HÄÄJUHLAAN).

10 ja Huusivat Voimakkaalla Äänellä: ”PELASTUS (hengellisesti tarkastellen ARMON OSALLISUUS Kristuksen Ruumiissa, sillä IHMISEN POIKA KASTAA VAPAHTAJAAN USKOVAT siis JEESUS NASARETILAISEN ihmisten Edessä VAPAHTAJAKSEEN TUNNUSTAVAT Jumalan Kuvat PYHÄLLÄ HENGELLÄ) TULEE meidän JUMALALTAMME, joka ISTUU VALTAISTUIMELLA, ja KARITSALTA (hengellisesti tarkastellen JUMALAN SANALTA, Joka TAPETTIIN SYNNITTÖMÄNÄ JA VIRHEETTÖMÄNÄ JUMALAN SOVITUSUHRINA ENNALTA ANNETTUJEN KIRJOITUSTEN MUKAISESTI RISTIINNAULITSEMALLA Uskonnollisten Pedon Vallan Alaisten Ylipappien, Kirjanoppineiden ja Fariseusten Hylkäämänä.

TÄMÄ Jeesus Nasaretilaisen AIKANA JO OLEMASSA OLLUT – Sama Hengellisesti Ymmärrettävän PEDON VALLAN Alainen – USKONTOJÄRJESTELMÄ On RAKENNETTU UUDELLEEN Ajassa KRISTINUSKON Raamatun Opetuksien Perustuksille Jokaisen IHMISSIELUN IANKAIKKISEN VAPAUDEN ja PELASTUKSEN HERRASSAMME Tuottavan USKON ARMON OSALLISUUDESSA HERRAAN JEESUKSEEN siis YKSIN USKOSTA VAPAHTAJAAMME HERRASSAMME KAIKISTA SYNNEISTÄ ja SYNTIÄ KOHTAAVASTA TUOMIOSTA KADOTUKSEEN VAPAUTTAMISEN PERUSTALLE.

TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ JUMALAN SANA Saa maailmassa Rikollisen Kohtelun, Tutkitaan Ymmärtämättä Hengellistä Asemaa – On YMMÄRRETTÄVISSÄ Vain USKOSTA Uudestisyntyneessä ihmishengessä, Viedään maallisten Hallitsijoiden arvioitavaksi, Viedään Tuomittavaksi oikeuteen, Syytetään Valehtelijaksi, Syytetään JUMALAN Pilkkaajaksi, Syytetään Kauttaan Tapahtuneiden Voimatekojen Tapahtuneen Saatanan Voimasta, Pidetään Mielipuolena, Todetaan Valheellisesti JUMALAN Pilkkaajaksi ja Iankaikkisen Kuninkaan Asemaan omaehtoisesti Asettujaksi, Saa Julkisen Ruoskinnan, Saa Syyttömänä Kuolemantuomion Pedon Vallan Edustajien Väärillä Syytöksillä ja Valheilla Yllytetyn Kansan Huutoäänestyksen Tuomiolla ja Kuolemantuomio Toimeenpannaan maailmassa Pedon Vallan Alaisuudessa Vaeltavan maailmanlaajuisen Valheellista Jumaluusoppia Tunnustavan ja Opettavan roomalaisen Uskonnollisen Instituution Ulkoiseen Tunnukseen Henkisellä Väkivallalla HERRAMME JA VAPAHTAJAMME Kadotetuissa ihmismielissä Yhdistämällä kuin ristiinnaulitsemalla.

Kadotetut sielut VIEROITETAAN Tehokkaasti Mahdollisimman Kauas ELÄVÄSTÄ ISRAELIN JUMALASTA Pedon Vallan Alaisuudessa lähimmäisille Tarjotun Uskonnollisen Tradition ja VALHEELLISEN, maallisen ja kirkollisen, ihmismielin rakennettuun uskonnollisten PELASTUSTEKOJEN EDELLYTTÄMÄÄN sakramenttioppiin Sidotun EPÄJUMALANPALVELUKSEN Kautta. Nyky-Suomessakin Toteutetaan ihmisperinteen mukaiset evankelis-luterilaisen kirkon entiset JUMALANPALVELUKSET kirkoissa virsineen 1800-luvun uskonnollisen jumalanpalvelusliturgian mukaisesti kirkollisin toimituksin niin sanotuissa pyhissä sakramenteissa nojaten roomalais-katolisen kirkon tapaan ekumeenisesti jossakin MESSUSSA toteutettuna sielullisesti maallisen seurakunnan enemmistön HERRAA Vain SUULLA ajassa Palvellen)!”

11 KAIKKI enkelit SEISOIVAT PIIRISSÄ VALTAISTUIMEN, Vanhinten ja Neljän Olennon Ympärillä, HEITTÄYTYIVÄT KASVOILLEEN VALTAISTUIMEN Eteen ja Palvoivat JUMALAA

12 Sanoen: ”AAMEN. Ylistys ja Kirkkaus, Viisaus, Kiitos, Kunnia, Voima ja Väkevyys meidän JUMALALLEMME AINA ja IANKAIKKISESTI! AAMEN.”

13 Yksi Vanhimmista Alkoi Puhua ja Kysyi minulta: ”Keitä nuo Pitkiin, VALKEISIIN VAATTEISIIN Pukeutuneet Ovat, ja MISTÄ he OVAT TULLEET?”

14 Minä Vastasin hänelle: ”Herrani, sinä SEN TIEDÄT.” Hän Sanoi minulle: ”Nämä Ovat ne, jotka TULEVAT SIITÄ SUURESTA AHDISTUKSESTA. He Ovat PESSEET VAATTEENSA ja VALKAISSEET NE KARITSAN VERESSÄ (hengellisesti tarkastellen ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSA siis PYHÄSSÄ HENGESSÄ).

15 SEN TÄHDEN he Ovat JUMALAN VALTAISTUIMEN Edessä ja Palvelevat HÄNTÄ Päivät ja Yöt HÄNEN TEMPPELISSÄÄN, ja HÄN, Joka ISTUU VALTAISTUIMELLA, LEVITTÄÄ TELTTAMAJANSA (hengellisesti tarkastellen ANTAA PYHÄN HENKENSÄ) heidän YLLEEN.

16 EI heille Enää TULE NÄLKÄ EIKÄ JANO (hengellisesti tarkastellen siksi, koska he ovat jo maanpäällä ajassa OSALLISET KRISTUKSEN TÄYTEYDESTÄ HERRASSA). Aurinko EI SATU heihin eikä mikään helle (hengellisesti tarkastellen Vaivanajan Koetukset),

17 sillä KARITSA, Joka On VALTAISTUIMEN KESKELLÄ (hengellisesti tarkastellen siis ISÄ JUMALA ITSE), PAIMENTAA heitä (hengellisesti tarkastellen HERRAN Lampaita eli JUMALAN Lapsia) ja JOHDATTAA heidät ELÄMÄN VETTEN LÄHTEILLE (hengellisesti tarkastellen SISÄLLE JUMALAN VALTAKUNTAAN ARMON OSALLISUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ajassa), ja JUMALA PYYHKII POIS KAIKKI Kyyneleet heidän Silmistään (hengellisesti tarkastellen TUO RAUHAN, ILON JA RIEMUN HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSAMME RAUHAN LAPSILLE).”

 

Matt. 6:9-15   ISÄ meidän -RUKOUKSESSA

9 RUKOILKAA te siis NÄIN: ISÄ meidän, Joka OLET TAIVAISSA! Pyhitetty Olkoon SINUN NIMESI.

10 Tulkoon SINUN VALTAKUNTASI. Tapahtukoon SINUN TAHTOSI MYÖS MAAN PÄÄLLÄ niin KUIN TAIVAASSA.

11 Anna meille TÄNÄ PÄIVÄNÄ meidän JOKAPÄIVÄINEN LEIPÄMME (hengelliseti tarkastellen Pyydämme ELÄMÄN LEIPÄÄ eli Saadaksemme OPPIA TUNTEMAAN VAPAHTAJAMME henkilökohtaisesti, Pyydämme Jokapäiväistä JUMALAN SANAN Opetuslapseutta HERRASSAMME Jumalan Sanan Luvussa Ajassa).

12 Ja Anna meille meidän VELKAMME ANTEEKSI, niin KUIN mekin ANNAMME ANTEEKSI meidän VELALLISILLEMME.

13 Äläkä Saata meitä Kiusaukseen, VAAN PÄÄSTÄ meidät PAHASTA. Sillä SINUN ON VALTAKUNTA ja VOIMA ja KUNNIA IANKAIKKISESTI. AAMEN.

14 Sillä JOS te ANNATTE ihmisille ANTEEKSI heidän RIKKOMUKSENSA, niin myös teidän TAIVAALLINEN ISÄNNE ANTAA teille ANTEEKSI.

15 Mutta JOS te ETTE ANNA ihmisille ANTEEKSI, EI MYÖSKÄÄN teidän ISÄNNE ANNA ANTEEKSI teidän RIKKOMUKSIANNE.

 

2. Kor. 5:1-10   Vaellamme USKOSSA HERRASSAMME

1 Me TIEDÄMME, että vaikka tämä meidän MAALLINEN TELTTAMAJAMME Hajotetaankin, meillä On Taivaissa JUMALAN VALMISTAMA ASUNTO, Ikuinen Koti, Joka EI OLE KÄSIN TEHTY.

2 Täällä me Huokailemme Ikävöiden, Että SAISIMME PUKEUTUA TAIVAALLISEEN MAJAAMME,

3 Sillä Kun OLEMME PUKEUTUNEET SIIHEN, meitä EI ENÄÄ HAVAITA ALASTOMIKSI.

4 Me, Jotka Olemme TÄSSÄ MAJASSA, Huokailemme Ahdistuneina. Emme Näet Tahdo Riisuutua Vaan PUKEUTUA, Niin Että ELÄMÄ NIELISI Sen, Mikä On Kuolevaista.

5 JUMALA ITSE On VALMISTANUT meidät Juuri TÄHÄN ja On ANTANUT meille VAKUUDEKSI HENGEN.

6 Siksi OLEMME AINA TURVALLISELLA MIELELLÄ ja Tiedämme, Että Niin Kauan Kuin OLEMME KOTONA Tässä RUUMIISSAMME, olemme POISSA HERRAN LUOTA.

7 Mehän VAELLAMME USKOSSA, emme näkemisessä.

8 Mutta me OLEMME TURVALLISELLA MIELELLÄ ja Haluaisimme Mieluummin MUUTTAA POIS RUUMIISTAMME Kotiin HERRAN LUO.

9 Siksi Pidämme Kunnia-asianamme OLLA HÄNELLE MIELIKSI, Olimmepa KOTONA tai POISSA KOTOA.

10 Sillä meidän KAIKKIEN ON TULTAVA KRISTUKSEN TUOMIOISTUIMEN ETEEN, Jotta kukin SAISI SEN MUKAAN, Mitä hän RUUMIISSA OLLESSAAN ON TEHNYT, Hyvää tai Pahaa.

 

2. Kor. 6:14-18   OLEMME Pyhät HERRASSAMME

14 ÄLKÄÄ SUOSTUKO Kantamaan VIERASTA IESTÄ Yhdessä Niiden Kanssa, Jotka EIVÄT USKO. MITÄ YHTEISTÄ On VANHURSKAUDELLA ja Vääryydellä? Tai MITÄ YHTEYTTÄ On VALOLLA ja Pimeydellä?

15 Miten KRISTUS ja Beliar (hengellisesti tarkastellen ON VALEHTELIJA – ANTIKRISTUS – VANGITSIJA – JUMALAN VIHOLLINEN) SOPIVAT YHTEEN? Tai Mitä YHTEISTÄ Uskovalla ON sen KANSSA, joka EI USKO?

16 Miten Sopivat YHTEEN JUMALAN TEMPPELI ja epäjumalat? Mehän OLEMME ELÄVÄN JUMALAN TEMPPELI, Niin Kuin JUMALA ON SANONUT: ”MINÄ OLEN Asuva HEISSÄ ja Kulkeva heidän Keskellään. MINÄ OLEN Oleva heidän JUMALANSA ja HE MINUN KANSANI.”

17 SEN TÄHDEN: ”Lähtekää Pois heidän Keskeltään ja Erotkaa heistä, SANOO HERRA, Älkääkä Koskeko Saastaiseen, NIIN MINÄ OTAN Teidät VASTAAN

18 Ja OLEN Oleva Teidän ISÄNNE, Ja Teistä TULEE MINUN POIKIANI JA TYTTÄRIÄNI, SANOO HERRA KAIKKIVALTIAS.

 

Mark. 5:1-20   RIIVATUT Puhdistuvat HERRASSAMME

1 He TULIVAT Järven Toiselle Puolelle, Gerasalaisten ALUEELLE.

2 HETI Kun JEESUS NOUSI Veneestä, HÄNTÄ VASTAAN TULI Hautaluolista Mies, Jossa OLI SAASTAINEN HENKI.

3 Mies Asusti HAUDOISSA, Eikä kukaan Voinut Enää Kahleillakaan SITOA häntä.

4 Monta Kertaa hänet Oli KYTKETTY Jalkakahleisiin ja Ketjuihin, mutta hän Oli Katkonut Ketjut ja Rikkonut Kahleet, Eikä Kukaan Kyennyt Hillitsemään häntä.

5 Hän Oli Aina, Yötä Päivää, Hautaluolissa ja Vuorilla, HUUSI ja RUNTELI ITSEÄÄN KIVILLÄ.

6 Kun hän JO KAUKAA Huomasi JEESUKSEN, hän TULI JUOSTEN, KUMARTUI HÄNEN ETEENSÄ

7 ja HUUSI KOVALLA ÄÄNELLÄ: ”Mitä SINÄ minusta TAHDOT, JEESUS, JUMALAN, Korkeimman, POIKA? Minä Vannotan SINUA JUMALAN Kautta, Älä Piinaa minua!”

8 JEESUS Oli Juuri Sanomassa hengelle: ”LÄHDE ULOS miehestä, Saastainen HENKI!”

9 HÄN KYSYI Siltä: ”Mikä On Nimesi?” Se Vastasi: ”Legioona On minun Nimeni, Sillä meitä On Monta.”

10 Ja Se Pyysi Pyytämällä, Ettei HÄN AJAISI Niitä POIS Siltä Seudulta.

11 Läheisellä VUORENRINTEELLÄ Oli Suuri SIKALAUMA LAITUMELLA.

12 Riivaajat Pyysivät JEESUKSELTA: ”Lähetä Meidät SIKOIHIN, Niin MENEMME NIIHIN.”

13 HÄN SALLI SEN. Silloin Saastaiset henget LÄHTIVÄT Miehestä ja Menivät SIKOIHIN, ja LAUMA, noin kaksituhatta SIKAA, Syöksyi JYRKÄNNETTÄ ALAS JÄRVEEN ja Hukkui.

14 SIKOPAIMENET Lähtivät PAKOON ja Kertoivat Tästä Kaupungissa ja Maaseudulla. Ihmiset TULIVAT KATSOMAAN, Mitä Oli Tapahtunut.

15 Kun he TULIVAT JEESUKSEN LUO ja Näkivät Riivatun, Jossa Oli Ollut Legioona Riivaajia, Istumassa PUKEUTUNEENA ja TÄYDESSÄ YMMÄRRYKSESSÄ, he Pelästyivät.

16 Silminnäkijät Kertoivat heille, Mitä RIIVATULLE Oli Tapahtunut ja MITEN SIKOJEN OLI KÄYNYT.

17 Niin he Alkoivat PYYTÄÄ JEESUSTA POISTUMAAN heidän Alueeltaan.

18 Kun HÄN OLI NOUSEMASSA Veneeseen, Riivattuna Ollut MIES PYYSI SAADA OLLA HÄNEN KANSSAAN.

19 Mutta JEESUS EI SITÄ SALLINUT Vaan SANOI HÄNELLE: ”Mene Kotiin Omaistesi Luo ja KERRO heille, MITÄ HERRA ON SINULLE TEHNYT ja MITEN HÄN ON ARMAHTANUT SINUA.”

20 Hän LÄHTI ja ALKOI JULISTAA Dekapoliin Alueella, MITEN SUURIA TEKOJA JEESUS OLI TEHNYT HÄNELLE, ja Kaikki Olivat Ihmeissään.

 

Joh. 15:1-27   ELÄMÄ Jalossa VIINIPUUSSA

1 ”MINÄ OLEN Tosi VIINIPUU, ja MINUN ISÄNI On VIINITARHURI.

2 Jokaisen OKSAN MINUSSA, Joka Ei Kanna HEDELMÄÄ, HÄN Karsii, ja Jokaisen OKSAN, Joka Kantaa HEDELMÄÄ, HÄN Puhdistaa, Jotta Se Kantaisi RUNSAAMMAN HEDELMÄN.

3 Te Olette JO PUHTAAT SEN SANAN KAUTTA, Jonka OLEN Teille PUHUNUT.

4 PYSYKÄÄ MINUSSA, Niin MINÄ PYSYN TEISSÄ. Niin Kuin OKSA EI Itsestään Voi Kantaa HEDELMÄÄ, Ellei Se Pysy VIINIPUUSSA, Niin Ette Tekään, Ellette Pysy MINUSSA.

5 MINÄ OLEN VIINIPUU, Te OLETTE OKSAT. Se, joka PYSYY MINUSSA ja Jossa MINÄ PYSYN, Kantaa Paljon HEDELMÄÄ, Sillä ILMAN MINUA Te Ette Voi Tehdä Mitään.

6 Jos joku Ei Pysy MINUSSA, hänet HEITETÄÄN POIS Kuin Oksa – ja Se KUIVETTUU. Kuivat Oksat Kootaan Yhteen, HEITETÄÄN TULEEN ja Poltetaan.

7 Jos Te PYSYTTE MINUSSA ja MINUN SANANI PYSYVÄT TEISSÄ, Niin ANOKAA, MITÄ Ikinä TAHDOTTE (hengellisesti tarkastellen: ISÄ meidän… TAPAHTUKOON SINUN TAHTOSI…), ja Se TAPAHTUU teille.

8 Siinä MINUN ISÄNI KIRKKAUS (hengellisesti tarkastellen JUMALAN VALTA, VOIMA ja KUNNIA) Tulee ILMI, että Te (hengellisesti tarkastellen VIINIPUUN Oksat) Kannatte PALJON HEDELMÄÄ ja Niin OSOITATTE OLEVANNE MINUN Opetuslapsiani.

9 Niin Kuin ISÄ On RAKASTANUT MINUA Niin MINÄKIN OLEN RAKASTANUT Teitä. PYSYKÄÄ MINUN RAKKAUDESSANI.

10 Jos PIDÄTTE MINUN KÄSKYNI (hengellisesti tarkastellen TEEMME ISÄN TAHDON Kuuliaisesti ja Uskollisesti ELÄMÄSSÄMME HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ARMON OSALLISUUDESSA Pysyäksemme), Te PYSYTTE MINUN RAKKAUDESSANI, Niin Kuin MINÄ OLEN Pitänyt ISÄNI KÄSKYT ja PYSYN HÄNEN RAKKAUDESSAAN.

11 OLEN PUHUNUT Teille Näistä Asioista, Jotta MINUN ILONI (hengellisesti tarkastellen PYHÄ HENKI) Olisi Teissä ja Teidän ILONNE (hengellisesti tarkastellen Uudestisyntynyt ihmishenki, Joka Saa Iankaikkisen ELÄMÄN HERRASSAMME ARMON OSALLISUUDESSA) TULISI TÄYDELLISEKSI.

12 TÄMÄ ON MINUN KÄSKYNI: RAKASTAKAA Toisianne, Niin Kuin MINÄ OLEN RAKASTANUT Teitä.

13 Sen SUUREMPAA RAKKAUTTA EI OLE Kenelläkään, Kuin Että HÄN ANTAA HENKENSÄ Ystäviensä Puolesta.

14 Te OLETTE MINUN YSTÄVIÄNI, Jos TEETTE, Mitä MINÄ KÄSKEN Teidän TEHDÄ.

15 EN SANO Teitä Enää PALVELIJOIKSI, Sillä Palvelija Ei Tiedä, Mitä Hänen Herransa Tekee. MINÄ KUTSUN Teitä Ystäviksi, Sillä OLEN ILMOITTANUT Teille KAIKEN, Mitä OLEN KUULLUT ISÄLTÄNI.

16 Ette Te Valinneet MINUA, Vaan MINÄ VALITSIN Teidät ja ASETIN (hengellisesti tarkastellen HERRA Oksasti Jaloon VIINIPUUHUN) Teidät SITÄ VARTEN, Että MENISITTE ja KANTAISITTE HEDELMÄÄ ja Että Teidän HEDELMÄNNE PYSYISI ja Että ISÄ ANTAISI Teille, Mitä Sitten ANOTTEKIN HÄNELTÄ MINUN Nimessäni (hengellisesti tarkastellen TAPAHTUKOON ISÄN TAHTO Sen Tehdäksemme Ollaksemme JEESUKSEN VAPAHTAJAMME Veljiä ja Sisaria HERRASSAMME HÄNEN RAKKAUDESSAAN).

17 Sen KÄSKYN MINÄ ANNAN Teille, Että RAKASTATTE Toisianne.”

18 ”Jos maailma VIHAA Teitä, Tietäkää, että se ON VIHANNUT MINUA Ennen Teitä.

19 Jos Te Olisitte maailmasta, se RAKASTAISI Omaansa. Mutta Koska Te ETTE OLE maailmasta, Vaan MINÄ OLEN Teidät maailmasta VALINNUT, SEN Tähden maailma VIHAA Teitä.

20 MUISTAKAA, Mitä SANOIN Teille: Ei Palvelija Ole HERRAANSA Suurempi. Jos ihmiset Ovat VAINONNEET MINUA, he VAINOAVAT Teitäkin. Jos he Ovat Noudattaneet MINUN SANAANI, he NOUDATTAVAT Myös Teidän Sanaanne.

21 Tämän Kaiken he TEKEVÄT Teille MINUN NIMENI Tähden, Koska EIVÄT TUNNE HÄNTÄ Joka On MINUT LÄHETTÄNYT.

22 Ellen MINÄ OLISI TULLUT ja PUHUNUT heille, EI heillä OLISI SYNTIÄ. Mutta NYT he EIVÄT VOI Mitenkään PUOLUSTELLA SYNTIÄÄN.

23 Joka VIHAA MINUA, VIHAA Myös MINUN ISÄÄNI.

24 Ellen Olisi Tehnyt heidän Keskuudessaan SELLAISIA TEKOJA, Joita Kukaan Muu EI OLE TEHNYT, EI heillä OLISI SYNTIÄ. Nyt he OVAT NÄHNEET MINUN TEKONI ja Kuitenkin VIHAAVAT Sekä MINUA Että MINUN ISÄÄNI.

25 Mutta SEN SANAN Pitää Toteutua, Joka On Kirjoitettuna heidän Laissaan:  ́He Ovat SYYTTÄ VIHANNEET MINUA. ́

26 Kun PUOLUSTAJA TULEE, Jonka MINÄ LÄHETÄN teille ISÄN Luota, Niin HÄN, TOTUUDEN HENKI, Joka Lähtee ISÄN Luota, TODISTAA MINUSTA. Myös Te TODISTATTE, Olettehan Olleet MINUN Kanssani Alusta Asti.”

 

 

Ilm. 15:2-4   Seisomassa LASISELLA MERELLÄ

2 Minä NÄIN Ikään Kuin LASISEN MEREN, Tulella Sekoitetun, ja NE, Jotka OLIVAT SAANEET VOITON Pedosta, Sen Kuvasta ja Sen Nimen Luvusta, SEISOMASSA Lasisella Merellä. Heillä OLI JUMALAN Harput,

3 ja HE LAULOIVAT Mooseksen, JUMALAN Palvelijan, LAULUA ja KARITSAN LAULUA, Sanoen: ”Suuret ja Ihmeelliset OVAT SINUN TEKOSI, HERRA JUMALA, Kaikkivaltias! Vanhurskaat ja TOTUUDELLISET Ovat SINUN TIESI, SINÄ kansojen KUNINGAS.

4 Kuka Ei Pelkäisi, HERRA, ja YLISTÄISI SINUN NIMEÄSI, Sillä SINÄ YKSIN OLET PYHÄ? Kaikki kansat Tulevat ja Kumartuvat EDESSÄSI PALVOMAAN SINUA, Sillä SINUN VANHURSKAAT TUOMIOSI Ovat Tulleet JULKI.”

 

 

Room. 8:1-39   ELÄMÄ HENGESSÄ JA TOTUUDESSA

1 Nyt EI Siis OLE MITÄÄN KADOTUSTUOMIOTA NIILLE, Jotka OVAT KRISTUKSESSA JEESUKSESSA (”NIILLE, Jotka EIVÄT VAELLA LIHAN MUKAAN Vaan HENGEN”. Edellä oleva on tarkennus alkuperäistekstiin bysanttilaisissa teksteissä),

2  Sillä ELÄMÄN HENGEN LAKI Kristuksessa Jeesuksessa ON VAPAUTTANUT sinut Synnin ja Kuoleman Laista.

3 Mikä LAILLE OLI MAHDOTONTA, koska Se Lihan Vuoksi Oli Heikko, SEN TEKI JUMALA. Hän LÄHETTI OMAN POIKANSA Syntisen LIHAN HAHMOSSA ja Synnin TÄHDEN ja TUOMITSI Synnin LIHASSA,

4 Jotta Lain VANHURSKAUDEN VAATIMUS TÄYTETTÄISIIN meissä, Jotka EMME VAELLA LIHAN Vaan HENGEN Mukaan.

5 Niillä, jotka elävät LIHAN Mukaan, On LIHAN MIELI, mutta Niillä, Jotka ELÄVÄT HENGEN Mukaan, On HENGEN MIELI.

6 Lihan Mieli On Kuolema, mutta HENGEN MIELI On ELÄMÄ JA RAUHA.

7 Lihan mieli ON NÄET VIHOLLISUUTTA JUMALAA VASTAAN, Sillä Se EI ALISTU Eikä Voikaan Alistua JUMALAN LAIN ALLE.

8 Ne, JOTKA OVAT Lihan Vallassa, EIVÄT VOI OLLA JUMALALLE MIELEEN.

9 Te ETTE Kuitenkaan OLE Lihan Vallassa VAAN HENGEN, Jos Kerran JUMALAN HENKI ASUU TEISSÄ. Mutta JOLLA EI OLE KRISTUKSEN HENKEÄ, se EI OLE HÄNEN OMANSA.

10 JOS Taas KRISTUS ON TEISSÄ, ruumis Tosin On Kuollut Synnin Tähden, Mutta henki ON ELÄVÄ VANHURSKAUDEN TÄHDEN.

11 Jos Nyt HÄNEN HENKENSÄ, HÄNEN, JOKA HERÄTTI Jeesuksen KUOLLEISTA, ASUU TEISSÄ, Niin HÄN, JOKA HERÄTTI Kuolleista Kristuksen Jeesuksen, TEKEE ELÄVIKSI Myös TEIDÄN Kuolevaiset Ruumiinne HENKENSÄ Kautta, JOKA TEISSÄ ASUU.

12 OLEMME Siis VELKAA, Veljet, Mutta Emme Lihalle Elääksemme Lihan Mukaan,

13 Sillä JOS te Elätte Lihan Mukaan, teidän On Kuoltava, Mutta JOS TE HENGELLÄ Kuoletatte ruumiin Teot, NIIN SAATTE ELÄÄ.

14 KAIKKI, JOITA JUMALAN HENKI JOHDATTAA, OVAT JUMALAN LAPSIA.

15 Te ETTE OLE SAANEET Orjuuden henkeä ELÄÄKSENNE Jälleen Pelossa, VAAN TE OLETTE SAANEET Lapseuden Hengen, JOSSA ME HUUDAMME: ”Abba! Isä!”

16 HENKI ITSE TODISTAA meidän henkemme Kanssa, Että me OLEMME JUMALAN LAPSIA.

17 Mutta JOS Olemme Lapsia, OLEMME Myös PERILLISIÄ, JUMALAN Perillisiä ja PERILLISIÄ YHDESSÄ KRISTUKSEN KANSSA, Jos Kerran YHDESSÄ HÄNEN KANSSAAN KÄRSIMME, Että ME YHDESSÄ MYÖS KIRKASTUISIMME.

18 Päättelen SIIS, ETTEIVÄT Tämän Nykyisen Ajan KÄRSIMYKSET OLE VERRATTAVISSA Siihen KIRKKAUTEEN, Joka ON ILMESTYVÄ MEIHIN.

19 Koko Luomakunta Ikävöi ja Odottaa Hartaasti JUMALAN LASTEN ILMESTYMISTÄ.

20 Luomakunta ON NÄET ALISTETTU Katoavaisuuden Valtaan, Ei Omasta Tahdostaan VAAN ALISTAJAN, Kuitenkin SEN TOIVON VARAAN,

21 Että Itse Luomakuntakin VAPAUTETAAN Turmeluksen Orjuudesta JUMALAN LASTEN KIRKKAUDEN VAPAUTEEN.

22 Me TIEDÄMME, Että KOKO LUOMAKUNTA (hengellisesti tarkastellen SIIS MYÖS JUMALAN LUOMA henkimaailma Taivaan Avaruuksissa) YHDESSÄ HUOKAA ja ON SYNNYTYSTUSKISSA Aina Tähän Hetkeen Asti.

23 Eikä Vain SE Vaan MYÖS ME, Joilla ON HENGEN ESIKOISLAHJA (hengellisesti tarkastellen UUDESTISYNTYNYT henki ARMON OSALLISUUDESSA Kristuksen Ruumiissa, JOSSA ELÄMME JO hengessämme Iankaikkisuuselämää Taivaan Avaruuksissa HERRASSAMME HÄNEN KIRKKAUDESSAAN JUMALAN POJAN USKOSSA, mutta Emme Vielä KIRKKAUDEN Näkemisessä ajassa), Huokaamme SISIMMÄSSÄMME ja Odotamme LAPSEKSI OTTAMISTA, Ruumiimme (hengellisesti tarkastellen Iankaikkisen henkiruumiimme) LUNASTUSTA.

24 TOIVOSSA me OLEMME PELASTETUT. Mutta TOIVO, Jonka Näkee Toteutuneen, Ei Enää Ole TOIVO. Kuka Sellaista TOIVOO, Minkä NÄKEE!

25 Mutta JOS TOIVOMME SITÄ, Mitä EMME NÄE, me ODOTAMME SITÄ KÄRSIVÄLLISESTI.

26 MYÖS HENKI AUTTAA meitä Heikkoudessamme. Emmehän Tiedä, MITÄ meidän TULISI RUKOILLA ja MITEN, Mutta HENKI ITSE Rukoilee meidän Puolestamme Sanattomin Huokauksin.

27 HÄN, Joka TUTKII SYDÄMET, TIETÄÄ, Mikä HENGEN MIELI On, Sillä HENKI Rukoilee JUMALAN TAHDON Mukaan PYHIEN PUOLESTA.

28 Me TIEDÄMME, Että KAIKKI YHDESSÄ VAIKUTTAA Niiden Parhaaksi, Jotka RAKASTAVAT JUMALAA, Niiden, Jotka HÄN ON SUUNNITELMANSA Mukaan KUTSUNUT.

29 Sillä NE, Jotka HÄN ON ENNALTA TUNTENUT, HÄN ON Myös ENNALTA MÄÄRÄNNYT POIKANSA KUVAN Kaltaisiksi, Että HÄN Olisi ESIKOINEN Monien VELJIEN JOUKOSSA.

30 Mutta NE, Jotka HÄN ON ENNALTA MÄÄRÄNNYT, HÄN ON Myös KUTSUNUT, ja NE, Jotka HÄN ON KUTSUNUT, HÄN ON Myös VANHURSKAUTTANUT. Ja NE, Jotka HÄN ON VANHURSKAUTTANUT, HÄN ON Myös KIRKASTANUT.

31 MITÄ me SIIS TÄHÄN SANOMME? JOS JUMALA ON meidän PUOLELLAMME, Kuka VOI OLLA MEITÄ Vastaan?

32 HÄN, Joka EI SÄÄSTÄNYT OMAA POIKAANSAKAAN Vaan ANTOI HÄNET ALTTIIKSI Kaikkien MEIDÄN EDESTÄMME, Kuinka HÄN EI LAHJOITTAISI meille KAIKKEA MUUTAKIN HÄNEN Kanssaan!

33 Kuka VOI SYYTTÄÄ JUMALAN VALITTUJA? JUMALA On SE, Joka VANHURSKAUTTAA.

34 Kuka VOI TUOMITA KADOTUKSEEN? KRISTUS Jeesus ON KUOLLUT, ONPA HÄNET Vielä HERÄTETTYKIN, Ja HÄN ON JUMALAN OIKEALLA PUOLELLA Ja RUKOILEE meidän PUOLESTAMME.

35 Mikä VOI EROTTAA meidät KRISTUKSEN RAKKAUDESTA? Tuska Vai Ahdistus, Vaino Vai Nälkä, Alastomuus, Vaara Vai Miekka?

36 Onhan KIRJOITETTU: ”SINUN Tähtesi meitä Surmataan Kaiken Päivää. Meitä Pidetään Teuraslampaina.”

37 NÄISSÄ KAIKISSA me Kuitenkin SAAMME TÄYDELLISEN VOITON HÄNEN Kauttaan, Joka ON MEITÄ RAKASTANUT.

38 Olen NÄET VARMA Siitä, ETTEI KUOLEMA EIKÄ ELÄMÄ, EIVÄT enkelit EIVÄTKÄ henkivallat, EI MIKÄÄN NYKYINEN EIKÄ MIKÄÄN TULEVA, EIVÄT VOIMAT,

39 EI KORKEUS EIKÄ SYVYYS EIKÄ MIKÄÄN MUU Luotu VOI EROTTAA meitä JUMALAN RAKKAUDESTA, Joka On KRISTUKSESSA JEESUKSESSA (hengellisesti tarkastellen ARMON OSALLISUUDESSA Kristuksen Ruumiissa JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme), meidän HERRASSAMME.

 

 

Mark. 15:2   Maaherra HERRAN TODISTAJANA

2 Pilatus KYSYI JEESUKSELTA: ”SINÄ Siis OLET JUUTALAISTEN KUNINGAS?” HÄN VASTASI: ”SINÄPÄ SEN SANOT.”

Joh. 19:19-22

19 Pilatus LAATI Tauluun KIRJOITUKSEN ja Antoi Kiinnittää Sen RISTIIN. Siihen Oli KIRJOITETTU SANAT: ”JEESUS NASARETILAINEN, JUUTALAISTEN KUNINGAS.”

20 Monet Juutalaiset Lukivat Kirjoituksen, SILLÄ PAIKKA, Jossa JEESUS RISTIINNAULITTIIN, Oli LÄHELLÄ KAUPUNKIA. Kirjoitus oli hepreaksi, latinaksi ja kreikaksi.

21 Juutalaisten Ylipapit SANOIVAT Pilatukselle: ”ÄLÄ KIRJOITA: ´Juutalaisten Kuningas´, Vaan Että HÄN ON SANONUT: ´MINÄ OLEN Juutalaisten Kuningas.´”

22 Pilatus VASTASI: ”Minkä KIRJOITIN, Sen KIRJOITIN.”

 

 

Aam. 9:2   Tottelemattomuuden Lasten TUOMIO

2 Jos he Murtautuvat TUONELAAN, Sieltäkin MINUN KÄTENI Tempaa heidät. Jos he Nousevat TAIVAASEEN, Sieltä MINÄ SYÖKSEN heidät ALAS.

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Kari Jobe – Hands To The Heavens (Live)

https://www.youtube.com/watch?v=-am7iYzCfdE

 

Chris Tomlin – Revelation Song (Live) ft. Kari Jobe 

https://www.youtube.com/watch?v=0HC08NgsPqA

 

 

Mark. 15:2

2 Pilatus KYSYI JEESUKSELTA: ”SINÄ Siis OLET JUUTALAISTEN KUNINGAS?” HÄN VASTASI: ”SINÄPÄ SEN SANOT.”

 

 

Kari Jobe Bethel Church Music – Forever Live (lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=mv4LRl2KI2M

 

 

Ilm. 4:2-3   SATEENKAARI PYHÄN HENGEN Vertauskuvana

2 Siinä Samassa Olin HENGESSÄ. Katso, TAIVAASSA Oli VALTAISTUIN ja Valtaistuimella ISTUJA.

3 ISTUJA Oli Näöltään Kuin HOHTAVA JASPIS ja KARNEOLI, Ja Valtaistuimen Ympärillä Oli SATEENKAARI, Joka HOHTI Kuin SMARAGDI.

 

1.Moos. 9:12-17 SATEENKAARI LIITON Merkkinä

12 JUMALA SANOI: ”TÄMÄ ON SEN LIITON MERKKI, Jonka MINÄ TEEN ITSENI ja teidän sekä Kaikkien teidän Kanssanne OLEVIEN ELÄVIEN OLENTOJEN VÄLILLE Ikuisiin SUKUPOLVIIN ASTI:

13 MINÄ PANEN KAARENI PILVIIN, ja SE ON OLEVA MERKKINÄ LIITOSTA MINUN ja Maan VÄLILLÄ.

14 Kun MINÄ Kokoan PILVIÄ Maan YLLE ja KAARI Näkyy PILVISSÄ,

15 MINÄ MUISTAN LIITTONI, Joka On MINUN ja teidän ja KAIKKIEN ELÄVIEN OLENTOJEN, Kaiken Lihan, VÄLILLÄ, EIKÄ VESI Enää NOUSE Tulvaksi HÄVITTÄMÄÄN Kaikkea ELOLLISTA.

16 Kun KAARI ON PILVISSÄ , MINÄ NÄEN SEN ja MUISTAN Ikuisen LIITON, Joka On JUMALAN Ja Kaiken Lihan, Kaikkien Maan PÄÄLLÄ ELÄVIEN OLENTOJEN, VÄLILLÄ.”

17 JUMALA SANOI Nooalle: ”Tämä On MERKKINÄ LIITOSTA, Jonka MINÄ OLEN TEHNYT ITSENI ja Kaiken Maan PÄÄLLÄ OLEVAN Lihan VÄLILLÄ.

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Lauramaria Virtanen – Älä pelkää

https://www.youtube.com/watch?v=pr9EaucGmFE

 

 

LÄHETYSTEHTÄVÄ KRISTUKSEN RUUMIISSA MAAILMASSA

HERRA On Kutsunut meidät Kulkemaan maailmassa HÄNEN VALOINAAN maailman Hengellisessä Pimeydessä Vaeltavien ja Pedon Valtaan Alistettujen lähimmäistemme Keskellä Ajassa.

Meidät On LÄHETETTY JULISTAMAAN ihmisille, että JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT heitä LÄHELLE MEISSÄ! Me OLEMME HERRAN LÄHETTILÄITÄ Ajassa. Me EMME OLE SAANEET LÄHETYSTEHTÄVÄÄ Hankkiaksemme Pedon Vallan Alaisuudessa ihmiskäsin Rakennettavia USKONNOLLISIA INSTITUUTIOITA Palvelemaan Ajassa Ryhtyviä ja PEDON VALLAN AJASSA TUNNUSTAVIA ihmisiä.

Meitä EI OLE LÄHETETTY Keräämään RAHAA Uskonnollisten instituutioiden – ANTIKRISTUKSEN VALTAKUNNAN – Rakentamiseen Ajassa. JUMALAN VALTAKUNTA KESKELLÄMME On HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa Taivaan Avaruuksissa Keskellämme. Sinne PÄÄSEE SISÄLLE Rukouksessa JUMALAN POJAN USKOSSA Osallisena ARMON Osallisuudessa HERRASSAMME.

Maailmalla Kiertää RAHAN PERÄSSÄ Pedon Vallan Alaisuudessa hengissään Kuolleita Saarnamiehiä ja -naisia. Hengissään Kuolleet Julistajat Kulkevat RAHAA ”TYÖHÖNSÄ” KERÄTEN maallisesta ihmiskäsin rakennetusta ja ylläpidettävästä seurakunnasta toiseen ja ovelta ovelle. Usein he Vaeltavat pareittain Jeesuksen Antaman Kehotuksen Mukaan Ulkonaisella Toiminnallaan ihmishengissään Kuolleita lähimmäisiään Harhauttaen.

Nämä Valheessa ja maailmassa Pedon Vallan Alaisuudessa hengissään Kuolleina oville ja seurakuntiin ilmestyvät Kadotetut sielut EIVÄT ITSE TUNNISTA Todellista ihmishenkensä HENGETÖNTÄ TILAANSA, Koska he EIVÄT OLE KOSKAAN Vielä Olleetkaan ELOSSA hengissään. JUMALAN SANAN Ilmoituksen Mukaan JOTKUT HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Taivaan Avaruuksissa HERRAN EDESSÄ SEISOVISTA Eivät Ole Maistaneet Kuolemaa siis Ottaneet elinaikanaan Vastaan VANGITSIJAA Vapahtajamme Näennäiseen Valkeuteen Pukeutuneena ja Ryhtyneet Kumartamaan Pedon Valtaa ajassa.

MINÄ EN OLE TAIPUNUT PEDON VALLAN ALAISUUTEEN elinvuosinani ja siksi SAAN ELÄÄ hengessäni UUDESTISYNTYNEENÄ HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA JO NYT Iankaikkisuuselämää Rukouksessa Taivaan Avaruuksissa Keskellämme. Kaikki henget OVAT HERRALLE ALAMAISET Ajassa ja Iankaikkisuudessa. HERRA ON MEISSÄ HÄNEN TEMPPELEISSÄÄN – ILMESTYSMAJOISSAAN – AJASSA.

Taas kerran ovikello soi aamupäivällä. Kaksi asiallisesti pukeutunutta keski-ikäistä naista seisoivat oveni takana ja tiedustelivat olinko tullut huomanneeksi nykyhetkessä moninaisia ahdistuksen aikoja elämässäni. Rukoilin hengessä heidän puolestaan HENGESSÄ JA TOTUUDESSA ja Pyysin ISÄLTÄMME Lupaa Toivottaa hengessäni ´RAUHAA TÄHÄN TALOON´ kanssani keskustelleelle naiselle. HERRA Antoi Luvan ja niin teinkin Välittömästi Rukouksessa. Sain naisen hengeltä Välittömän Vastauksen ´EI OLE RAUHAA´. Pyysin HERRALTA Lupaa Todistaa tämän Totuuden tälle naiselle suoraan hänelle puheella kasvotusten. SAIN HERRALTA LUVAN.

Todistin naisille USKOSTANI ELÄVÄÄN ISRAELIN JUMALAAN, JOKA ON ILMOITTANUT ITSENSÄ MEILLE RAAMATUSSA. Kerroin kanssani keskustelevalle naiselle, ETTEI hän OLE RAUHAN LAPSI, ettei hänessä ole PYHÄÄ HENKEÄ. Hän kiisti ilmoittamani Totuuden henkensä tilasta, mutta poistui pikaisesti kotioveltamme kanssaan olleen toisen naisen seuratessa perässä kanssani keskustellutta naista. Kehotin heitä vielä perään huudahtaen lukemaan todistukseni verkkosivuiltani www.ifitfi.com.

EN TOIVOTTANUT heille HERRAN RAUHAA tai siunannut heitä Rukouksessa, koska he eivät olleet valmiit keskustelemaan kanssani siitä, MIKÄ ON TOTUUS ja mikä On Pedon Vallan Alla ajassa Vaeltavien ANTITOTUUS, Joka Vie Seuraajansa Iankaikkiseen Kadotukseen HELVETTIIN.

Me EMME SAA JAKAA IESTÄ Pedon Vallan Alaisuudessa Vaeltavien Kanssa HERRASSA VAELTAESSAMME. Tehtävämme On JULISTAA TOTUUTTA ja KEHOTTAA Lähimmäisiämme KÄÄNTYMÄÄN HERRAN PUOLEEN ja TEKEMÄÄN PARANNUKSEN HYLJÄTEN PEDON VALLAN PALVOMISEN ajassa. Kukaan EI VOI PALVELLA KAHTA HERRAA ajassa. KUKAAN EI VOI PALVELLA sekä ELÄVÄÄ ISRAELIN JUMALAA ja MAMMONAA. EMME VOI PALVELLA SAMANAIKAISESTI IANKAIKKISTA JUMALAA ja Ajallista epäjumalaa Keskellämme.

Jos JULISTAMAMME Evankeliumi ON PUHDAS Kaikista maailman HAPATUKSISTA, TYÖMME HERRASSA KANTAA HEDELMÄÄ. Jos ´evankeliumi´ Sisältää HAPATTEEN ajallisesta Rahan Varaan Rakentuvasta Yltäkylläisestä Elämästä ja Tämän Ulkoisen Ajallisen Kuvakkeen Rakentamiseen Mukaan Kutsumisesta, SE EI KANNA HERRASSA HEDELMÄÄ, sillä SE EI OLE RAUHASTA LÄHTÖISIN.

HERRAN OMAT Riisuvat Rahan Vallan elämästään Evankelioimistyöhön Ryhtyessään LUOTTAEN USKON VOIMAAN Uskonsiemeniä Kylväessään ja Nukkuessaan Yönsä Hyvin HERRASSAMME JUMALAN Antaessa Uskonsiemenille KASTELUN ja KASVUN ilman, Että Uskonsiementen KYLVÄJÄT ITSE TEKISIVÄT Kylvötyön Jälkeen Kasvustolle Mitään Muuta.

HERRA ITSE RAKENTAA VALTAKUNTANSA KESKELLÄMME. Meidän TEHTÄVÄMME ON JULISTAA lähimmäisillemme, ETTÄ JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT heitä LÄHELLE MEISSÄ. Jokainen Tehköön Tämän Julistustyömme Siellä, Minne HERRA ITSE On Kunkin Asettanut SEISOMAAN VALONAAN maailman Hengellisessä Pimeydessä.

HERRA KUTSUU OMIAAN SEURAANSA KIRKKAUTEENSA. HERRA KEHOTTAA MEITÄ SEISOMAAN HÄNEN VALOINAAN SIELLÄ, MINNE HÄN MEIDÄT ITSE IHMISTEN KESKELLE LÄHETTILÄINÄÄN LÄHETTÄÄ VOIMASSAAN. HERRA KEHOTTAA KAIKKIA HÄNEN SEURAANSA – SEURAKUNTAANSA – TAHTOVIA HYLKÄÄMÄÄN PEDON VALLAN AJASSA JA SEURAAMAAN VAPAHTAJAAMME IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN.

ÄLKÄÄ ENÄÄ TAIVUTTAKO ajallista elämäänne Pedon Vallan Tahdon Mukaan VAAN SEISKÄÄ Rohkein Mielin HERRASSA Ajallinen Muukalaisuutemme Aika maailmassa. Parempi ON LEVÄTÄ KIRKKAUDESSA HERRAN LEVOSSA Iankaikkisuus kuin Kärsiä VAIVAA JA YKSINÄISYYTTÄ IKUISUUS Kadotuksessa. Valoa ja iloa.

Lauramaria Virtanen – Hän kyllä vastaa

https://www.youtube.com/watch?v=-it4VWrAQ1I

 

Ps. 7:2   EI PELKOA HERRASSA

2 HERRA, minun JUMALANI, SINUUN minä TURVAAN! PELASTA minut ja VAPAUTA minut Kaikista Vainoojistani,

 

Lauramaria Virtanen – Ansioton Rakkaus

https://www.youtube.com/watch?v=up-IsJFuc70

 

Matt. 9:2   EI EPÄUSKOA HERRASSA

2 Silloin Jotkut Toivat HÄNEN LUOKSEEN Halvaantuneen, Joka Makasi Vuoteella. Kun JEESUS NÄKI heidän USKONSA, HÄN SANOI Halvaantuneelle: ”OLE ROHKEALLA MIELELLÄ, Poikani. Sinun SYNTISI ANNETAAN ANTEEKSI.”

 

Lauramaria Virtanen – Herra on minun Paimeneni

https://www.youtube.com/watch?v=zsgZ843lXGk

 

2. Kor. 7:3   EI KUOLEMAA HERRASSA

3 TÄTÄ EN SANO TUOMITAKSENI teitä. Olenhan jo sanonut, että te olette Sydämessämme, YHDESSÄ Kuollaksemme ja YHDESSÄ ELÄÄKSEMME.

 

Hanna-Maria Helenius – Tulkoon Valtakuntasi

https://www.youtube.com/watch?v=J75gr-cNGqo

 

Hepr. 5:3   EI MAALLISTA YLIPAPPEUTTA HERRASSA

3 ja tämän HEIKKOUTENSA VUOKSI hänen täytyy Uhrata niin omien Syntiensä kuin kansankin Syntien Puolesta.

 

Päivi Tinell – Katso Minä Teen Uutta

https://www.youtube.com/watch?v=VH55kETLyNk

 

Saarn. 5:3   EI TYHMYYTTÄ HERRASSA

3 Kun teet LUPAUKSEN JUMALALLE, TÄYTÄ SE Viivyttelemättä, Sillä HÄN EI MIELISTY Tyhmiin. TÄYTÄ Siis, MITÄ LUPAAT.

 

 

Saarn. 5:9   EI RAHAN RAKKAUTTA HERRASSA

9 Joka RAKASTAA RAHAA, EI SAA RAHAA KYLLIKSEEN, Eikä Voittoa se, joka RAKASTAA RIKKAUTTA. Tämäkin On TURHUUTTA.

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

HB – The Jesus Metal Explosion – Official

https://www.youtube.com/watch?v=r1vM-w8z6D0

 

VIP – Maasta olet tullut

https://www.youtube.com/watch?v=4v06tprJVcA&list=PL9Q2tTnTzvGi_1KIu2BWFhDcE6Hf3DN-P

 

The Rain – Tuuli Kulkee

https://www.youtube.com/watch?v=eoD4wOX_98c

 

The Rain – Sotilas

https://www.youtube.com/watch?v=ydVr_PHqgcc

 

Petrus Ahonen – Tähän mä jään

https://www.youtube.com/watch?v=1rwM-bDFn9k

 

P.O.D. – Alive

https://www.youtube.com/watch?v=k3ChrdJoBCk

 

P.O.D. – The Awakening

https://www.youtube.com/watch?v=zdWHJ6NNRok

 

P.O.D. – Beautiful

https://www.youtube.com/watch?v=Wquq4DTbC9E

 

Casting Crowns – Here’s My Heart

https://www.youtube.com/watch?v=qkSBmRAVXNc

 

 

Sananl. 1:10-19   EI PEDON VALTAA HERRASSA

10 Poikani, Jos SYNNINTEKIJÄT sinua Viekoittelevat, ÄLÄ SUOSTU,

11 Vaikka he Sanovat: ”LÄHDE MUKAAMME! Väijykäämme VERTA, Vaanikaamme Viatonta SYYTTÖMÄSTI.

12 Nielaiskaamme heidät ELÄVÄLTÄ kuin Tuonela, KOKONAISINA Niin Kuin NE, Jotka HAUTAAN Vaipuvat.

13 Me SAAMME Kaikenlaista KALLISTA TAVARAA, Täytämme TALOMME Saaliilla.

14 HEITÄ Kanssamme ARPAA, OLKOON meillä KAIKILLA YHTEINEN KUKKARO.”

15 ÄLÄ LÄHDE, Poikani, SAMALLE Tielle Kuin HE. PIDÄTÄ JALKASI heidän Polultaan,

16 Sillä heidän Jalkansa JUOKSEVAT PAHUUTEEN, Kiiruhtavat VUODATTAMAAN VERTA.

17 Turhaa On VIRITTÄÄ VERKKO Kaikkien Siivekkäiden SILMIEN ETEEN.

18 Ne VÄIJYVÄT Omaa Vertaan, VAANIVAT Omaa henkeään.

19 NÄIN KÄY JOKAISELLE Väärän VOITON Tavoittelijalle; SE OTTAA Omistajaltaan hengen.

 

 

Matt. 15:2   EI ULKOKULTAISUUTTA HERRASSA

2 ”Miksi SINUN OPETUSLAPSESI rikkovat vanhinten perinnäissääntöä? Hehän EIVÄT PESE KÄSIÄÄN, KUN RUPEAVAT SYÖMÄÄN.”

 

 

Mark. 4:1-41   EI MAALLISTA SEURAKUNTAA HERRASSA

1 JEESUS RUPESI TAAS OPETTAMAAN Järven Rannalla. HÄNEN LUOKSEEN KOKOONTUI Niin Paljon ihmisiä, Että HÄN ASTUI Veneeseen ja ISTUI Siinä Järvellä. Kansanjoukko JÄI Järven RANTAAN.

2 HÄN OPETTI heille Vertauksin Monia Asioita. OPETTAESSAAN HÄN SANOI:

3 ”KUULKAA! Kylväjä Lähti KYLVÄMÄÄN.

4 Hänen KYLVÄESSÄÄN Osa SIEMENISTÄ Putosi TIEN Oheen, ja Linnut Tulivat ja SÖIVÄT NE.

5 Osa Taas Putosi KALLIOPERÄLLE, Jossa SIEMENILLÄ EI Ollut Paljon MAATA. NE Nousivat Pian ORAALLE, Kun NIILLÄ EI Ollut Syvää MAATA.

6 Auringon Noustua ORAAT Kuitenkin PAAHTUIVAT, Ja Koska NIILLÄ EI Ollut JUURTA, NE Kuivettuivat.

7 Osa Putosi ORJANTAPPUROIDEN Sekaan. ORJANTAPPUARAT Kasvoivat Ja TUKAHDUTTIVAT ORAAN, Eikä SE Antanut SATOA.

8 Mutta OSA PUTOSI HYVÄÄN MAAHAN, NOUSI ORAALLE, KASVOI JA ANTOI SADON, Mikä Kolmikymmen-, Mikä Kuusikymmen- Ja Mikä Satakertaisen.”

9 Sitten JEESUS SANOI heille: ”Jolla ON KORVAT KUULLA, se KUULKOON (hengellisesti tarkastellen hengissämme HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSAMME)!”

10 Kun JEESUS OLI JÄÄNYT YKSIN (hengellisesti tarkastellen ESIKOISENA ISÄMME KIRKKAUTEEN YLÖSOTETTUNA), ne Kaksitoista Ja MUUT HÄNEN YMPÄRILLÄÄN OLEVAT Kysyivät HÄNELTÄ (hengellisesti tarkastellen Myös ME Valitut PYHÄT HERRASSAMME – JEESUKSEN OPETUSLAPSET – Kysymme Rukouksessa hengissämme HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ARMON OSALLISUUDESSA Elävältä HERRALTAMME), Mitä Vertaukset Tarkoittivat.

11 HÄN SANOI heille: ”Teille (hengellisesti tarkastellen JEESUKSEEN USKOVILLE OPETUSLAPSILLE) ON USKOTTU JUMALAN VALTAKUNNAN SALAISUUS, Mutta noille ULKOPUOLELLA OLEVILLE (hengellisesti tarkastellen Kaikille heille, jotka ovat EPÄUSKONSA VUOKSI Jääneet ILMAN ARMON OSALLISUUTTA HERRASSAMME Kristuksen Ruumiissa. Ulkopuolella Olevat Ovat Jättäneet Kääntymättä HERRAN PUOLEEN Täydestä Sydämestään PARANNUSTA MENNEESTÄ HERRAN EDESSÄ TEKEMÄTTÄ – Ovat Siis Jääneet sielullisesti Vaeltamaan Pedon Vallan Alaisuuteen ja miellyttämään jumalattomia ihmisiä ajassa Sen Sijaan ETTÄ PALVELISIVAT Elämällään ELÄVÄÄ ISRAELIN JUMALAA – LUOJAAMME ajassa) Kaikki Tulee Vertauksin,

12 että he Näkevinä Näkisivät (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallan alaisuudessa elävät LUULEVAT NÄKEVÄNSÄ maailmassa TOTUUDEN) EIVÄTKÄ KÄSITTÄISI ja Kuulevina Kuulisivat (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallan alaisuudessa elävät LUULEVAT KUULEVANSA maailmassa TOTUUDEN) EIVÄTKÄ YMMÄRTÄISI, ETTEIVÄT KÄÄNTYISI EIVÄTKÄ SAISI ANTEEKSI.”

13 Vielä JEESUS SANOI heille: ”Ettekö KÄSITÄ TÄTÄ VERTAUSTA? Kuinka Sitten VOISITTE YMMÄRTÄÄ Kaikki MUUT VERTAUKSET?

14 Kylväjä KYLVÄÄ SANAN.

15 TIEN OHEEN Kylvetty Kuvaa ihmisiä, Jotka KUULEVAT SANAN, Mutta Joilta Saatana Tulee HETI OTTAMAAN POIS heihin Kylvetyn SANAN.

16 KALLIOPERÄLLE Kylvetty Kuvaa Taas niitä, Jotka KUULLESSAAN SANAN Ottavat SEN HETI ILOITEN VASTAAN,

17 Mutta Koska heillä EI OLE JUURTA (hengellisesti tarkastellen PYHÄÄ HENKEÄ) Itsessään, he KESTÄVÄT VAIN HETKEN. Kun Sitten TULEE AHDISTUS Tai VAINO SANAN Tähden, he LUOPUVAT HETI.

18 ORJANTAPPUROIDEN (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallan Alaisuudessa Vaeltavien ihmisten) Sekaan Kylvetty Kuvaa niitä, Jotka KUULEVAT SANAN,

19 Mutta Tämän maailman HUOLET, RIKKAUDEN PETOLLINEN VIETTELYS Ja Muut HIMOT PÄÄSEVÄT heissä TUKAHDUTTAMAAN SANAN, Niin ETTÄ SE JÄÄ HEDELMÄTTÖMÄKSI (hengellisesti tarkastellen ISÄ KARSII POIS VIINIPUUSTA Tällaiset Oksat, Jotka EIVÄT TUOTA HEDELMÄÄ.

Nämä Kuivettuvat ja Ajallaan Tulessa Poltettavat Oksat Jatkavat Vaeltamista Pedon Vallan Alaisuudessa Eivätkä Siksi VOI LOISTAA KRISTUKSEN VALOA maailman Hengelliseen Pimeyteen, koska Taipuvat Pedon Vallan Tahtoon ja Hyväksyvät lähimmäisten Eksyttämisen ja Vieraannuttamisen Pois TOTUUDESTA Saadakseen Nauttia Ajallisista Nautinnoista ja Etuoikeuksista ihmisten keskellä lihallisesti ja sielullisesti ajassa Vaeltaessaan.

Ajallisessa elämässämme maanpäällä Hengellisesti Ymmärrettävä Pedon Valta ESTÄÄ TOTUUDEN JULISTAMISTA Kadotetuille sieluille Eristämällä ELÄMÄN HERRAA PALVELEVAT Pois Pedon Vallan Alaisuudessa Vaeltavista ihmisistä muun muassa maallisessa TALOUS-, LIIKE- ja TYÖELÄMÄSSÄ Pedon Vallan Alaisuuteen Taipumattomat HERRAN PALVELIJAT Yhteiskuntien Laidoille Niukan Ajallisen Toimeentulon Varaan Sysäten.

LÄHTEKÄÄ HETI POIS PEDON VALLAN ALAISUUDESTA AJASSA, JOS TAHDOTTE ELÄMÄN HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA!).

20 Mutta HYVÄÄN MAAHAN KYLVETTY Kuvaa niitä, Jotka KUULEVAT SANAN, OTTAVAT SEN VASTAAN ja TUOTTAVAT SADON, Mikä Kolmikymmen-, Mikä Kuusikymmen- ja Mikä Satakertaisen.”

21 Sitten JEESUS SANOI heille: ”Eihän LAMPPUA OTETA ESIIN SIKSI, Että SE Pantaisiin Vakan Tai Vuoteen ALLE. Eikö SIKSI, Että SE PANTAISIIN LAMPUNJALKAAN?

22 Eihän MIKÄÄN OLE SALATTUNA Muuta Varten Kuin TULLAKSEEN ILMI Eikä KÄTKETTYNÄ Muuta Varten Kuin TULLAKSEEN JULKI.

23 Jos Jollakulla On KORVAT KUULLA, Se KUULKOON (hengellisesti tarkastellen hengissämme HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSAMME).”

24 Vielä HÄN SANOI heille: ”TARKATKAA Sitä, Mitä KUULETTE. MILLÄ MITALLA Te MITTAATTE, SILLÄ Teille MITATAAN, Ja Vielä LISÄTÄÄNKIN.

25 Jolla ON, SILLE ANNETAAN, Mutta Siltä, Jolla Ei Ole, OTETAAN POIS Sekin, Mitä hänellä On (hengellisesti tarkastellen JUMALAN ARMOLAHJAT Jaetaan VANHURSKAUDESSA ELÄVILLE HERRASSAMME ja ULKOPUOLISILTA VIEDÄÄN POIS sekin vähäinen, joka hänellä on ollut ENNEN SYDÄMEN PAADUTTAMISTA ajassa Odottamaan Oman Valinnan Mukaan HERRAN PÄIVÄNÄ Vastaanotettavaa Ikuista Kadotustuomiota HELVETISSÄ, Josta JEESUS ITSE PUHUI USEASTI maanpäällä ihmisruumiissa ajassa Vaeltaessaan).

26 JEESUS SANOI: ”Tämän Kaltainen On JUMALAN VALTAKUNTA: Mies KYLVÄÄ SIEMENEN Maahan.

27 Nukkuipa hän Tai Valvoi, Öin ja Päivin, SIEMEN ORASTAA Ja KASVAA, EIKÄ hän TIEDÄ, MITEN.

28 Maa TUOTTAA SADON Aivan ITSESTÄÄN: Ensin Korren, Sitten Tähkän ja VIIMEIN TÄYDEN JYVÄN Tähkään.

29 HETI Kun SATO ON KYPSÄ (hengellisesti tarkastellen KUN KOKO PAKANOIDEN LUKU ON TULLUT TÄYTEEN), HÄN LÄHETTÄÄ Sirpin, Sillä SADONKORJUUN AIKA ON TULLUT (hengellisesti tarkastellen SILLOIN HERRA PELASTAA KOKO ISRAELIN ja LÄHETTÄÄ enkelinsä NOUTAMAAN MORSIAMENSA KIRKKAUTEENSA JUMALAN KARITSAN HÄÄJUHLAAN).”

30 Sitten JEESUS SANOI: ”Mihin Vertaisimme JUMALAN VALTAKUNTAA, Mitä VERTAUSTA Siitä KÄYTTÄISIMME?

31 SE On Kuin SINAPINSIEMEN, Joka Maahan KYLVETTÄESSÄ On Pienin Kaikista Siemenistä Maan Päällä.

32 Mutta Maahan KYLVETTYNÄ SE KASVAA, Ja SIITÄ TULEE Suurin Kaikista VIHANNESKASVEISTA. SE TEKEE Niin Suuria OKSIA, Että Taivaan Linnut Voivat Tehdä Pesänsä Sen Varjoon.”

33 MONIN TÄLLAISIN Vertauksin JEESUS PUHUI ihmisille SANAA, SEN MUKAAN Kuin he KYKENIVÄT KUULEMAAN.

34 ILMAN VERTAUSTA HÄN EI PUHUNUT heille, Mutta OPETUSLAPSILLEEN HÄN SELITTI KAIKEN, Kun HE OLIVAT KESKENÄÄN.

35 SAMANA PÄIVÄNÄ Illan Tultua JEESUS SANOI OPETUSLAPSILLE: ”LÄHTEKÄÄMME TOISELLE RANNALLE.”

36 He LÄHETTIVÄT kansan Luotaan ja Lähtivät JEESUKSEN Kanssa Veneellä, JOSSA HÄN JO OLI. Myös Muita Veneitä Oli HÄNEN Matkassaan.

37 PIAN NOUSI KOVA MYRSKY Ja AALLOT SYÖKSYIVÄT Veneeseen, Niin Että SE OLI TÄYTTYMÄISILLÄÄN.

38 JEESUS NUKKUI Veneen Perässä NOJATEN PÄÄNALUSEEN. Opetuslapset Herättivät HÄNET Ja Sanoivat: ”OPETTAJA, Etkö Välitä Siitä, Että me HUKUMME?”

39 HERÄTTYÄÄN HÄN NUHTELI Tuulta ja SANOI Järvelle: ”VAIKENE, OLE HILJAA!” Niin Tuuli ASETTUI, Ja TULI Aivan TYVEN.

40 HÄN SANOI heille: ”MIKSI te OLETTE PELOISSANNE? EIKÖ teillä VIELÄKÄÄN OLE USKOA?”

41 Heidät Valtasi Suuri PELKO, Ja he Sanoivat Toisilleen: ”KUKA TÄMÄ OIKEIN ON, Kun Tuuli Ja Merikin TOTTELEVAT HÄNTÄ?”

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Skillet – Awake and Alive

https://www.youtube.com/watch?v=2aJUnltwsqs

Skillet – Suositut kappaleet

https://www.youtube.com/watch?v=1mjlM_RnsVE&list=PLjzB8TMjdjwNb-kIaPsJihUDF7_8TLSKZ

 

 

Hes. 34:11-31   HERRA ITSE KAITSEE LAUMAANSA

11 ”NÄIN SANOO HERRA, HERRA: Katso, MINÄ ITSE ETSIN Lampaani Ja PIDÄN Niistä HUOLTA.

12 Niin Kuin PAIMEN PITÄÄ HUOLTA LAUMASTAAN, Kun Lampaat Ovat Hajaantuneet HÄNEN Luotaan, NIIN MINÄKIN PIDÄN HUOLEN Lampaistani Ja PELASTAN NE Kaikkialta, Minne NE Ovat HAJAANTUNEET Pilvisenä Ja Pimeänä Päivänä.

13 MINÄ HAEN NE kansojen Seasta, KOKOAN NE Muista Maista Ja TUON NE Omaan Maahansa. MINÄ PAIMENNAN Niitä ISRAELIN Vuorilla Ja Purolaaksoissa Ja Kaikissa MAAN Asutuissa Paikoissa.

14 Hyvillä Laitumilla MINÄ NIITÄ KAITSEN. Israelin KORKEILLA VUORILLA NIILLÄ On LAITUMENSA. Siellä NE SAAVAT LEVÄTÄ Hyvällä Laitumella, Ja NIILLÄ On Oleva REHEVÄ LAIDUNMAA Israelin VUORILLA.

15 MINÄ ITSE KAITSEN Lampaitani Ja VIEN NE LEPÄÄMÄÄN, SANOO HERRA, HERRA.

16 Kadonneet MINÄ ETSIN, Eksyneet MINÄ TUON Takaisin, Loukkaantuneet MINÄ SIDON Ja Heikkoja VAHVISTAN, Mutta Lihavat MINÄ HÄVITÄN. MINÄ PAIMENNAN Laumaani OIKEUDEN MUKAAN.

17 Ja TE, LAMPAANI, NÄIN SANOO HERRA, HERRA: Katso, MINÄ TUOMITSEN Lampaan Ja Lampaan VÄLILLÄ Ja Myös Pässien Ja Pukkien VÄLILLÄ (hengellisesti tarkastellen meidän ei tarvitse riidellä keskenämme mistään niin kuin maailmassa ihmiset tekevät eri foorumeilla. HERRA ITSE ASETTAA KAIKEN TAHTONSA Mukaan SEURAKUNNASSAAN. Meidän ON OLTAVA HERRALLE KUULIAISET, Kun HÄN PUHUU henkiimme HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ja ILMOITTAA TAHTONSA meitä Koskettavissa Asioissa Ajassa.

HERRA RATKAISEE ITSE RIITA-ASIAT SEURAKUNNASSAAN Uskovien Välillä Ja Hengellisten Yhteisöjen Välillä. RUKOILEMME ISÄN TAHDON TAPAHTUVAN KAIKESSA HERRASSAMME. Tulemme Näkemään HERRAN Asettavan Kaiken TAHTONSA Mukaan SEURAKUNNASSAAN Ajassa MYÖS Maan Päällä Niin Kuin Taivaassa).

18 ONKO TEISTÄ NIIN Pieni Asia OLLA HYVÄLLÄ LAITUMELLA, Että TE Vielä TALLAATTE Jaloillanne (hengellisesti tarkastellen LISÄÄNTYNEESTÄ TIEDOSTA JA TOTUUDEN TUNTEMAAN OPPIMISESTA HUOLIMATTA Edelleen Pedon Vallan Alaisuudessa Laadituilla Uskonnollisilla Perinnäissäännöillä ja Jumaluusopeilla Syntiin Ryhtymällä HERRAN TAHTOA UPPINISKAISESTI VASTUSTAEN TEKEMÄTTÄ PARANNUSTA VAELLUKSESSA HERRAN EDESSÄ JA KÄÄNTYMÄTTÄ HERRAN PUOLEEN) LOPUT LAITUMESTANNE? TEHÄN SAATTE JUODA Kirkasta Vettä, Miksi Vielä LIKAATTE Jaloillanne LOPUT SIITÄ?

19 Onko MINUN LAMPAITTENI Syötävä Laitumella, JOTA TEIDÄN Jalkanne OVAT TALLANNEET (hengellisesti tarkastellen Jalkojen SAASTAISUUS ja Jälkeen Jätetyt Jalanjäljet Siis VALHEELLINEN JA TOTUUDEN VASTAINEN JUMALUUSOPPI ja Vaellus SYNNISSÄ Pedon Vallan Alaisuudessa JUMALAN POJAN TOTUUDEN ihmisten Edessä KIELTÄEN maallisissa ja Ajallisissa paikallisseurakunnissa ja kristillisiksi yhteisöiksi itsensä mieltävien ihmisyhteisöjen keskuudessa.

HERRA TAHTOO, ETTÄ VALHE JA SYNTI HYLÄTÄÄN, KÄÄNNYTÄÄN HERRAN TIELLE Ja SALLITAAN HERRAN PESTÄ Likaiset ja Sontaiset Jalat PUHTAIKSI KÄYDÄ HERRAN LAITUMILLE. Esikuvallisesti JEESUS NASARETILAINEN PESI ITSE Opetuslastensa Jalat maanpäällä Ihmisruumiissa Vaeltaessaan Erään Aterioinnin Yhteydessä Siis ELÄMÄN LEIPÄÄ heidän Kanssaan Jakaessaan.

SEURAKUNTAAN Haluavien ihmisten Erilaisissa JUMALAN POJAN USKOA TUNNUSTAVISSA Yhteisöissä ON TEHTÄVÄ PARANNUS Vaelluksessaan HERRAN EDESSÄ),

Ja JUOTAVA Vettä, JONKA TEIDÄN Jalkanne OVAT SOTKENEET (hengellisesti Ymmärrämme, ETTEI HERRA TAHDO SEURAKUNTANSA Hengelliseen, VAIN ARMON OSALLISUUDESSA Kristuksen Ruumiissa MAHDOLLISEEN, USKONELÄMÄÄN Tuotavan Mukaan Pedon Vallan Alaisesta maailmasta MITÄÄN EPÄPUHDASTA Ja SAASTAISTA.

MEIDÄN ON SALLITTAVA HERRAN PUHDISTAA KAIKKI EPÄPUHTAUDET VAELLUKSESSAMME, Jottei HERRAN SEURAKUNTAANSA Kutsumat Uudet Lampaat HERRASSAMME Tulisi meitä kristittyjä kohdatessaan Osallisiksi Menneistä Opillisista Synneistämme kristillisissä yhteisöissämme eli Tietämättömyyden Aikojen Perinnöstä)?”

20 ”SEN TÄHDEN HERRA, HERRA SANOO Laumalle NÄIN: MINÄ ITSE TUOMITSEN Lihavien Ja Laihojen LAMPAIDEN VÄLILLÄ.

21 Koska TE OLETTE SYSINEET Kyljillänne Ja Hartioillanne KAIKKIA HEIKKOJA Ja PUSKENEET NIITÄ SARVILLANNE, Kunnes OLETTE SAANEET NE AJETUIKSI HAJALLEEN, Ulos Aitauksesta,

22 MINÄ PELASTAN LAMPAANI Eivätkä NE ENÄÄ JÄÄ Ryöstettäviksi. MINÄ TUOMITSEN Lampaan Ja Lampaan VÄLILLÄ.

23 MINÄ HERÄTÄN heille YHDEN PAIMENEN, Ja HÄN, PALVELIJANI Daavid, KAITSEE heitä. HÄNESTÄ TULEE heidän PAIMENENSA.

24 Silloin MINÄ OLEN HERRA, heidän JUMALANSA, Ja PALVELIJANI Daavid ON RUHTINAS heidän Keskellään (hengellisesti tarkastellen RUHTINAS On JEESUS KRISTUS – Rauhanruhtinas – Daavidin Poika – Ihmisen Poika – Jumalan Poika – Jumalan Sana – Luvattu IMMANUEL – JUMALA Keskellämme – JUMALA meissä – Hyvä Paimen – Sydänten HERRA) MINÄ HERRA, OLEN PUHUNUT.

25 SILLOIN MINÄ TEEN heidän KANSSAAN RAUHAN LIITON (hengellisesti tarkastellen RAUHAN LAPSET Saavat PYHÄN HENGEN Sydämiinsä LIITON MERKIKSI JA SINETIKSI HERRASSAMME) Ja HÄVITÄN Maasta Petoeläimet (hengellisesti tarkastellen VAIN Maasta eli HERRAAN USKOVIEN KESKELTÄ. Tottelemattomuuden Lapsista Muodostuvassa maailman kansojen Meressä On Pedon Valta JUMALAN SANAN Mukaan maailmanajan Loppuhetkille Asti), NIIN ETTÄ MINUN LAMPAANI Saavat Asua TURVALLISESTI Autiomaassa (hengellisesti tarkastellen Kiusausten Ja Koetusten Keston HERRAN SEULOESSA ITSE SEURAKUNTANSA Iankaikkisuutta Varten Ajassa) Ja Nukkua Vaikka Metsissä.

26 MINÄ ANNAN SIUNAUKSEN heille Ja KAIKELLE, Mitä KUKKULANI (hengellisesti tarkastellen UUDEN JERUSALEMIN, Joka On Laskettu PYHÄSSÄ HENGESSÄ Alas Taivaasta Keskellemme) YMPÄRILLÄ ON, Ja ANNAN SateidenTulla Ajallaan. Ne OVAT SIUNAUKSEN SATEITA.

27 Puut KANTAVAT HEDELMÄÄ, Maa Antaa SATONSA, Ja MINUN LAMPAANI Saavat Olla TURVASSA Omassa Maassaan (hengellisesti tarkastellen HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Siis ARMON OSALLISUUDESSA Kristuksen Ruumiissa JUMALAN VALTAKUNNASSA Keskellämme). KUN MINÄ SÄRJEN heidän IKEENSÄ Ja PELASTAN KANSANI heidän Orjuuttajiensa Käsistä (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallan Alaisuudesta Ajassa), HE TULEVAT TIETÄMÄÄN, Että MINÄ OLEN HERRA.

28 SILLOIN he Eivät Enää Ole kansojen Ryöstettävinä Eivätkä Maan Pedot (hengellisesti tarkastellen Uskonnolliset Pedon Vallan Alaisuudessa Ajassa Vaeltavat ja Sen Valtaan sieluja Eksyttävät JEESUSTA Vain SUULLA PALVELEVAT lähimmäiset ihmisten muodostamien maallisten instituutioiden palveluksessa) Syö heitä, Vaan HE SAAVAT ASUA TURVASSA, EIKÄ KUKAAN PELOTTELE HEITÄ.

29 MINÄ ISTUTAN HEILLE Maineikkaan Puutarhan, Eikä Kukaan Enää Menehdy Nälkään SIINÄ MAASSA, Eikä heidän Tarvitse Enää Kärsiä kansojen Pilkkaa.

30 SILLOIN he TIETÄVÄT, Että MINÄ, HERRA, heidän JUMALANSA, OLEN heidän KANSSAAN Ja Että HE, ISRAELIN HEIMO, Ovat MINUN KANSANI, SANOO HERRA, HERRA.

31 TE ihmiset OLETTE MINUN LAMPAITANI, Lampaita MINUN Laitumellani. MINÄ OLEN teidän JUMALANNE, SANOO HERRA, HERRA.”

 

 

Luuk. 3:7-17   TEHKÄÄ KÄÄNTYMYKSENNE NÄKYVÄKSI

7 Johannes Sanoi Väkijoukoille, jotka Tulivat hänen kastettavakseen: ”Te Kyykäärmeiden Sikiöt! Kuka On Neuvonut teitä Pakenemaan Tulevaa Vihaa?

8 TEHKÄÄ Siis Hedelmää, JOSSA KÄÄNTYMYKSENNE NÄKYY, Älkääkä Ruvetko Ajattelemaan: ´Onhan Abraham meidän isämme.´ Minä Sanon teille, Että JUMALA VOI NÄISTÄ KIVISTÄ Herättää Lapsia Abrahamille.

9 Kirves ON JO PANTU PUIDEN JUURELLE. Jokainen PUU, Joka EI TEE HYVÄÄ HEDELMÄÄ, Hakataan Pois Ja Heitetään Tuleen.”

10 Ihmiset KYSYIVÄT häneltä: ”Mitä meidän Siis PITÄÄ TEHDÄ?”

11 Hän VASTASI heille: ”Jolla ON KAKSI PAITAA, ANTAKOON TOISEN sille, Joka ON ILMAN, ja se, Jolla ON RUOKAA, Tehköön Samoin.”

12 Myös Publikaaneja Tuli Kastettavaksi, ja he Kysyivät häneltä: ”Opettaja, MITÄ meidän PITÄÄ TEHDÄ?”

13 Hän Sanoi heille: ”Älkää Vaatiko ENEMPÄÄ KUIN teille ON SÄÄDETTY.”

14 Myös Sotilaat Kysyivät häneltä: ”Entä MITÄ meidän PITÄÄ TEHDÄ?” Hän Vastasi: ”ÄLKÄÄ RYÖSTÄKÖ ÄLKÄÄKÄ KIRISTÄKÖ KENELTÄKÄÄN Vaan TYYTYKÄÄ Palkkaanne.”

15 Kun KANSA OLI ODOTUKSEN VALLASSA ja kaikki Ajattelivat Sydämessään, Mahtoiko Johannes Olla Kristus,

16 Johannes Vastasi kaikille ja Sanoi: ”Minä kastan teidät vedellä, MUTTA ON TULOSSA minua VÄKEVÄMPI, Jonka KENKIEN NAUHOJAKAAN en Kelpaa Avaamaan. HÄN KASTAA teidät PYHÄSSÄ HENGESSÄ Ja Tulessa.

17 HÄNELLÄ On KÄDESSÄÄN VISKAIN (hengellisesti tarkastellen PYHÄ HENKI), Ja HÄN PUHDISTAA PUIMATANTEREENSA (hengellisesti tarkastellen JUMALAN luomakunnassaan Olevan ihmisten muodostaman Peltomaan, Jossa Kasvaa Ajassa Samassa Pellossa Sekä IHMISEN POJAN Kylvämää JUMALAN SANAN Viljaa Että VIHAMIEHEN Kylvämää Valheviljaa). JYVÄT HÄN KOKOAA AITTAANSA, Mutta Ruumenet HÄN POLTTAA Sammumattomassa Tulessa (hengellisesti Ymmärrämme Puhuttavan HELVETIN Tulijärvestä, Joka Palaa Ikuisesti).”

 

 

Joh. 13:4-17   PUHDISTAKAA SEURAAJIENNE JALAT HERRASSA

4 Niin HÄN NOUSI Aterialta, RIISUI VIITTANSA, OTTI PELLAVALIINAN Ja SITOI SEN Vyötäisilleen.

5 Sitten HÄN KAATOI Vettä Pesuastiaan Ja ALKOI PESTÄ Opetuslastensa Jalkoja Ja KUIVATA NIITÄ PELLAVALIINALLA, Joka OLI HÄNEN Vyötäisillään.

6 Kun HÄN TULI Simon Pietarin KOHDALLE, tämä sanoi: ”HERRA, SINÄKÖ PESET minun Jalkani?”

7 JEESUS VASTASI: ”MITÄ MINÄ TEEN, sinä ET NYT KÄSITÄ, Mutta Myöhemmin sinä Sen Ymmärrät.”

8 Pietari sanoi HÄNELLE: ”SINÄ ET IKINÄ SAA PESTÄ minun Jalkojani!” JEESUS VASTASI: ”ELLEN MINÄ PESE sinua, EI sinulla OLE OSUUTTA MINUN KANSSANI.”

9 Simon Pietari sanoi: ”HERRA, ÄLÄ PESE Vain Jalkojani Vaan Myös Kädet Ja Pää.”

10 JEESUS VASTASI: ”Sen, Joka On KYLPENYT, Ei Tarvitse PESTÄ Muuta Kuin Jalat, Ja NIIN hän ON KOKONAAN PUHDAS. Te OLETTE PUHTAITA, Ette Kuitenkaan Kaikki.”

11 HÄN TIESI Kavaltajansa. Sen Tähden HÄN SANOI, Etteivät he Kaikki Olleet Puhtaita.

12 Kun HÄN OLI PESSYT (hengellisesti tarkastellen Jalkojen PESULLA Ymmärrämme Vertauskuvallisesti HERRAN PUHDISTANEEN MENNEET SYNNIT JA ANTANEEN NE ANTEEKSI Tekijälleen) heidän Jalkansa, PUKENUT VIITAN YLLEEN Ja ASETTUNUT Taas ATERIALLE, HÄN SANOI heille: ”Ymmärrättekö, Mitä MINÄ OLEN teille TEHNYT?

13 Te KUTSUTTE MINUA OPETTAJAKSI Ja HERRAKSI, Ja Oikeassa Olette, Sillä Se MINÄ OLEN.

14 Jos Siis MINÄ, teidän HERRANNE Ja OPETTAJANNE, OLEN PESSYT teidän Jalkanne, Tekin OLETTE VELVOLLISET PESEMÄÄN TOISTENNE Jalat.

15 MINÄ OLEN Antanut teille Esikuvan, Että TEKISITTE Niin Kuin MINÄ OLEN TEHNYT TEILLE.

16 Totisesti, Totisesti MINÄ SANON teille: Ei PALVELIJA Ole HERRAANSA Suurempi Eikä LÄHETTILÄS LÄHETTÄJÄÄNSÄ Suurempi (hengellisesti tarkastellen meidät JEESUKSEN Opetuslapset On KUTSUTTU Palvelemaan Toinen Toisiamme HERRASSAMME tasa-arvoisina Keskuudessamme.

Meidät On Myös VELVOITETTU Pyytämään, Antamaan ja Saamaan ANTEEKSI Kokemamme Rikkomukset ja Vääryydet HERRASSAMME Niistä Ensin Sävyisästi ja Rakkaudellisesti Huomautettuamme ja Veljen Tai Sisaren HERRASSAMME Tehdessä Parannuksen Huomautetussa Asiassa HERRASSAMME.

NÄIN me SAAMME ELÄÄ HERRASSAMME. Me PUHDISTAMME KAIKESTA maallisesta SAASTAISUUDESTA TOINEN TOISTEMME hengellisesti Ymmärrettävät Jalat, Niin ETTÄ USKONASKELTEMME Taaksemme Jättämämme JÄLJET Ovat HERRAMME PUHDISTAMAT Ja TAHRAAMATTOMAT Perässämme Vaeltavien Seurata HERRASSAMME).

17 Te OLETTE AUTUAITA, Jos TÄMÄN TIEDÄTTE Ja NÄIN TEETTE.

 

 

Luuk. 14:25-35   OPETUSLAPSI KIELTÄÄ PEDON VALLAN

25 JEESUKSEN Mukana KULKI SUURI JOUKKO ihmisiä. HÄN KÄÄNTYI Ja SANOI heille:

26 ”JOS joku TULEE MINUN Luokseni EIKÄ VIHAA isäänsä ja äitiään, vaimoaan ja lapsiaan, veljiään ja sisariaan, JOPA OMAA ELÄMÄÄNSÄ, hän EI VOI OLLA MINUN Opetuslapseni (hengellisesti tarkastellen ON OLTAVA SYNNINTUNNOSSA Siis TUNNUSTETTAVA ITSELLEEN OMA SYNTISYYTENSÄ ja KAIKKIEN LÄHIMMÄISTENSÄ SYNTISYYS PYHÄN JUMALAN EDESSÄ.

PYHÄ JUMALA VIHAA Syntiä meissä, EIKÄ OTA VASTAAN Synnissä ELÄVIÄ Siis Pedon Vallan Alaisuudessa maailmassa Ajallista elämäänsä hengessään Kuolleina ELÄVIÄ Vaan AINOASTAAN Hengellisessä HERÄTYKSESSÄ SYNNINTUNTOON TULLEET ja SYNTIELÄMÄSTÄ VAPAUTUKSEEN HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA TÄYDESTÄ SYDÄMESTÄÄN TAHTOVAT SYNTISET sielut.

MEILLÄ TULEE OLLA KRISTUKSEN MIELI HERRASSAMME – SIIS VIHAAMME SYNTIÄ meissä. ON OLTAVA VALMIS KÄÄNTÄMÄÄN SELKÄNSÄ maailmassa ELÄVILLE rakkaillekin TODISTUKSEKSI heille AINOASTA IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN JOHTAVASTA PELASTUSTIESTÄ HERRASSAMME Kieltämällä Pedon Valta OMASSA Ajallisessa ELÄMÄSSÄ.

KAIKILLA SYNTISILLÄ ihmisillä ON MAHDOLLISUUS PELASTUA HERRASSAMME. EMME VIHAA ihmisiä Vaan jumalattomien ihmisten SYNTIELÄMÄÄ maailmassa VAILLA JUMALAN ARMOA Pedon Vallan Alaisuuteen hengissään Kuolleina Alistuneina Antikristuksina ja Eksyttäjinä Ajallisessa elämässämme – SIIS Lihalliseen ihmisruumiiseen maanpäälle SYNTYNEEN VAPAHTAJAMME ja PUOLESTAMME AINUTKERTAISESTI HENKENSÄ ANTANEEN HERRAMME – TOTUUDEN ILMOITUKSEN – JUMALAN SANAN Kieltäjiä, Joiden Seuraa HERRASSA Kartamme, Mutta EMME KARTA Ajallisessa elämässämme maanpäällä.

Maallisia perheenjäseniämme RAKASTAMME KRISTUKSELLE Kaikella USKOMME VOIMALLA HERRASSAMME Rukoilemalla Kestävästi heidän sielujensa Pelastumisen Puolesta. Rakastamme LÄHELLÄ OLEVIA, Kuten ITSEÄMME HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – TOTUUDESSA Vaeltaessamme).

27 Ja JOKA EI KANNA RISTIÄÄN (hengellisesti tarkastellen JEESUKSEN Opetuslapset Tuomitaan Pedon Vallan Toimesta Ajassa HERRAMME TAVOIN ennenaikaisesti Osattomiksi Ajallisesta maallisesta elämänmenosta ja Asetetaan Riippumaan ELÄMÄN PUUHUN Rikollisten Seuraan Pedon Vallan Alaisissa Yhteiskunnissa maailmassa jumalattomien Pilkattavaksi ajassa) ja SEURAA MINUA (TUNNUSTA JUMALAN SANAN TOTUUTTA ja Ojentaudu Ajallisessa ELÄMÄSSÄÄN HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ISÄMME TAHTOON Kaikessa), EI VOI OLLA MINUN Opetuslapseni.

28 Jos joku teistä Aikoo RAKENTAA TORNIN (hengellisesti tarkastellen TURVATA ELÄMÄNSÄ JUMALAN VALTAKUNNASSA HERRASSAMME), Eikö hän ENSIN ISTUUDU LASKEMAAN Kustannuksia Nähdäkseen, ONKO hänellä VAROJA RAKENTAA (hengellisesti tarkastellen KAIKKI JUMALAN luomakunnassa ON JUMALAN OMAISUUTTA ja HERRAN PERILLISINÄ Siis MYÖS meidän JUMALAN LASTEN, Joten meillä ON AINA VARAA PALVELLA HERRAA Ajassa ISÄMME RAKASTAVAAN HUOLENPITOON Kaikessa Luottaen) Se Valmiiksi?

29 Sillä JOS hän LASKEE PERUSTUKSEN Mutta EI KYKENE SAAMAAN Rakennusta VALMIIKSI (hengellisesti tarkastellen KOSKA EI OLE RIISUNUT maallista RAHAN VALTAA POIS elämästään Siis ON HERRAMME KEHOTUKSESTA HUOLIMATTA JÄTTÄNYT ANTAMATTA OMAISUUTENSA ”Köyhille” JA SILTI YRITTÄNYT KAKSILLA RATTAILLA EDETEN SEURATA sielullisesti JEESUSTA, Jolloin ´TALO´ On Jäänyt Keskeneräiseksi), niin Kaikki, jotka SEN (hengellisesti tarkastellen Kerran Vastaanotettu USKONSIEMEN EI KASVAKAAN Hyvässä Maassa HENGELLISEEN TÄYSI-IKÄISYYTEEN HERRASSAMME Vaan JÄÄ KESKENKASVUISEKSI ja ihminen LUOPUU USKOSTAAN ja Palaa elämään maailmaan Pedon Vallan Alaisuuteen MAALLISIA RIKKAUKSIA Lihallisesti ja sielullisesti Tavoitellen JÄÄDEN ARMOSTA OSATTOMAKSI Luopion Osaan Ajassa Taipuen) NÄKEVÄT, Alkavat Pilkata häntä.

30 He Sanovat: ́Tuo mies RYHTYI RAKENTAMAAN mutta EI KYENNYT SAAMAAN VALMIIKSI. ́

31 TAI Jos kuningas LÄHTEE TAISTELUUN toista kuningasta VASTAAN, EIKÖ hän ENSIN ISTUUDU HARKITSEMAAN, PYSTYYKÖ hän kymmenellätuhannella miehellä KOHTAAMAAN sen, joka TULEE HÄNTÄ VASTAAN kahdellakymmenellätuhannella?

32 ELLEI hän SIIHEN PYSTY, hän LÄHETTÄÄ LÄHETYSTÖN KYSYMÄÄN RAUHANEHTOJA toisen Ollessa Vielä Kaukana.

33 NIINPÄ YKSIKÄÄN teistä EI VOI OLLA MINUN Opetuslapseni, ELLEI HÄN LUOVU KAIKESTA, MITÄ hänellä ON.”

34 ”SUOLA On HYVÄ (hengellisesti tarkastellen VAIN JUMALA ON HYVÄ Siis MYÖS JUMALAN SANA Siis MYÖS Kristuksen Ruumiissa Tunnustettu JUMALUUSOPPI – TOTUUS). Mutta JOS SUOLAKIN (hengellisesti tarkastellen JOS Kristuksen Ruumis AJASSA EI ENÄÄ OLE HYVÄ, Koska SE ON HYLJÄNNYT JUMALAN SANAN TOTUUDEN Keskellään MENETTÄEN SUOLAISUUTENSA – Siis sielun Haavoissa Kirvelevän ja Parantavan Ominaisuutensa) KÄY MAUTTOMAKSI, Millä SE SAADAAN Suolaiseksi?

35 Se EI KELPAA Maahan EIKÄ LANTATUNKIOON. SE Heitetään Pois (hengellisesti tarkastellen KAIKKI maailman Pedon Vallan Alla Opetettu VALHEOPPI ON HYLÄTTÄVÄ – PIDÄMME KIINNI Vain JUMALAN SANAN TOTUUDESTA HERRASSAMME). Jolla ON KORVAT KUULLA, se KUULKOON (hengellisesti tarkastellen HERRA OPETTAA OPETUSLAPSILLEEN Vertausten Selitykset HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSAMME Uudestisyntyneisiin henkiimme Ajatusten Tavoin Sisimpäämme PUHUEN)!”

 

 

Luuk. 15:1-7   KADOTETUN PELASTUMISEN ILO HERRASSA

1 Publikaanit Ja SYNTISET Tulivat KAIKKI JEESUKSEN Luo KUULEMAAN HÄNTÄ.

2 Mutta Fariseukset ja Kirjanoppineet NURISIVAT: ”TÄMÄ OTTAA VASTAAN SYNTISIÄ Ja Syö heidän Kanssaan.”

3 Silloin JEESUS KERTOI heille TÄMÄN VERTAUKSEN:

4 JOS Jollakin teistä On SATA LAMMASTA Ja hän KADOTTAA NIISTÄ YHDEN, Eikö hän Jätä Niitä yhdeksääkymmentäyhdeksää Erämaahan Ja LÄHDE ETSIMÄÄN KADONNUTTA, Kunnes LÖYTÄÄ SEN.

5 Kun hän LÖYTÄÄ LAMPAAN, hän NOSTAA SEN ILOITEN HARTEILLEEN,

6 Ja KOTIIN TULTUAAN hän Kutsuu Ystävänsä Ja Naapurinsa Ja SANOO Heille: ´ILOITKAA KANSSANI, Sillä MINÄ LÖYSIN LAMPAANI, Joka OLI KADONNUT.´

7 MINÄ SANON teille: SAMOIN ON TAIVAASSA Suurempi ILO Yhdestä SYNTISESTÄ, Joka KÄÄNTYY, Kuin Yhdeksästäkymmenestäyhdeksästä VANHURSKAASTA, Jotka EIVÄT PARANNUSTA TARVITSE.”

 

 

Luuk. 17:20-37   JUMALAN VALTAKUNTA HERRASSAMME

20 Kun Fariseukset Kysyivät JEESUKSELTA, Milloin JUMALAN VALTAKUNTA Tulee, HÄN VASTASI heille: ”EI JUMALAN VALTAKUNTA TULE Silmin Nähtävällä Tavalla,

21 EIKÄ Voida Sanoa: ´SE ON TÄÄLLÄ´ Tai ´SE ON TUOLLA´, SILLÄ JUMALAN VALTAKUNTA ON TEIDÄN SISÄLLÄNNE (hengellisesti tarkastellen IMMANUEL – ENNALTA LUVATTU PELASTUS – JUMALA KESKELLÄMME ON MEISSÄ).”

22 Sitten JEESUS SANOI Opetuslapsilleen: ”Tulee AIKA, Jolloin te TOIVOTTE Näkevänne EDES YHDEN Ihmisen Pojan PÄIVISTÄ (hengellisesti tarkastellen, ETTÄ ”Sokeat Saavat Näkönsä Ja Rammat Kävelevät, Spitaaliset Puhdistuvat Ja Kuurot Kuulevat, Kuolleet Herätetään Ja Köyhille Julistetaan Evankeliumia. AUTUAS se, JOKA EI LOUKKAANNU MINUUN.” Matt. 11:5-6) Mutta ETTE SAA NÄHDÄ.

23 Teille SANOTAAN: ´HÄN ON TUOLLA´ Tai ´HÄN ON TÄÄLLÄ.´ ÄLKÄÄ LÄHTEKÖ MINNEKÄÄN Älkääkä Juosko KENENKÄÄN PERÄSSÄ (hengellisesti tarkastellen EI SAA KIIREHTIÄ HARHAAN EKSYTYSTEN ja EKSYTTÄJIEN PERÄSSÄ, Jotka EIVÄT TUNNUSTA JUMALAN SANAA eli JEESUSTA HERRAKSEEN ja AINOAKSI TOTUUDEN TIEKSI ELÄMÄÄN HERRASSAMME).

24 Sillä Niin Kuin SALAMA VÄLÄHTÄÄ ja VALAISEE TAIVAAN ÄÄRESTÄ ÄÄREEN, Niin ON IHMISEN POIKA Päivänään OLEVA.

25 Mutta SITÄ ENNEN HÄNEN PITÄÄ KÄRSIÄ PALJON, Ja TÄMÄ Sukupolvi HYLKÄÄ HÄNET.

26 Niin Kuin OLI Nooan Päivinä, Niin ON OLEVA Myös IHMISEN POJAN Päivinä.

27 Ihmiset Söivät Ja Joivat, Menivät Naimisiin Ja Naittivat Tyttäriään, AINA SIIHEN PÄIVÄÄN ASTI, Jona Nooa MENI ARKKIIN, Ja Vedenpaisumus TULI JA TUHOSI heidät KAIKKI.

28 KÄY SAMOIN Kuin KÄVI Lootin Päivinä. Ihmiset Söivät Ja Joivat, Ostivat Ja Myivät, Istuttivat Ja Rakensivat.

29 Mutta SINÄ PÄIVÄNÄ, JONA Loot LÄHTI Sodomasta, TAIVAASTA SATOI TULTA JA TULIKIVEÄ, Ja SE TUHOSI heidät KAIKKI.

30 SAMOIN KÄY SINÄ PÄIVÄNÄ, JONA IHMISEN POIKA ILMESTYY (hengellisesti tarkastellen JUMALAN PELKO On VIISAUDEN ALKU Kristuksen Ruumiissa, Sillä PELASTUMME YKSIN ARMOSTA HERRASSAMME Kaikkea SYNTIÄ Kohtaavalta Tuholta IHMISEN POJAN Päivänä HERRAN TEMMATESSA MORSIAMENSA Taivaan Kirkkauteen HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiissa Ennen Taivaasta Maahan Satavaa TULTA JA TULIKIVEÄ).

31 SINÄ PÄIVÄNÄ Älköön se, Joka ON KATOLLA (hengellisesti tarkastellen ARMON OSALLISUUDESSA Kristuksen Ruumiissa HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSAMME) ja Jolla ON TAVAROITA TALOSSA, Astuko Alas Noutamaan Niitä (hengellisesti tarkastellen maailmassa `TALOISSA´ ARVOKKAANA PIDETTYJÄ ASIOITA), Älköönkä se, Joka ON PELLOLLA (hengellisesti tarkastellen Tarttunut JEESUKSEN Kutsun Saatuaan SANAN Kylvötyöhön JUMALAN PELLOILLE Astuessaan JUMALAN VALTAKUNTAAN HERRASSAMME Julistamaan Ajassa Lähellä Oleville ihmisille: ´ JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT teitä LÄHELLE MEISSÄ!´), Palatko Takaisin.

32 MUISTAKAA Lootin vaimoa!

33 Joka YRITTÄÄ TURVATA ELÄMÄNSÄ, Kadottaa SEN, Mutta Joka elämänsä KADOTTAA, Pelastaa SEN.

34 MINÄ SANON teille: SINÄ YÖNÄ On Kaksi Samalla Vuoteella: Toinen OTETAAN, Toinen JÄTETÄÄN.

35 Kaksi Naista On YHDESSÄ JAUHAMASSA: Toinen OTETAAN, Toinen JÄTETÄÄN.

36 Kaksi Miestä On PELLOLLA: Toinen OTETAAN, Toinen JÄTETÄÄN.”

37 Opetuslapset KYSYIVÄT: ”MISSÄ, HERRA?” HÄN VASTASI: ”MISSÄ On RAATO (hengellisesti tarkastellen Ajallinen ANTIKRISTUS eli maallinen Pedon Vallan Alainen VALHEELLINEN ja VALKEUTEEN PUKEUTUNUT USKONNOLLINEN Kristuksen Ruumiin KUVAKE eli HÄVITYKSEN KAUHISTUS (Matt. 24:15-28) maanpäällä ajassa), SINNE Kokoontuvat Korppikotkat (hengellisesti tarkastellen Kuoleman ja Pedon Vallan Alaisuudessa ajassa Vaeltavat hengissään Kuolleet sielut TOTUUDELLA EVANKELIOIVAT Pilaantuneen Lihansyöjät, Jotka Hävittävät RAADON Ajassa sieluja JEESUKSELLE HERRAN SAPATTINA VOITTAEN).”

 

 

Matt. 23:13-39   JEESUKSEN NUHDE KIRJANOPPINEILLE

13 ”VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te SULJETTE TAIVASTEN VALTAKUNNAN ihmisiltä. Itse te ETTE MENE SISÄLLE ETTEKÄ PÄÄSTÄ niitäkään, JOTKA OLISIVAT MENOSSA.

14 VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te Syötte Leskien Talot ja NÄÖN VUOKSI rukoilette pitkään. Te SAATTE SITÄ KOVEMMAN TUOMION.

15 VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te KIERRÄTTE Meret ja Mantereet TEHDÄKSENNE yhden KÄÄNNYNNÄISEN. Ja Kun joku ON SELLAISEKSI TULLUT, te TEETTE hänestä Kadotuksen Lapsen, KAKSIN VERROIN PAHEMMAN Kuin itse OLETTE.

16 VOI teitä, te SOKEAT TALUTTAJAT! Te SANOTTE: ́Jos joku VANNOO PYHÄKÖN Kautta, SE EI MERKITSE MITÄÄN, mutta jos joku vannoo pyhäkön kullan kautta, VALA SITOO häntä. ́

17 Te TYHMÄT Ja SOKEAT! Kumpi ON SUUREMPI, kulta Vai PYHÄKKÖ, JOKA kullan PYHITTÄÄ?

18 Te SANOTTE MYÖS:`Jos joku VANNOO ALTTARIN Kautta, SE EI MERKITSE MITÄÄN, mutta jos joku vannoo sen päällä olevan uhrilahjan kautta, VALA SITOO häntä.  ́

19 Te SOKEAT! Kumpi ON SUUREMPI, uhrilahja vai ALTTARI, JOKA lahjan PYHITTÄÄ?

20 Joka Siis VANNOO ALTTARIN Kautta, VANNOO ALTTARIN Ja Kaiken Sen Kautta, Mitä ALTTARILLA On.

21 Joka VANNOO PYHÄKÖN Kautta, VANNOO PYHÄKÖN Kautta Ja HÄNEN  KAUTTAAN, Joka SIINÄ Asuu.

22 Ja Joka VANNOO TAIVAAN Kautta, Vannoo JUMALAN VALTAISTUIMEN Kautta JA HÄNEN Kauttaan, JOKA SILLÄ ISTUU.

23 VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te ANNATTE Kymmenykset Mintusta, Tillistä ja Kuminasta MUTTA LAIMINLYÖTTE SEN, MIKÄ Laissa ON TÄRKEÄMPÄÄ: OIKEUDEN, LAUPEUDEN JA USKOLLISUUDEN. NÄITÄ teidän PITÄISI NOUDATTAA Lyömättä Laimin Noita Muitakaan.

24 Te SOKEAT TALUTTAJAT! Hyttysen te SIIVILÖITTE MUTTA NIELETTE KAMELIN!

25 VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te PUHDISTATTE Maljan Ja Vadin ULKOPUOLELTA, MUTTA SISÄLTÄ NE OVAT TÄYNNÄ RIISTOA JA HILLITTÖMYYTTÄ.

26 Sinä SOKEA Fariseus, PUHDISTA ENSIN Maljan SISÄPUOLI, Jotta SEN ULKOPUOLIKIN PUHDISTUISI!

27 VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te OLETTE Kuin Valkoisiksi Kalkitut HAUDAT. ULKOAPÄIN NE NÄYTTÄVÄT Kauniilta, MUTTA SISÄLTÄ NE OVAT TÄYNNÄ Kuolleiden Luita Ja KAIKKEA SAASTAA.

28 SAMOIN tekin NÄYTÄTTE ihmisten silmissä ULKOAPÄIN hurskailta MUTTA SISÄLTÄ OLETTE TÄYNNÄ TEKOPYHYYTTÄ JA LAITTOMUUTTA.

29 VOI teitä, Kirjanoppineet Ja Fariseukset, te TEKOPYHÄT! Te PYSTYTÄTTE profeettojen HAUTAMUISTOMERKKEJÄ Ja Koristelette Vanhurskaiden HAUTAKAMMIOITA.

30 Te SANOTTE:  ́JOS OLISIMME ELÄNEET isiemme PÄIVINÄ, EMME OLISI OLLEET heidän Kanssaan OSALLISIA profeettojen Veren Vuodattamiseen.  ́

31 NÄIN te itse TODISTATTE OLEVANNE niiden LAPSIA, Jotka TAPPOIVAT profeetat.

32 TÄYTTÄKÄÄ Siis isienne MITTA!

33 Te KÄÄRMEET! Te KYYKÄÄRMEIDEN SIKIÖT! KUINKA te VOISITTE PÄÄSTÄ HELVETIN TUOMIOTA PAKOON?

34 Katso, MINÄ LÄHETÄN Luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja kirjanoppineita. TOISET heistä te Tapatte Ja Ristiinnaulitsette, TOISIA te Ruoskitte Synagogissanne Ja Vainoatte Kaupungista Kaupunkiin.

35 NÄIN teidän PÄÄLLENNE TULEE KAIKKI SE VANHURSKAS VERI, JOKA Maan Päällä ON VUODATETTU aina Vanhurskaan Aabelin Verestä Sakarjan, Berekjan pojan, Vereen asti, hänen, jonka te Tapoitte PYHÄKÖN JA ALTTARIN Välillä.

36 TOTISESTI MINÄ SANON teille: KAIKKI TÄMÄ ON TULEVA TÄMÄN SUKUPOLVEN PÄÄLLE.”

37 ”JERUSALEM, JERUSALEM! SINÄ, JOKA Tapat profeetat ja Kivität ne, jotka ON LÄHETETTY SINUN LUOKSESI! Kuinka Usein Olenkaan HALUNNUT KOOTA YHTEEN SINUN Lapsesi, niin kuin Kanaemo Kokoaa Poikasensa Siipiensä Suojaan. MUTTA TE ETTE TAHTONEET TULLA.

38 KUULKAA SIIS: teidän Huoneenne ON JÄÄVÄ HYLÄTYKSI.

39 SILLÄ MINÄ SANON teille: TÄSTÄ LÄHTIEN TE ETTE NÄE MINUA Ennen Kuin SANOTTE:  ́SIUNATTU OLKOON HÄN, JOKA TULEE HERRAN NIMESSÄ! ́”

 

 

Matt. 5:33-37   JEESUKSEN NUHDE VALEHTELIJOILLE

33 ”Vielä OLETTE KUULLEET, Että esi-isille ON SANOTTU:   ́ÄLÄ TEE VÄÄRÄÄ VALAA  ́ Ja   ́TÄYTÄ HERRALLE VANNOMASI VALA.  ́

34 Mutta MINÄ SANON TEILLE: ÄLKÄÄ VANNOKO LAINKAAN, Älkää TAIVAAN (hengellisesti tarkastellen JUMALAN HENGELLINEN JA IANKAIKKINEN TODELLISUUS Siis ihmisaistein näkymätön henkimaailma Taivaan Avaruuksissa Keskellämme) Kautta, Sillä SE On JUMALAN VALTAISTUIN,

35 Älkää MAAN Kautta, Sillä SE On HÄNEN Jalkojensa ASTINLAUTA (hengellisesti tarkastellen JUMALAN LUOMAKUNNASSA ELÄVÄ ISRAELIN JUMALA On Keskellämme meissä HÄNEN TEMPPELEISSÄÄN Ja ILMESTYSMAJOISSAAN Maan Päällä Ajassa. Me OLEMME HERRAMME Jalat Ja Kädet HÄNEN LUOMAKUNNASSAAN HERRASSAMME),

Älkää Myöskään JERUSALEMIN Kautta, Sillä SE On SUUREN KUNINKAAN KAUPUNKI (hengellisesti tarkastellen HERRAN SEURAKUNTA ON UUSI JERUSALEM eli Kristuksen Ruumis HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Taivaan Avaruuksissa Siis JUMALAN VALTAKUNTA meissä HERRASSAMME).

36 ÄLÄ VANNO MYÖSKÄÄN pääsi Kautta, Sillä ET SINÄ PYSTY TEKEMÄÄN Ainuttakaan Hiusta VALKOISEKSI Tai MUSTAKSI.

37 OLKOON teidän PUHEENNE   ́kyllä´ tai ´ei  ́ (hengellisesti tarkastellen ON AINA PYSYTTÄVÄ TOTUUDESSA, Jolloin Puheemme HERRASSA ON AINA REHELLISEN SUORAA  Ja VOIMME HERRAN TAHDON MUKAAN ILMAISTA KAIKEN MYÖNTYVÄSTI TAI KIELTÄVÄSTI Vaeltaessamme Ajassa HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSAMME).

MITÄ SIIHEN LISÄTÄÄN, ON PAHASTA (hengellisesti tarkastellen USKOMME EI VOI OLLA HAALEAA. KUN NOJAAMME JUMALAN SANAN TOTUUTEEN, MYÖS PUHEEMME ON AINA JOKO KYLLÄ TAI EI -muotoista Ojentautuessamme hengessämme ISÄN TAHTOON.

Sanavarastoomme EI ENÄÄ KUULU ´ehkä´ ja ´mahdollisesti´ ja ´sattumanvaraisesti´ ja niin edelleen, SILLÄ ME TIEDÄMME HERRASSA ISÄN TAHDON. HÄN ILMAISEE KAIKESSA meille Lampailleen TAHTONSA, Kun Rukouksessa HÄNELTÄ Mitä Tahansa Asiaa Kysymme Saadaksemme TULLA TUNTEMAAN ISÄMME TAHDON Asiassa Kuin Asiassa HERRASSAMME.

VALHETTA EMME PUHU LAINKAAN, sillä TOTUUDESSA EI OLE VALHETTA. Maailmassa hyväksytään niin sanottujen ”valkoisten valheiden puhuminen” erilaisten ”salaisuuksien peittelemikseksi”, joita perustellaan ”SUUREMPIEN ASIOIDEN” VAATIMALLA YHTEISELLÄ EDULLA, joka vaatii kollektiivista elämistä VALHEESSA ja siksi päivittäin valheita toisille ihmisille puhuen TAI elämäntapaa Olla Kertomatta Totuutta KAIKILLE AVOIMEN REHELLISESTI Valheenalaisista Asioista.

KRISTUKSEN RUUMIISSA PUHUTAAN AINA TOTTA. EMME PUHU TOISTEN ASIOISTA KESKUUDESSAMME.  JOKAINEN PUHUU VAIN OMISTA ASIOISTAAN HERRASSAMME. SEURAKUNTA EI OLE KATEELLISTEN JUORUILUYHTEISÖ TAI PAIKKA, JOSSA URKITAAN TOISTEN AJALLISTA ELÄMÄÄ, liikesalaisuuksia tai yhteiskunnan eri hallinnon virastojen alaisia valtiosalaisuuksia tai muuta sellaista tietoa, jolle on maallinen perustelu pitää TIETOTURVALUOKITELTU TIETO vain asianomaisten työtehtävien tekijöiden hallinnassa.

Missä tahansa tilanteessa elämässä TÄLLAISTA TIETOA SIVUTTAESSA HERRAN OMAT SANOVAT SUORAAN, ETTEIVÄT SAATA LUOTTAMUKSELLISISTA maallisista asioista keskustella kuin asianosaisten kanssa. KAIKKI VALEHTELU ON VÄÄRIN ja SYNTI HERRAN EDESSÄ. Kristuksen Ruumiissa EI VOI ELÄÄ SYNNISSÄ Lainkaan. Tottelemattomuuden Lapset HERRA POISTAA SEURAKUNNASTAAN Siis ARMON YHTEYDESTÄ HERRASSAMME.

Me TIEDÄMME, että VALEHTELU ON AINA Lähtöisin PAHASTA. Kaikki ihmisten Synnit Lähtevät Saastaisesta Sydämestä, Joka EI OLE TAIPUNUT LUOJAMME TAHTOON Ajassa. RAUHAN LAPSET EIVÄT VALEHTELE LAINKAAN, sillä meillä ei ole lähimmäisiltämme MITÄÄN PEITELTÄVÄÄ TAI SALATTAVAA elämissämme HERRASSAMME.

Me OLEMME SAANEET MENNEET Syntimme HERRALTA ANTEEKSI ja ELÄMME NYT UUDESTISYNTYNEISSÄ hengissämme Ajallista ELÄMÄÄ HERRASSAMME ILMAN Menneiden Aikojemme Syntielämää maailmassa. MEIDÄN VAPAUTEMME HERRASSAMME kiinnostaa varmasti lähellä olevia ihmisiä, jotka VIELÄ ETSIVÄT HERRAN TARJOAMAA RAKKAUTTA JA VAPAUTTA elämiinsä Ajassa).”

 

 

Matt. 10:26-33   JEESUKSESSA IHMISPELKO POISTUU

26 ”ÄLKÄÄ Siis PELÄTKÖ ihmisiä. EI OLE MITÄÄN PEITETTYÄ, mitä ei paljastettaisi, EIKÄ MITÄÄN SALATTUA, mitä ei tuotaisi julki.

27 Minkä MINÄ SANON teille Pimeässä, SE PUHUKAA Päivänvalossa. Ja Minkä Kuulette Kuiskattavan Korvaanne, SE JULISTAKAA KATOILTA.

28 ÄLKÄÄ PELÄTKÖ niitä, jotka TAPPAVAT RUUMIIN Mutta Eivät Voi TAPPAA SIELUA. PELÄTKÄÄ ENNEMMIN HÄNTÄ, JOKA VOI sekä SIELUN että RUUMIIN Hukuttaa HELVETTIIN (hengellisesti tarkastellen IHMISEN POIKA KASTAA, joko PYHÄLLÄ HENGELLÄ maanpäällä Ajassa TAI HELVETIN Tulella Iankaikkisuudessa, KAIKKI Jumalan Kuviksi luodut iankaikkisuusolennot).

29 Eikö kahta varpusta myydä yhdellä kuparilantilla? Kuitenkaan yksikään varpusista ei putoa maahan TEIDÄN ISÄNNE SALLIMATTA.

30 Onpa KAIKKI päänne hiuksetkin LASKETTU.

31 ÄLKÄÄ Siis PELÄTKÖ. Te OLETTE ARVOKKAAMPIA kuin paljot varpuset.

32 SEN TÄHDEN JOKAISEN, joka TUNNUSTAA MINUT ihmisten edessä, MINÄKIN TUNNUSTAN ISÄNI EDESSÄ, JOKA ON TAIVAISSA.”

33 MUTTA joka KIELTÄÄ MINUT ihmisten EDESSÄ, sen MINÄKIN KIELLÄN ISÄNI EDESSÄ, JOKA ON TAIVAISSA.”

 

VALOA JA ILOA

 

 

VAPAAT RAHAN ORJUUDESTA

HERRAN KANSA ON VAPAA RAHAN ORJUUDESTA, KUN SE VAELTAA TOTUUDESSA EIKÄ ANNA RAHALLE EPÄJUMALAN ASEMAA AJALLISESSA ELÄMÄSSÄÄN. HERRAN OMAT OVAT HYLJÄNNEET MAAILMALLISEN SUHTAUTUMISEN RAHAAN. HERRAN OMAT ASETTAVAT IHMISARVON RAHAN ARVON EDELLE ELÄMÄSSÄÄN.

HERRAN OMAT OVAT HYLJÄNNEET RAHAN PALVONNAN ELÄMÄSSÄÄN. RAHA EI OLE MEILLE PALVOTUN EPÄJUMALAN ASEMASSA VAAN AINOASTAAN MAALLISESSA TALOUSJÄRJESTELMÄSSÄ VÄLTTÄMÄTÖN VAIHDONVÄLINE, JONKA MÄÄRÄÄ JA ARVOA IHMISET ITSE SÄÄTELEVÄT IHMISVIISAUDESSA AJASSA YLLÄPIDETYSSÄ TALOUSJÄRJESTELMÄSSÄ.

RAHA ON MAAILMALLINEN VALLANKÄYTÖN VÄLINE, JOKA ON HENGELLISESTI YMMÄRRETTÄVÄN PEDON VALLAN ALAISUUDESSA VAELTAVIEN TOTTELEMATTOMUUDEN LASTEN TOIMESTA KOROTETTU MAAILMASSA IHMISARVOA KORKEAMPAAN EPÄJUMALALLISEEN ASEMAAN – SIIS ABSTRAKTI, AINEETON, HENGETÖN JA SOPIMUSPERUSTEINEN LUKUARVO ON KOROTETTU ELÄVÄN JA KAIKKIVALTIAAN LUOJAMME, JOKA ON MEISSÄ, KUVAKSEEN LUOMIENSA ELÄVIEN JUMALAN KUVIEN AJALLISTA ARVOA KORKEAMMAKSI  JUMALAN LUOMAKUNNASSA AJASSA.

VAIKKA TIEDE PYRKIIKIN TEKEMÄÄN YKSINKERTAISISTA ASIOISTA KORKEASTI KOULUTTAMATTOMILLE IHMISILLE VAIKEASTI YMMÄRRETTÄVIÄ MÄÄRITELLESSÄÄN TALOUSTIETEESSÄKIN ERILAISIA RIIPPUVUUSSUHTEITA JA SEURAUKSIA, JOIDEN PERUSTEELLA YKSINKERTAISIA KORJAUSTOIMIA EI MUKAMAS VOIDA TEHDÄ TALOUDEN EPÄVARMUUSTEKIJÖIDEN POISTAMISEKSI IHMISTEN AJALLISESTA ELÄMÄSTÄ, EI HERRAN OMIA VOIDA HARHAUTTAA ERILAISELLA KAPULAKIELELLÄ JA VAIKEASELKOISTEN NIIN SANOTUN KORKEAMMAN KOULUTUSTASON JA YMMÄRRYKSEN EDELLYTTÄMIEN MÄÄRITELMIEN LAADINNALLA IHMISELÄMÄÄN LIITTYVISSÄ VARSIN YKSINKERTAISISSA ASIOISSA.

METRI ON EDELLEEN YHDESSÄ IHMISTEN KESKEN SOVITTU MATKAN MITTA, VAIKKA SE ONKIN NYT UUDELLEEN MÄÄRITELTY JA ESITETTY FYSIIKAN LASKUKAAVAN ESITYSTAVALLA VASTAAMAAN ALUNPERIN MITTATIKUKSI ASETETUN METRIKSI SOVITUN KAPPALEEN PITUUDEN OSOITTAVAA MATKAN MITTAA, JONKA VALO KULKEE AJASSA ENNALTA SOVITUN MATKAN KESTON AJAN.

KONKREETTISESTA KEPIN OSOITTAMASTA MITASTA ON NYT TEHTY ASTETTA VAIKEASELKOISEMMIN YMMÄRRETTÄVÄ VALON TIETYSSÄ, MUTTA ENNALTA SOVITUSSA AJASSA KULKEMA MATKA, JOKA ON SIIS UUSI METRIN MITTAYKSIKÖN MITTA. NYT ON SIIS SOVITTU YHDESSÄ AIKA, JONKA VALO KULKEE, JOLLOIN SAADAAN SAMA METRIN MITTA KUIN ENNEN. TÄMÄ LASKENNALLINEN MITTA EI KÄRSI MEKAANISISTA MUUTOKSISTA, KOSKA SE ON ABSTRAKTI ARVO, JOHON EI KOHDISTU MITTAVIRHETTÄ SYNNYTTÄVIÄ AJALLISIA MITTATARKKUUTTA HEIKENTÄVIÄ MATERIAALIN EROOSIOSTA JOHTUVIA EPÄTARKKUUTTA MITTAYKSIKKÖÖN AIHEUTTAVIA TEKIJÖITÄ.

TÄLLAISEN IHMISELÄMÄÄ HANKALOITTAVAN KEKSINNÖN – METRIN MITAN UUDELLEEN MÄÄRITTELYN TIETEELLISESTI HELPOMMIN YMMÄRRETTÄVÄÄN MUOTOON KAIKELLE KANSALLE – TEKIJÄÄ MAAILMA ARVOSTAA JA HÄNELLE KUULUU MAAILMASSA ANTAA ENEMMÄN RAHAA AJALLISIIN TARPEISIINSA KUIN PUUSEPÄN POJALLE, JOKA EDELLEEN MÄÄRITTÄÄ METRIN MATKAN KÄDESSÄÄN OLEVAN MITTATIKUN PERUSTEELLA HUONEKALUJA KÄYTTÖESINEIKSI LÄHIMMÄISILLEEN KÄSITYÖNÄ VALMISTAESSAAN.

VAI KUULUISIKO KUITENKIN ANTAA KAIKILLE SAMAN VERRAN RAHAA IHMISELÄMÄN TARPEISIIN AJASSA KÄYTETTÄVÄKSI? ONKO JOKAINEN IHMISELÄMÄ SINULLE YHTÄ ARVOKAS AJASSA? ASETATKO IHMISARVON RAHANARVON EDELLE?

MAMMONAA HERRANAAN PALVELEVIA PEDON VALLAN ALAISUUDESSA VAELTAVIA IHMISIÄ ON OMAN VALINTANSA MUKAAN KAHDENLAISESSA ORJAN ASEMASSA AJALLISEN HERRANSA JA EPÄJUMALANSA ALAISUUDESSA. TOISET KÄYTTÄVÄT RAHANVALTAA HERRANSA RENKEINÄ PELÄTEN MENETTÄVÄNSÄ HERRANSA, ELLEIVÄT PALVELE HERRAANSA AHKEROIDEN AJASSA HANKKIMALLA HERRALLEEN JATKUVASTI UUSIA ORJIA PEDON VALLAN ALAISUUTEEN NUHTEETTOMASTI JA KUULIAISESTI RAHAN VALLAN ALAISUUTEEN VAELTAMAAN.

TOISET IHMISET TAAS VAILLA HENGELLISTÄ YMMÄRRYSTÄ SOKEUTTAAN SUOSTUVAT RYHTYMÄÄN RAHANVALLAN ORJIKSI VELKAUTUESSAAN USKOTTUAAN RAHAN RENKIEN – MIELETTÖMIEN PAIMENTEN – VALHEELLISEN EVANKELIUMIN HERRASTAAN, JOKA TARJOAA OMILLEEN YLTÄKYLLÄISEN AJALLISEN ELÄMÄN PEDON VALLAN ALAISUUDESSA AJASSA.

RAHALLA ON SIIS KAHDENLAISIA ORJIA AJASSA. TOISET PELKÄÄVÄT MENETTÄVÄNSÄ ELÄMÄNSÄ, ELLEIVÄT KEKSI UUSIA KEINOJA AHNEHTIA HALLINTAANSA ENTISTÄ ENEMMÄN ISÄNTÄNSÄ VAROJA. TOISET TAAS PELKÄÄVÄT JÄÄVÄNSÄ VAILLE SIITÄ ELÄMÄSTÄ, JOTA RAHANPALVONTA AJASSA ANTAA. RAHAN ORJUUTTAMAT IHMISET EIVÄT KYKENE NÄKEMÄÄN MAAILMAN HENGELLISESSÄ PIMEYDESSÄ, MIHIN MAALLISEN JA AJALLISEN EPÄJUMALAN PALVONTA VIE HEIDÄN SIELUNSA IKUISIKSI AJOIKSI AJALLISEN ELÄMÄN PÄÄTTYESSÄ JA IANKAIKKISUUDEN ALKAESSA.

HERRAMME JEESUS NASARETILAINEN KEHOTTI RIKASTA NUORUKAISTA ANTAMAAN OMAISUUTENSA KÖYHILLE JA SEURAAMAAN HÄNTÄ IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN. TÄMÄ KUTSU ON EDELLEEN VOIMASSA HERRAMME ARMOTALOUDESSA AJASSA AINA SIIHEN HETKEEN, JOLLOIN HERRAN PÄIVÄ KOITTAA. HERRAMME SANOI SUORAAN, ETTEI KUKAAN VOI PALVELLA KAHTA HERRAA AJASSA – LUOJAAMME JA KAIKKIVALTIASTA ELÄVÄÄ ISRAELIN JUMALAA MEISSÄ HÄNEN ILMESTYSMAJOISSAAN LUOMAKUNNASSAAN SEKÄ AINEETONTA JA HENGETÖNTÄ MAMMONAA EPÄJUMALAN ASEMASSA AJASSA.

RAHALLA EI OLE VALTAA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA – KRISTUKSEN RUUMIISSA – JUMALAN SEURAKUNNASSA HENGESSÄ JA TOTUUDESSA AJASSA. ME OLEMME HYLJÄNNEET RAHAN ARVON ELÄMISSÄMME JA ANTANEET IHMISARVOLLE SILLE AJALLISESSA ELÄMÄSSÄ JUMALAN LUOMAKUNNASSA KUULUVAN ARVON RAHAN ARVON YLÄPUOLELLA. JUMALA PITÄÄ KUVISTAAN AJASSA HUOLEN MEIDÄT VAATETTAEN JA MEILLE RAVINNON TARJOTEN. KAIKKI JUMALAN LUOMAKUNNASSA ON VIIME KÄDESSÄ HERRAN, HERRA ON RIKAS ANTAJA JA PITÄÄ LAMPAIDENSA KAIKISTA AJALLISISTA TARPEISTA AINA HUOLEN.

HERRA JEESUS VAPAHTAJA VAPAUTTAA HENGELLISEN ISRAELIN KANSANSA VOIMALLAAN YHÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ MAAILMASSA VALTAA IHMISTEN YLITSE RAHAN VALLALLA KÄYTTÄVÄN PEDON VALLAN ALAISUUDESTA PALVELEMAAN ELÄMÄN HERRAA – ELÄVÄÄ ISRAELIN JUMALAA – AJASSA.

PEDON VALTAA KOHTAAVAT SUKUPOLVESTA TOISEEN FAARAON VALTAKUNTAA KOHDANNEET VITSAUKSET HENGELLISESSÄ ELÄMÄSSÄ AJASSA. EI TARVITSE KUIN KATSOA JUMALATTOMIEN ISIEN ESIKOISIA JA TODETA HEIDÄN OLEVAN JUMALAN VITSAUSTEN MUKAAN HENGETTÖMIÄ SIIS VAILLA PYHÄÄ HENKEÄ IHMISHENGESSÄÄN KUOLLEITA ISIENSÄ SYNTIELÄMÄN VUOKSI.

HERRA JEESUS VAPAUTTAA KANSANSA PALVELEMAAN ELÄVÄÄ JUMALAA AJASSA VASTUSTAMATTOMALLA TOTUUDEN SANANSA VOIMALLA PEDON VALLAN KAATAEN AJASSA. NIIN AIKAMME EGYPTILÄISET KUIN ASSYRIALAISETKIN ANTAVAT HERRAN KANSALLE MUKAAN HEILTÄ ANASTAMANSA JA HEIDÄN SELKÄNAHASTAAN JA ORJATYÖNTEETTÄMISELLÄ HANKITUT HENGELLISESTI YMMÄRRETTÄVÄT KULTA- JA HOPEAESINEET PÄÄSTÄESSÄÄN HEIDÄT PALVELEMAAN ELÄMÄN HERRAA AJASSA KESKELLÄNSÄ.

ME HERRAN OMAT SAAMME AJASSA TARVITSEMAMME YLLÄPIDON HERRALTAMME JA OSALLISTUESSAMME AJALLISTEN YHTEISKUNTIEN YLLÄPITOON TYÖELÄMÄSSÄ SAAMME PYYTÄMÄMME PALKAN TYÖSTÄMME, JOLLA ANSAITSEMME TOIMEENTULOMME AJASSA. ME EMME SUOSTU TÄMÄN AJAN AHNEIDEN JA PAHOJEN EGYPTILÄISTEN ORJIKSI NÄLKÄPALKALLA TAI PAKKOSIIRTOLAISUUTEEN PALVELEMAAN ASSYRIALAISIA HEIDÄN KAUPUNGEISSAAN. ME PYYDÄMME JA SAAMME OIKEUDENMUKAISEN JA TASAVERTAISEN OSUUDEN YHTEISKUNTIEN TUOTTAMASTA AJALLISESTA HYVINVOINNISTA JUMALATTOMIIN LÄHIMMÄISIIMME NÄHDEN.

ME SAAMME MYÖS RAHASTA – MAALLISESTA TAVAROIDEN JA PALVELUJEN HANKKIMISEKSI KUNKIN IHMISELÄMÄN KULUESSA TARKOITETUSTA VAIHDONVÄLINEESTÄ – MEILLE YHTEISKUNNAN JÄSENTEN PÄÄLUVUN MUKAISESTI SEN ALUEELLA KÄYTÖSSÄ OLEVAN KOKONAISRAHAMÄÄRÄN JAKOMÄÄRÄN MUKAISEN OSUUDEN KRISTILLISEN JAKOPERIAATTEEN MUKAISESTI. JOKAINEN SAA KESKELLÄMME OMAN TARPEENSA MUKAAN TARVITSEMANSA.

VANHAN LIITON AIKANA HERRA ASETTI KANSALLEEN ASUMISALUEET JA RAJAT SUKUKUNNITTAIN, JOILLA ISRAELIN HEIMOJEN SUVUT HARJOITTIVAT ELINKEINOJAAN. NÄMÄ MAA-ALUEET JA NIILLÄ SIJAITSEVA RAKENNUSKANTA SIIRTYIVÄT SUVUSSA PERILLISILLE JA JOKAINEN PERHEKUNTA SAI PALATA JOKA VIIDESKYMMENES VUOSI VIETETTYNÄ RIEMUVUONNA OMAN PERHEENSÄ PERINTÖMAILLE NE TAKAISIN HALTUUNSA SAADEN.

ISRAELILAISTEN ISÄT SAATTOIVAT MENETTÄÄ OMAISUUTENSA KYSEENALAISESTI HOIDETTUJEN TOIMEENTULON HANKINNAN VASTUIDEN, PERHETTÄ TAI KARJAA KOHDANNEIDEN SAIRAUKSIEN TAI MUUSTA SYYSTÄ KERTYNEIDEN VELKOJENSA VUOKSI, MUTTA HERRA SALLI POIKIEN PALATA PERHEENSÄ PERINTÖMAALLE RIEMUVUOSINA JA ALOITTAA ALUSTA ELINKEINON JA TALOUDEN YLLÄPIDON TASAVEROISESTI TOISTEN PERHEIDEN KANSSA.

TALOUSELÄMÄ KÄYTÄNNÖSSÄ KÄYNNISTETTIIN AINA UUDESTAAN ALKUTILANTEESTA, JOSSA KAIKILLA TOIMIJOILLA OLI SAMANLAISET LÄHTÖKOHDAT ELINKEINONHARJOITTAMISESSA JA PERHEKUNTIEN MAALLISEN ELÄMÄN RAKENTAMISESSA AJASSA.

NYKYAJAN PEDON VALTAA YLLÄPITÄVÄT EGYPTILÄISET OVAT POISTANEET RAHALTA RAJAT JA AHNEHTINEET LEIJONAN OSAN VAIHDONVÄLINEEKSI KAIKILLE LÄHIMMÄISILLE TASAVEROISESTI KÄYTTÖÖN TARKOITETUSTA RAHASTA OMIIN KÄSIINSÄ KUIN TAPPAEN NÄIN TOIMIVAN TALOUDEN JA AHDISTAEN AJASSA SUUREN OSAN IHMISKUNTAA ILMAN OLEMASSA OLEVIEN ELÄMÄÄ TARJOAVIEN RESURSSIEN TODELLISTA PUUTETTA RIITTÄVÄN RAVINNON JA TARVITTAVAN MATERIAALIN PUUTTEENALAISUUTEEN.

HE TULEVAT SAAMAAN TUOMIONSA HERRALTA, KUN KUNKIN ARMONAIKA ON KÄYTETTY AJASSA. HERRA KÄY ITSE OIKEUTTA LIHAVIEN JA LAIHOJEN LAMPAIDEN VÄLILLÄ AJASSA. IHMISET OVAT KAIKKI HERRALLE KUIN LAMPAITA. VAIN OSA LAMPAISTA TAHTOO KULKEA HYVÄN PAIMENEN LAUMASSA. ONKO NYT SINUN VIIMEINEN ETSIKKOHETKESI AJASSA? JOS TÄMÄ TOTUUS PUHUTTELI NYT AHNETTA SIELUA, TEE HETI PARANNUS HERRAN EDESSÄ AJASSA!

 

 

Jer. 4:4

4 YMPÄRILEIKATKAA itsenne HERRALLE, POISTAKAA SYDÄMENNE ESINAHKA, te Juudan miehet ja Jerusalemin ASUKKAAT! Muutoin MINUN VIHANI SYTTYY kuin TULI teidän TEKOJENNE PAHUUDEN VUOKSI. SE PALAA, Eikä Kukaan Voi SITÄ SAMMUTTAA.”

 

 

Hes. 36:23-30

23 MINÄ PYHITÄN SUUREN NIMENI, JOTA ON HÄVÄISTY kansojen keskuudessa; te olette SEN HÄVÄISSEET heidän keskuudessaan. Kun MINÄ OSOITAN TEISSÄ PYHYYTENI kansojen Nähden, ne TULEVAT TIETÄMÄÄN, että MINÄ OLEN HERRA, SANOO HERRA, HERRA.

24 MINÄ OTAN TEIDÄT POIS kansojen seasta ja KOKOAN TEIDÄT kaikista maista. MINÄ TUON TEIDÄT Omaan Maahanne (hengellisesti tarkastellen LUVATTUUN MAAHAN Kristuksen Ruumiissa HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Taivaan Avaruuksissa Keskellämme – Siis UUTEEN JERUSALEMIIN HERRASSAMME)

25 Ja VIHMON (hengellisesti tarkastellen SIUNAAN KÄTTENI PÄÄLLEPANEMISELLA TEIDÄT PYHÄN HENGEN KASTEELLA)  TEIDÄN PÄÄLLENNE Puhdasta Vettä, Niin Että TE PUHDISTUTTE. MINÄ PUHDISTAN (hengellisesti tarkastellen JEESUKSEN VEREN VOIMALLA eli PYHÄLLÄ HENGELLÄ KRISTUKSEN RUUMIISSA) TEIDÄT Kaikista Saastaisuuksistanne ja Kaikista jumalankuvistanne (hengellisesti tarkastellen KAIKISTA EPÄJUMALISTA Ajallisessa elämässä).

26 MINÄ ANNAN TEILLE Uuden Sydämen, JA Uuden hengen MINÄ ANNAN Sisimpäänne. MINÄ OTAN Kivisydämen (hengellisesti tarkastellen Vanhan Liiton LAIT) POIS TEIDÄN Sisältänne ja ANNAN TEILLE Lihasydämen (hengellisesti tarkastellen Uuden Liiton EVANKELIUMI; KIRJOITUKSET TÄYTETTY; Syntisille, Nälkäisille Ja Janoisille PELASTUS USKON KAUTTA JUMALAN SANASTA Kuoleman Vallan VOITTANEESSA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA Vertauskuvallisesti Lihan Syömisen ja Veren Juomisen Voimasta).

27 MINÄ ANNAN HENKENI TEIDÄN Sisimpäänne Ja VAIKUTAN SEN, ETTÄ TE Vaellatte MINUN LAKIENI MUKAAN, Noudatatte MINUN SÄÄDÖKSIÄNI Ja Toimitte NIIDEN MUKAAN.

28 SILLOIN TE SAATTE Asua Maassa, JONKA MINÄ ANNOIN teidän isillenne, Ja TE OLETTE MINUN KANSANI Ja MINÄ OLEN teidän JUMALANNE

29 Ja MINÄ PELASTAN (hengellisesti tarkastellen JEESUS NIMI hepreankielessä JESHUA tarkoittaa ´Herra pelastaa´) TEIDÄT Kaikista Saastaisuuksistanne. SILLOIN MINÄ KUTSUN ESIIN Viljan Ja ANNAN Sen KASVAA Runsaana, EIKÄ TEIDÄN TARVITSE NÄHDÄ NÄLKÄÄ. 

30 MINÄ TEEN Puiden (hengellisesti tarkastellen JUMALAN SANAN Julistajien) HEDELMÄN Ja Pellon SADON (hengellisesti tarkastellen JUMALAN SANAN Kuulijoiden Ja ELÄMÄNSÄ HERRAKSI Vastaanottajien LUKUMÄÄRÄN) RUNSAAKSI, ETTETTE Enää JOUTUISI KÄRSIMÄÄN kansojen HERJAUSTA Nälän (hengellisesti tarkastellen SAATTE YLTÄKYLLÄISEN ELÄMÄN Saadessanne ELÄÄ HERRASSAMME Kristuksen Ruumiissa JUMALAN SANAN TOTUUDEN ILMOITUKSEN TINKIMÄTTÖMÄN Ja RUNSAAN JULISTAMISEN Keskellä HENGESSÄ JA TOTUUDESSA) Vuoksi.

Hes. 37:1-28

1 HERRAN KÄSI TULI minun PÄÄLLENI ja VEI minut POIS HENGESSÄ Ja Laski minut Keskelle LAAKSOA, Joka OLI TÄYNNÄ Luita.

2 HÄN KULJETTI minua Kaikkialla, Niiden Ympärillä ja minä NÄIN, Että Niitä OLI HYVIN PALJON PITKIN LAAKSOA Ja Että Ne OLIVAT HYVIN KUIVIA (hengellisesti tarkastelllen Luut OLIVAT ILMAN HERRAN SIUNAUKSEN KASTETTA).

3 HÄN KYSYI minulta: ”Ihmislapsi, voiko näistä Luista TULLA ELÄVIÄ?” Minä Vastasin: ”HERRA, HERRA, SINÄ Sen TIEDÄT.”

4 HÄN SANOI minulle: ”Profetoi NÄISTÄ Luista Ja SANO NIILLE: Kuivat Luut, KUULKAA HERRAN SANA!

5 Näin SANOO HERRA, HERRA, NÄILLE Luille: Katso, MINÄ ANNAN TEIHIN TULLA hengen, Ja TEISTÄ TULEE ELÄVIÄ.

6 MINÄ KASVATAN TEIHIN Jänteet ja Lihan, PEITÄN TEIDÄT NAHALLA (hengellisesti tarkastellen HERRA LIITTÄÄ Kristuksen Ruumiiseen Uudestisyntyneet henget HENGESSÄ JA TOTUUDESSA) ja ANNAN TEIHIN hengen. Niin TEISTÄ TULEE ELÄVIÄ, Ja TE TULETTE TIETÄMÄÄN, Että MINÄ OLEN HERRA (hengellisesti tarkastellen ARMON OSALLISUUDESSA HERRASSAMME Uudestisyntyneet henkemme Kuulevat Ajatusten Tavoin Sisimmissämme HYVÄN PAIMENEN Puheen, Opetuksen ja Ohjauksen ELÄMÄSSÄ, Mikä Antaa Uskonvarmuuden HERRAN Lampaille).”

7 Minä PROFETOIN NIIN KUIN minua OLI KÄSKETTY. PROFETOIDESSANI Kuului ÄÄNTÄ, Kuului KOLINAA, JA Luut LÄHENIVÄT TOISIAAN (hengellisesti tarkastellen profeetan JULISTAMISEN AIKANA hänen NÄHDESSÄ NÄYSSÄ HENGESSÄ JUMALAN Näyttämän NÄKYMÄN Kuoleman Varjojen Maassa Makaavista Kadotetuista sieluista kuin Kuivina Luina Pitkin Laaksoa, Jotka ALKOIVAT PROFEETAN JULISTUKSEN VAIKUTUKSESTA Lähentyä Toisiaan).

8 Minä KATSELIN Niitä Ja NÄIN, Kuinka Niihin KASVOI Jänteet ja Liha, JA Niiden PÄÄLLE TULI NAHKA. Niissä EI Kuitenkaan OLLUT VIELÄ henkeä.

9 HERRA SANOI minulle: ”PROFETOI HENGESTÄ. Ihmislapsi, PROFETOI Ja SANO HENGELLE: Näin SANOO HERRA, HERRA: TULE HENKI, Neljältä Tuulelta Ja PUHALLA Näihin Surmattuihin, ETTÄ HE HERÄISIVÄT ELOON.”

10 Minä PROFETOIN NIIN Kuin HÄN OLI minua KÄSKENYT. SILLOIN Surmattuihin TULI HENKI; HE HERÄSIVÄT ELOON Ja NOUSIVAT JALOILLEEN. Heitä Oli Hyvin SUURI JOUKKO.

11 HERRA SANOI minulle: ”Ihmislapsi, NÄMÄ Luut OVAT KOKO ISRAELIN HEIMO. He SANOVAT:  ́Meidän Luumme Ovat Kuivettuneet, Toivomme On Mennyt, Ja me Olemme Hukassa. ́

12 SEN TÄHDEN PROFETOI Ja SANO heille: Näin SANOO HERRA, HERRA: Katso, MINÄ AVAAN Hautanne ja NOSTAN TEIDÄT, Kansani, YLÖS Haudoistanne JA TUON TEIDÄT Israelin Maahan.

13 TE TULETTE TIETÄMÄÄN, Että MINÄ OLEN HERRA, Kun MINÄ AVAAN Hautanne JA NOSTAN TEIDÄT, MINUN KANSANI, YLÖS Haudoistanne. MINÄ PANEN TEIHIN HENKENI, Ja TE HERÄÄTTE ELOON.

14 MINÄ SIJOITAN TEIDÄT Omaan Maahanne, Ja TE TULETTE TIETÄMÄÄN, Että MINÄ, HERRA, OLEN PUHUNUT Ja MINÄ TOTEUTAN SANANI, SANOO HERRA.”

15 Minulle TULI TÄMÄ HERRAN SANA:

16 ”Sinä, ihmislapsi, OTA SAUVA (hengellisesti tarkastellen VANHA TESTAMENTTI; Vanhan Liiton KIRJOITUKSET; TOORA) Ja Kirjoita Siihen:  ́Juudalle ja häneen liittyneille israelilaisille. ́ OTA Sitten TOINEN SAUVA (hengellisesti tarkastellen UUSI TESTAMENTTI; Uuden Liiton KIRJOITUKSET) ja kirjoita siihen: ́Joosefille; Efraimin ja KOKO HÄNEEN LIITTYNEEN Israelin Huoneen SAUVA. ́

17 VIE NE Sitten LÄHELLE TOISIAAN, NIIN Että NIISTÄ TULEE Kuin YKSI SAUVA (hengellisesti tarkastellen JUMALAN POIKA; JUMALAN SANA; RAAMATUN KIRJOITUKSET)  Sinun Kädessäsi.

18 KUN Sitten Maanmiehesi PYYTÄVÄT sinua KERTOMAAN heille, MITÄ TARKOITAT SAUVOILLA,

19 Niin SANO heille:  ́Näin SANOO HERRA, HERRA: Katso, MINÄ OTAN Efraimin KÄDESSÄ OLEVAN Joosefin ja häneen liittyneet Israelin Heimojen (hengellisesti tarkastellen ASSYRIAN PAKKOSIIRTOLAISUUDEEN JÄLKEEN KADOTETUT ISRAELIN KYMMENEN HEIMOA, jotka HERRA ON KARKOTTANUT kaikkien kansojen Keskelle ympäri maailmaa) SAUVAN Ja ASETAN SEN YHTEEN Juudan SAUVAN Kanssa. MINÄ TEEN NIISTÄ YHDEN SAUVAN (hengellisesti tarkastellen JUMALAN POIKA; JUMALAN SANA; RAAMATUN KIRJOITUKSET), Ja NIISTÄ TULEE KÄDESSÄNI (hengellisesti tarkastellen TAPAHTUNUT PYHÄN HENGEN TYÖN VAIKUTUKSESTA Jumalan luomakunnassa maanpäällä ajassa ISÄN TAHDON mukaisesti) Yhtenäinen. ́

20 Olkoot SAUVAT, JOIHIN OLET KIRJOITTANUT, KÄDESSÄSI heidän NÄHTENSÄ,

21 Ja PUHU heille: Näin SANOO HERRA, HERRA: Katso MINÄ OTAN ISRAELILAISET POIS kansojen Keskeltä, Minne HE OVAT JOUTUNEETKIN. MINÄ KOKOAN HEIDÄT Kaikkialta Ja TUON HEIDÄT Omaan Maahansa.

22 MINÄ TEEN HEISTÄ YHDEN KANSAN Siinä Maassa, ISRAELIN VUORILLA, Ja YKSI KUNINGAS HALLITSEE HEITÄ KAIKKIA. Silloin HE Eivät Enää Ole Kahtena Kansana Eivätkä Enää Jakaannu Kahdeksi Valtakunnaksi.

23 HE EIVÄT ENÄÄ SAASTUTA ITSEÄÄN jumalankuvillaan (hengellisesti tarkastellen Palvomalla EPÄJUMALIA HERRAN SIJAAN Ja RINNALLA) ja iljetyksillään (hengellisesti tarkastellen ISÄN TAHDON VASTAINEN SYNTIELÄMÄ; Kristuksen Lain, Käskyjen Ja Säädösten Rikkomukset, Kurittomuus, Tottelemattomuus, Välinpitämättömyys, Kohtuuttomuus, Epäoikeudenmukaisuus ja Laupeudettomuus) Eivätkä Millään Rikkomuksillaan. MINÄ VAPAUTAN HEIDÄT Ja VIEN HEIDÄT SIIHEN MAAHAN Kaikista Asuinpaikoista, Joissa HE OVAT TEHNEET SYNTIÄ, Ja MINÄ PUHDISTAN HEIDÄT. HEISTÄ TULEE MINUN KANSANI, Ja MINÄ OLEN heidän JUMALANSA.

24 PALVELIJANI Daavid (hengellisesti tarkastellen DAAVIDIN POIKA; JUMALAN POIKA; JUMALAN SANA; JEESUS KRISTUS) ON HEIDÄN KUNINKAANSA, Ja HEILLÄ KAIKILLA ON YKSI PAIMEN (hengellisesti tarkastellen JUMALAN POIKA; JUMALAN SANA; HYVÄ PAIMEN). Silloin HE VAELTAVAT MINUN Säädösteni MUKAAN, NOUDATTAVAT MINUN Lakejani JA TOIMIVAT NIIDEN MUKAAN (hengellisesti tarkastellen KRISTUKSEN LAKI, Joka On ARMON OSALLISUUDESSA Kuin KIRJOITETTUNA SYDÄMIIMME. Taivutamme HENGEN VOIMALLA Lihamme KAIKESSA ISÄMME TAHTOON Vaeltaessamme Kuuliaisina JUMALAN Lapsina HENGESSÄ JA TOTUUDESSA HERRASSSAMME).

25 HE SAAVAT Asua Maassa, Jonka MINÄ ANNOIN Palvelijalleni Jaakobille (hengellisesti tarkastellen PALVELIJALLENI ISRAELILLE, sillä JUMALA ANTOI Jaakobille UUDEN NIMEN Israel, Abramista OLI AIEMMIN TULLUT Abraham, LUVATTU MESSIAS IMMANUEL SAI NIMEKSEEN JESHUA, Simonista TULI Pietari, Sauluksesta TULI Paavali JUMALAN TAHDOSTA) ja Jossa teidän isänne Asuivat (hengellisesti tarkastellen Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin USKO HERRAN LUPAUKSEEN LUVATUSTA MAASTA heidän USKONSA PERILLISILLE). HE (hengellisesti tarkastellen SIELLÄ Asuvat isämme; muun muassa Abraham, Iisak ja Israel) SAAVAT Asua SIELLÄ IKUISESTI, HE Ja heidän Lapsensa Ja Lastensa Lapset. MINUN PALVELIJANI Daavid (hengellisesti tarkastellen JUMALA NIMESI ISRAELILAISTEN LUVATUN MAAN IKUISEN KUNINKAAN UUDELLEEN JEESUKSEKSI (Matt. 1:21; Luuk. 1:31), profetoitu ´Daavid´ ON SAANUT VOITELUN IKUISEKSI KUNINKAAKSI (vrt. 1. Sam. 16:12-13 vertauskuvallisesti JEESUSTA ennen Daavidin voitelu maallisen Israelin kuninkaaksi ja JUMALAN TAIVAALLINEN TODISTUS profeetta Samuelille ”Nouse ja Voitele hänet, sillä hän se on.” JUMALA Todisti profeetta Johannes Kastajallekin JEESUS NASARETILAISESTA Hänet TODISTUKSEKSI ISRAELILAISILLE IKUISESTA KUNINKUUDESTAAN vertauskuvallisesti Parannuksen kasteessa VOITELUN VASTAANOTTANEESTA PELASTAJASTA), JUMALAN POIKA; JUMALAN SANA; IMMANUEL; JESHUA) ON OLEVA heidän IKUINEN RUHTINAANSA.

26 MINÄ TEEN heidän Kanssaan RAUHAN LIITON; SE ON IKUINEN LIITTO heidän Kanssaan. MINÄ JUURRUTAN heidät Maahan Ja TEEN heistä Monilukuisen KANSAN. MINÄ ASETAN PYHÄKKÖNI heidän KESKUUTEENSA AINAISEKSI.

27 MINUN Asumukseni ON OLEVA heidän LUONAAN. MINÄ OLEN heidän JUMALANSA, Ja HE OVAT MINUN KANSANI.

28 Kansat TULEVAT TIETÄMÄÄN, Että MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN ISRAELIN KANSAN, Kun MINUN PYHÄKKÖNI ON SEN KESKELLÄ IKUISESTI.”

Hes. 38:1-23

1 Minulle TULI TÄMÄ HERRAN SANA:

2 ”Ihmislapsi, SUUNTAA KASVOSI Kohti Maagogin Maata (hengellisesti tarkastellen Hengellisesti Ymmärrettävä Pedon Valtakunta Jumalan luomakunnassa ihmiskunnan Hengellisessä Pimeydessä; Vääryyden Valtakunta; Pimeyden Valtakunta; Taikuuden Valheellinen maailma). Ennusta Googia, Roosin, Mesekin ja Tuubalin Ruhtinasta Vastaan

3 Ja SANO: Näin SANOO HERRA, HERRA: Katso, MINÄ KÄYN sinua VASTAAN, Goog (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallan Ruhtinas, jolla on Googlen tavoin kuin kaikkivaltiaan valvojan asema maailmassa ihmiskunnan keskellä, joka Vaeltaa Hengellisesti Ymmärrettävän Pedon Vallan Alaisuudessa Jumalan luomakunnassa Hengellisessä Pimeydessä), Roosin, Mesekin ja Tuubalin Ruhtinas.

4 MINÄ KÄÄNNÄN sinut YMPÄRI, PANEN KOUKUT sinun LEUKOIHISI ja TUON SINUT ULOS MAASTASI (hengellisesti tarkastellen HERRA TEKEE Pedon Vallan NÄKYVÄKSI JA PALJASTAA SEN Jumalan luomakunnassa Hengellisessä Pimeydessä Vaeltavalle ihmiskunnalle), sinut JA KOKO SOTAVÄKESI, Hevoset Ja Ratsumiehet, Suuren Joukon Suurine Ja Pienine Kilpineen, Kaikki Komeasti Pukeutuneita, Kaikki Miekkamiehiä.

5 Persia, Kuus Ja Puut Ovat heidän Kanssaan, Kaikilla Kilvet Ja Kypärät,

6 Goomer Ja Kaikki Sen Joukot, Toogarman Heimo Pohjan Periltä Ja Kaikki Sen Joukot – MUKANASI ON MONIA KANSOJA.

7 OLE VALMIS JA VARUSTAUDU, sinä JA KAIKKI sinun JOUKKOSI, Jotka Ovat Kokoontuneet Luoksesi, JA OLE sinä heidän Päällikkönsä.

8 Pitkien Aikojen Perästä sinä SAAT MÄÄRÄYKSEN, VUOSIEN LOPULLA sinun On Mentävä Maahan, Joka On Toipunut Miekan Jäljiltä, Ja KANSAN LUO, JOKA ON KOOTTU MONIEN KANSOJEN SEASTA, Sinun On Mentävä ISRAELIN VUORILLE, Jotka Kauan Aikaa OVAT OLLEET RAUNIOMAANA. Se KANSA ON TUOTU POIS Kansojen Seasta Ja KAIKKI Asuvat SIELLÄ TURVALLISESTI (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallalla ON PYRKIMYS TUHOTA Kristuksen Ruumis maanpäällä ajassa).

9 Sinä HYÖKKÄÄT Kuin RAJUILMA (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallan massiivinen USKONNOLLINEN EKSYTYS TOTUUDEN TUNTEMAAN TULLEIDEN sielujen HARHAUTTAMISEKSI POIS TOTUUDESTA, jolla SE PYRKII SÄILYTTÄMÄÄN ASEMANSA ihmiskunnan ALISTAJANA JA VANGITSIJANA VÄÄRÄN PROFEETAN Johdolla), TULET Kuin PILVI (hengellisesti tarkastellen EKSYTYS TULEE VALKEUTEEN VERHOUTUNEENA), Joka Peittää Maan (hengellisesti tarkastellen VALHEELLINEN VOITELU SAATANAN VOIMILLA, Joilla VÄÄRÄ PROFEETTA TEKEE Taikojaan EKSYTTÄÄKSEEN JUMALAN VALITUTKIN, Jos Mahdollista). Sinä HYÖKKÄÄT KAIKKINE JOUKKOINESI, Ja Mukanasi On Monia Kansoja.

10 Näin SANOO HERRA, HERRA: SINÄ PÄIVÄNÄ MIELEESI TULEE ERÄITÄ ASIOITA Ja sinä MIETIT Pahan Juonen.

11 Sinä Sanot: Minä HYÖKKÄÄN SUOJATTOMAAN Maahan, KÄYN Rauhallisten, Luottavaisina Asuvien ihmisten Kimppuun – HE KAIKKI Asuvat Muurittomissa Asuinpaikoissa, Joissa Ei Ole Salpoja Eikä Portteja (hengellisesti tarkastellen Kristuksen Ruumiissa RAUHAN LAPSILLA EI OLE MITÄÄN SALATTAVAA JA SIKSI TOTUUS ON KAIKKIEN SAAVUTETTAVISSA HEISTÄ LOISTAVAN KRISTUKSEN VALON KAUTTA maanpäällä ajassa, sillä TOTUUTTA EI PANNA VAKAN ALLE PIILOON VAAN ANNETAAN LAMPUN LOISTAA LAMPUNJALASSA YMPÄRISTÖÖN maailman Hengelliseen Pimeyteen ajassa. Me JULISTAMME LÄHELLÄ OLEVILLE: ´JUMALAN VALTAKUNTA ON TULLUT teitä LÄHELLE MEISSÄ! TEHKÄÄ PARANNUS JA OTTAKAA HERRA VASTAAN, KUN HÄN SAAPUU LUOKSENNE!´).

12 Sinä AIOT SAADA SAALISTA, RYÖSTÄÄ Ryöstettävää, OJENTAA KÄTESI Raunioita Kohti, Jotka On Asutettu Uudelleen (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallalla ON PYRKIMYS OTTAA POIS TOTUUDEN SYNNYTTÄMÄT Uskonsiemenet – TUKAHDUTTAA Hengellisessä HERÄTYKSESSÄ Uudestisyntyneet ihmishenget – JUMALAN Peltomailta Mahdollisimman Kattavasti Ja Kylvää JUMALAN Pelloille Kylvetyn Viljan Sekaan Valheviljan Siementä), KANSAA Kohti, Joka On Koottu Kansojen Keskeltä. SE On HANKKINUT Karjaa Ja Omaisuutta Ja Asuu Keskellä Maata.

13 Saba, Dedan ja Tarsiin Kauppiaat Sekä Kaikki heidän Nuoret Leijonansa KYSELEVÄT sinulta: ´Oletko MENOSSA SAAMAAN SAALISTA? Oletko KOONNUT JOUKKOSI RYÖSTÄMÄÄN Ryöstettävää, Viemään Mukanasi Hopeaa ja Kultaa, Ottamaan Karjaa Ja Omaisuutta, Ryöstämään SUURTA SAALISTA?´

14 SEN TÄHDEN PROFETOI, ihmislapsi, Ja SANO Googille: Näin SANOO HERRA, HERRA: Kun sinä SAAT TIETÄÄ, ETTÄ MINUN KANSANI ISRAEL Asuu Luottavaisena,

15 sinä LÄHDET LIIKKEELLE Asuinpaikastasi Perimmäisestä Pohjolasta MUKANASI MONIA KANSOJA. Kaikki Ratsastavat Hevosilla; SE ON SUURI JOUKKO, Lukuisa SOTAVÄKI.

16 PÄIVIEN LOPULLA sinä HYÖKKÄÄT MINUN KANSANI ISRAELIN KIMPPUUN Kuin PILVI, JOKA PEITTÄÄ Maan. MINÄ TUON sinut MAAHANI, Että Kansat TULISIVAT TUNTEMAAN MINUT, Kun MINÄ OSOITAN PYHYYTENI sinussa, Goog, Niiden NÄHDEN.

17 Näin SANOO HERRA, HERRA: Etkö sinä OLE SE, JOSTA MINÄ Muinaisina Päivinä PUHUIN PALVELIJOITTENI, ISRAELIN profeettojen, Kautta? HE profetoivat Tuohon Aikaan Vuosikausia SIITÄ, ETTÄ sinut TUODAAN MINUN KANSANI KIMPPUUN.

18 Mutta SINÄ PÄIVÄNÄ, JONA Goog SAAPUU ISRAELIN Maahan, NOUSEE MINUN VIHANI HEHKU.

19 KIIVAUDESSANI, PALAVASSA VIHASSANI, MINÄ VANNON: Totisesti, SINÄ PÄIVÄNÄ TULEE SUURI MAANJÄRISTYS ISRAELIN Maahan, SANOO HERRA, HERRA.

20 SILLOIN VAPISEVAT MINUN EDESSÄNI MEREN KALAT, TAIVAAN LINNUT, KEDON ELÄIMET JA KAIKKI, JOTKA MATELEVAT MAASSA, JA MYÖS KAIKKI IHMISET MAANPÄÄLLÄ. SILLOIN VUORET LUHISTUVAT JA VUORENPENGERMÄT SORTUVAT, MYÖS KAIKKI MUURIT SORTUVAT MAAHAN.

21 MINÄ KUTSUN KAIKILLE VUORILLENI MIEKAN Googia VASTAAN, SANOO HERRA, HERRA. TOISEN MIEKKA ON OLEVA TOISTA VASTAAN.

22 MINÄ KÄYN OIKEUTTA häntä VASTAAN RUTOLLA JA VERENVUODATUKSELLA. RANKKASADETTA, RAEKIVIÄ, TULTA JA TULIKIVEÄ MINÄ ANNAN SATAA hänen JA hänen Joukkojensa PÄÄLLE SEKÄ Niiden Monien Kansojen PÄÄLLE, Jotka OVAT hänen KANSSAAN.

23 Näin MINÄ OSOITAN SUURUUTENI JA PYHYYTENI SEKÄ ILMOITAN ITSENI Monien Kansojen Silmien EDESSÄ, JA Ne TULEVAT TIETÄMÄÄN, Että MINÄ OLEN HERRA.”

 

 

Jer. 31:16-17

16 Näin SANOO HERRA: PIDÄTÄ ÄÄNESI ITKUSTA Ja SILMÄSI KYYNELEISTÄ, Sillä TYÖSTÄSI ON TULEVA PALKKA, SANOO HERRA, Ja Lapsesi SAAVAT PALATA Vihollisen Maasta.

17 SINULLA ON TULEVAISUUDEN TOIVO, SANOO HERRA, Ja Lapsesi PALAAVAT Omalle Maalleen.

 

 

Juud. 2-16

2 LISÄÄNTYKÖÖN TEILLE LAUPEUS, RAUHA JA RAKKAUS.

3 Rakkaani! Olen hartaasti halunnut kirjoittaa TEILLE YHTEISESTÄ PELASTUKSESTAMME, ja nyt tunsin, että minun oli pakko kirjoittaa ja KEHOTTAA TEITÄ TAISTELEMAAN SEN USKON PUOLESTA, JOKA ON Pyhille Kertakaikkisesti ANNETTU.

4 Teidän JOUKKOONNE ON Näet PUJAHTANUT Joitakin ihmisiä, Joista JO KAUAN SITTEN On Ollut Kirjoitettuna TUOMIO. Nuo jumalattomat KÄÄNTÄVÄT JUMALAMME ARMON IRSTAUDEKSI Ja KIELTÄVÄT AINOAN VALTIAAMME, HERRAMME Jeesuksen Kristuksen.

5 Vaikka Jo OLETTE SAANEET TIETÄÄ KAIKEN, Tahdon Kuitenkin MUISTUTTAA TEITÄ SIITÄ, Että HERRA, JOKA Kerran PELASTI KANSAN Egyptistä, Toisella Kertaa TUHOSI Ne, JOTKA EIVÄT USKONEET.

6 Myös ne enkelit, Jotka EIVÄT PITÄNEET KIINNI VALTA- ASEMASTAAN Vaan Jättivät OMAN Asuinsijansa, HÄN PANI PIMEYTEEN Ikuisissa Kahleissa Säilytettäviksi Suurta Tuomion Päivää Varten.

7 Niin myös Sodoma ja Gomorra ja Niiden Ympärillä Olevat Kaupungit, Jotka Samalla Tavoin Kuin Nekin HARJOITTIVAT HAUREUTTA Ja ANTAUTUIVAT Luonnonvastaisiin LIHAN HIMOIHIN, OVAT Varoittavana ESIMERKKINÄ KÄRSIESSÄÄN Ikuisen Tulen Rangaistusta.

8 Yhtä Kaikki Myös Nämä Uneksijat Samalla Tavoin SAASTUTTAVAT RUUMIINSA, HALVEKSIVAT HERRUUTTA Ja HERJAAVAT Kirkkauden Henkiolentoja.

9 Ei Edes ylienkeli Mikael Riidellessään Ja Väitellessään Paholaisen Kanssa Mooseksen Ruumiista (hengellisesti tarkastellen Ymmärrämme Puhuttavan juutalaisista uskonnon harjoittajista SIIS JUUDAN HUONEEN veljistä ja sisarista, JOITA HERRA SUURESTI RAKASTAA JA ODOTTAA HEIDÄN HENGELLISEN NÄKÖKYKYNSÄ PALAUTUMISTA ajassa) Uskaltanut Langettaa Herjaavaa Tuomiota Vaan Sanoi: ”Rangaiskoon sinua HERRA!”

10 Nämä ihmiset SITÄ VASTOIN HERJAAVAT SITÄ, MITÄ EIVÄT TUNNE Mutta Minkä he Luonnostaan Järjettömien Eläinten Tavoin Tajuavat, Ja Näin Tuottavat Itselleen Turmion.

11 VOI heitä! He Kulkevat Kainin Tietä, PALKAN VUOKSI he HEITTÄYTYVÄT Bileamin EKSYTYKSEEN, Ja he TUHOUTUVAT KAPINOINTIINSA kuin Koorah.

12 NÄMÄ ihmiset OVAT HÄPEÄTAHROJA TEIDÄN RAKKAUSATERIOILLANNE Juhliessaan Röyhkeästi Ja Kestitessään Itseään. He OVAT VEDETTÖMIÄ, Tuulessa Ajelehtivia Pilviä, MYÖHÄISSYKSYN PUITA, HEDELMÄTTÖMIÄ, Kahdesti KUOLLEITA Ja Juuriltaan Reväistyjä,

13 Rajuja Meren Aaltoja, Jotka VAAHTOAVAT OMAA HÄPEÄÄNSÄ, Harhailevia Tähtiä, JOILLE Ikuisiksi Ajoiksi ON VARATTUNA SYNKKÄ PIMEYS.

14 Myös heitä Tarkoittaa Hanok, Aadamista seitsemäs, Ennustaessaan: ”Katso, HERRA TULEE kymmenientuhansien PYHIENSÄ KANSSA

15 PANEMAAN KAIKKI TUOMIOLLE ja OSOITTAMAAN Kaikki ihmiset SYYLLISIKSI Kaikkiin jumalattomiin TEKOIHIN, JOITA he jumalattomuudessaan OVAT TEHNEET, ja Kaikkiin Julkeisiin Puheisiin, joita nuo jumalattomat Syntiset Ovat HÄNTÄ VASTAAN PUHUNEET.”

16 He OVAT NAPISIJOITA, Kohtalonsa Nurkujia, Jotka ELÄVÄT HIMOJENSA MUKAAN. Heidän Suunsa Puhuu Mahtavia, Ja he MIELISTELEVÄT ihmisiä OMAN ETUNSA TÄHDEN.

 

 

MATKALAULU HERRASSA

Taivasta kohden                                                                                                            käy matkamiehen tie.
Sinne mä pääsen,
sinne Herra mut vie.

Ei vaaroja lainkaan ole
matkalla mun.
Kun matkaa saan taittaa
Armossa Sun.

Nyt kaikki te rohkeina
matkaan lähtekäätte.
Vie perille Herra,
siis mitä pelkäätte.

Ei pelkoa lainkaan
ole Herrassamme.
Kun matkaa rauhassa
Hänessä taittaa saamme.

Riemusaatossa Kristuksen
perille käydä saamme.
Isän Kotiin käy Tiemme,
Iloiten askeleet otamme.

Herra on avannut
meille tämän Tien.
Vapauteen käymme
näin Herraa kiittäen.

Sun Käsiisi Herra
nyt jätämme elämämme.
Turvaan Jeesuksen Veren
vain luottaa saatamme.

Käy Herramme Suuri
nyt meitä Siunaamaan.
Saamme nähdä kaikki pian
meille annetun Luvatun Maan.

Siis matkaan nyt käy
kun aikaa Armon viel’ on.
Älä selkääsi käännä
Herran ikuisuus on.

On matkamiehellä sulle
uutinen hyvä tää.
Ei ketään Hän hylkää
vaan rinnalle jää.

Syntiset kutsuu nyt
vastaanottamaan Armoaan.
Ota Jeesus nyt vastaan
saat lahjaksi Rakkauttaan.

Ristillä voitti Jeesus
vallan synnin ja Kuoleman.
Hän kuolleista nousi
astui kirkkauteen Taivahan.

Pian Hän saapuu
meitä luokseen noutamaan.
Mekin astua saamme
eteen iankaikkisen Kuninkaan.

Tulkoon nyt Valtakuntasi
myös päälle Maan.
Isä Sinun tahtosi tapahtukoon
Herra sisimmässäni asukoon.

Ylistys, kiitos ja kunnia
Jumalallemme.
Kaikukoon sydämissämme
Vapahtajallemme.

Jeesus on Herra
Taivaan ja Maan.
Iloitse Israel, ottaa saat vastaan
Vapahtajan ja Kuninkaan.

 

Nurmijärvellä 31.10.2018

Jukka Paakkanen

 

Sain Pyhältä Hengeltä näihin sanoihin kehotuksen laulaa sen mukaellen virren 501 sävelkulkua. Laulun sävelet ovat Enoch Sontongan vuonna 1897 säveltämästä kappaleesta Jumala siunaa Afrikkaa.

 

 

Matt. 15:1-39   Jumalan Sanasta ELÄMÄÄN

1 Silloin Jeesuksen luo tuli Jerusalemista Fariseuksia ja Kirjanoppineita, ja he kysyivät:

2 ”Miksi Sinun Opetuslapsesi rikkovat vanhinten perinnäissääntöä? Hehän eivät Pese Käsiään, kun Rupeavat Syömään.”

3 Jeesus vastasi heille: ”Miksi te itse Rikotte JUMALAN Käskyn perinnäissääntönne tähden?

4 Sillä JUMALA On Sanonut: ´Kunnioita isääsi ja äitiäsi´ ja ´Joka Kiroaa isäänsä tai äitiään, häntä Rangaistakoon Kuolemalla.´

5 Mutta te sanotte: ´Jos joku Sanoo isälleen tai äidilleen: Minä Annoin uhrilahjaksi sen, mitä sinun kuuluisi saada minulta,

6 niin hänen Ei Enää Tarvitse Kunnioittaa isäänsä tai äitiään.´ Näin te OLETTE TEHNEET JUMALAN SANAN TYHJÄKSI perinnäissääntönne tähden.

7 Te tekopyhät! Oikein on Jesaja teistä ennustanut sanoessaan:

8 ´ Tämä kansa KUNNIOITTAA MINUA huulillaan, mutta sen SYDÄN ON KAUKANA MINUSTA.

9 TURHAAN SE PALVELEE MINUA opettaen oppeja, jotka ovat ihmisten käskyjä. ́”

10 Jeesus kutsui väkijoukon luokseen ja SANOI: ”KUULKAA Ja YMMÄRTÄKÄÄ.

11 EI ihmistä SAASTUTA SE, mikä menee suusta sisään, VAAN MIKÄ TULEE SUUSTA ULOS, SE SAASTUTTAA ihmisen.”

12 Silloin Opetuslapset tulivat HÄNEN luokseen ja sanoivat: ”Tiedätkö, että Fariseukset LOUKKAANTUIVAT, kun he KUULIVAT PUHEESI?”

13 Mutta HÄN VASTASI: ”JOKAINEN ISTUTUS, Jota MINUN Taivaallinen ISÄNI EI OLE ISTUTTANUT, ON JUURINEEN REVITTÄVÄ POIS.

14 ÄLKÄÄ heistä VÄLITTÄKÖ, he Ovat Sokeita Sokeiden Taluttajia. Jos Sokea Taluttaa Sokeaa, molemmat Putoavat Kuoppaan.”

15 Pietari sanoi HÄNELLE: ”SELITÄ meille TÄMÄ VERTAUS.”

16 Jeesus VASTASI: ”OLETTEKO TEKIN VIELÄ YMMÄRTÄMÄTTÖMIÄ?

17 ETTEKÖ KÄSITÄ, että kaikki se, mikä menee suusta sisään, menee vatsaan, ja se ulostetaan?

18 Mutta SE, MIKÄ TULEE SUUSTA ULOS, LÄHTEE SYDÄMESTÄ, JA SE SAASTUTTAA ihmisen.

19 Sillä SYDÄMESTÄ LÄHTEVÄT Pahat Ajatukset, Murhat, Aviorikokset, Haureudet, Varkaudet, Väärät todistukset Ja Herjaukset.

20 NÄMÄ SAASTUTTAVAT ihmisen, MUTTA Pesemättömin Käsin Syöminen EI SAASTUTA ihmistä.”

21 Lähdettyään Sieltä Jeesus Vetäytyi Tyroksen ja Siidonin Alueelle.

22 Muuan Kanaanilainen nainen, joka Oli Niiltä Seuduilta, TULI JA HUUSI: ”HERRA, Daavidin Poika, ARMAHDA MINUA! Riivaaja Vaivaa Kauheasti MINUN Tytärtäni.”

23 MUTTA HÄN EI VASTANNUT naiselle SANAAKAAN. Opetuslapset Tulivat Jeesuksen Luo Ja Pyysivät: ”Päästä hänet Menemään, Sillä hän HUUTAA MEIDÄN PERÄÄMME.”

24 JEESUS VASTASI: ”EI MINUA OLE LÄHETETTY muiden KUIN Israelin Huoneen KADONNEIDEN LAMPAIDEN LUO.”

25 Mutta nainen TULI, KUMARTUI MAAHAN HÄNEN ETEENSÄ ja Sanoi: ”HERRA, AUTA MINUA!”

26 Jeesus Vastasi hänelle: ”EI OLE OIKEIN OTTAA Lasten Leipää JA HEITTÄÄ Koiranpenikoille.”

27 Nainen vastasi: ”Niin, HERRA, Mutta Syöväthän Penikatkin isäntiensä Pöydältä PUTOILEVIA MURUJA.”

28 Silloin JEESUS SANOI hänelle: ”Suuri On sinun USKOSI nainen! Tapahtukoon sinulle Niin Kuin Tahdot.” SIITÄ HETKESTÄ hänen Tyttärensä OLI TERVE.

29 Sieltä Lähdettyään Jeesus Tuli Galileanjärven Rantaan. HÄN NOUSI VUORELLE Ja ISTUUTUI SINNE.

30 HÄNEN LUOKSEEN TULI PALJON KANSAA Mukanaan Rampoja, Sokeita, Raajarikkoja, Mykkiä Ja Paljon Muita. HEIDÄT PANTIIN HÄNEN Jalkojensa JUUREEN, Ja HÄN PARANSI HEIDÄT.

31 Ihmiset HÄMMÄSTYIVÄT NÄHDESSÄÄN, Että Mykät PUHUIVAT, Raajarikot TULIVAT TERVEIKSI, Rammat KÄVELIVÄT Ja Sokeat NÄKIVÄT. Ja HE YLISTIVÄT Israelin JUMALAA.

32 Jeesus KUTSUI Opetuslapsensa LUOKSEEN Ja SANOI: ”MINUN KÄY SÄÄLIKSI KANSAA. SE On Ollut Luonani Jo Kolme Päivää, EIKÄ SILLÄ OLE MITÄÄN SYÖTÄVÄÄ. MINÄ EN TAHDO LÄHETTÄÄ HEITÄ POIS NÄLKÄISINÄ, ETTEIVÄT HE NÄÄNTYISI MATKALLA.”

33 Opetuslapset Sanoivat HÄNELLE: ”Mistä ME Täällä ERÄMAASSA Saamme Niin Paljon LEIPÄÄ, Että VOIMME RUOKKIA Näin Suuren VÄKIJOUKON?”

34 Jeesus KYSYI HEILTÄ: ”Montako LEIPÄÄ TEILLÄ ON?” HE Vastasivat: ”Seitsemän, Ja Muutama PIKKUKALA.”

35 HÄN KÄSKI KANSAN ASETTUA Maahan ISTUMAAN.

36 Sitten HÄN OTTI NE Seitsemän LEIPÄÄ JA KALAT. Lausuttuaan Kiitoksen HÄN MURSI NE Ja ANTOI Opetuslapsilleen, Ja Opetuslapset JAKOIVAT NE KANSALLE.

37 KAIKKI SÖIVÄT Ja TULIVAT KYLLÄISIKSI. Tähteeksi Jääneitä Palasia KERÄTTIIN Seitsemän TÄYTTÄ KORILLISTA.

38 SYÖMÄSSÄ OLI NELJÄTUHATTA miestä ja LISÄKSI naisia Ja lapsia.

39 SITTEN JEESUS PÄÄSTI KANSAN Luotaan, Astui Veneeseen Ja Meni Magadanin Alueelle. 

 

 

5. Moos. 8:10-20

10 ”Kun Sitten OLET SYÖNYT KYLLIKSESI, KIITÄ HERRAA, sinun JUMALAASI, Siitä Hyvästä Maasta, Jonka HÄN ON ANTANUT sinulle.

11 PIDÄ HUOLI, ETTET UNOHDA HERRAA, sinun JUMALAASI, Niin Että Lyöt Laimin HÄNEN Käskyjään, Säädöksiään Ja Lakejaan, Jotka MINÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ ANNAN SINULLE.

12 Kun OLET SYÖNYT KYLLIKSESI Ja Rakentanut Kauniita Taloja Ja Asut Niissä

13 Ja Kun Karjasi, Lampaasi, Hopeasi, Kultasi Ja Kaikki Muu Omaisuutesi Lisääntyy,

14 ÄLÄ ANNA SYDÄMESI YLPISTYÄ, NIIN ETTÄ UNOHDAT HERRAN, sinun JUMALASI, Joka Vei sinut Pois Egyptin Maasta, Orjuuden Pesästä.

15 HÄN KULJETTI sinua Suuressa Ja Pelottavassa Autiomaassa Myrkyllisten Käärmeiden Ja Skorpionien Keskellä. Kuivassa Ja Vedettömässä Maassa HÄN ANTOI VEDEN VIRRATA sinulle KOVASTA KALLIOSTA.

16 HÄN RUOKKI sinua Autiomaassa Mannalla, Jota isäsi Eivät Tunteneet. HÄN TEKI Näin Nöyryyttääkseen ja Koetellakseen sinua Ja LOPULTA TEHDÄKSEEN SINULLE HYVÄÄ.

17 ÄLÄ AJATTELE SYDÄMESSÄSI:   ́Omalla Voimallani Ja Vahvoilla Käsilläni olen Hankkinut itselleni Tämän Rikkauden.  ́

18 MUISTA SEN SIJAAN HERRAA, sinun JUMALAASI, Sillä HÄN ANTAA sinulle KYVYN HANKKIA Rikkautta PITÄÄKSEEN VOIMASSA LIITTONSA, Josta HÄN VANNOI VALAN sinun isillesi. SE LIITTO ON VOIMASSA Yhä TÄNÄÄN.

19 JOS sinä Kuitenkin UNOHDAT HERRAN, sinun JUMALASI, Ja Seuraat Muita jumalia, Palvelet Ja Kumarrat niitä, MINÄ VAKUUTAN sinulle TÄNÄ PÄIVÄNÄ, ETTÄ sinä TUHOUDUT KOKONAAN.

20 Sinä TUHOUDUT Samalla Tavoin KUIN NE KANSAT, JOTKA HERRA TUHOAA sinun EDELTÄSI, JOS ET Kuuntele HERRAN, sinun JUMALASI, Ääntä.”

 

 

5. Moos. 25:17-19

17 ”MUISTA, MITÄ Amalek (hengellisesti tarkastellen Pedon Valta ajassa maanpäällä) TEKI SINULLE MATKALLA, KUN OLITTE LÄHTENEET Egyptistä.

18 Hän TULI SINUA VASTAAN MATKALLA, KUN OLIT VÄSYNYT JA UUVUKSISSA, Ja HYÖKKÄSI JUMALAA PELKÄÄMÄTTÄ Kaikkien HEIKKOJEN KIMPPUUN, Jotka Olivat JÄÄNEET TEISTÄ JÄLKEEN.

19 SEN TÄHDEN SINUN ON PYYHITTÄVÄ POIS Amalekin Muisto Taivaan Alta, KUN HERRA, sinun JUMALASI, Antaa sinun Päästä Rauhaan KAIKISTA YMPÄRILLÄSI OLEVISTA VIHOLLISISTA (Pimeyden henkivallat EIVÄT JAKSA Loputtoman Pitkään Vaivata HERRAN PYHIÄ JA VALITTUJA Todettuaan JO MENETTÄNEENSÄ PELASTETUT sielut HERRALLE, Kun Ovat Tulleet Useamman Kerran Eksyttäjinä Pois Ajetuiksi HERRAMME JEESUS NASARETILAISEN NIMESSÄ ja VEREN VOIMALLA henkimaailmassa MEIDÄN KESKELTÄMME HERRASSA)

Siinä Maassa, Jonka HÄN ANTAA SINULLE PERINTÖOSAKSI JA OMAISUUDEKSI (hengellisesti tarkastellen Pedon Vallalla EI OLE MITÄÄN OSUUTTA Jumalan Valtakunnasta HENGESSÄ JA TOTUUDESSA edes Pelastettujen sielujen Muistoissa Taivaan Avaruuksissa.

Pedon Valta eli Tottelemattomuuden Lapseus ON Hengellisesti JOKAISEN ITSE REVITTÄVÄ IRTI JUURINEEN ITSESTÄÄN PYHÄN HENGEN eli KRISTUKSEN VEREN VOIMALLA Kristuksen Ruumiista LIHAN MIELTÄ VASTUSTAEN ja JOKAISEN ON ITSE RIISUTTAVA HENGEN VOIMALLA Lihan Mieli Rauhan Lapseudessa HERRASSAMME, Sillä MEILLÄ ON KRISTUKSEN MIELI eli EMME SIIS OLE ENÄÄ MIELETTÖMIÄ Vrt. Mark. 9:42-50). ÄLÄ UNOHDA TÄTÄ.”

 

 

5. Moos. 30:15-20

15 ”Katso, MINÄ PANEN TÄNÄ PÄIVÄNÄ sinun ETEESI ELÄMÄN JA HYVÄN, Kuoleman Ja Pahan,

16 Kun MINÄ KÄSKEN sinua RAKASTAA HERRAA, sinun JUMALAASI, VAELTAA HÄNEN TEITÄÄN Ja NOUDATTAA HÄNEN Käskyjään, Lakejaan ja Säädöksiään, ETTÄ SAISIT ELÄÄ JA LISÄÄNTYISIT Ja HERRA, sinun JUMALASI, SIUNAISI sinua SIINÄ MAASSA (hengellisesti tarkastellen HERRAN SIUNAUKSET SAADAAN Luvatussa Maassa HERRASSAMME. JEESUS LUPASI, Että Ajallisen Omaisuutensa ”Köyhille” Antajalla On Aarre TAIVAISSA Vrt. Matt. 19:16-26 ja Luuk. 12:13-34), JOTA Menet Ottamaan Omaksesi.

17 MUTTA JOS SYDÄMESI KÄÄNTYY POIS Etkä Ole Kuuliainen, VAAN ANNAT VIETELLÄ ITSESI Kumartamaan Muita jumalia Ja Palvelemaan niitä,

18 NIIN MINÄ ILMOITAN teille TÄNÄ PÄIVÄNÄ, Että te TOTISESTI TUHOUDUTTE Ettekä ELÄ KAUAN SIINÄ MAASSA, Jota Menette Ottamaan Omaksenne Jordanin TUOLTA PUOLEN (hengellisesti tarkastellen HERRA KARSII Luopiot POIS ELÄMÄN PUUSTA HERRASSAMME Riistäen Pois ARMONSA Siis PYHÄN HENGEN Luopioilta. JUMALAN RAKKAUDEN – ARMON OSALLISUUDEN HERRASSAMME – AJASSA Hylkäävien SYDÄMET HERRA PAADUTTAA.

JÄLJELLE JÄÄ VAIN AJALLISEN kuoleman odotus ja KADOTUKSEEN TUOMITUN Toisen Kuoleman Kohtaaminen eli JUMALAN VIHAN KOHTAAMINEN Ja sielun IANKAIKKISUUS HELVETISSÄ Osaansa Tyytymättömän Ja ihmisiä JO AJASSA Vihaavan Saatanan Ja Toisten Pimeyden Henkivaltojen Kadotettuja sieluja Kaikin Tavoin Ikuisuuden Riipivässä Seurassa).

19 MINÄ OTAN TÄNÄ PÄIVÄNÄ Taivaan ja Maan TODISTAJIKSI teitä Vastaan, Että MINÄ OLEN PANNUT sinun ETEESI Elämän ja Kuoleman, Siunauksen ja Kirouksen. VALITSE SIIS ELÄMÄ, ETTÄ SINÄ JA SINUN JÄLKELÄISESI SAISITTE ELÄÄ.

20 RAKASTA HERRAA, sinun JUMALAASI, Kuuntele HÄNEN Ääntään Ja RIIPU HÄNESSÄ KIINNI. Siinä On SINUN ELÄMÄSI, Ja NIIN TEHDEN sinä ELÄT VANHAKSI Asuessasi Maassa, Jonka HERRA VANNOI ANTAVANSA SINUN ISILLESI Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille.”

 

 

5. Moos. 31:1-8

1 KUN Mooses OLI PUHUNUT KOKO ISRAELILLE NÄMÄ SANAT,

2 hän sanoi heille: ”Minä olen nyt sadankahdenkymmenen vuoden vanha. En voi enää kulkea teidän edellänne, sillä HERRA ON SANONUT minulle:  ́Sinä ET MENE TÄMÄN Jordanin YLI. ́

3 Mutta HERRA, sinun JUMALASI, KULKEE ITSE sinun EDELLÄSI Ja TUHOAA NÄMÄ KANSAT sinun TIELTÄSI, niin että sinä VOIT OTTAA HALTUUSI NIIDEN MAAN. Myös Joosua Kulkee sinun Edelläsi, NIIN KUIN HERRA ON PUHUNUT.

4 HERRA TEKEE Noille Kansoille Niin Kuin HÄN TEKI Siihonille Ja Oogille, Amorilaisten Kuninkaille. HÄN TUHOSI HEIDÄT JA HEIDÄN MAANSA.

5 HERRA ANTAA NUO KANSAT TEIDÄN VALTAANNE. Tehkää Niille Aivan SEN Käskyn MUKAAN, JONKA MINÄ OLEN TEILLE ANTANUT.

6 OLKAA LUJIA JA ROHKEITA! Älkää Pelätkö Älkääkä Säikkykö heitä, SILLÄ HERRA, teidän JUMALANNE, KULKEE ITSE teidän KANSSANNE. HÄN EI JÄTÄ TEITÄ EIKÄ HYLKÄÄ TEITÄ.”

7 Mooses kutsui Joosuan esiin ja sanoi hänelle KOKO ISRAELIN EDESSÄ: ”Ole Luja ja Rohkea, sillä sinä Saat Mennä Tämän Kansan Kanssa Siihen Maahan, Jonka HERRA On heidän isilleen Vannomallaan Valalla Luvannut Antaa heille, ja sinä Jaat Sen heille Perinnöksi.

8 HERRA ITSE KULKEE sinun EDELLÄSI. HÄN On sinun Kanssasi; HÄN Ei Jätä Eikä Hylkää sinua. Älä Pelkää Äläkä Säiky.”

 

5. Moos. 31:14-19

14 HERRA SANOI Moosekselle: ”Katso, Sinun Kuolinpäiväsi Lähestyy. KUTSU Joosua (hengellisesti tarkastellen Mooseksen Ruumis Kutsuu JEESUSTA, Sillä Joosua on Vapahtajan profeetallinen esikuva JUMALAN SANASSA. Mooseksen Ruumiin eli Juudan Heimon eli juutalaisten uskovien veljien ja sisarten TULEE KUTSUA JEESUS VAPAHTAJA Johdattamaan heidät Luvattuun Maahan HENGESSÄ JA TOTUUDESSA Kristuksen Ruumiiseen ARMON Osallisuuteen HERRASSAMME), Ja ASETTUKAA ILMESTYSMAJAAN, Niin MINÄ ANNAN hänelle KÄSKYNI” Niin Mooses ja Joosua MENIVÄT ILMESTYSMAJAAN JA ASETTUIVAT Sinne SEISOMAAN.

15 HERRA ILMESTYI Majassa Pilvipatsaassa, Ja Pilvipatsas Seisahtui Majan Ovelle.

16 HERRA SANOI Moosekselle: ”Sinä Pääset LEPOON isiesi Luo, MUTTA TÄMÄ kansa Nousee Ja LÄHTEE HAUREELLISESTI SEURAAMAAN VIERAITA jumalia siinä maassa, johon se MENEE. Se HYLKÄÄ MINUT Ja RIKKOO LIITTONI, Jonka MINÄ OLEN TEHNYT sen Kanssa.

17 SINÄ PÄIVÄNÄ MINUN VIHANI SYTTYY sitä Vastaan, MINÄ HYLKÄÄN sen Ja Peitän siltä Kasvoni. Se JOUTUU Syötäväksi, Ja Suuret Onnettomuudet Ja Ahdistukset KOHTAAVAT sitä. SINÄ PÄIVÄNÄ se Sanoo: ´Eivätkö NÄMÄ ONNETTOMUUDET Ole Kohdanneet minua Siksi, ETTEI JUMALA OLE KESKELLÄNI?´

18 MUTTA SILLOIN MINÄ Peitän Kasvoni Kokonaan Kaiken Sen Pahan Tähden, Mitä se ON TEHNYT Kääntymällä Muiden jumalien Puoleen.

19 KIRJOITA Nyt itsellesi TÄMÄ LAULU ja Opeta Se ISRAELILAISILLE, Niin Että SE ON HEIDÄN HUULILLAAN. Näin Tämä Laulu On MINUN TODISTAJANI ISRAELILAISIA VASTAAN.

 

5. Moos. 32:44-52

44 Mooses LAUSUI Joosuan, Nuunin pojan, Kanssa Kaikki TÄMÄN LAULUN SANAT (hengellisesti tarkastellen RAAMATUN KIRJOITUKSET eli Laki, Profeetat ja Evankeliumi) KANSAN Kuullen.

45 Kun Mooses OLI PUHUNUT Kaikki Nämä SANAT Koko Israelille,

46 hän Sanoi heille: ”PAINAKAA SYDÄMIINNE KAIKKI NE SANAT, Joilla MINÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ Todistan teitä Vastaan, Niin Että VOITTE KÄSKEÄ LAPSIANNE NOUDATTAMAAN Kaikkia TÄMÄN OPETUKSEN SANOJA Ja TEKEMÄÄN NIIDEN MUKAAN.

47 NE EIVÄT OLE teille TURHIA SANOJA, Vaan NIISSÄ ON teidän ELÄMÄNNE. Näiden SANOJEN VARASSA te ELÄTTE Kauan Siinä Maassa, Jota Menette Ottamaan Omaksenne Jordanin (hengellisesti tarkastellen Jordanin Poikkikulkeminen On neljäkymmentä vuotta Aiemman Egyptistä Poislähdön ja israelilaisten Kaislameren poikkikulkemisen Tapaan Hengellinen Vertauskuva ARMON OSALLISUUDEN JA VOITELUN Vastaanottamisesta PYHÄN HENGEN Henkikasteessa Ja Tässä Hetkessä JEESUKSEN VEREN VOIMASTA Tapahtuvasta ihmishengen Uudelleensyntymisestä, JOKA AVAA ihmishengelle OVEN HERRASSAMME JEESUKSESSA KRISTUKSESSA Käydä Sisälle Ja Ulos Rukouksessa JUMALAN VALTAKUNTAAN Taivaan Avaruuksissa Keskellämme. Henkimaailmassa Keskellämme KOHTAAMME Rukouselämässä VASTUSTAJAMME Pimeyden Henkivallat Hengellisessä Sodankäynnissä Kuoleman Vallan JO VOITTANEESSA HERRASSAMME Ottaessamme Omaksemme MEILLE Iankaikkiseksi Perintöosaksi LUVATUN MAAN, Jonne HERRA Kutsuu OMAN KANSANSA Siis Hengellisen ISRAELIN KANSAN LEPOONSA.) Tuolta Puolen.”

48 HERRA PUHUI Moosekselle SINÄ Samana PÄIVÄNÄ ja SANOI:

49 ”NOUSE TUONNE Abarimin VUORISTOON Nebonvuorelle, Joka On Mooabin maassa Vastapäätä Jerikoa, Ja KATSELE Kanaaninmaata, Jonka MINÄ ANNAN ISRAELILAISTEN OMAISUUDEKSI.

50 Sinä Kuolet VUORELLA, Jolle Nouset, Ja Sinut (hengellisesti tarkastellen Mooseksen Ruumis eli Juudan Heimo Kuolee Ja Ylösnousee HERRASSAMME, Kun SE OTTAA JEESUS NASARETILAISEN VAPAHTAJAMME ISRAELIN LUVATUKSI IANKAIKKISEKSI KUNINKAAKSEEN USKOEN ja HERRAN SYDÄMIINSÄ PYHÄN HENGEN VOIMASSA VAPAHTAJANAAN VASTAANOTETTUAAN) Otetaan HEIMOSI Luo, Niin Kuin Veljesi Aaron, joka Kuoli Hoorinvuorella ja Joka Otettiin HEIMONSA Luo.

51 Koska TE OLITTE USKOTTOMIA MINUA KOHTAAN israelilaisten Keskellä Meriban Veden Luona Kaadeksessa Tsiinin Autiomaassa, KUN ETTE PITÄNEET MINUA PYHÄNÄ israelilaisten Keskellä.

52 Sinä Saat KATSELLA TUOTA MAATA, Joka On Jordanin Toisella Puolella, MUTTA ET PÄÄSE SINNE, Maahan, Jonka MINÄ ANNAN ISRAELILAISILLE.”

 

5. Moos. 34:1-12

1 Mooses NOUSI Mooabin Arolta Nebonvuorelle, Pisgan HUIPULLE, Joka On Vastapäätä Jerikoa. HERRA NÄYTTI hänelle (hengellisesti tarkastellen HERRA Antoi Moosekselle Hengellisen NÄYN eli Taivaallisen ILMESTYKSEN) KOKO MAAN: Gileadin Aina Daaniin Asti,

2 Koko Naftalin, Efraimin Ja Manassen Maan, Koko Juudan Maan Länsi-Mereen Asti,

3 Negevin Sekä Tasangon, Jerikon eli Palmukaupungin Laakson Sooariin Asti.

4 HERRA SANOI Moosekselle: ”TÄMÄ ON SE MAA (hengellisesti tarkastellen SIIS Taivaallisessa NÄYSSÄ Mooseksen Hengellisin Silmin Näkemä Luvattu Maa), Josta MINÄ VANNOIN Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille VALAN: ´Sinun Jälkeläisillesi MINÄ ANNAN TÄMÄN MAAN.´ MINÄ OLEN Antanut sinun Nähdä SEN Omin Silmin, mutta Sinä (hengellisesti tarkastellen Mooseksen Ruumis eli Juudan Heimo, Joka Vaeltaa Ajassa Lain Alaisuudessa Hengellisesti Kuolleena ILMAN ARMON OSALLISUUTTA HERRASSA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA eli ISRAELIN MESSIAASSA ja IANKAIKKISESSA ISRAELIN KUNINKAASSA) Et SINNE Pääse.”

5 Mooses, HERRAN PALVELIJA, kuoli HERRAN SANAN MUKAAN siellä, Mooabin maassa.

6 HERRA HAUTASI hänet Mooabin maassa Laaksoon, Joka On Vastapäätä Beet-Peoria, Mutta Kukaan Ei Ole TÄHÄN PÄIVÄÄN MENNESSÄ Saanut Tietää hänen Hautapaikkaansa.

7 Mooses Oli Kuollessaan Sadankahdenkymmenen Vuoden Ikäinen. Hänen Silmänsä Eivät Kuitenkaan Olleet Hämärtyneet Eikä Hänen Elinvoimansa Ehtynyt.

8 Israelilaiset ITKIVÄT Moosesta Mooabin AROLLA Kolmekymmentä Päivää. Sitten Mooseksen Muistoksi Vietetty Itku- Ja Suruaika Päättyi.

9 Joosua, Nuunin poika, Oli TÄYNNÄ VIISAUDEN HENKEÄ, Sillä Mooses OLI PANNUT KÄTENSÄ HÄNEN PÄÄLLEEN. Israelilaiset Tottelivat Joosuaa Ja TEKIVÄT SEN MUKAAN KUIN HERRA OLI Moosesta KÄSKENYT.

10 Mutta ISRAELISSA EI ENÄÄ NOUSSUT Yhtään Sellaista profeettaa Kuin Mooses, Jonka Kanssa HERRA OLI TEKEMISISSÄ KASVOISTA KASVOIHIN.

11 Ei Ole Ollut Ketään, Joka Olisi TEHNYT SELLAISIA TUNNUSTEKOJA JA IHMEITÄ, Joita hän HERRAN LÄHETTÄMÄNÄ TEKI Egyptin maassa faraolle ja Kaikille hänen palvelijoilleen sekä Koko hänen maalleen,

12 Ei Ketään, Jolla Olisi Ollut Niin SUURI VOIMA Ja Joka Olisi TEHNYT SELLAISIA SUURIA JA PELOTTAVIA TEKOJA, Joita hän TEKI KOKO ISRAELIN NÄHDEN.

 

 

Joos. 1:1-9

1 Kun HERRAN PALVELIJA Mooses oli kuollut, HERRA SANOI Joosualle, Nuunin pojalle, Mooseksen palvelijalle:

2 ”MINUN PALVELIJANI Mooses on kuollut. NOUSE SIIS NYT JA MENE Tämän Jordanvirran YLI YHDESSÄ KOKO TÄMÄN KANSAN KANSSA Siihen Maahan, Jonka MINÄ ANNAN HEILLE, ISRAELILAISILLE.

3 JOKAISEN PAIKAN, JOTA Jalkanne TALLAA, MINÄ ANNAN TEILLE, Niin Kuin OLEN Moosekselle PUHUNUT.

4 MAA Autiomaasta Ja Libanonista Suureen Virtaan, Eufratvirtaan Sekä Koko Heettiläisten Maa Auringonlaskun Puolella Olevaan Suureenmereen Asti, ON OLEVA TEIDÄN ALUETTANNE.

5 Kukaan EI KESTÄ SINUN EDESSÄSI Koko sinun Elinaikanasi. Niin Kuin MINÄ OLIN Mooseksen KANSSA, Niin MINÄ OLEN sinunkin KANSSASI. MINÄ En Jätä Enkä Hylkää sinua.

6 OLE LUJA JA Aivan ROHKEA, Sillä sinä JAAT TÄLLE KANSALLE PERINNÖKSI Sen Maan, Jonka MINÄ HEIDÄN ISILLEEN VANNOMALLANI VALALLA OLEN LUVANNUT ANTAA HEILLE.

7 OLE Vain LUJA Ja Aivan ROHKEA Ja NOUDATA KAIKESSA TOIMINNASSASI TARKOIN SITÄ OPETUSTA, JONKA PALVELIJANI Mooses ON SINULLE ANTANUT. ÄLÄ POIKKEA SIITÄ Oikealle Äläkä Vasemmalle, Jotta Menestyisit, Missä Ikinä Kuljetkin.

8 ÄLKÖÖN TÄMÄ LAIN KIRJA VÄISTYKÖ SINUN SUUSTASI, Vaan MIETISKELE SITÄ Päivin Ja Öin, Että NOUDATTAISIT TARKASTI KAIKKEA, MITÄ SIIHEN ON KIRJOITETTU, Sillä Silloin Sinä Onnistut Ja Menestyt Tielläsi.

9 ENKÖ MINÄ OLEKIN KÄSKENYT SINUA: Ole Luja Ja Rohkea! Älä Säiky Äläkä Kauhistu, Sillä HERRA, sinun JUMALASI, ON SINUN KANSSASI, MISSÄ IKINÄ KULJETKIN.”

 

 

MATKAMUSIIKKIA ON AJASSA TARJOLLA KAIKILLE MUSIIKKIMAKUMIELTYMYKSILLE HERRASSA. PUHUTELKOON TÄMÄ KAPPALE PYHÄN HENGEN TAHDOSTA MATKAAN LÄHTIJÖITÄ. PALVELE HERRAA ILOITEN. ANNA SANAN SIEMENEN KANTAA HEDELMÄÄ HERRAN KUNNIAKSI AJASSA.

Demon Hunter – Trying Times

https://www.youtube.com/user/demonhuntermusic

https://www.youtube.com/watch?v=R9y3giFKktc&list=PLTzX0mqO2Nci0Do-ZJR7QgB3JwpFhEdNW

 

Mark. 12:7   JEESUS ANTOI HENKENSÄ – PERINTÖ ON MEIDÄN

7 Mutta Viljelijät Puhuivat Keskenään: ´TÄMÄ ON PERILLINEN. Tulkaa Tapetaan HÄNET, Niin PERINTÖ ON MEIDÄN.´

 

 

Ote Juhani Töytärin kokki@positiivarit.fi sähköpostista

 

Lähde: Positiivarit / Ajatusten Aamiainen no 4141

HYVIN AJATELTU JA OIVALLETTU

KUTSU ON VIELÄ VOIMASSA HENGELLISESTI SOKEASTA NÄKEVIEN SIUNATTUUN PELASTETTUJEN JOUKKOON. VAIHDA NÄKÖKULMAA TARKASTELLESSASI ELÄMÄÄSI AJASSA.

TUNNUSTA ITSELLESI OLEVASI ENEMMÄN KUIN LIHALLINEN RUUMIISI – SINÄ OLET JUMALAN KUVAKSEEN LUOMAKUNTAANSA LUOMA IANKAIKKISUUSOLENTO, JOLLA ON JUMALAN ULKOMUOTO JA OLEMUS AJASSA MUTTA MYÖS IANKAIKKISUUDESSA, JOSSA SIELU ´MAJAILEE´ HENKIRUUMIISSA AJALLISEN JA LIHALLISEN RUUMIIN SIJASTA.

NÄINKIN VOI YMMÄRTÄÄ PAREMMIN JUMALAN TODELLISUUDEN – VAIHTAMALLA TARKASTELUPERSPEKTIIVIN VIELÄ SYNTYMÄTTÖMÄN VAUVAN NÄKÖKULMAAN ELÄMÄSTÄ, JOKA ODOTTAA EDESSÄ MEITÄ KAIKKIA.

MYÖS IANKAIKKINEN ELÄMÄ ODOTTAA EDESSÄMME OMAN VALINTAMME MUKAISESSA LOPPUSIJOITUSPAIKASSA. TAIVAASEEN PÄÄSEVÄT VAIN JUMALAN HENGESTÄ UUDESTISYNTYVÄT SYNTISYYTENSÄ MYÖNTÄVÄT JA PELASTAJAN ELÄMÄÄNSÄ TARVITSEVAT IHMISET. JEESUS ON TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ.

VALOA JA ILOA.

 

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/opetusta-kristuksen-ruumiissa">
Twitter
LinkedIn