ifitfit

ifitfit ovat eri tuoteryhmien julkaisuja: tekstejä, kuvia, musiikkia, videoita tai näiden yhdistelmiä sekä luovan alan työn tekijöiden yhteisöpalvelun verkkosivuilla julkaisemia muita tuotteita. ifitfejä voi ladata tai tilata printtinä yhteisöpalvelun verkkosivuilta.

 

 

 

Yhteisöpalvelun asiakkaiden tuotteet

Yhteisöpalvelun rekisteröityneet asiakkaat voivat tallentaa Asiakastililleen omia luovan alan työn tuotteita. Tallentaessaan tuotteen Asiakastililleen määrittää asiakas tuotteelleen hinnan. Tuotteen tehneen asiakkaan määrittämällä hinnalla kuluttaja-asiakas voi ladata tuotetta yhteisöpalvelun eri tuoteryhmien verkkosivuilta.

Esimerkkilataus on Helmi. Luovan työn tuotteen tehnyt asiakas on määrittänyt Helmelle hinnaksi 0,95 €. Kuluttaja lataa tuotteen yhteisöpalvelun verkkosivuilta ja maksaa latauksesta 0,95 €. Ostotapahtuma näkyy kuluttaja-asiakkaan Asiakastilillä ostona ja tuotteen tehneen asiakkaan Asiakastilillä myyntitapahtumana.

Kuluttaja-asiakas voi ladata päivittäin välipalaksi kahvitauolle haluamiaan ifitfejä ilman erillisiä maksutapahtumia. Asiakastilillä on 50 € ostoraja ja yhteisöpalvelun verkkosivuilta tehdyt ostokset on maksettava kerran kalenterikuukaudessa pankkitunnuksin verkkopankissa.

Mikäli kuluttaja-asiakkaan ostoraja täyttyy ennen normaalia maksuajankohtaa, on tehdyt hankinnat maksettava verkkopankissa ennen kuin uusien tuotteiden hankkiminen on mahdollista. Kuluttaja-asiakkaan maksaessa verkkopankissa ostoksensa näkee tuotteen tehnyt asiakas omalla Asiakastilillään hänelle tuotteen latauksesta kertyvän rojaltin, joka on 70% latauksen myyntivoitosta.

Esimerkkilatauksen 0,95 € myyntitulosta vähennetään ensin palvelun edellyttämät yhteisöpalvelun yhteistyökumppaneiden verkkomaksut, tms. kulut. Yhteistyökumppanin maksut palvelusta ovat 0,50 € ja myyntivoitoksi latauksesta jää 0,45 €. Luovan työn tehneen asiakkaan rojaltit ovat latauksesta 0,315 € ja yhteisöpalvelun provisio on 0,135 €.

Yhteisöpalvelu maksaa luovan työn tekijöille kertyvät rojaltit kerran kalenterivuodessa. Yhteistyökumppanin palvelusta veloittama hinta on sopimuskauden ajan kiinteä ja esillä yhteisöpalvelun verkkosivuilla.

 

 

Yhteisöpalvelun julkaisemat tuotteet

Yhteisöpalvelu julkaisee asiakkaiden yhteisöpalvelun verkkosivuille tallentamista tuotteista toimitettuja ifitfejä. Tallentaessaan tuotteen Asiakastilille asiakas antaa yhteisöpalvelulle oikeuden käyttää tuotetta yhteisöpalvelun toimittamissa ifitfeissä.

Asiakas on edelleen oikeutettu saamaan luovan alan tuotteestaan hänelle kuuluvan osuuden yhteisöpalvelun toimittamien ifitfien latausten ja printtien tuottamasta myyntivoitosta. Yhteisöpalvelun tuottamien ifitfien myyntivoitosta 70% jaetaan tasan luovan alan tuotteita kyseiseen ifitfiin saaneiden asiakkaiden kesken.

Yhteisöpalvelun toimittaman ifitfin hinnan määrittää yhteisöpalvelu. Yhteisöpalvelu julkaisee erityyppisiä ifitfejä. Yhteisöpalvelun toimittamiin ifitfeihin valittavien luovan alan tuotteiden tekijöiden nimet ja julkaisuvuodet ovat esillä jokaisen tuotteen yhteydessä toimitettavissa ifitfeissä.

Yhteisöpalvelu julkaisee joka kalenterikuukausi Kuukauden ifitfin. Esimerkki-ifitfiin on taitettu yhteisöpalvelun verkkosivuilla tapahtuvan aktiivisten rekisteröityneiden asiakkaiden muodostaman avoimen arviointiraadin tykkäämisten perusteella 30 Helmeä ja 30 Hetkeä.

Esimerkkitapauksessa kaikki 60 luovan työn tuotteen tekijää ovat eri asiakkaita. Yhteisöpalvelu määrittää Kuukauden ifitfin hinnaksi 4,95 €. Esimerkkilatauksen 4,95 € myyntitulosta vähennetään ensin palvelun edellyttämät yhteisöpalvelun yhteistyökumppaneiden verkkomaksut, tms. kulut. Yhteistyökumppanin maksut palvelusta ovat 0,50 € ja myyntivoitoksi latauksesta jää 4,45 €.

Luovan työn tehneiden asiakkaiden rojaltit ovat latauksesta yhteensä 3,115 € ja yhteisöpalvelun provisio on 1,335 €. Yhdestä latauksesta kertyy luovan työn tekijälle rojalteja 1/60 osa 3,115 € myyntivoitto-osuudesta, joka on esimerkkitapauksessa 0,052 €. Jos Kuukauden ifitfiä ladataan 10 000 kertaa, saa jokainen luovan työn tuotteen julkaistuun Kuukauden ifitfiin tehnyt asiakas rojalteja 519,167 €.

Yhteisöpalvelu maksaa luovan työn tekijöille kertyvät rojaltit kerran kalenterivuodessa. Yhteistyökumppanin palvelusta veloittama hinta on sopimuskauden ajan kiinteä ja esillä yhteisöpalvelun verkkosivuilla.

IFITFI yritysidean esittelysivujen päävalikko

Jos olet vaikuttunut löydöstäsi, kerro IFITFIstä toki kaverillekin - Juuri näin - I just found - I just saw - Just like this - Juuri näin

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://www.ifitfi.com/ifitfit">
Twitter
LinkedIn